Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rómeó
aktív tag
válasz Brandynew #16004 üzenetére
Csak ez a sim van benn, de már kipróbáltam mindent,olyan mint a kezdeti mobilkor,mikor mászkálni kellett az udvaron térerőért!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
veterán
Igen. Szerintem a Diginek nagyon komolyan rá kellene hajtania a toronyépítésre, mert azzal tudja abszolválni a következő lépést. Tornyok nélkül megreked ebben a tesztfázisos egyhelyben járásban. Ami nekik se jó, mert az lenne az érdekük, hogy minél előbb fizessünk egy kisebb összeget a szolgáltatásért, hogy tovább fejlődhessenek és nekünk se jó, mert amíg ilyen gyér a lefedettség, addig nem lehet komolyan gondolni a mobilos szolgáltatásukra. Jó jó, de csak játszadozásra.
-
mover
tag
válasz 4Grider #15997 üzenetére
Az egész sztori mutatja a döntéshozók teljes inkompetenciáját. Hiába van meg a szándék, ha képtelenek átlátni vagy felvenni egy olyan embert, aki átlátja a teljes összefüggéshalmazt. Így lehet, hogy miközben még a mostani szabályzással is durva percdíjakon hívsz fel egy EU-s számot, eközben roamingolva ugyanaz a forint.
A másik ilyen volt, hogy amikor az ingyenes EU roaming beindult, akkor a T kitalálta, hogy az adat esetében az csak az alapcsomagban lévő adatra érvényes, a kiegészítő opciókra nem.(Hozzá kell tenni, hogy a szövegből ez kiolvasható volt, megint csak az EU rendelet hibája miatt) Csak hogy ugyanekkor a T-nél minden díjcsomag úgy nézett ki, hogy 10,20,30 Mbyte volt a csomagban, a többi kiegészítő adatopció volt. Bezzeg az új, nem meglepően drágább díjcsomagokra már ez nem volt érvényes. Aztán fű alatt történt valami, mert most már a régiekben is megy a teljes adatcsomag.
Egyébkén a D Telekom ellen most született határozat, amiért a videós tartalmakra vonatkozó korlátlanságot csak az országon belül adta, azon kívül éppen úgy ketyegett az adatforgalom. Kíváncsi vagyok ez mikor szivárog le ide, mert a magyar Telekomnál ez még most is így van.
Ebből is látszik, hogy a határozat messze nem volt átgondolt, csomó területen nem réseket, hanem hatalmas kapukat hagyott. Mondjuk örüljünk, mert e nélkül még rosszabb lenne és még mindig 300 forintért telefonálnánk haza kintről és 3000 forintért nyitnánk meg külföldön a mobilarena.hu-t. -
YLi
tag
Sziasztok!
Helyzet jelentés Kalocsárol.
A lefedettségi térkép szerint fehérfólt. Az eddigi 2G után megjelent a 4G is. Dolgoztak a fiúk. Kiváló térerővel. Xiaomi Redmi 5-ben tesztelve. VoLTE elsőre pöc-röf megy, VoWiFi viszont nem. Várom az új MIUI-t. Hamarosan érkezik. Akkor újra ránézek. Letöltés 15,1 Mbps átlagosan. -
varso
tag
Sziasztok! Olyan létezik, hogy egy városban csak a DIGI Mobil 4G érhető el?
Egyébként vicces, hogy bárhova fordulok, van 4G, házon kívül-belül, de a listába nem tettek be minket.
Mondjuk vicces lenne az is, hogy itt van Digi optika, de nem lehet kihozni teszt SIM-et mert nincs benne a listában a település, mert nem a legjobb a lefedettség.
További szép napot!
[ Szerkesztve ]
"Ugye tudod, mi a valóság? Ami nem múlik el egy áramszünettel." Sherry Turkle
-
orsib78
tag
Ma megyek FEZEN-re. A lefedettsegi terkep szerint baba a terero. Kivancsi leszek, hogy mennyire lesz ez igaz es mennyire lesz terhelt (hany Digis fog ott fesztivalozni).
-
romet
tag
Sziasztok!
Külföldön (Horvátország) tudom használni a digi netet?Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
zichie
senior tag
A horvát-magyar határ közelében a horvát oldalon van esély. Letenyénél van lefedettség, lehet, hogy pár száz méterre átlóg a horvát oldalra is és így esetleg tudod használni horvát területen is. Mivel nincs roaming, így csak a magyar digi hálózatát használhatod, ezért ne távolodj el nagyon a határtól!
[ Szerkesztve ]
-
-
romet
tag
Horvát net információkat köszönöm!
Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
4Grider
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #16022 üzenetére
Jó lenne itthon is, csak nem Digi lefedettséggel. A Balaton partja pl. elég rosszul van lefedve. Vagy ott van Héviz, Bükfürdő, stb. Ha frekventált helyeken ilyen lefedettség van, akkor nem lehet sikeres egy ilyen csomag.
-
RWhite
csendes tag
Sziasztok! Meghatalmazással történő teszt SIM-kártyák elhozatala ügyében mi a helyzet? Régebbi hozzászólásokban volt aki azt írta, hogy neki egy általános meghatalmazással sikerült, volt aki a DIGI oldaláról letöltöttel tudta intézni a dolgot, többen viszont azt írták, hogy nekik megtagadták az ügyintézést ("jogi osztály", stb.). Van valakinek friss tapasztalata? És ha sikerült, akkor hogyan és hol? Kösz!
-
n00n
őstag
Változott a lefedettségi térkép, de fura mert egy nagyobb rész eltűnt (lekapcsoltak egy tornyot?) és csak egy kisebb lett keletebbre:
-
senior tag
-
n00n
őstag
válasz XboxGamePass #16032 üzenetére
Látod... Mondjuk amerre én járok vagy voltam eddig nyaralni, ott mindenhol volt térerő és kielégítő mobilinternet is. Szóval nem panaszkodhatok. De első kártyának még biztos nem merném használni. Bár már így is szép pénzt spórolok a Diginek köszönhetően a Telekom kárára, ahol visszatettem 1GB-ra a mobilnetet és 1 csomaggal lejjebb váltottam.
-
RWhite
csendes tag
válasz bksgbr #16028 üzenetére
Köszönöm az infót!
______
Egyébként ezek nem "normálisak" a DIGInél, a meghatalmazás egy Ptk. szerint széleskörűen elfogadott képviseleti forma, igazából nem is vagyok benne biztos, hogy jogszerű az elfogadásának megtagadása!
Ha a DIGIsek tényleg olvassák a fórumot - és mindenki másnak, aki fel szeretné használni ezt érvként -. ajánlom figyelmükbe:"2013. évi V. törvény. a Polgári Törvénykönyvről
HATODIK KÖNYV
KÖTELMI JOGELSŐ RÉSZ
A KÖTELMEK KÖZÖS SZABÁLYAII. CÍM
ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
...
III. Fejezet
A képviselet1. A képviselet általános szabályai
6:11. § [Képviselet]
(1) Ha e törvény eltérően nem rendelkezik, más személy útján is lehet jognyilatkozatot tenni. A képviselő által megtett jognyilatkozat közvetlenül a képviseltet jogosítja és kötelezi.
(2) A képviseleti jog jogszabályon, bírósági vagy hatósági határozaton, létesítő okiraton vagy meghatalmazáson alapulhat.
...
2. Ügyleti képviselet6:15. § [Meghatalmazás]
(1) A meghatalmazás képviseleti jogot létesítő egyoldalú jognyilatkozat. A meghatalmazást a képviselőhöz, az érdekelt hatósághoz, bírósághoz vagy ahhoz a személyhez kell intézni, akihez a meghatalmazás alapján a képviselő jognyilatkozatot jogosult tenni.
(2) A meghatalmazáshoz olyan alakszerűségek szükségesek, amilyeneket jogszabály a meghatalmazás alapján megtehető jognyilatkozatra előír.
(3) A meghatalmazás visszavonásig érvényes.
...6:16. § [Általános meghatalmazás]
Ügyek egyedileg meg nem határozott körére adott meghatalmazás akkor érvényes, ha teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalták. A határozatlan vagy öt évnél hosszabb időre szóló általános meghatalmazás öt év elteltével hatályát veszti.6:17. § [A képviselet terjedelme]
A képviseleti jog kiterjed mindazon cselekmények elvégzésére és jognyilatkozatok megtételére, amelyek a képviselettel elérni kívánt cél érdekében szükségesek." -
válasz Lajosnagy17 #16022 üzenetére
Mármint mit hívsz felső vezetésnek? A miniszterelnököt? Istent? Mert gondolom nem a Digiről van szó, hiszen csak a meglévő ügyfelek kaphatnak SIM kártyát, és feltöltőkártyás nem is létezik náluk jelenleg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz RWhite #16034 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy ebben az esetben ügyvédnek vagy közjegyzőnek kell igazolniaa meghatalmazást. Vagyis akkor valóban kötelesek elfogadni, ha ügyvéd vagy közjegyző jelenlétében jött létre a meghatalmazás.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pferi
senior tag
Meghatalmazással kapcsolatban nekem annyit mondtak az ügyfélszolgálaton, hogy vezetékes netet-telefont, tv előfizetést lehet meghatalmazással ügyintézni, mert ezek lakcímhez-helyhez-személyhez kötött szolgáltatások, viszont ha a meghatalmazott elvisz 4 sim kártyát és szétosztja pl. az ismerősei között, mert ugye simán megteheti, a kártyák után létrejövő számlát az előfizetőn kérik számon, és ez már érdekes helyzeteket hozhat.
Pl. meghatalmazom egy haveromat, ő átveszi a kártyákat és visszaad nekem egyet, megtart magának egyet, kettőt pedig átad két ismerősének. Mind a 4 kártya költségét nekem számlázzák ki úgy hogy nem is ismerem azokat akik költséget csináltak nekem. Kellemetlen szituációba is kerülhetek ez miatt.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
válasz herdsman12 #16042 üzenetére
Amúgy szigorú törvények szabályozzák a mobil SIM vásárlást, a diginek egyértelműen kell tudnia azonosítani az állam felé azt, hogy kik használnak SIM kártyát.
-
RWhite
csendes tag
Ez így, ilyen formában nem igaz!
Ott van a 6:16. §-ban, hogy "ha teljes bizonyító erejű magánokiratba ... foglalták", ez pedig egy papír, a meghatalmazó, a meghatalmazott és két tanú aláírásával - tehát egyáltalán nem csak ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett okirat. -
válasz herdsman12 #16046 üzenetére
Teljes bizonyító erejű magánokirat: [link]
Amúgy tévedtem, még ügyvéd ellenjegyzése sem elég, közjegyző, vagy bíró kell hozzá.
-
RWhite
csendes tag
válasz #72445440 #16045 üzenetére
Én tudom, de ezek szerint te nem (hiába teszel ki -t, ezt nekem kellene tennem a te hozzászólásodra). Ahogy (#16042) -ban herdsman12 kiválóan leírta, a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény szerint:
325. § [A teljes bizonyító erejű magánokirat]
(1) Teljes bizonyító erejű a magánokirat, ha
a) a kiállító az okiratot saját kezűleg írta és aláírta,
b) * két tanú igazolja, hogy az okirat aláírója a részben vagy egészben nem általa írt okiratot előttük írta alá, vagy aláírását előttük saját kezű aláírásának ismerte el; igazolásként az okiratot mindkét tanú aláírja, továbbá az okiraton a tanúk nevét és - ha törvény eltérően nem rendelkezik - lakóhelyét, ennek hiányában tartózkodási helyét olvashatóan is fel kell tüntetni,
...
(3) A teljes bizonyító erejű magánokirat az ellenkező bizonyításáig teljes bizonyító erővel bizonyítja, hogy az okirat aláírója az abban foglalt nyilatkozatot megtette, illetve elfogadta vagy magára kötelezőnek ismerte el.
(4) A teljes bizonyító erejű magánokirat valódiságát csak akkor kell bizonyítani, ha azt az ellenfél kétségbe vonja, vagy a valódiság bizonyítását a bíróság szükségesnek találja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest