Hirdetés
- PlayStation 5
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GhostRider23 #32599 üzenetére
Sapphire support és Catalyst használata addig.
-
GhostRider23
tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van egy sapphire 290X- TRI-X -es kártyám, és láttam már az előző radeon crimson drivereknél, hogy elismerték hibának hogy windows boot logo után fekete képernyő van. Ezt a 15.11.1-es crimsonnal elvileg windows 10 alatt kijavították, mert benne volt a javított hibák listájába. Nálam ez sajnos még mindig fenn áll, ugyanis a 15.11.1-est és a 15.12-est is próbáltam, egy ideig óráig jó, el is indul minden, be is bootol a gép, de ha kikapcsolom a gépet vagy X-edik újraindítás után egyszercsak elkezdi ezt a fekete képernyős dolgot, és csak akkor oldódik meg ha csökkentett módba letörlöm és felrakom az utolsó catalyst drivert! Régebben semmilyen ilyen problémám nem volt, csak amióta ezt a crimson fost adták ki.
Tud valaki erre valamilyen megoldást vagy ne legyen ez a fekete képernyős dolog boot után , valami egyéb beállítás a radeon software-be esetleg, vagy ami kiüti esetleg a videókártya drivert, hogy ez miatt csinálhatja?! (win 10 64 bit) Egyébként próbáltam már úgy is hogy full szűz windows-ra rakom fel, de ott is egy ideig óráig jó, aztán vagy gép bekapcsolás után vagy sokszori újraindítás után fekete képernyő és viszontlátásra windows, mindaddig amíg le nem törlöm csökkentett módba... -
GeSsH
csendes tag
Sziasztok, Sapphire R9 380 4GB Nitro tulajdonos vagyok már vagy 4 hónapja, eddig semmi gond sem volt vele, a Crimson drivereket/hotfixe felpakoltam nem vettem észre semmit, egészen tegnapig. Az első észrevétel hogy fura szag van, és túl nagy csend a gépházból, fallout 4 közben pár óra játék után. Megnéztem a hwmonitor nevű progiban, hogy hány fokos a gpu, és a szerencsétlen 0° (nulla) fokot írt. Azonnal kilép, de egyébként semmi lassulás játék közben, csak a szag. Gyors restart után viszont meglepetésre már szépen írta az aktuális értékeket és azóta is(???), tehát semmit nem változtattam. Viszont most terhelés mellett valami iszonyat hangosra felcsavarja a gpu ventillátorjait. Vissza pakoltam a legutolsó catalyst bétá, és a ventiket próbálgatom most az Overdrájvban állítgatni.
Kérdésem 35%-os max venti fordulat irtózatosan kevés? csak mert 60 fokig eleve be sem kapcsol, és máshol azt írják ez a standard. Esetleg a paszta nem bírta az ideiglenes venti nélküli terhelést, és azt kéne cserélni? (mert ugye mekor a szenzor 0° érez a ventik nem pörögtek) -
Pokesz007
senior tag
Hello
Hol találhatóak a Crimson előtti driverek? -
Dictator^
veterán
15.12 crimsonnál van már újra hotkey?
ma jött ki a driver most nézem..
valaki? -
TIT
veterán
Az furi,hogy a dvi-on jobb volt a kép mint hdmi-n.
-
anonymus89
addikt
válasz
SpongyaBob #32586 üzenetére
1 óra alatt megvolt a programokkal együtt (office, TC, Unix program) drivereket nem kell telepíteni csak az ATK-t.
Szerintem azért csíkozódhatott mert olyan mintha a tv-ről másolta volna a képet a pc-re és nem fordítva.
win10-et nem használok de nem is fogok még 1 évig legalább 8-at is össz-vissz 1 napig használtam.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32584 üzenetére
"Minden esetben a HDMI-n lesz az elsődleges kijelző" - itt nem így volt....
"
Az lemaradt, hogy win 10 alatt próbáld meg ugyanezt
Ott akármit csinálsz a HDMI marad az első.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Win10 alatt sajnos nem igy lett. Nekem csikozodasi bajom nem volt, csak az, hogy a monitor a masodlagos kijelző.
Kihuztam a telepiteshez a hdmi-t a gepbol, csak a monitor dvi maradt rajta. Felment a win10, aztán a crimson driver. Kikapcsoltam a gépet, bedugtam a hdmi-t, és inditaskor átváltott a kép a monitorról a tv-re.
Kettő dvi csati van a monitoromon. Számít az, hogy melyiket használom?[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Mondjuk az nem semmi, hogy ezért képes voltál újrahúzni a wint, de ha megoldódott a dolog akkor ok
(I)"A kép nem csíkozódik se böngészés se filmnézés közben és szebb lett a kép is dvi csatin. Így már nyugodtan mehet a tv meg a monitor egymás mellett."(/I)
Szerintem ott valami más volt itt gond és nem pedig az hogy a HDMI volt az elsődleges. Nekem is az és még sincs semmi csíkozódás
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Kösz a tippet. WWenigma kollegának igaza volt.
-
anonymus89
addikt
válasz
SpongyaBob #32511 üzenetére
No jelentem megoldódott a dolog mégpedig úgy, hogy kihúztuk a plazmát és újratelepítettük a win7-et csak dvi csatin. Első indulásnál rögtön nem a kiterjesztett asztal fogadott mivel nem is volt rádugva hdmi-n, legfrissebb vkari driver fel + programok majd jött a puding próbája.
Rádugtuk a tv-t hdmi-n és a kiterjesztett asztal jött be a plazmán már itt tudtam sikeres volt az újratelepítés.
A dvi maradt elsődleges mint megjelenítő a tv pedig hdmi-n másodlagos úgyhogy tökéletesen megy azóta is.
A kép nem csíkozódik se böngészés se filmnézés közben és szebb lett a kép is dvi csatin. Így már nyugodtan mehet a tv meg a monitor egymás mellett."Minden esetben a HDMI-n lesz az elsődleges kijelző" - itt nem így volt....
[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
Amióta kijött ez a Radeon Crimson Software akármi, azóta minden bekapcsoláskor fix fordulatra teszi a ventilátor sebességét. Elég kellemetlen tud lenni, mikor elfelejtem visszaállítani automatikusra, és elkezdek játszani. Hogy lehet ezt megoldani? -
bigdigit
addikt
Adott egy acer laptop aspire 7750G benne 6650M grafikus vezérlő amire felkerült a windows 10.A problémám az,hogy ha fent a driver egyszerűen törik a kép böngészőben játék közben szóval ha csak bármit is csinálok.Majdnem hasonlóan mintha játék közben nem lenne a v-sync bekapcsolva.Csak akkor nem ha microsoft basic alap valamiként működik de akkor meg nem mennek a játékok.
Milyen driver lenne jó alá? -
Remélem kap frissítést, szinte minden megoldódott a szuperakármi felbontás kikapcsolásával. Az MWO pályaválasztó képernyőn van "flickering", láttam, h másnál is. Várok még, hátha jön hamar rá patch.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Assassins Creed Rogue játék asszem a 15.8-al még hiperszuper volt, mióta felraktam a Crimsont, most próbáltam ki először, ahogy elindul maga a játékment, 3 másodperc múlva ki is b.sz. atidxx64.dll
Gondolom driverhibára gyanakodjak. -
vlevi
nagyúr
válasz
PitLee #32572 üzenetére
De miért csinálnék ilyet? Azért veszem le a felbontást FullHD-ról, mert pl. a játék nem bírja. Adnék két pofont a szarnak azzal, hogy a játék assziszi, hogy 1366-ban fut, miközben a driver mégiscsak FullHD renderel, amit aztán le kell kicsinyítenie 1366-ra.
Egyébként van ilyen. Például Project Carsban van DS2X, DS4X (Downsampling) antialis mód. Na, ottlennemégvégképpszép, ha a PCars 4K-ban számol, leskálázza FullHD-ra, azt meg a crimson felb***a 4K-ra, majd vissza -
-
válasz
wwenigma #32569 üzenetére
Tuningos a VGA-m, csakhogy downclockolva van, szal. ezt kizárnám. A hiperszuper virtuális felbontás kikapcsolásával a hiba megszűnt, szal. ez driveres dolog kell legyen, ahogy olvasom sokaknál nem működik. AMD, én így szeretlek...
Pityu.: eeegen, jó választás
PitLee: VGA-k lelki világa nem izgat, de ahogy most olvasgatok, ez nem az, amit Te írtál.
-
PitLee
őstag
Szerintem nem úgy , hanem ha van 4K monitorod, de a játék csak 1920x1080 akkor teljes képernyőn ne egy pacát láss a 4K monitoron, ő fel szupereli neked és élvezhető szintre. A te példád úgy működne ha játékban levennéd a felbontást pl 1366 X 768-ra, majd a Crimsont megkérnéd, hogy csináljon belőle 1920x1080-at teljes képernyőre......
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na olvasgatom ki mit ír ,azt hiszem én még inkább maradok a 14.12 es drivernél
-
nonsen5e
veterán
válasz
RoMix85 #32563 üzenetére
Ha ki van kapcsolva, le van választva akkor értelemszerűen nem fog olyan órajelen pörögni mintha használva lennének. Mondjuk én monitort mondtam, azokat meg általában nem kapcsolgatják külön-külön.
vlevi: Desktopnál én is ezt tapasztaltam, felbontástól függetlenül homályos vacak lesz az egész kép és kész.
Játékokból meg több féle van.A típus: Nem működik a VSR.
B típus: működik a VSR, de homályos lesz a kép.
C típus: működik a VSR, nem lesz homályos a kép, de nagyítóval kell nézni az UI-t.
D típus: működik minden (játékok nagyon kicsi %-a).[ Szerkesztve ]
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Thrawn #32567 üzenetére
Ez így rendben is van, ez nekem is nyalvánvaló volt, hogy erre találták ki, de ez is egy olyan fícsör, amit meg lehet magyarázni, hogy mire is akarták kitalálni, de a gyakorlatban szerintem nem fogja hozni azt, amire szánták.
Rápróbáltam a windows desktopra, 1920x1080 helyett beállítottam 2560x1440-re, atomhomály szutyok lett belőle. -
vlevi
nagyúr
Ezúton köszönöm az ATI-nak, AMD-nek, a Crimsonnak a virtuális szuperelba***tt felbontás funkciót. Miaf***ra jó ez? A TV kimenetemen valami miatt bekapcsolta magát ez a hülye, és emiatt egykét játék végképp megkergült, és nem találta el a felbontást. FullHD helyett 1600x1200 után 2048*1536 jött fel, mint válaszható üzemmód. Éjjen. Szidtam mint kocsis a lovát, de aztán rátaláltam erre a virtuális szupercsodára, amit kikapcsoltam, és rögtön lett FullHD-m.
Téynleg megkérdezném, mire jó ez? Most ez a divat? Az összevissza észnélkül átméretezgetés? Mint a Win8, win10-ben a felskálázás. Úgyse fog normálisan működni, próbáljanak helyette valami más, értelmes dolgot csinálni. -
Nah, ennyit a crimsonról... már el sem indul, csak fehér vagy kék téglalap, annyi...
Játék meg kilépett, instabil HW vagy driver hibával... lol. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az új driverben kerestem a GPU-m hőfok kijelzését, de nem találom. Valaki megtudná mondani hogy merre találom?
Nem lesz egyszerű megszokni ezt az új felületet..Megvan
[ Szerkesztve ]
-
Helló!
Barátkozom a Crimson driverrel. Ennek a virtuális szuper felbontásnak van értelme? fHD a monitorom, de szerint ez kell...
Morfológiai szűrés az mi?Annyit olvastam róla, h elmossa nagyon az éleket, ami betűknél nem jó... de ez pl. desktopnál is érezhető?
-
keke69
őstag
Ha nem működik rendesen az új driverel és a feladat kezelőben fut a SG Mine. Lője ki!
-
nonsen5e
veterán
Délután lefrissítettem magam a legújabb Crimson driverre, azóta jelentkezett 2x is az a problémám, ami utoljára a Win 10 egyik béta buildjével jött elő egy specifikus Catalyst driverrel.
Két monitor esetében, ha az egyiken teljesképernyős videót / játékot nézek, akkor terheléstől függően lefagyhat a kép az elsődleges kijelzőn. Ilyenkor ha a Windows alatt megcserélem a kijelzőket, akkor a hibát a második monitoron folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
eugabesz #32556 üzenetére
Előző driver-ek (64 bit)
Windows 7 - Windows 8.1 - Windows 10Nem vagy bugyuta, tényleg elég hülyén oldották meg. A driver weboldalon a "Latest AMD Drivers and Software" valamelyik oprendszert kiválasztani, ami éppen van és bejön a legfrissebb driver, na most oldal lesz olyan, hogy "Download Previous Drivers & Software" arra katt és ott megtalálható az ezelőtti driverek. (nem minden, csak egy része)
-
eugabesz
őstag
Fiúk!A régebbi drivereket már nem is lehet fellelni a hivatalos oldalon??Vagy csak én vagyok ilyen bugyuta és nem találom...
-
Patrick
addikt
Itt a tisztelet meg nem adásával van a probléma és nem csak itt, máshol is, viszont semmi mással, ennyi.
Bár az + jó pont, hogy a "Te" szót nagy T-vel írtad, így feltételezem, csak értetted mit és miért írtam, s a smilek is megjelentek.
Sebaj, azért Boldog Karácsonyt!
S Viszont.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Patrick #32552 üzenetére
Na nézd csak. Úgy gondolod mást kellene "megverni", mert Te kiselefánt vagy...furcsa
Amúgy szívesen linkeltem a forrást, ahol Te magad - és esetleg a hasonló cipőben járók is - megtalálod kérdésedre a választ
Elnézést érte, hogy "olvasásra kényszerítettelek", bevallom szándékos volt, de látod ez a szép a fórumozásban. Néha a várt pár betű helyett sokkal többet kapszAzt hiszem eléggé kimerítettük a témát, szóval további szép estét neked
-
Patrick
addikt
Nos, köszönöm kimerítő, mély, rettentően összetett válaszod, így nekifutva másodszor a cikknek, már rémlik valami. GPU-z-ben látva az értékeket, nem is ugrott be a dolog... azt hittem valami bug. Tévedtem...
Másodszor pedig:
Bár a hozzászólásod nem tartalmazza, de úgy ítélem meg; egy IGEN lett volna a helyes válasz. Ilyen egyszerű lett volna leütni 4 betűt, majd az OK gombra kattintani. Nem mellesleg nem ütöttem meg ilyen hangnemet, de azért gondolom a pofon kimaradt az életedből, ideje bepótolni, még nem késő. -
pete_21
addikt
válasz
nonsen5e #32543 üzenetére
Nálam 2 monitor van a gépre kötve, a 15.7.1-es driver van fent, tehát nem a Crimson. És nálam is 1000 MHz-en megy a memória. Több monitornál ezekszerint ez normális? Erre van valami logikus magyarázat?
Illetve a max órajel 1000 MHz, ugye?
A Gigabyte oldalán 4000 MHz-et ír, ez hogy jön ki?[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
Én is észrevettem hogy valami nem kóser a crimson bétával se! 280x órajeleit sem veszi vissza csak 1450-re az 1500-ból... Nem tudom hogy befolyásolta e, húztam előtte kicsit az overdriveban. De aztán alapértelmezettre állítva is azt tette. Akár fut közben msiab akár nem.
Igazából az tűnt fel hogy alap járaton 44 fokos volt a gpu szokásos 31 helyet.
ui: Rendesen fel volt rakva a driver, évek óta amd-s vagyok.Most visszatettem a 15.7-es catalystot. Esetleg ennél a verziónál van ajánlottabb pl gta vhöz?
-
Patrick
addikt
A Crimson óta votl valakinek olyan, vagy van oylan, hogy akármivel gamel, a gpu nem egy fel 500 fölé? 350-400-450 MHz-n ketyeg...
De az FPS az meg van frankón, 60 fixen... Nem nagyon vágom, elég neki ennyi is és ilyen okos ez az új csodaprogi, vagy ez valami bug?
-
nonsen5e
veterán
A ventilátoros bug utáni a Crimson 15.30.1025 verzió?
A Crimson azt írja a legfrissebb verzió, de ma is 96 fokig hevítette (a változatosság kedvéért a Witcher 3) a kártyát, miközben a ventilátorok 30%-on mentek, automata beállításon, mikorra észrevettem és manuálisan felvettem a hűtést 100%-ra...És lehet, hogy direktbe egy jó kártyát nem öl meg, mert 97 foknál mondjuk lekorlátozza az órajelet és onnantól kezdve csak egyre "hűvösebb" lesz, de az biztos, hogy jót sem tesz neki ez a sok magas hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz
pete_21 #32529 üzenetére
A Crimson leírásában HD7700+ felettiekkel kompatibilis, alatta marad a Catalyst( oldal jobb széle "Latest AMD Drivers and Software")
Oké storno most nézem ettől függetlenül a te kártyádnak felajánlja a 15.11.1 béta crimsont.
A bétában javítva van pár dolog, amit az első Crimsonban elbaltáztak, így a Bétát ajánlják a feltelepítésre.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Gigabyte HD6850 videókártyám van, Win10-et használok. Szeretném megkérdezni, hogy ehhez a pároshoz az új Crimson Edition mennyire működőképes? Érdemes lehet feltenni? Bár ahogy látom még csak beta.
Ritkán játszom, viszont van egy zavaró hibám.
Időnként az egérkurzor mögött/mellett egy fekete téglalap jelenik meg kb fél másodpercre. Ez főleg az egérkurzor változásánál figyelhető meg. Úgy a legkönnyebb reprodukálni, ha megnyitok egy Jegyzettömböt, és az ablak aljára húzom az egeret, de még az ablakon belül vagyok. Itt ugye szövegkijelőlő a kurzor. Ha lejjebb húzom, akkor ablakátméretező, ha még lejjebb, amikor kijövök az ablakból, akkor már rendes, normál kurzor. Ha gyorsan fel-le mozgatom az egeret, hogy ez a három kurzor gyorsan változzon, akkor nagyon könnyű reprodukálni ezt a hibát, a fekete téglalap elég gyakran megjelenik.
Win7-en az újabb driverekkel csinálta ezt, talán a 13.12 volt az utolsó Win7-en, amivel nem jelentkezett a hiba. A Win8.1 gyárilag felrakta magának a legújabb drivert, de azzal nem jelentkezett a hiba. A Win10 is gyárilag felrakja a legújabb drivert, de azzal viszont előjön a hiba. Ha én kézileg rakom fel az AMD oldaláról letöltött drivert, azzal is ugyanúgy előjön ez a bug.
Nem olyan nagy tragédia, látom, hogy a 6850-hez még csak beta driver van, tehát hogyha nem érdemes kockáztatni, akkor nem próbálom ki az új Crimsont. De ha teljesen stabil, és valószínűleg megoldja ezt a gondod, akkor tennék vele egy próbát.
Köszönöm a válaszokat, és remélem érthető volt amit írtam. -
De4d
őstag
Üdv.
Van egy játék (fejlesztőcég) aminek mind 3 játéka hibásan fut, Geforcera van optimalizálva. Rengetegen panaszkodnak rá hogy crashel, fagy, valakinek el se indul, stb.
Szinte kipróbáltam már mindent. Drivereket cseréltem, ini fileban, refresh rate-t állítottam, vsyncet, ablakos mód, vírusírtó kikapcsolása, játék exe-je kivétbe tétele, semmi nem segített.
Nem tudom itt van aki ismeri a két játékot, vagy hírét (Bound by flame, of orcs and man) spider fejlesztő cég.
De csak ezeknél van gond, mégpedig hogy pár perc után kidob a winbe.
A hiba hogy leáll a vga illesztőprogram, majd helyreáll.
Nincs húzva semmi, nem melegszik, sokkal izmosabb vasat igénylő játékoknál nincs ilyen gondom
win 7 x64 8gb
Community patch nincs hozzá. -
Thrawn
félisten
Szedd le ezeket a drivereket és tedd fel ezt:
AMD Radeon Software Crimson Edition 15.11.1 Update -
vlevi
nagyúr
Yoreggelt!
Tegnap döntöttem, és átálltam a sötét oldalra, Win7-et lecseréltem véglegesen 10-re. Hónapok óta ment a gépemen már a win10, külön HDD-n, de most, élesben csak tud érdekeset mutatni, megint.
A Win10-el felrakott csataliszt alatt is, de a ma reggelt telepített crimsonnal is 1800-on pörög a venti. Vajon minek? Ilyet még nem tapasztaltam sosem.
Sapphire 7850 Dual-XSzerenécse a Sapphire hűtés nem hangos, de mégis, ha fülelek, hallom, hogy eggyel több venti forog, mint kellene.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
-
atyca
senior tag
Köszi mindenkinek!
"Sajnos" nálam már a Crimson van.
Újratelepítésnél majd próbálom szem előtt tartani az instrukciót -) -
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32514 üzenetére
Miért lenne rosszabb? A DVI sehogyan sem lesz elsődleges, de ennek nincs is jelentősége szerintem. Win+P és kész ahogy leírtam.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
anonymus89 #32514 üzenetére
Akkor is a hdmi lesz az elsődleges. De ha nem használsz kiterjesztett asztalt, nem is értem miért nem használod a WIN+P gombot és egyszerűen egyszerre egy asztalt nézel.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
SpongyaBob #32511 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy az ATI/AMD miért gondolja úgy, hogy egy számítógépre, ha rá van dugva egy dedikáltan számítógépes megjelenítő (pl. DVI), és egy multimédiás eszköz (pl. TV, HDMI), akkor NEM a számítógép megjelenítőjét tekinti elsődlegesnek.
Nekem is bele van dugva a videókátyába a TV, de havonta pár órát használom csak, mert filmnézésre, játékra ritkán kerül sor. -
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32502 üzenetére
Minden esetben a HDMI-n lesz az elsődleges kijelző. Nekem is ugyanígy van, nem tudsz vele mit kezdeni. DVI-->monitor, HDMI-->Plazma és ez az elsődleges. Igazából ez nem tudom miért gond. Win+P és csak a második képernyőt választod ki, ha meg a plazma kell akkor pedig csak a számítógép képernyőjét.
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
válasz
Ezt a kört már én is lefutottam.Sem itt,sem a Microsoftnál semmi érdemlegeset nem tudtak mondani.-(
-
L4CI2
aktív tag
válasz
dracox #32481 üzenetére
Hát nem tudom
nekem is Asrock Z77 Extreme4 deszkám van aktív Intel vga-val de nincs ilyen bajom.
Probáld+ ezeket hátha segít.bemész biosba Advenced --)North Bridge Configuration menü
Primary Graphics Adapter --) PCI Express értékre
VT-d --) Disabled
PCIE 2 Link Speed --) Gen 2 (PCI Express 2.0)
PCIE 3 Link Speed --) Gen 2
Share Memory --) Auto
IGPU Multi-Moniter --) Disabled
Render Standby --) Disabled
Deep Render Standby --) Disabled1 Ha ez megvan szed le az intel/amd drivert után Display driver uninstaller pucold le.
2 Rakd fel szépen az amd drivert de figyelj arra hogy ne legyen az hogy win update már feltelepítette automatikusan te meg arra telepítesz rá az öreg hiba
3 Ha ezután se megy én megnézném egy másik gép be ott jól megye e a kártya mert lehet hogy xar ...
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
anonymus89 #32504 üzenetére
Próbáld meg lecserélni egy normálisan működő catalyst driverre.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Jobb klikk az asztalon,képernyőfelbontás,kattints arra amelyiket akarod elsődlegesnek.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #32486 üzenetére
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépet ssd van benne egy ati hd4890-el és az ati catalyst drivert felrakva csíkozódik a kijelző mind görgetésnél mind BD-s filmeknél, hogy lehetne kiküszöbölni ezt?
Valami még hiányzik neki vagy hardware gyorsítást kell kikapcsolni v. bekapcsolni?
Vagy a vkari teljesítménye van levéve esküszöm nincs több ötletem.Nos végül kiderült a Plazma Tv is rá volt dugva hdmin és mintha az lenne az elsődleges kijelző mert win7 telepítés után csak egy csupasz háttér fogadott a win7 alap sémával. Se asztal mintha ki lett volna terjesztve a képernyő.
Most az a baj, hogy a tv lett az elsődleges hdmi kijelző a monitor dvi-on meg másodlagos. Kérdésem a következő újratelepítés nélkül megoldható-e valahogy a tv elsődlegessé tétele?
Így a tv-ről másolja le Bluray filmek lejátszásánál a képernyőt a monitorra és szemcsés a kép nem beszélve arról, hogy így csíkozódik a kijelző.Megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd