Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ide jöhet minden ami a 2 bolttal kapcsolatos, rendelések, visszaküldés, gariztatás stb.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kissdani
senior tag
Ha valaki megkapta a jóárosított 6800xt-t akkor legyen szíves beírni hogy mikor és milyen formában rendelte az emagon. Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
MODERÁTOR
Attól tartok, hogy a később rendelőknek majd azt mondják, hogy a beszállító nem tudja a megrendelt áron biztosítani a terméket. De akkor meg a f.szért engedte kosárba rakni és megrendelni ennyiért.
Ha már az edigital is kiadott egy 3080Ti-t 15ezer ft-ért akkor azt hiszem ez is belefér.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kissdani
senior tag
Az a baj csak én tudom 3 ambert aki 4db.-ot rendelt...Külön regről. Nem fogja mindenki megkapni az biztos. Csak az a kérdés mi alapján döntik el.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
De hogy azokat amiket kiküldenek a rendelés időrendjébe küldik, vagy beleszól más tényező is..
Már le is vették azt a tipust de meg van a printscreen.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
Ez nem az a vas, amit mi rendeltünk az Gaming X. Amit te linkeltél az a sima...
-
kissdani
senior tag
De a tipusszám a döntő. Menjél rá a rendelésednél a képre kidobja a tipust. De az volt reggel elérhető amikor linkeltem..
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Én kimaradtam ebből a buliból, de gondolom a "raktáron" jelzéssel rendelteket már ki is küldték (automatikusan), a szállítói készletesek meg törlésre kerülnek + banatkupon..
Amúgy ez a leghitványabb 6800xt szerintem.
Persze 315k- t megér jelenleg..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MittuDomain_ #13 üzenetére
3-4 hete volt
Dec végi rendelés [link][ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz South Velen #11 üzenetére
"Amúgy ez a leghitványabb 6800xt szerintem."
Köszönjük a komoly érvekkel alátámasztott véleményt.
Lefordítom: "Mivel én lemaradtam a buliról, ezért szerintem ez a kártya igazából sz@r."
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Sanyi.mTs
addikt
Terméket (14 napon belül) vissza lehet küldeni (emag-os) csomagautomatán keresztül?
-
South Velen
addikt
válasz proradeon #16 üzenetére
Vegyél új szótárt. Vagy ne magadból indulj ki.
100-110 fokos hotspot mert az MSI gányul csinálta meg a hűtést. Sokszor előfordul velük, hogy azt hiszik, hogy nagy a hűtés, azzal le is van tudva, de ez egy elrontott hűtés.
Arra akartam csupán utalni, hogy egy még bőven MSRP felett lévő ártól ájuldozunk itt egy ETH bearmarketben, ráadásul a legrosszabbul sikerült custom verzióról van szó. Dehát ilyen a piac (még). - ezt is írtam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz proradeon #16 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/amd_navi_radeon_rx_6xxx_sorozat/keres.php?stext=msi%20gaming&offset=50
Itt is van pár gpu-z kép.Még a tesztelőknek is sokszor ilyen problémás kártyák jutottak.
Fix 21-23 fokban. Vagy open bench.
https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/msi-rx-6900-xt-gaming-x-trio-review/21/https://www.youtube.com/watch?v=vjISvlTJhpg&t=432s
Grammra pontosan ugyanaz a hűtés van a 6900XT-n és a 6800XT-n
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
őstag
válasz South Velen #19 üzenetére
"100-110 fokos hotspot mert az MSI gányul csinálta meg a hűtést"
Hát igen. A tesztoldalak pedig nyilván valami limited kiadást kaptak.
Továbbra is tartom magam az előző hozzászólásomban megfogalmazott fordításomhoz.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
MODERÁTOR
Ezzel a 6800xt témával fáradjunk már át a topikjába. Ez most a rendelésekről szól nem pedig a vga milyenségéről.
-
addikt
válasz proradeon #23 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/emag_edigital_velemenyek_tapasztalatok/hsz_20-20.html
És nem, nem azért fikázom én is mert kimaradtam a buliból... Gondolom ez lenne a következő...
01:32-es rendelésem Box felé tart már.
De jó tisztában lenni ,hogy ez a kártya bizony problémásabb. A plusz infó mindig jó (szerintem). De el is hallgathatjuk ha szeretnéd. Hiszen ha az enyém nem tökéletes, akkor újrapasztázom. Mindenki más meg így járt.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
pn4hvq
senior tag
válasz Sanyi.mTs #18 üzenetére
Igen. A Termékvisszaküldés menüpontban kiválasztod a terméket és végigvezet a lépéseken. Kapsz egy kódot, amit ha beolvasol/beírsz az automatánál, akkor kinyílik a fiók és beleteszed a terméket. Visszaviszik az eMaghoz, ellenőrzik és a megbeszélteknek megfelelően jön vissza a pénz (jelenleg én az ellenőrzésnél tartok).
Gyakorlatilag ugyanaz történik, mintha boxba rendelnéd, csak itt beteszed az üres fiókba a termékedet. -
UHHH
senior tag
"A csomag útban van a bemutatóterem felé."
DECEMBER ÓTA JÖN! Tuti gyalog megy... Van más sorstárs még, aki így jár? -
ZsZso
Közösségépítő
Nekem volt ilyesmi az eDiginél ha jól emlékszem, bár nem ilyen sokáig. A probléma akkor az volt, hogy nem tudták easyboxba küldeni, mert csak olyan boltjukban volt raktáron, ahonnan olyat nem lehetett művelni. Messengeren keresztül beszéltem velük, átírták a szállítást futárosra és napokon belül meg is érkezett a szajré.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Ateszpapa
addikt
Téma mentése...
-
draco31
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy az áruhitel miért változott meg?
Tavaly nyáron még rendeltem úgy, és korábban is, hogy 5-6 termék értéke lett 100e körül, és mehetett a hitel rá. A legértékesebb darab 30e volt benne talán.
Most már az van, hogy csak 1 termék lehet, és annak is 50e felett kell lennie, nem lehet mást mellé csapni. Tehát az 1 évvel korábbi csomagot sem lehet már így megvenni.
Kérdeztem az edigitet, szerintük a cetelem sara, kérdeztem őket is, szerintük meg az edigit sara.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
kissdani
senior tag
válasz MittuDomain_ #35 üzenetére
Nekem hajnal 3 kb. de dobtam hozzá kacatokat, nem ma kezdtem... De lehet ez is kevés lesz a sikerhez.
-
MODERÁTOR
Valaszolt is az üsz eleg gyorsan. Akko is szakadjanak meg.
-
=Mentor=
őstag
Nekem is törölték csak az a vicc, hogy a RX 6800XT benne volt a hétfői emag promociós listában. Tehát ez nem elárazás, akkor milyen indokkal törlik?
-
szekra
addikt
4-bol 2db RX6800at töröltek, rohadjanak meg. Mind a 4 kellett volna..
-
MODERÁTOR
Kedves Ügyfelünk!
Leadott felénk egy megrendelést 111*****8 számon, melyből az alábbi termék sajnos elfogyott, készlethiány lépett fel: MSI Radeon™ RX 6800 XT GAMING X TRIO videokártya, 16GB GDDR6, 256-bit, és a termékből nem várható a közeljövőben érkezés.
Az adott terméke(ke)t töröltük a rendelésből és ez esetben – ha rendelt mást is – a többi kiszállítását megkezdjük (amennyiben előre fizetett a rendelés, törlés esetén a törölt termék ára visszautalásra kerül).
Amennyiben rendelését átutalással fizette, kérjük válaszüzenetben küldje el részünkre a visszautaláshoz szükséges IBAN számlaszámot, valamint a befizetést igazoló bizonylatot.
A felmerült kellemetlenségért elnézését kérjük és köszönjük megértését!
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel / Best Regards,
XYthat's all folks ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
- RedmiBook 14 II - Lightweight and Fast Laptop for Sale
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest