Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Van egy játék (fejlesztőcég) aminek mind 3 játéka hibásan fut, Geforcera van optimalizálva. Rengetegen panaszkodnak rá hogy crashel, fagy, valakinek el se indul, stb.
Szinte kipróbáltam már mindent. Drivereket cseréltem, ini fileban, refresh rate-t állítottam, vsyncet, ablakos mód, vírusírtó kikapcsolása, játék exe-je kivétbe tétele, semmi nem segített.
Nem tudom itt van aki ismeri a két játékot, vagy hírét (Bound by flame, of orcs and man) spider fejlesztő cég.
De csak ezeknél van gond, mégpedig hogy pár perc után kidob a winbe.
A hiba hogy leáll a vga illesztőprogram, majd helyreáll.
Nincs húzva semmi, nem melegszik, sokkal izmosabb vasat igénylő játékoknál nincs ilyen gondom
win 7 x64 8gb
Community patch nincs hozzá. -
De4d
őstag
Üdv.
Feltenném ezt a legújabb drivert, de előtte le kéne gyalulni a "régit"
Melyik progival is érdemes/lehet? -
De4d
őstag
Legyalultam minden vga összetevőt, és feltettem az alap gyári cd-set.
13.101 driver
13.9 ccc. -
De4d
őstag
válasz
Cobra. #26739 üzenetére
Nem volt gond tesztek alatt, furmak illetve volley-el volt tesztelve, a vga korábban még másik gépben is.
Procit is teszteltem, pirme95-el vagy mivel, annyi minden fent volt már.
Volt ram is, bár nem memtestel és nem fél napig. De a kékhalál jóformán vga driverrel utal. kékhalálos topikban vannak shotok, illetve a 13.11-el egy hétig nem volt semmi, minden más driverrel naponta 1x kb van átlagban :\Most megint egy érdekes anomáliát fedeztem fel, 14.6-t leszedtem a gépről, és feltettem a 13.12-t ahogy említettem. A CCC verziója mégis 14.6 Az hogy lehet?
Egyébként ezek összetudnak akadni ha nem az a ccc van fent ami ugyanakkor jött ki mikor a vga driver?[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Hihetetlen most is bejött egy kékhalál 13.12-re ugyanúgy driver hibára utalva.
Nonpaged area.....Mindig akkor jön elő ha valahonnan kilépek, játékból, windowsból, esetleg kijelentkezik és lemegy alvóba. Ennyi driverrel csak nem lehet gond, hardverek már voltak tesztelve :\
Egyedül a 13-11-el nem volt ilyen kékhalál gondom.[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
válasz
F_Zolee #26735 üzenetére
Az van fent nekem is, pedig egy r9 280x-em van, de a 14.4 14.6 kékhalálozik rajta.
A 13.11 ment tökéletesen, de érdekes módon 7900 seriát ismert fel vele, szóval feltettem a 13.12-t azon már felismeri hogy ez bizony egy 280. Egyelőre nem volt még vele gond 1 napja van fent még csak.
Azért szégyen hogy a "legújabb" driverekkel fos. 13.11 meg már elavult azért egy ilyenhez. -
De4d
őstag
Ez a 14.6 is fail 1 nap után vga driver kékhalál. eddig egyedül a 13.11-el nem volt ilyen gond, mi a fenétől lehet ez? Az a driver ráadásul 7900hez van még.
-
De4d
őstag
Feltette már valaki ezt a 14.6-ot?
Megy rendesen? -
De4d
őstag
-
De4d
őstag
válasz
#67688960 #26681 üzenetére
Hát bizony nekem win7 64 bit van.
De nekem is csak a 14.4-el volt ilyen, 1 hete visszaraktam a 13.11-et azóta semmi, most feltettem megint a 14.4-et de csak a drivert, semmi mást, se hdmi, se CC minden maradt a másikból kivéve a vga driver.
Hátha így, de azért ez elég gáz hogy így sakkozni kell és várni vajon melyik a jó páros :\
Ahogy a fórumokat olvasgattam, nem vagyok ezzel egyedül, szóval nem csak nálam van/volt ilyen, tömeges hiba jelenség. -
De4d
őstag
válasz
InfiniteReality #26678 üzenetére
Most arra gondoltam hogy okozhatta a HDMI driver? Ugyanis DVI csatival van a minitor összekötve a vga-val, ergo a HDMI driver teljesen felesleges, és lehet az alvóállapotból mikor vissza akar jönni, és képet adni, összeomlik? Ez most így hirtelen eszembe jutott.
Frissítettem a drivert, csak a vga drivert raktam fel, minden mást kivettem, maradt a régi CC is.
-
De4d
őstag
válasz
InfiniteReality #26672 üzenetére
Nyilván, de magyarul többet megértek
-
De4d
őstag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mennyire régi már egy 13.25-ös driver, az a baj 14.4-essel nekem kékhalálozik :\
Lenne előnye ha az lenne fent?
-
De4d
őstag
Elég új a vga, 280x
De hogyne lenne 13.25?
Illesztőprogram verzióra: 13.250.26 egész pontosan.
-
De4d
őstag
Na 2 napja lecseréltem a 14.4-es drivert egy korábbira, 13.25(napi egy kékhalált kaptam átlagban) azóta még nem volt kékhalálom (adja az ég hogy ne is legyen) tegnap délután 5-től is ment este 11-ig a gép, játszottam is, neteztem is, hagytam többször lemenni alfába, se akkor, se az alatt, se az alól visszahozva se, eddig szerencsére.
Ha valóban ez volt eddig a gond, arra van valakinek ötlete hogy miért csinálja ezt egy 14.4-es driverrel?
Ennyire fos a legújabb ati driver?
Olvasgattam más forumokat, sok embernek okoznak kékhalált de teljesen random, valakinek más verziójú driver. Ennyire pocsékra csinálja az amd a vga drivereket? :\
Ha valóban driver gond volt eddig, akkor viszont azt nem értem hogy miért csak bizonyos esetekben jött elő? Alvó módban főleg, játék alatt sosem, pedig ha driver gond volt akkor hihetőbb lenne ha vga "használata" közbe jön elő, nem pedig szunyókáló állapotban. Az hogy függ össze a vga driverrel?
Kicsit érthetetlen számomra -
De4d
őstag
Melyik most a legjobb driver egy r9 280xhez?
Nem rég vettem, de nagyon fos ami fent van. elvileg a legújabb, gyártói oldalról.
De olyan vibrálós a kép, Először azt hittem a Witcher 2 alatt ez valami effect, mert nem tűnt kép hibának, olyan noiseos.
De már a Max payne 3 alatt is látom, csak ott nehezebben észrevehető.
A korábbi vgammal nem volt ilyen, bár az egy 5870 vapr volt.
Nem tudom hogy vajon driver vagy maga a vga gebaszos.
Legue of Legends alatt semmi hiba, de annak nem is kell nagyon gép, de ha vga fos lenne akkor kép hiba ott is lehetne, ha csak driver, akkor nem csoda ha újabb, komolyabb gameknél meg van hiba van.