Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz #08205312 #7001 üzenetére
ekkora abrosmágot, egész multhéten ette a többség hgoy ápri1-én htéfön indul , megminden,.
erre valaki vettea fáradtságot és emgbizonyosot rolla hgoy csak áprilisi tréfa volt.de persze belekel kötni az emebrbe mert miért ne , pont mint te is az elöbb.
a probléma ott kezdödik hogy én elvagyok telenor hd -val diginet 1000-el bőven, munkahelyemen meg 40/40gbits-es nettel pont nem érdekel , csak a többi szolgáltató ára maitt a digi mobil a kezdetek kezdetén , indulűás után 2-3évvel majd leeht szó arrol hgoy átmegyek de addig nem szándékozok, tehát pont nem érdekel ,
ez nem jött be.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
törölt tag
válasz DonMaster #7002 üzenetére
"erre valaki vettea fáradtságot és emgbizonyosot rolla hgoy csak áprilisi tréfa volt.
de persze belekel kötni az emebrbe mert miért ne , pont mint te is az elöbb."
Az, hogy valaki a hiszékenység ilyen fokán áll, ne legyen már erény! OMG, double facepalm.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Azért kapok PM-eket, hogy voltak bent fővárosi Pontban: van raktáron SIM, a személyzet is úgy tudja, hogy ma indul - de még nem lehet.
Egyébként mindenki azt kezd az infóval, amit akar. (Hogy magamat idézzem.)
Lehet piszkálni, élcelődni, nem hoz lázba.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ggabor02
aktív tag
Logikusnak tűnik, hogy nem április elsején indulnak, még a végén valaki tréfának hinné...
Meglátjuk, hogy mi lesz holnap. -
tomp
félisten
M4-es metrón lekapcsolták a Digi 4G-t.
Ennyi volt. Függöny le, vége. -
Ákinard
aktív tag
válasz radio100jozs #6954 üzenetére
Tudom fura, de nem véletlenül írtam amit. A többit kifejtették alattad.
-
zseko
veterán
válasz grafnet #6997 üzenetére
Nem értem a válaszod most pozitív, negatív, vagy szarkasztikus irányomban Vidéki lévén nekem is be kellett sétálnom a közeli városban lévő Matáv pontba, mondjuk minden nap ott jártam el, így ez volt a legegyszerűbb. Csak viccesnek találtam a választ, nem kell többet belegondolni
HR24.hu
-
törölt tag
És ez nem vicc! Rengeteg Telenoros SIM van raktáron a Digi pontokban, a mobilnet szolgáltatásukhoz
-
törölt tag
Úgy, úgy!
az Abony, Berkesz, Biharkeresztes, Csökmő, Felsőpakony, Földes, Furta, Győrtelek, Gyüre, Hencida, Inárcs, Karácsond, Kenderes, Konyár, Mátészalka, Monor, Nagydobos, Nagykereki, Nyírbogdány, Nyírparasznya, Nyírtura, Ócsa, Pocsaj, Sáránd, Szentpéterszeg, Tépe településeken elérhető Digi Kompakt csomaghoz jár SIM kártya és készülék is. -
fornettisuti
veterán
válasz #71835392 #7025 üzenetére
Milyen kis eldugott helységek ezek? Nagy részüket a térképen sem jegyzik.😅
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
viktorhu
veterán
válasz fornettisuti #7028 üzenetére
Pont az a lényeg. Ilyen helyeken, még a tanyavilágban is elérhetővé tenni a normális netet.
-
PBA
aktív tag
válasz bagolylepke #6988 üzenetére
Ne aggódj, nem savanyú, pusztán realista. És vannak igényeim a szolgáltatást illetően. Régen volt már az, amikor örültem a 450Mhz-es hálón, ha végre kiment a hívás, nem brekegett sokat cellaváltáskor, stb. Eltelt pár év, nem szeretnék ismét az ablakon kilógva telefonálni. Ennyi.
-
PBA
aktív tag
Amúgy ha anno az eredeti tervek szerint fogták volna a hazai NMT450-es hálózatot, és megejtették volna a ráncfelvarrást, azaz digitalizálták volna WCDMA-ra, akkor még jó pár évig versenyképes(ebb) lett volna a történet. Hatékony modulációval a 450-es freki anno elég jól kiszolgálta volna az igényeket. De jött a GSM, gyorsan fejlődött a 900 megás lefedettség is, talán még némi érdekellentét is volt, így hagyták az eredeti analóg formájában elsorvadni az egészet.
-
viktorhu
veterán
Mivel a Westel után a konkurencia már nem kapta meg annak idején az engedélyt a 450-es rendszerre, aztán 900-on is a Westel volt az első, így nem volt érdeke a Westelnek a régi rendszer párhuzamos fenntartása. Romániában hosszabb ideig megmaradt, korszerűsítették, mintha a világ első 3G rendszerét is azon hozták volna össze.
-
dchard
veterán
Amiről beszélsz, az nem WCDMA (mert az 99-ig nem is létezett), hanem CDMA2000, és az is baromi lassú lett volna. 450 megán egyszerűen kevés a freki, ezért sem volt alternatíva, arra nem lehetett volna értelmesen több szolgáltatót bevezetni. Az más kérdés, hogy az NTM450-nek később volt 900megás kiterjesztése is pontosan a krónikus frekvencia hiány kiküszöbölése miatt.
Romániában ha jól emlékszem eredetileg CDMA2000 volt, amit később upgradeltek EV-DO-ra.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz fornettisuti #7040 üzenetére
Szvsz mind a kettő nagy trágyadomb volt, nem érzem órási veszteségnek, hogy csodás országunk ebből kimaradt. Sokkal időtállóbb volt, hogy kis késéssel ugyan,de átugrottuk ezt és WCDMA-ra mentünk.
Az, hogy a magyar szolgáltatók mennyit késtek az EDGE bevezetésével, na arról már lehetne beszélgetni... Volt olyan szolgáltató, akinek akkor lett csak EDGE-e, amikor azt ingyen megkapta (szó szerint).
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
John Marston
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni, kétkártyás Samu 2. sim helyre ment Digi-Telenor feltöltős mobilinternet. 20 éve mobilozok de nem tudom aktiválni. A telefon látja, telefonon belül kijelöltem mobiladat használatra ezt a kártyát, de nincs netkapcsolat. Mit hagyhattam ki? Köszönöm szépen előre is.
-
Gézengúz
addikt
válasz John Marston #7045 üzenetére
Összefoglaló APN beállítás.
-
Gézengúz
addikt
válasz John Marston #7047 üzenetére
Privit észben tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest