Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
R9 290 (ref) + Win11 pároshoz melyik a jó driver? Ha egyáltalán van ilyen. A 21.5.2. elvileg működhet nem?
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
"DirectX®12 application frame rates are no longer locked to the refresh rate of the display panel."
Erre egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg működik-e.
(#33392) Thrawn +1
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Crimsonban a GPU méretezés mire szolgál?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32584 üzenetére
"Minden esetben a HDMI-n lesz az elsődleges kijelző" - itt nem így volt....
"
Az lemaradt, hogy win 10 alatt próbáld meg ugyanezt
Ott akármit csinálsz a HDMI marad az első.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32584 üzenetére
Mondjuk az nem semmi, hogy ezért képes voltál újrahúzni a wint, de ha megoldódott a dolog akkor ok
(I)"A kép nem csíkozódik se böngészés se filmnézés közben és szebb lett a kép is dvi csatin. Így már nyugodtan mehet a tv meg a monitor egymás mellett."(/I)
Szerintem ott valami más volt itt gond és nem pedig az hogy a HDMI volt az elsődleges. Nekem is az és még sincs semmi csíkozódás
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32514 üzenetére
Miért lenne rosszabb? A DVI sehogyan sem lesz elsődleges, de ennek nincs is jelentősége szerintem. Win+P és kész ahogy leírtam.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
anonymus89 #32502 üzenetére
Minden esetben a HDMI-n lesz az elsődleges kijelző. Nekem is ugyanígy van, nem tudsz vele mit kezdeni. DVI-->monitor, HDMI-->Plazma és ez az elsődleges. Igazából ez nem tudom miért gond. Win+P és csak a második képernyőt választod ki, ha meg a plazma kell akkor pedig csak a számítógép képernyőjét.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
2 napja használok crimsont, eddig nincs vele gondom szerencsére egy játék alatt sem, viszont ha nézek egy Gpuz-t, ott azt írja, hogy a driver Catalyst 15.8. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #31709 üzenetére
Na eddig ezzel szívtam és vééégre felkúszott a 15.8 beta is
-
-
SpongyaBob
veterán
Catalyst 15.7.1 -> Display Driver version 15.20.1062.1002
Csak tudnám, hogy akkor a win10 mi a búbánatra frissített a napokban..
Ez így rohadt nagy szívás lesz állandóan azon sakkozni, hogy a win vajon melyiket rakja fel, mert ugye a frissítést kikapcsolni nem lehetNa megnéztem CC-ben és elvileg ez frissebb
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
ingalls #31089 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de a DDU-val csak óvatosan. Én is nV driver kigyomlálását szerettem volna, mert még az előző karimból voltak maradványok, nagy hiba volt. Azóta nem bootol a win, valószínűleg kuka úgy ahogy van. Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, ennek ellenére szétcseszte az egész rendszert.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Dtomka #31036 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Pl. a listában említett játékok alatt tényleg tapasztalható-e gyorsulás win7 64-bit alatt.. Nekem jelenleg 15.4 beta van fent ami hibátlanul megy viszont ha ezzel tényleg gyorsulás van akkor feltenném, de nem szívesen piszkálnám meg ha nem muszáj..
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
SB700-hoz megtudnátok mondani melyik az utolsó stabil jól működő AHCI driver? Azt vettem észre, hogy a windows szabványos drivere nem hajtja ki rendesen az SSD-met.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Újra kellett raknom a gépet. A lényeg az, hogy a Win7 telepítője által felrakott AHCI driverrel 2 perc a boot idő ami nem normális SSD esetén. Az AMD oldaláról leszedett AHCI driverrel (meg még egy jópárral) pedig be sem bootol a rendszer. Nem értem mi baja lett korábban sosem volt ilyen gond.
Van valami ajánlott driver ami esetleg működik?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- További aktív témák...