Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Assassins Creed Rogue játék asszem a 15.8-al még hiperszuper volt, mióta felraktam a Crimsont, most próbáltam ki először, ahogy elindul maga a játékment, 3 másodperc múlva ki is b.sz. atidxx64.dll
Gondolom driverhibára gyanakodjak. -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Van valamilyen teszt vagy írás róla hogy a Kaveri teljesítménye nőtt e volna az újabb Catalyst-ok kijövetelével? Mármint az első olyanhoz képest amivel a bemutató teszteket csinálták. Vagy egyéni tapasztalat esetleg?
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Aki ATI kártyát használ FullHD monitorral catalyst desktop&display menü-ben mit érdemes vagy kell bepipálni:
Enable GPU scaling:
Enebale ITC processing:
Scaling options-Use the scaling values....Köszi előre is.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Most raktam fel a Prince of persia: sands of time játékot, FullHD-ban nyomnám de valamiért csak keretben megy. Ez mitől lehet? Be van állítva a felbontás, mégis keretben megy. A catalyst-ban is mindent ilyen overscan meg ilyeneket próbáltam de semmi.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Nem tudom hogy a Catalysthoz lehet e köze, de hátha:
Eddig egy 22-es 1680x1050-es monitort használtam DVI csatival, most pedig átváltottam egy 24-es samsung-ra, P2470,1920x1080 és HDMI-re kötöttem. A filmek és a játékok teljesen szépek, élesek, viszont desktopon a betűk, illetve ha fellépek netre, ott is szinte olvashatatlanul homályos minden. Cleartype bekapcsolva. Mitől lehet ez? Csináltam egy képernyőmentést is, bár nem tom mennyire jön át a probléma.
[link][ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Másnál is szaggat a Dirt 2 10.1-es driverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM 12GB
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Radeon RX 6700XT 12GB GDDR6 1,5 év Garancia