Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz herdsman12 #17399 üzenetére
Megtettem már pár napja. Türelmet kértek. Nem nagy dolog/tétel amúgy de ha a számlámról a téves összeget veszik le az idejében jelzett (jogos) reklamációm ellenére akkor az már komolyabb gond...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz herdsman12 #17393 üzenetére
Nálam már lassan egy hét csúszásban vannak a 30 napos határidővel. Számlapanasz egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Az Android alkalmazások topikban kérdezz.
-
ACE-
addikt
Olyat meg lehet vajon oldani, hogy ha nincs DIGI-s 4G, akkor automatikusan átváltson a dualSIM-es telefon másik SIM mobil netére? És ha visszajön, akkor vissza?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
nyitom
aktív tag
A samu os frissítés tényleg csak a digi hálózatán nem működik, sem kábelen sem mobilneten. Külső hálózatról ma délután egyből le tudtam frissíteni a galaxy a50 emet. Valaki egy korábbi hsz ben írta és én csak most tudtam kipróbálni. Diginek jeleztem, kíváncsian várom a válaszukat.
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
twollah1976
őstag
Várpalotáról vagy annak környékéről tud valaki nyilatkozni, hogy milyen arra a Digi szolgáltatás?
A térképet néztem.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Luissimo #17375 üzenetére
Kuter az afrikai tesztelő!
Abidjan, ElefántcsontpartNemcsak .nz -ból de akár Pongo-pongó szigetéről is, ha a nemtomhányas porton átmenő wifi ott már van.
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
Megleltem az első olyan helyet, ahol csak 4g volt, 2g nem. Ez a Corvin Plaza legalsó szintje volt a CBÁ-nál. A mobilnet kifogástalanul működött, de kimenő hívásnál a telefon nem tudott visszakapcsolni 2g-re, hogy létrejöjjön a hívás. Kilépve a plázából lehetett telefonálni, mert ott már volt 2g is. A telefonom (Meizu 16th) támogatja a volte-t, de tiltva van és sajnos le is van védve, hogy ne lehessen trükkösen bekapcsolni. Global firmware esetében még rootolási lehetőség sincs.
-
mover
tag
válasz #72445440 #17354 üzenetére
Hangsúlyozom: nem ástam bele magam a VoWifibe bit szinten.
Azonban azt gondolom, hogy az idegen ország roaming partnere ezzel baromira nem tud mit kezdeni, leginkább nem tudja tiltani vagy számlázni. Ha a VoWifi megy, akkor a teljes gsm auth folyamat oda terelődik át, ezért képes működni térerő nélküli helyeken is, vagy olyan országokban, ahol roaming megállapodás sincs. Ezért írja ki a helyi szolgáltató helyett külföldön is a DIGI.HU, ha van wifi.
Egyébiránt ha valaki kimegy egzotikus országba, viszi a DIGI simet, amin letiltatta a roamingot, és hurrá megy wifin. Másodlagos simnek meg ott a másik három.A mondandóm lényege egyébként az lenne, hogy minden szolgáltató engedhetné a VoWifit, de jobb lehúzni az ügyfelet.
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Luissimo #17366 üzenetére
""A VoWiFi hivást nyilván elsödlegesen oda , abba a hálozatba továbbitja , ahová a telo roamingja alapbol be van állitva.
Legalábbis igy lenne logikus. ""Szerintem nem így, VoWIFin haladva az a logikus hogyha az IP packet közbeékelődő roampartner-Telcók infrastrukturája nélkül suhanhat a távoli hazába a Digi.hu ""SIP szerver""-ére (a SIP-et csak a VoIP-telefonálás analógiájában mondom, majd anglergab nagymester pontosít tán).
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz XboxGamePass #17367 üzenetére
Folyamatosan nő az előfizetők száma. Így simán lehet. A 22 mbit a hálózat maximuma. Ha már páran vagytok a tornyon simán esik 5 mbit alá.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
senior tag
-
Luissimo
veterán
-
DevKiller
senior tag
válasz #72445440 #17355 üzenetére
Semmi új szerződés nem volt, csak másik névre íratás tehát végülis adategyeztetés csak előfizetésnél, és összekeverték az egészet. Mikor bementünk az üzletbe, még mi lettünk leszidva, hogy miért nem olvastuk el a szerződést? Talán 20 ember várhatott, nem húztuk az időt. Semmi hajlandóságot nem mutattak, sőt még hülyének néztek bennünket. Elvesztett a Telenor 5 előfizetőt. Nekik biztos megérte... Ez szimpla figyelmetlenség, de bakik tömkelegét indította el. Az, hogy bemenjen mindenki hozzájuk, és keresgessük, hogy mi ki nevén van, mikor direkt helyre lett téve, az nekem kicsit nagyon vicces, olyan mint mikor egy játékautomatába bedobok egy 100-ast, és kifogok valamit. Ja és ennek még díja is lett volna. Na ott kiakadtunk és megszüntettük a Telenoros számainkat.
[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
n00n
őstag
Helyzetjelentés Balatonmáriafürdőrôl: szezon elején tök jó volt, hogy a Digis net használható volt a Telekomhoz képest, sajnos ez mára változott. Fel mégakat mérek és nagy a csomagveszteség is
-
anadroid
senior tag
válasz #72445440 #17355 üzenetére
Ezt az emaillegyilkolást velem is eljátszotta a Telekom, akkor, amikor flottából egyedibe mentem át. Észlány ügyintéző törölte az emailcímet (ilyenkor éjfélig még menthető lett volna, mint utóbb megtudtam), aztán mivel az előbbi miatt nem tudta létrehozni, csinált egyet egy betű eltéréssel, és lapított. Reklamáltam még aznap, de azt hazudták, hogy nem tudják visszaállítani. Adtak 3000 Ft kártérítést, majd két évre rá volt egy nagy adatbázis-összeomlásuk, és a helyreállításnál megjelent az összes elveszettnek hitt levelem a már törölt - és azóta újra létrehozott - fiókból. Ennyit arról, hogy nem őrzik a szolgáltatók az emaileket. Csak az idők végezetéig.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
Peter.70
addikt
A metróban jelenleg elérhető lefedettségünk az alábbiak szerint alakul.
Az M3-as metró teljes szakaszán élvezhetik szolgáltatásunkat, a munkálatok befejeződtek.
Az M2-es metró vonalán a munkálatok már folynak, várhatóan nyár végére fejeződnek be, utána a teljes szakaszon élvezhetik szolgáltatásunkat.
Az M4 és M1 vonalak fejlesztése a jövőben várható.
Ez 06.26-i levél
-
vbalint77
tag
válasz #72445440 #17354 üzenetére
Honnan veszed ezeket? 😀
Mondj egy szolgáltatót, akinél a vowifi roamingnak számít!
Segítek, nincs ilyen a világon!
De gondolj bele: mondjuk a diginek van 3 roaming partnere egy külföldi országban. Te egy szálloda wifijén beszélsz vowifivel. Melyik roaming partner fog számlázni? Melyiknek a hálózata fog erről tudni, és hogyan?[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
A metrókat vajon mikor csinálják meg?
-
DevKiller
senior tag
válasz Lackooo84 #17346 üzenetére
Nem csak a Telekom. Mind a 3 nagy.
Telekom alapvetően teljesen okés a szememben, csak az áraik miatt nem, ja meg a hálózaton belül korlátlan mobil S-el kicsapták nálam a biztosítékot.Telenor: Jól átvertek minket. A sztori az volt, hogy Egy családtag hozott ki nekünk kártyát, és mikor volt rá lehetőség rendbe tettük, mindenki sim-je saját nevén stb. Jön az sms, hogy jó akkor lehet készüléket választani, mert lejárt a hűség. Jó, akkor édesanyám elment, ahol azzal szembesülve találja magát, hogy az ő simje még mindig állítólag a másik személy nevén van, a másik személyé meg az ővén. Jó akkor no para, a másik személy jön át velünk a vodához, számhordozással, ha anyám nevén van miért ne? Áthozzuk simán. Meg a ló*. "Az előfizető neve nem egyezik" Akkor kérdem én, ki nevén volt? Vicc a Telenor, mindig is az lesz a szemembe, azt várom hogy őt csinálja ki a DIGI a leghamarabb. Ez egy 2010-es eset volt egyébként.
Vodafone, Volt 500 mb mobilnetem. Fura, miután elfogyott a netem flottás csomagban lelassították és ment a mobilnet még mindig, kivéve a play áruház, böngésző,youtube ilyenek. Facebook messenger és instagram fullosan. Mind ezt 1500 ft-ért. akkor ez többet ért mint most nekem 5 giga net, egy nap azonban valami megváltozott és tényleg lasítottak. kb 4 éve. Megbántam mindent, amikor aláírtunk újabb 2 év hűséget(rohadtul nem kelett volna).
Ezek alapján szerintem mondhatom, hogy a DIGI kell ide. Izassza meg mind a 3-at szépséggel. Elegem van a csaló rabló bandából.
-
mover
tag
Egyébként annyira helyi hívás, hogy bekapcsolt VoWifi mellett a telefonon az állapotsorban nem csak a VoWifi jel jelenik meg, hanem a roaming mobilszolgáltató neve helyett a DIGI.HU. Persze csak míg van wifi, nélküle a szokásos hálózatnév.
Jogilag a Wifi nem is lehet roaming, ugyanis tutira nem mondható meg egy IP címről, hogy hol van. Oké, RIPE meg a route elvileg megmondja, de vannak esetek, amikor pl. valakinek a munkahelyén a külföldi anyaválllat vpn-je él.
Vagy mi van ha a nemzetközi telco cég az eddig külföldön használt IP tartományt egyszer csak átrakja Magyarországra és a mobilos ügyfél mit sem tud róla, hogy látszólag külföldön wifizik?[ Szerkesztve ]
-
mover
tag
válasz Lackooo84 #17346 üzenetére
Azért nem engedélyezi a többi szolgáltató, így a T sem, ugyanis ő töredék áron veszi meg a perceket és biteket a külföldi partnertől, amit aztán busás haszonnal elad. Nehogy azt hidd, hogy ő is sok dollárt fizet egyetlen percért vagy néhány mega adatért.
Nézd meg pl. a Voda roaming csomagjait. Érdekes módon napi néhány ezer forintért bárhol itthoni percdíjon telefonálhatsz és netezhetsz. Nyilván nem lenne ilyen, ha olyan horror áron kapná a forgalmat, mint amennyiért alap esetben eladja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz DonMaster #17344 üzenetére
Nem, ilyen nincs. A szolgáltatón, jelen esetben a Digin múlik, hogy tudod e külföldről is használni, vagy sem, de ha működik, a VoWifi mindig saját hálózatnak számít.
A Telekomtól nem is vártam mást... Csak azt nem értem, hogy ilyenkor magukkal is kicsesznek, mert a roaming nekik is plusz költség, vagy nem...?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
DonMaster
addikt
válasz DevKiller #17342 üzenetére
Digi-töl függ, hogy roaming-nak számolja vagy sem. de a mostani árazás miatt lehetetlen megmondani,
én is örülük neki ha nem roaming-nak számolja, de még csak teszt van, ha nem roaming-nak számolja akkor remélem igy is marad, de ez még a jövő(#17343) herdsman12
Direkt nem írtam nevet, mert tudtam , hogy akkor magadra veszed, de rajtad kivül van más is, akit csak átraktak, de nem számlázták vissza mint téged, és ment az nmhh-hoz panaszolni.(engem is átraktak)rémhírre térve mi is:
mert hogy a teszt idő után fizetös lesz és nem 0Ft az biztos, ahogy az is , hogy lesz olyan aki emiatt a 2017 okt24-es rendelkezéssel nmhh-s feljelentést teszt, mert miért elönyös ha az efi-nek fizetnie kell okból.
ez lenne a rémhír?
nem vagyok jós de ebben biztos vagyok, hogy lesz a teszt végén ilyen ember aki ezt megteszi, és szerintem ebben a topicon belül a többség egyetért.de ez utóbbi nagyon off itt, ezt inkább a digi internet topic témája és nem a digi mobil-é max az a része, hogy teszt után lesz ára és panaszos akinek nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DevKiller
senior tag
válasz DonMaster #17341 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
"A vowifi-hez bármelyik wifi hálózat jó vagy csak a digis otthoni wifi háló?
Bármilyen wifi jó, amin tudsz adatot forgalmazni."Nem kell, hogy magyar legyen. Tök mind1 milyen, az a lényeg, hogy szaladgáljanak rajta a bitek le-fel.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz herdsman12 #17340 üzenetére
milyen rémhír? és milyen hsz-t? legalább linkelnéd ! offolás helyet.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz Lackooo84 #17338 üzenetére
külföldön ha wifi-re mész az külföldi vezetékes szolgáltatáson jutt el hazánkba .
de mint írtam lehet úgy kezelni ahogy leírtad, de lehet roaming-nak is kezelni, a világ elég nagy részén azt is roaming-nak számolják, jobb kérdés, a Digi teszt után hogy fogja számolni.
És továbbra is a Digi jelenjegi árazásával nem tudod hogy mi a roaming és mi nem. VoWifi-nél.
jah nem nagy cucc, egyet értek, hogy ha 1000ft lesz, de látva a digi vezetékes topicját van akinek most járt le az okos és átkerült 6e/hó-ra ami többeknél már márciusban emg történt, és megy az nmhh-s feljelentgetés,
mi lesz itt mikor 0ft-ról átkerül havi 1000Ft-ra. az havi 3-4 kg kenyér, pár füzet a gyereknek cukorka vagy csoki a gyereknek stb, ilyen érveket szoktak emberek felhozni 500-1000Ft/hónál, jah és a 2év allat az 24e Ft- 10 alalt meg 240e Ft.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz DonMaster #17337 üzenetére
A VoWifi teljesen ugyanaz, mintha egy hazai toronyhoz csatlakoznál, tök mindegy, hogy a világ melyik pontján vagy. Ha a szolgáltató engedi, akkor ugyanaz, mintha itthon lennél egy toronyra feljelentkezve. Nem értem a "külföldi vezetékes"-t mire érted, na azt meg aztán végképp nem kéne idekeverni.
Ha már nem lesz ingyenes, lesz kb. 1000ft. na bumm...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
DonMaster
addikt
válasz Lackooo84 #17336 üzenetére
jo igen, kábelen nézve logikus nem roaming-nak venni, de mivel a mobil-> külföldi vezetékes-> digi hungary -> akit hívsz.
és nem tel->digi hu-> akit hivsz,logikusnak tünik hogy igy nem számit roaming-nak,
de az is ha igen, szerintem annak számit,bár igazsg szerint Digi-nél te hogy mondanád meg hogy roaming-nak számolta vagy sem?
mivel kint is a digis- számok 0ft, minden más 5ft , pont mint belföldön, tehát kb ember legyen a talpán aki a Digi jelenjegi árazásával megmondja hogy külföldön VoWifi-n meg mondja hogy az roaming díj vagy nem.#17335) ish4d0w
Szerintem sokan fognak a 2017 okt 24-es rendelkezésel jönni mikor megszűnik a teszt és nem 0ft lesz és nem korlátlan net, meg társai , lesz itt még balhézás amiatt, sokat nem fog dobni az hogy a VoWifi roaming vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
szerintem VoWifi-n is roaming-nak számít, de a t-mobile ha ügyfélszolgálatot hívod aktiválja a VoWifi-t, más szolgáltatónál egyenlöre nincs VoWifi és VoLTE se alapjáraton aktiválva.
torma99
ezt írta:
Ez szép lassú, de biztos folyamat most.
Amint kiépül a Digi.Mobil országos hálózat,Honnan jön megint ez az 1 millio ügyfél? kb 4millio sim-et adhat ki ha országos lenne és minden mostani digi ügyfél tudna kérni, de mivel helyhez kötött igy ez nem éri el az 1millio-t se. az összes kiadható sim kártya efinként 4-el számolva.
Mikor kiveszik a helyhezkötött korlátozást akkor lehet beszélni, 1millio-ról, csak addigra nem 2+3mhz-el fogja már tolni, hanem többel.
[ Szerkesztve ]
-
torma99
aktív tag
Azért nagyon messze még az az országos lefedettség. Meg kell nézni, hogyan alakul a piac a frekvencia-aukciót követően. Jelenleg a hálójuk nem bír el 1 millió usert, de lehet 100-200 ezret sem. Még évek hosszú munkája áll előttük, addig a régi telkóknak a csomagjai, meg a flották nem rosszak szerintem. Persze közmunkásbérből megint más. Egyébként én is csak ott használok más mobilnetet, ahol nincs lefedve digivel, de a Dunántúlon még szerintem jövő év végére sem lesz kiváltható egy régi cég előfizuja. Rettentő soknak tűnik a vakfolt a megyeszékhelyeken kívül.
-
törölt tag
Az előbb térerő se volt néhány pillanatig... Szerintem haldoklik a torony...
-
p2pp
őstag
Nem szartak be, de Cseh2-t néznek.
Van félni valójuk egyébként.
Ez szép lassú, de biztos folyamat most.
Amint kiépül a Digi.Mobil országos hálózat,
simán bukhat a Tmobile idővel akár 1 Millió előfizetőt is
hosszútávon. Ami a mostani horror árazásukat tekintve
egyáltalán nem elképzelhetetlen. Ár/érték arányban is!Végre van teszt kártyám.
Ahol megy ott kristály tiszta a hang minőség.
(Nem vodás, viszhangos)
Ráméregettem, de felesleges.
Használható. Ez a lényeg.
Egy átlag ember számára ez a lényeg.
A többi majd kiépül. Szépen lassan kialakul.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz DevKiller #17308 üzenetére
Meglátom, hogy tudnak-e kezdeni valamit a mostani állapottal, aztán, ha nem megy, akkor kipróbálom, amit javasoltál. Ami gyanús, hogy ha hívni próbálom a számot másik készülékről, akkor azon olyan, mintha kicsengene, ahelyett, hogy mondjuk "az előfizető nem elérhető" lenne.
-
vbalint77
tag
Láttátok a Tmobile új reklámját? Hatalmas ahogy a korlátlan mobilnetet húzzák le....
Ennyire beszartak a Digitől? -
törölt tag
Egy ismerősnél sem szóltak, pedig pár hete benne van...
-
törölt tag
Helyileg ugyanott vagyok, otthon (Siófok)
-
zzola
titán
Egy TP-Link M7350-be tettem ma bele a SIM-et, mindenféle konfigurálás nélkül működik 4G.
-
törölt tag
Sziasztok! Kedd óta van Digi Mobilom, és kb. naponta mérek sebességet. Eddig ment 5-6 megával, ma már el sem éri az 1 megát. 5,5 GB-ot forgalmaztam... Ennyire le van terhelve a hálózat?
-
BITBOYS
addikt
Ma kaptam kézhez a xiaomi mi 8-as készüléket, volte/vowifi bekapcsolva és a kezdő képernyőn is megjelent.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz sfdrakex #17301 üzenetére
Az üfsz a 2G/3G-t javasolta, de most a csak 2G-vel próbáltam, így sem megy.
Dávid2135: Ez is érdekes: péntek este néztem, akkor nem volt bekapcsolva, úgyhogy bekapcsoltam és azóta azt mutatja, hogy be van kapcsolva, és ugye a 24 óra is eltelt. Az üfsz meg azt mondja,hogy már augusztus 14-én elindították a roaming bekapcsolását (akkor "vettem" az előfizetést).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör