Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
válasz
irhejja #34242 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele de mióta ez a crimson kijött, több a probléma a driverekkel
Amíg 8.1-es win volt fenn, úgy ahogy valamelyik crimson működött, de valamiért mindig vissza kellett térnem a catalistra konkrétan a 15.8 béta volt nálam a befutó, de jelenleg is ezt használom win 10 alatt mivel az órajeleket néha elfelejtette visszavenni a legújabb crimson is.Egy kis érdekesség: Amióta megjelent a cirmos el van írva "beállításokv"ha tálcán jobb egérrel szeretnénk megnyitni...
Ez nem kötekedés, csupán egy észrevételA lényeg, hogy a mai napig így áll.
-
RoMix85
aktív tag
Valaki játszik gta5-el az új, 16.3.1 driverrel?
Nálam jól működik egyébként, de már többször előfordult hogy ha leteszem tálcára alt+tab-al, utánna ha visszamegyek kifagy a játék,. Megáll a hang, kimerevedett kép, és csak a reset segít mert semmire nem reagál.Továbbá láttam telepítésnél hogy a raptoron kívül van még egy dolog, de én nem tettem fel. Esetleg ez hatással lehet a történtekre? Ezelőtt a 16.2 crimson volt fent, azzal nem volt semmilyen problémám.
UI:280x / win 8.1
[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
Nekem lényegében jól teljesít a crimson, viszont azt vettem észre hogy pl youtube videók,ami hd és az feletti felbontáson indul azoknak kell vagy 20-30 sec hogy elinduljon. Próbáltam HW gyorsítással és nélküle is (firefox)
Másnál is van ilyen?
-
RoMix85
aktív tag
Én is észrevettem hogy valami nem kóser a crimson bétával se! 280x órajeleit sem veszi vissza csak 1450-re az 1500-ból... Nem tudom hogy befolyásolta e, húztam előtte kicsit az overdriveban. De aztán alapértelmezettre állítva is azt tette. Akár fut közben msiab akár nem.
Igazából az tűnt fel hogy alap járaton 44 fokos volt a gpu szokásos 31 helyet.
ui: Rendesen fel volt rakva a driver, évek óta amd-s vagyok.Most visszatettem a 15.7-es catalystot. Esetleg ennél a verziónál van ajánlottabb pl gta vhöz?
-
RoMix85
aktív tag
Nálatok hibamentesen fut végig a telepítő?!
2x futottam neki de a végefelé valami húzással kapcsolatos csomagot nem talál.... aztán ok gomb megy tovább.
működni működik, bár még játékok alatt nem teszteltem.ui:rendesen uninstalálltam, aztán még ddu-val is rámentem.
-
RoMix85
aktív tag
Sajnos Megint előjött az a csíkozódás probléma
Nem mindig csinálja random egyet gondol és ...
most már a tápra is gyanakszom elég e az új gépem aláAmi érdekes az az hogy ha átállítom 24hz-re a 60 helyett a tv-t akkor jól megy. Visszaállítom 60hz-re akkor is megy de csak egy ideig.
Én ezt nem értem
ui
a tápom egy 450w 80p chieftec
[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
válasz
sandor906 #27020 üzenetére
Nos újratettem 1 monitorral a wint és meg is lepődtem, először is valamiért fürgébbnek tűnt a rendszer (az előtti is friss volt pedig)
aztán a hőfokok az alaplapom addig még netezés közben is 50 fok körül ugrált, most 34 fok Most az északi hidam 55 fok átlag, de az más tészta és eddig azt nem is néztem aida-val(mekkora lehetett mikor a lapra közel 70 fokot írt???!!!). Vga is lehűltmert tényleg ha egyszerre megy a 2 kijelző full fordulaton ment a mag is.
Az nekem mindegy is mert én külön szoktam használni, csak nem szoktam kihúzni a gépből.
Úgy néz ki jó lett a tv-vel való összekapcsolás is, igaz először csinálta Aazt a csíkozódást, aztán állítgattam CCC-ben és azóta jól megy. Remélem marad is ígyMinden esetre megtanultam nem telepítünk 2 kijelzővel wint
Köszönöm a segítséget, tanúságos volt.Ui a hőfokok egy portalanítás után ill. új lap+egy 6 magos proci után értendők...
Nekem a monitorom sima vga, dsub átalakítóval megy a kariba, a tv az hdmi-hdmi
Egyébként amint rádugtam a tv-t a gépre valamiért egyből azt látja elsődlegesnek, és nem tudok változtatni... gondolom hdmi miatt[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
Most jelenleg ott tartok hogy 24hz-re állítva a tv-t megy rendesen, de sosem állítottam arra eddig mindig 60 hz volt full hd ben.
Visszaraktam a régi drivert is, az meg valamiért catalistban nem mutat semmilyen beállítási lehetőséget én ezt már nem értem.Tény hogy mind a kettő kijelző be volt kötve telepítésnél, ennyire bekavarna?!
Mindegy újratolom rá a wint, túl sok minden még úgy sincs feltelepítve
-
RoMix85
aktív tag
válasz
halhatatlan #27009 üzenetére
Mindegy, most visszateszem az msi driverét megnézem úgy milyen. Egyébként eddig 32 bites rendszerem volt, tegnap raktam újra a gépet de már 64 bitessel. nem tudom ez befolyásolhat e valamit.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
halhatatlan #27006 üzenetére
Értem akkor leszedem az msi weboldaláról mert a pontos típusom msi R6870 HAWK de náluk utoljára még egy 2013-as driver van fönn
Nem, soha azt sem tudom hogyan kell
Az tuti hogy driver gond, de nem találok rá megfelelő beállítást
csak tv csinálja monitor soha....
egyébként a tv-t látja mindig elsődlegesnek azt nem tudom valahogyan megváltoztatni?[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
válasz
halhatatlan #27004 üzenetére
14.4 ezt adta az amd legújabbnak
Egészen pontosan ez:2014.0417.2226.38446
csak az újabb játékok miatt frissítettem drivert ezért nem szeretném a régit visszatenni. Gondoltam valami beállítás segít catalistban[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
válasz
halhatatlan #26995 üzenetére
Ha csak a tv van rákötve akkor sincs semmi gond, egyébként ha a frekvenciákkal variálok (24 hz-59-60...) akkor is megy egy darabig rendesen minkét kijelző de egy újabb képernyő váltás után vagy tv ki-bekapcs után megint csíkos illetve mutatom milyen:[link]
[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy van egy hd6870 kártyám arra van kötve egy full hd monitor dvi csatival és egy lcd tv szintén full hd. Régebbi driverrel nem igazán volt problémám de az újabbakkal a tv képernyője egye gondol becsíkozódik, vagy egyszerűen nem mutat semmit.
Ha nincs felrakva a catalist akkor szépen megy mindkettő csak ugye a felbontás...
Valaki esetleg nem tudna adni ez ügyben valami tanácsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd