Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Luissimo #14798 üzenetére
Nem, NEM a DIGIOnline.
A megoldást úgy hívják TVMosaic.
A lánc:
DIGI kábel TV - HDHomeRun 4DC (4 tuneres) TV tuner - TVMosaic Plus szerver a Synology DS414Slim NAS-on - DIGI FTTB 500 uplink - Internet - (L:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvblogic.tvmosaic)TVMosaic App az LG G4 mobilon ill. ASUS Notebook (mikor melyik) - helyi WiFi kapcsolat - (amennyiben a helyi TV-re megy ki a kép/hang akkor Miracast vagy SlimPort to HDMI drót)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz Gézengúz #14770 üzenetére
Sok privát szálláson elég gyatra a WiFi. Jobb lenne a saját MobilNet.
A szállodákban meg végképp, mert mindenki azon nyomul.
Kár, hogy még nincs roaming. Tavaly Görögországban jó lett volna, mert ott elég gyatra volt a szálláson a WiFi, de volt egy bazi nagy HD TV, de pl. Prágában elég jó sávszéllel volt WiFi és így HD-ban néztük a DIGI TV-t.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz attilav2 #14784 üzenetére
Snapdragon-os van nekem, jól megy vele. De less be a telefon topikjába, ott is többen használnak benne digi kártyát.
Igen, az csak 2G-n fog menni.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
-
zsolx
tag
Ma átvettem a kártyát, Debrecen full lefedett területén 3-4 megabit max sebesség.
-
tomistarkapi
tag
Valaki telegram-ra be tudott reggelni digi-s számmal?
-
őstag
Sziasztok!
Xiaomi redmi note4-el van valakinek tapasztalata hogyan működik a digi mobil?
Akinek van tapasztalata az írja meg hogy snapdragonost vagy mediatekest használ e.
Munkatársam egy redmi note4-et kínál eladásra, csak még nem volt ideje megnézni milyen procis.Nekem jelenleg egy Redmi 1S-em van ami csak maximum 3G-s sajna ha ebbe berakok egy digis kártyát akkor 2g-n fog működni ugye?
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
gkrisz78
tag
Tegnap jártam az Ábrahámhegyi kilátónál. Többen szereltek fent valami féle sugarzókat, amik lent egy új házikó keretéhez mentek. Itt már volt mellette egy régi ugyanilyen szerkezet, amiből hasonlóan mentek fel a vezetékek. Lehet az új a digié lesz? Nem akartam zavarni a fent dolgozó embereket, így nem kérdeztem rá tőlük, de nem román kocsival voltak, bár lehet ezt a részt itthoni cégekkel végzik, nem tudom.
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
-
trebrona
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14775 üzenetére
Ha már nyelvtan leckét akarsz tartani, legalább helyesen tedd! Magyarország és Németország.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Zeki
nagyúr
Mennék digi ügyfélszolgálatra dolgozni, tud valaki protekciót?
-
zzola
titán
válasz st3v3np3t3r #14775 üzenetére
Értem, akkor írd le magyarul!
-
-
zzola
titán
válasz st3v3np3t3r #14772 üzenetére
Lehet zoll is, csak az németül van...
-
trebrona
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14772 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
4Grider
nagyúr
válasz #51322624 #14769 üzenetére
Jellemzően ott hal le leggyakrabban a Telenor 4G, ahol csak 800 MHz-en nyomják és nincs vezetékes net a környéken, vagy maximum csak csiga dsl van. Fél- egy év alatt azért követni szokta ezeket a helyeket a Telenor, és tesz fel 1800-as cellákat is. De addig tömény szívás, főleg ha online tv-zni is akarsz.
-
törölt tag
válasz nfsu17 #14765 üzenetére
Akkor ez még annál is kevesebb mint gondoltam.
Amúgy ez a telefonon tök rendben van az 5-6 zoll-on, de ha kirakod Miracast-al mondjuk egy 42-50 zoll körüli HD TV-re akkor már igencsak látható a különbség a DIGI Online streamje és a TVMosaic natív SD - pláne HD - straemje közt.
... de, már a notebookon is látszik a különbség, pedig az "csak" 15 zoll.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wwenigma #14759 üzenetére
Sehogy. Amúgy még sehol, sosem mértem 10 Mbit/s-nél többet, de inkább max. 7-8 Mbit/s a standard valós le sávszél. Pl. az M1-esen Tatabányáig 2-3 hely - rádióárnyék völgy/lejtő - kivételével folyamatosan megy az 5-6 Mbit/s közötti natív SD stream tehát végig ezen érték felett kell lennie a sávszélnek. ... mert, a TVMosaic lejátszó program puffere az nagyon kicsi. Rögtön akad a kép/hang, ha nincs meg a sávszél.
Tehát a valós rendelkezésre álló sávszélbe még a natív HD TV stream sem fér bele, mert az kb. 12-13 Mbit/s. Megy-megy, de akad. (Olyan, hogy megy 10 másodpercet, megáll, "gondolkodik" 2-3 másodpercet majd megint megy kb. 10-et.)
A DIGI Online steamjeiből még a HQ is belefér, de az ugye nem natív. ... és nem is tudom mennyi lehet. Kb. 3-4 Mbit/s-re tippelem a HQ-t.
to n00n:
"És mégis mi értelme 4K videót nézni a kis telefon kijelzőn? "
Miracast is van ám a világon, aztán csapatjuk 65 zoll-on.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz orsib78 #14760 üzenetére
Anno már a HelloData előtt is csinált ilyen full korlátlan napokat/hétvégéket a Telenor. Gondolom ott is az volt a ki nem mondott cél, hogy optimalizálják a hálózatot nagy terhelésre is.
Eleinte sok helyen le is térdelt a hálózat, később már csak erősen belassult a forgalom.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
orsib78
tag
válasz Tressy #14704 üzenetére
Gondolom a teszt vegeig igy marad, aztan majd korlatozzak (vagy meg elobb a tapasztalatok alapjan). Nem hiszem, hogy a rendelkezesre allo savszelesseget figyelembe veve ez sokaig tarthato lesz. Szerintem senki se rohanjon lemondani a vezetekes internetet es huzzon egy seed servert egy Digi SIM kore
Lehet, hogy az a celjuk vele, hogy megnezzek mit bir a vas es, hogy tudjak optimalizalni a halozatot a szelsosegekhez is. Erdekes lepes... -
wwenigma
Jómunkásember
Meg a max 15Mbiten hogy csuszik át...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz #72445440 #14753 üzenetére
azt tegyük hozzá,hogy az S3 LTE nem speciális kiadás volt, csak egy továbbfejlesztett model... tudtommal 3 féle S3 model volt piacon(minit ne vegyük hozzá)...S3,S3 Neo,S3 LTE
Az S3 és az S3 LTE között 6 differencia volt csak...kiadási idő(május-szeptember(lte),szoftver verzió 4.3-4.4(lte),ram 1gb-22g(lte),modem 3g-4g(lte),tárhely 16/32/64gb-16gb(lte),súly-az lte model 2g-mal könnyebb voltHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz radio100jozs #14749 üzenetére
Hmm, svájc és török EU2 zóna mashol. Ez érdekes lesz.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Lackooo84
nagyúr
Eh inkább nem mondok semmit....
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
radio100jozs
őstag
Az ÁSZF még azzal is változott, hogy az 5 Ft/perces tarifába bekerült a nemzetközi hívásoknál pl. Törökország, meg Svájc is.
1. nemzetközi díjzóna: Andorra, Ausztria, Azori szigetek, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Franciaország, Francia Guyana, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanári-szigetek, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Martinique, Mayotte, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint-Martin, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország
Hát a VoWiFi-vel is számolva, azért nagy érvágás ez a VOIP szolgáltatóknak, mert bőven versenyképes ár, a minőségről nem is beszélve.
-
-
törölt tag
Gondolom elemezték a múlt havi forgalmi adatokat és ez alapján döntöttek úgy, hogy kiveszik a korlátozást.
Amennyiben mégis elszabadulna a "pokol" - olvasom, hogy itt egyesek 400 Mbit/s feletti videókat is akarnak nézni!? - bármikor ismét visszatehetik a korlátozást egy újabb ÁSZF módosítással.
Amúgy szerintem az elsők között voltam aki - a teszt kedvéért - túlforgalmazott.
Kíváncsi voltam, mire lesz elég a lassított sávszélesség, DE! nem korlátoztak.
Erre - kb. 110-120 GByte után (... kivártam míg két hónapnál több adatforgalmam lesz, a ciklus miatt) - kvázi "feljelentettem magam", hátha korlátoznak.
Az eredményét a #14038-as hozzászólásban meg is írtam.Azt, hogy mennyi lett végül hónap végén az adatforgalmam - persze szigorúan a teszt kedvéért - meg sem írom, mert egyesek itt megnyúznak.
[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
Hú gyerekek, egy-két ember annyira el van itt tájolva a topikban, hogy az nem igaz.
-
válasz nfsu17 #14727 üzenetére
rohadtul túl... 426MByte/s?! a Netflix 4K streaminghez 25Mbit/s(3,1MB/s) letöltési sebesség szükséges minimum,ehhez képest a digi max 15Mbit/s(1,9MB/s)-t tud,ebből 8-10Mbit/s(1-1.25MB/s) ami az átlag... tehát sehogy sem jönne össze a ~420MB/s ...
50GB adatforgalom ha csak videózik valaki, akadásmentesen 480p/720p-s youtube videóra jó...480p-s videókhoz 2MBit/s kell minimum...
480p videózás ~560MB/óra
720p/30fps ~ 1,2GB/óra
720p/60fps ~ 1.9GB/óra
forrás a cikk 2018-10. havi, lehet azóta javult a tömörítése a youtube-nak, de alap számításhoz elégés létezik >400MB/s-es bitrátás film...
link
DNxHR 444 60fps 444MB/s ... ehhez aztán kell pc erőmű[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Hosssszu
őstag
Nincs Digi előfizetésem, ezért kiesek a körből, de azért néha ránézek a Digi honlapjára, hátha változik valami.
Lehet hogy rosszul emlékszem, de régebben a mobilnetes csomaghoz is ott kellett lakni, ahol van lefedettség. (ha rosszul emlékszem, akkor sorry) Most viszont azt látom hogy ez már csak a hang előfizetésre igaz. hang mobil
Tényleg kivették ezt a kitételt, vagy én emlékszem rosszul és sosem volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
válasz Brandynew #14724 üzenetére
Ennyi marhaságot összehordani egy Hsz-ban... ember...
"50GB az egy átlagos reggel." - ez volt a hab a tortán.
Na de nem is írok többet, mert az hogy végigolvastam a Hsz-t meg a hozzászólásokat a mai átlagos reggelemen, már meg is ette az erre a hónapra a Digitől kapott 50GB-os kvótámat
[ Szerkesztve ]
-
hklk
csendes tag
"Ma egy jó okostelefonon simán lehet forgalmazni havonta több terrabájt adatot."
"Ha ez bekövetkezik, akkor máris nem lesz olyan furcsa, ha valaki terrabájtokat forgalmaz az eszközén havonta."
"csak napi 30 perc videózással el lehet használni 750 GB-ot"... Aha, hát 426 MegaByte/s-os átlag net sebesség mellett el is hiszem. Gondolom neked pont ilyen van, vagy jobb.Te aztán nagyon vágod a témát, látom... hiteles vagy. Na jó, ne etessük a trollt, csak na...
-
so_ha
senior tag
Biztos, hogy én vagyok egy őskövület, de még mindig meg tudok döbbenni azon, hogy valaki 5-6"-on éli az életét, mert én amikor tehetem inkább a 27"-on "lógok" a neten, vagy intézem az egyéb dolgaimat ... de az időm töredékében jól jön a valódi mobilitás, ha útközben szükségem van rá. Egyébként mobilom is a legelejétől van/volt, és asztali gépet is elég régen használok, azaz nem vagyok már teenager.
-
nfsu17
veterán
csak napi 30 perc videózással el lehet használni 750 GB-ot,
426 Mbyte/s-os videókat nézel?
50GB az egy átlagos reggel.
lol
kicsit túltoltad ezt.
az lehet, hogy vannak őrültek, akik 50mbit/s-os 4k videókat néznek (de nem Youtube-on, mert ott nem ennyin megy) online, de ez amúgy is úgy izzasztja a vasat, hogy előbb merülne le a teló, mint kifogyna a net.
Plusz ilyet diginél amúgy sem nézel online (max 22mbit/s net).Szerencsére nem te vagy az átlag, másnak meg 50-100GB is elegendő.
-
-
Brandynew
őstag
válasz sfdrakex #14717 üzenetére
Mi az, hogy "telefonban"? Az okostelefon nem az a telefon, amit 15 éve hívtunk telefonnak. Az okostelefon közel teljesértékű PC, a pár évvel ezelőttiek teljesítményét meg is haladja. Majdnem mindent lehet csinálni egy okostelefonon, amit egy asztali számítógépen. Ha eltekintünk a speciálisabb felhasználási területekről, ami mindenkinél más-más (én pl. a munkám miatt nagyon sokszor adok mobilon, TeamVieweren keresztül segítséget, illetve videót és hangot is vágok, a nyers fájlokat pedig Google Drive-on kapom); egy szimpla 4K YouTube videó mérete percenként több, mint 800 MB (ha már valaki 4K mobilt vesz, miért nézne rajta kisebb felbontásban videót?).
Tehát ha csak a nagyon mainstream felhasználási módokat nézzük, csak napi 30 perc videózással el lehet használni 750 GB-ot, és akkor még nem töltöttem le/fel semmit az otthoni NAS-ról, nem küldtem fájlokat Google Drive-on, nem töltöttem fel és le tartalmakat a közösségi oldalakról/ra, nem hallgattam zenét, nem néztem Netflixet, nem böngésztem weboldalakat.
Ma egy jó okostelefonon simán lehet forgalmazni havonta több terrabájt adatot. A legtöbb ember nem azért nem forgalmaz ennyit, mert nem tudna, hanem azért, amiért te is telefonként tekintesz még mindig rá, és azért, mert a legtöbb szolgáltató legtöbb mobilnet díjcsomagja erősen korlátos. Majd ha már korlátlan lesz a mobilnet, az emberek ráeszmélnek, hogy ezek az eszközök nem sokban különböznek a PC-ktől, sőt, ezek is PC-k. Ha ez bekövetkezik, akkor máris nem lesz olyan furcsa, ha valaki terrabájtokat forgalmaz az eszközén havonta.
50GB mobilnet sok... na nehogy már. 50GB az semmi, ha valaki ki is használja az okostelefonját, és nem csak presztízsből veszi meg. 50GB az egy átlagos reggel.
[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
válasz anglergab #14715 üzenetére
Mi az, hogy nem ismeri fel?
Az LTE az egy szabvány, nem?
Minden készülékben ugyanúgy működik, minden szolgáltató ugyanúgy szolgáltat.Van, akinek működik ugyanilyen telefonnal, ugyanezen android és MIUI verzióval, tehát kizárt, hogy a telefon ne tudná.
Nem lehet, hogy a SIM kártyámmal van a gond? -
snooze
veterán
válasz sfdrakex #14717 üzenetére
Igy igaz,van mit javitani..beltéren csak a torony közelében van sajnos 4gs rendes lefedettség sok helyen,csak tudnám,hogy oldják majd meg,ha eddig nem sikerült,igaz teszt idöszak,de akkor is lenni kellene..a mobilnet gyorsasága is csak töredéke a beigértnek..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Cs1csó
félisten
válasz Brandynew #14716 üzenetére
Napi 1-2GB-nál mire kell több? Bár tény nem sok ha 30 nap x 24 órával számolunk az 720 óra és a DIGI hálózatában elérhető sebességgel ez az 50GB kb. 4 óra alatt leforgalmazható, ez a rendelkezésre állási idő kb. 0,5%-a. Simán meghatározhatnák 5-10%-ban is, de az meg már olyan nagy adatmennyiség, hogy értelmetlen korlátot adni. Elég szerintem sávszél korlátozás cellatelítődés esetén.
-
-
Brandynew
őstag
Én megmondtam, hogy nem kell ide semmilyen fair use 2019-ben, és az 50 GB nevetségesen kevés. Meg azt is írtam, hogy a Diginek az a célja, hogy minél többet forgalmazzanak a userek, azért is nem korlátoztak le senkit 50 GB után.
Hallgassatok rám
Azt is írtam, hogy 2 év múlva lesz a Diginek 5G hálózata, és addigra a belépőszintű mobilok is ismerik az 5G-t. Abban is igazam lesz.
-
_Petya_
őstag
Köszi, az S3 mini valóban nem LTE képes, és alapból az S4 mini sem, külön be kellett kapcsolni rajta az LTE-t a szerviz menüben, de nem úgy ahogy írtad, hanem így: [link] Mindenesetre köszi a tippet, így el tudtam indulni és megtalálni a fenti megoldást.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Kenderice
senior tag
-
n00n
őstag
Valóban, a ma éjféltől élő új ÁSZF-ben már nincs benne:
http://digi.hu/sites/default/files/ASZF/j_melleklet_mobil_radiotelefon_szolgaltatas_3.pdfA korábbi:
http://digi.hu/sites/default/files/ASZF/j_melleklet_mobil_radiotelefon_szolgaltatas.pdf -
Tressy
senior tag
Nem tudom volt e már de mától törölték az 50 gigás limitet. Szerződés kötéskor emlitette az ügyintéző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest