Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz Lajosnagy17 #34844 üzenetére
Te iszonyúan naív és optimista vagy ezen a téren.
Ha valami oknál fogva nem jönne össze az üzlet, akkor lölö másik cége fogja megvenni. Persze ha a mögötte állóak szeretnék megvenni. Ha nem, akkor marad az 5MHz és végül mégis eladja, vagy bezárja a mobil részt. -
Hosssszu
őstag
válasz Lajosnagy17 #33056 üzenetére
És ez mégis miben érinti a digit?
-
Hosssszu
őstag
válasz szaboi6512 #30649 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt hittem hogy csak én nem találom a szerződésen.
Akkor marad a telefon. -
Hosssszu
őstag
válasz szaboi6512 #30647 üzenetére
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a SIM kártyát [link]
Feltettem az appot is, de fogalmam sincs honnan lehetne előkotorni a pin kódot. Mármint nem a SIM kártyáét, hanem az apphoz valót.
Ebben tudnátok segíteni. Más Digis előfizum nincs, szóval új vagyok még a Diginél.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Hosssszu
őstag
-
Hosssszu
őstag
válasz Johnny70 #23285 üzenetére
Wikipédia szerint a lakosság majdnem 3000 fő. A linkelt cikk szerint kb. hatvanan voltak. Félelmetes hogy az emberek (nem reprezentatív a kalkulációm) 2%-a ennyire ostoba legyen!
És ez még "csak" egy téma a sok ökörség közül (laposföld, chamtrail, gyíkemberek, stb.). Ha mindet megnéznénk, félek hogy nem 2% lenne az arány. -
Hosssszu
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Akkor nem lesz ilyen 50 gigás előfizum.[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
Nincs Digi előfizetésem, ezért kiesek a körből, de azért néha ránézek a Digi honlapjára, hátha változik valami.
Lehet hogy rosszul emlékszem, de régebben a mobilnetes csomaghoz is ott kellett lakni, ahol van lefedettség. (ha rosszul emlékszem, akkor sorry) Most viszont azt látom hogy ez már csak a hang előfizetésre igaz. hang mobil
Tényleg kivették ezt a kitételt, vagy én emlékszem rosszul és sosem volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
-
Hosssszu
őstag
válasz #72445440 #11243 üzenetére
Hát nem tudom.
Persze ezek viszonylag jó opciók.
No de akkor is egy Hellodatát felmondani egy olyanért ami "majd jó lesz valamikor" szerintem akkor is bátor húzás.
Régi mobilnet esetleg még oké lehet, de egy Hellodata, amire vissza sem lehet menni, azért az eléggé megfontolatlan szerintem. -
Hosssszu
őstag
Direkt nem válasz, mert több embernek nehéz válaszolni.
Aki "ledobta" a Telenoros Hellodatát, az mindig egy helyben van?
Mert azért a Telenor lefedettségét lecserélni a Digi lefedettségére elég merész móka!
Én sem forgalmazok sokat (max. 20-30GB), de biztos nem cserélném le egy jelenleg eléggé foltos lefedettségű szolgáltatóra a Hellodatát.
Bátrak vagytok! -
Hosssszu
őstag
OFF OFF OFF!
Nem tudjátok hogyan lehetne kideríteni hogy ki ez a csajszi a reklám képen?
Gondolom Romániában lenne érdemes körbenézzek, de nehéz elindulni egy ilyen kép alapján.
Van valami egyszerű módszer vajon?
Nagyon szimpatikus a hölgy.[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
válasz lsebestyen #9890 üzenetére
Hali!
Ez tuti infó, vagy feltételezés?
-
Hosssszu
őstag
válasz radio100jozs #9395 üzenetére
Köszi!
-
Hosssszu
őstag
válasz radio100jozs #9361 üzenetére
És mit reklámoz?
A teszt előfizut, vagy esetleg ír valami konkrétat is a jövőbeni csomagokkal kapcsolatban?
-
Hosssszu
őstag
válasz MasterMark #8719 üzenetére
Köszi a megerősítést! Akkor úgy fest hogy olvasni tudok, türelmem meg van bőven.
Vangelis: Áremelés.
[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
Idézek az árlistából:
"Az árlista 2019. május 27-étől a következő árlista publikálásáig érvényes új és meglévő lakossági Előfizetők
részére."Az én olvasatomban ez azt jelenti hogy lehet (majd valamikor) egyéb Digi szolgáltatás nélkül is venni előfizetést.
Hiszen amiket itt a fórumban olvastam (azaz a már meglévő előfizuhoz számlázzák a lebeszélt perceket) azt jelenti hogy aki most kéri a SIM kártyát az nem új előfizetőnek minősül. Tehát az új előfizető csak az lehet akinek nincs semmilyen Digi előfizetése.Ha rossz a logikám, akkor sorry.
-
Hosssszu
őstag
válasz adika4444 #7802 üzenetére
Engem egyszer hívtak a Telenortól hogy váltsak Hellodatáról Blueizére.
Szépen elmagyaráztam hogy céges telefonon ingyen beszélek, smsezek, a privát számom (ami ugye a Hellodata) pedig teljesen jó így ahogy van a korlátlan nettel.Teljes mértékben megértette az ürge a dolgot és szépen elköszöntünk egymástól. Természetesen azóta nem hívtak.
Egyszer régen amikor más tarifacsomagban voltam, amit már szintén nem értékesítettek, akkor is csak egyszer hívtak.
Én nem érzem úgy hogy nagyon baszogatnának a Telenortól.
-
Hosssszu
őstag
válasz #65537792 #7672 üzenetére
Hát én nem vagyok jogász. De ugye nem a prohardver hozta le, mint hír, hanem egy komment volt egy fórumban.
Ha ez alapján jelölnék meg forrásnak a prohardvert, akkor a prohardver mondhatná hogy nem ő hozta le. Forrásmegjelölésnek meg egy fórumot megatni eléggé elhiteltelenítené (az amúgy is feltételezéseken alapuló) cikket.Mindkét variáció ciki szerintem is, de lehet én is kihagytam volna a forrást ebben a szituban. (nem vagyok újságíró, még egy blogot sem tudnék írni, csak futtattam egy kis eszmét. )
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Macrodroid
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest