Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BW78
csendes tag
válasz Ákinard #44500 üzenetére
Kezdjetek a diginél, először náluk adategyeztetés, utána mehettek a rózsaszínű céghez. Egyébként szinte biztos, hogy elsőre lepattantok a rendszerről
Én a bejelentett lakcím miatt szoktam ráfutni a cop@rollerre, elsőre mindig valami eltérést találnak. Nem lenne ez olyan nagy baj, ha nem ugyanaz a cím lenne úgy '84 óta, de hát hivatalok .....[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz Ákinard #44500 üzenetére
Mivel karakter azonos kell legyen és ezt nem a Telekom vizsgálja, hanem egy független rendszer, ezért nem lehet eltérés a kettő között.
Az egyetlen megoldás, hogy be kell mennie a Digihez, hogy megváltozott a neve házasság miatt és változtassák meg a rendszerben.
Mivel ezt gondolom jogszabály szabályozza, ezért szerintem kötelesek átírni a nevet, hiszen az előfizető személyében nem történt változás, csak nevet változtatott. Vigye az anyakönyvi kivonatot és minden bizonyító iratot.Ha megtörtént az adatok frissítése akkor mehet a Telekomhoz számhordozás kezdeményezni.
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
-
-
emcee825
csendes tag
válasz Ákinard #44464 üzenetére
Mintha csak én írtam volna.
Kezdetektől használom, teszteltem. Egyre jobb és gyorsabb lett a hálózat, újabb városokat kapcsoltak be. Amióta roamingolunk a VODA hálózatán, mintha 100 évet ugrottunk volna vissza. Ahol korábban majdnem fullos DIGI 4G volt, ott a VODA csak E betűvel tisztel meg. Aztán olyan is akad, amikor az 5 téglából csak 3 van 4G jel mellett, de a net semmit sem csinál. Nem jönnek meg az egyszerű, csak szöveget tartalmazó üzenetek sem, pl Messenger, Viber, Telegram. Aztán azon kezdtem el tűnődni, hogy ha a VODA hálózata ennyit tud, akkor ez a VODA is olyan dolog, mint hogy valaki Apple vagy Google fanatikus. Jóvanazúgy (Mindkettőnek vannak hibái. Én Android mellett tettem le a voksom, mert tudok rá könnyen telepíteni ezt-azt)
Aztán arra jutottam, hogy szerintem nem kapunk meg minden frekvenciát használatra, mivel a DIGI is elsődlegesen városokban, a Balaton körül és autópályákon volt használható. Vagy csak szimplán a csomag priorizálásnak lettünk az áldozatai, amit szintén meg lehet érteni, mivel csak "ingyenélő" koloncok vagyunk a VODA szemében.
Kíváncsi leszek a december eleji áremelős ÁSZF változásra. Ha januártól emelni akarnak, akkor muszáj lesz nekik bejelenteni. Én valahol 2200 Forint körülre saccolom a díjat a 30 gigás csomagért. -
veterán
válasz Ákinard #40413 üzenetére
ennek minősített esete volt anyám, aki már akkor boldogan rendelt minden vackot kínából a dealextreme-ről, amikor az aliexpress még meg se született, és az ebay böngészése is napi rutin része volt. a sárga csekkeket szerette, postára menni viszont nem, így azokat ideadta, hogy vigyem én... eleinte meg morgás volt, hogy miért nem egy lepecsételt papírdarabot adok vissza a tranzakció végén.
hanyas vagy, te disznó?
-
zelikocc
senior tag
válasz Ákinard #40308 üzenetére
Adott esetben elvileg ha valahogy megtudod szüntetni a Digi térerejét úgy hogy közben a vodának legyen, akkor elő tudod csalogatni, nem hiszem hogy ennyire helyszín specifikus lenne a dolog.
Szerintem vagy csak egyes előfizetőket érint, vagy csak ideiglenes (teszt) volt.Ha Samsungod van akkor az előbb linkelt programmal be lehet állítani hogy milyen frekvenciára csatlakozzon a telefon és milyenre ne.
Amúgy mivel többen is tapasztaltátok több helyszínen is, így szerintem valóban megtörtént az eset és jól írta a cellmapper.
[ Szerkesztve ]
-
kl122
tag
válasz Ákinard #40301 üzenetére
"Lehet, hogy ahol a Diginek gyenge a térereje, ott fellép a Voda tornyokra"
Na most elmondom neked, ez a DIGI Mobil első napja óta valamiért így van. Fellép a Voda hálózatra, a Cellmapper és hasonszőrű appok mutatják is, csak épp használni nem tudod semmire segélyhíváson kívül. De a telefon csak annyírt ír ki közben "csak segélyhívás"
Hogy épp miért a Vf hálózat lesz preferálva erre anno 2019-ben, na az jó kérdés. -
zelikocc
senior tag
válasz Ákinard #40301 üzenetére
Elő tudod még idézni ezt a jelenséget?
Ha igen, akkor lehet hogy kiválasztott vagyAdott esetben speedtesttel is lehet szerintem igazolni a cellmappert, ha vodát ír ki.
Én próbáltam (ahogyan az előbbi hsz-emben is írtam) de nem engedett fel. Illetve a párom olyan helyen dolgozik ahol nincs Digi térerő beltéren, így ő hamar észre is venné.
-
Ákinard
aktív tag
válasz Ákinard #40293 üzenetére
Közben megnéztem a torony cellmapperes adatait, és szerepelek a torony érzékelői között. Pedig mondom, Voda kártya sosem járt a telefonban...
Sőt, más Voda torony felfedezői között is szerepelek, pl. "eNB ID 3837" amit egészen Pécselyig láttak, mi pedig Pécsely környékén túráztunk szombaton. (A Digi térképrétegén látszik is a túraútvonalunk.)
Lehet, hogy ahol a Diginek gyenge a térereje, ott fellép a Voda tornyokra?
[ Szerkesztve ]
-
mover
tag
válasz Ákinard #38960 üzenetére
A toronyra felengedni valakit jogszabályi kötelezettség, áramot adni neki nem.
Viszont sok helyen tornyot építeni egyszerűbb, mint ahhoz áramot szerezni, még akkor is, ha már van ott. Ugyanis az elektromos szolgáltatónak ha önálló kábelt kell behúzni, akkor a kábellel érintett minden terület tulajdonosának meg kell szerezni az engedélyét.
Tehát ha ott átmegy a kábel egy telken vagy felette, aminek öröklések folytán van 14 tulajdonosa, akkor mindenkinek hozzá kell járulni. És csak ezután jön a tényleges munkavégzés ideje.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Fecó88
tag
válasz Ákinard #37985 üzenetére
Bennem nem kelt büntudatot de amugy még ő mindig nem érti hogy a digi kártyát nem azért akarom hogy azon nézzek 4k hanem azt telefonálni meg max ha nem vagyok othon akkor Facebook meg egy kis zene stb. Az a 30 giga amit a digi ad az nem arra valo evvel tiaztában is vagyok arra azért is van a yettel es othon net. Meg szerintem az 20 mb sebeség sovány is volna hozzá. A yetti nekem 50-70 mb es sebeséget ad na az valo a 4k_ra.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ákinard #34682 üzenetére
Ahol lakom, 9 ezret fizetek hűségben UPC-nél (upsz, már voda) (kedvezményesebb) áron TV + Internetért (300/20), szülők 20 km-el odébb fizetnek 7 ezret diginél TV + Internet (1000/300) + Telefonért.
Az a 300/20-as net gyakorlatban egyébként 100/5-ös kb (60/5 a garantált, ami érdekes hogy sokszor mértem feltöltésben 5.00-ás értéket, mintha direkt limitálnák), rengetegszer simán nem működik általában DNS problémák miatt, míg diginél sosem volt 500 alatt a letöltés, a feltöltést annyira nem figyeltem de sosem volt probléma több tíz gigás backupokat feltölteni felhőbe.
Legközelebb ha költözök, meggyőződök róla előtte, hogy a Digi biztos elérhető-e
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Ákinard #34676 üzenetére
A Diginek köszönheted hogy ilyen olcsó a net mert a t monopóliumát megtörte.
Én még emlékszem hogy a 384-es meg 512-es adsl-jüket itt 14k-ért adták + 3k telefon előfizetési díj volt ám, és nem hagyták hogy átköss olcsóbb csomagra, mert ahhoz le kellett volna mondani a meglévőt és 3 hónapig nem lett volna net.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
adman
tag
válasz Ákinard #6720 üzenetére
Ezekszerint a Digiről fent lévő csekély adatot is olyanok szolgáltatták, akiknek van Digis SIM-jük?
nálam (xiaomi redmi note 4) ha nyomok egy hálózatkeresést és kiválasztom a digi 4g-t akkor kb 50% eséllyel "ráragad", kiírja hogy nem lehet hozzá csatlakozni, de továbbra is a digihez akar csatlakozni és a cellmapper szépen gyűjti a pontokat.
ahol van digi 2g ott a 2g-s cellákat gyűjti attól függetlenül hogy a 2g-re vagy 4g-re probálok csatlakozni. ill még annyi hogy a cellmapper a 2g-s "tornyokat" teljesen rossz helyre rakja, az NNNNX -es cellákból raki ki egy NNNN számú tornyot, de a 10 cellából 6 tartozik egy toronyhoz a másik 4 már a szomszéd -
legenda
válasz Ákinard #6257 üzenetére
A készülék gyártójától és szoftverétől is függ - mit társítanak a hálózati értékekhez -, én is direkt a feleségem View 10-esével készített képet tettem be az előző hozzászólásomba, mert az kijelzi külön a hálózati módokat is.
Korábban Mate 10 Pro-m volt, az is a fentiek szerint elemezte ki - meg nagyon régen a Sony Xperia Z is -, de most a Note9-em csak így:[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest