Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #12098 üzenetére
A jövőben .NET-re fog épülni a legtöbb Win alkalmazás. Jobb, ha már most barátkozol vele.
Egyébként, ha nincs fennt a Control Center, akkor nincs minden funkció meg a driverben.[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz
huskydog17 #12098 üzenetére
ATI Tray Tools
-
huskydog17
addikt
Köszi! Esetleg tudsz olyan megoldást is, amely nem igényel .NET keretrendszert? Látom, hogy az általad linkelt kis szoftver igényli a 2.0 verziót. A Control Center pont azért nincs nálam telepítve, mert a .NET jelentősen lassít a rendszeren.
Ha nincs más út, akkor elfogadom és felrakom természetesen. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #12094 üzenetére
[link] - A RadeonPro tud kényszeríteni vsync-et, vagy double vsync-et. Ez nem mindig jó, de valamikor segít.
-
huskydog17
addikt
válasz
whatever #12095 üzenetére
Kösz a tanácsokat, de én korántsem vagyok egy hardcore gamer, főleg nem CS-ben, én néha napján leülök vele szórakozni, ennyi. Már több hónapja, sőt inkább több éve 1680-ban játszok vele és szerintem ugyanolyan jól játszható. Amiket írtál az tipikus megszokás kérdése, tudod, kinek a pap, kinek a paplan.
A 60 FPS-nél nekem meg felesleges több, az már tökéletesen folyékony, csak a képtörést szeretném megszüntetni, semmi több.
Az 1680x1050 nem teljesen wide amúgy, az 16:10 arány, ami nekem abszolút tökéletes. Egy 22 colos TFT monitoron 1024-ben vagy 800x600-ban játszani mazochizmus szerintem. -
whatever
aktív tag
válasz
huskydog17 #12092 üzenetére
cs-t nem szabad 60 fps-el játszani, csak 100-al. engine baja, ha kevesebbel játszol, akkor hátrányba kerülsz, lassabban lő, jobban szór a fegyver stb meg kell szokni az elcsúszó képet
és a wide felbontás sem egy jó ötlet, ugyanis torzítja a képet, sose fogsz tudni pontosan célozni
tessék 1024-ben vagy 800ban cszni, ha szebb kép kell akkor meg cs:s[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz
huskydog17 #12092 üzenetére
nincs a játékban vsync opció?
-
huskydog17
addikt
Nekem van egy hatalmas problémám, pontosabban számomra nagy a probléma mértéke:
A Counter-Strike 1.6-nál, csakúgy, mint a Condition Zero-nál is annak ellenére, hogy a játék konzoljában 60 FPS-re limitálom a framerate-t, kegyetlenül törik a kép vízszintes irányban. A konzol parancs: fps_max 60
Ezzel ugyan javul a helyzet az alapértelmezetthez képest, viszont eszméletlenül törik a kép.Jelen esetben AGP-s Radeon 3450-ről van szó, valamint 10.4-es Catalyst-ról Control Center nélkül, tehát csak a natív illesztőprogram van fent. Van olyan megoldás erre a problémára, ahol nem kell telepíteni a Control Centert? A játék természetesen OpenGL módban fut 1680x1050-es felbontáson.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ZeroCaptan #12090 üzenetére
Pucold ki a rendszert a régi driver maradványaitól.
* Disable Eyefinity groups, Crossfire, if enabled
* Optional - Enter Device Manager: Uninstall Display Adapters and check box for 'Delete Device Driver'
* Add/Remove Programs: Remove currently installed Application Profile updates (if installed)
* Uninstall CCC and Display Driver, using Catalyst Install Manager Custom mode (Don't express uninstall if you have an AMD Chipset)
* Reboot into safe mode
* Run Driver Sweeper for ATI Display Drivers, don't reboot.
* Run CCleaner for Registry - run Analyze and only select ATI entries for removal.
* Delete the following folders (applies to Vista/7)
o SystemDrive:\ProgramData\ATI
o SystemDrive:\Users\username\AppData\Local\ATI
o SystemDrive:\Users\username\AppData\Roaming\ATI
* Reboot to desktop, run Express install on desired Catalyst driver & reboot if prompted.
* Install the latest Catalyst Application Profile.
* Re-enable Crossfire; re-create Eyefinity groups; Overdrive/CCC Profiles
* Enjoy! -
ZeroCaptan
tag
üdv. Amikor betölt a windows, vagy rákattintok az ati catalystra ezt írja ki:
catalyst control centre: command line interface has encountered a problem and needs to close. és csak a kilépésre lehet kattintani, azóta belagolnak a játékok mióta ezt csinálja... régi catalysttal, és a legújabbal is ezt csinálja. Esetleg valami ötlet hogy mit csináljak hogy jó legyen? -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Most akarok nekiállni a pc - Plazma tv ( Pana 42g20) összekötésnek !
A kártya elég régi ati 9600-as,
Feltegyem a legujabb drivert hozzá? ha csak a tv t akarom összekötni ?
Ha igen tudnál esetleg linket, ahol magyar nyelvü drivert tudnék leszedni ?Elöre is köszi a segitséget !
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #12079 üzenetére
Valószínűleg alkalmazásprofilokba kerül egy beállítás, mely azt hazudja az adott játéknak, hogy a kártya nem tudja az OpenGL 4.0-t. Nem nagy kunszt csak sokat kell vele tesztelni.
Persze a profil az mindenre hat. A letölthető CAP csak egy extra, hogy a CrossFire tulajdonosok rögtön kihasználhassák az új kártyát, vagy ha jön egy játék, akkor engedélyezni lehessen rá az AA-t.
-
Oliverda
félisten
Mikorra várható a 11.1-es WHQL?
-
-
törölt tag
Amennyire manapság divat támogatni bármit is egy év után... Majd akkor biztosan 8 éves játékokat fognak.
Mondjuk azt én sem értem miért kellett korlátot beépíteni egy nyitott rendszerre épülő játékba (de úgy általában sem).
Egyébként ezt a limitet hogy oldják meg? CF alkalmazásprofilokkal? (Ugye jól emlékszem, hogy azok egykártyás rendszerekben is hatnak valamennyire.)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #12077 üzenetére
Az épeszű megoldás a programhoz egy patch lenne.
Az NV már korábban átlépte a 200-as határt. Nem is mentek az OpenGL progik vagy fél évig. Extension limitet alkalmaznak, ha meg az sem működik, akkor ott is marad a másolgatás. Ezt másképp nem lehet megoldani. Gondolkodni kellett volna a programozónak, hogy valószínűleg eljön az az alkalom, amikor az OpenGL driver 200-nál több kiterjesztést fog tartalmazni.
Nyilván nem felhasználóbarát a másolgatás, de működik.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #12075 üzenetére
A Quake 3 motorps játékoknál én mindig a 10.4-es atioglxx.dll-t alkalmazom. Az az első dolgom, hogy bemásoljam a játék könyvtárába. 200+ kiterjesztés állandó probléma lesz. Az extension limit egy részmegoldás, nyilván az AMD is ezt próbálgatja, mert a programkódot nem tudják átírni.
A Sacredre nem tudok mondani semmit. A Sacred 2 + kieget játszom karácsony óta, abban minden tuti.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Jedi Outcast és Jedi Academy nálam még a 10.11-gyel is hibátlanul futott.
A 10.12 egyébként a Q3 motoros (tudja a tököm mi az aktuális neve) játékoknak vert alá csúnyán. Korábban 10.6 és 10.8 között a Sacred fagyott be, érdekes módon mindig a sárkány csoportba tartozó lények látótérbe kerülésekor (gondolom a textúráik nagyobb felbontásúak a többinél). Hang ment tovább, és maga a játék is, kép meg megállt ott ahol van. Néha még azóta is megakad egyszer-egyszer, de ez 2-20s után elmúlik. És ez bizony nem OGL játék.
-
BeLucZ
addikt
Erre valaki ?
-
kbalazsa
senior tag
Mitől lehet az, hogy a gép bekapcsolása/újraindítása után a felbontás mindig visszaáll automatikusan 1280x1024-re?
A konfiguráció: Win7 x64, egy Benq 2420HDBL (DVI) és egy TV (DVI/HDMI átalakító) rádugva a 4870 két DVI kimenetébe. Az elsődlegesbe a monitor, a másodikba a TV. Catalyst driver: 10.12 +CCC. A TV és a monitor legnagyobb felbontása is 1080p, a monitoré ezt 75Hz-en is tudja, a TV max 60Hz-en. Klónozva van a két kijelző. Akárhányszor állítom be kézzel a felbontást 1080p60-ra, minden újraindítás után 1280x1024-re áll a felbontás.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#93794560 #12068 üzenetére
A 10.4-es driverben még nem volt 200 kiterjesztés. A 10.5-től 200+ OpenGL kiterjesztés van, vagyis azok a programok, amik hanyagul kezelik az ellenőrzést befagynak a 201. kiterjesztés ellenőrzésekor.
Másold be a játék könyvtárába az ATI 10.4-es OpenGL fájlját (atioglxx.dll) a rendszerednek megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Esetleg tudja valaki, hogy az alábbi ablakban miért csak egy állókép jelenik meg?
Sajnos az ATI driverek nem igazán támogatják a 2008R2 server-t, ezért manuálisan kellett mindent feltelepítenem. Gondolom a registry-ben kellene valamit beállítanom, ami valószínűleg a manuális telepítés miatt nem történt meg.Annak is örülnék, ha valaki le tudná nekem menteni a köv. registry értékeket és feltöltené tömörítve ide az oldalra.
* HKEY_CURRENT_USER\Software\ATI
* HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATI
* HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATI Technologies
* HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\ATI
* HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\ATI Technologies[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Az létezik hogy driveres hiba legyen, hogy egyik nap csak ugy egész véletlenül lefagyott a metamorfózisos képernyőkímélő? (win7 32 bit) Ment vagy 2 órán keresztül és eccer csak megfagyott és nagy zöld pöttyök teritették be a képernyőt. Csak reset segített, nem nagyon tudtam mire vélni a dolgot, mert előtte és azóta is hibátlanul teszi a dolgát a kártya legnagyobb terhelés alatt is, ezért gyanakodtam szoftveres hibára, de lehet a win7 is kezd már rommá menni!Ötlet?Vélemény? Alapórejelen van minden, proci, ram, vga is, és itt elvileg 2dben kell üzemelni(157/300), emléxem régen voltak a szürkehalálok, az is driveres szarság volt, reménykedem ebben is hogy nem hardveres hiba, hanem szoftveres üzemhiba volt)
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
-
-
Ashooka
tag
Hali.
Szerintetek érdemes használni az új 10.12 driver? 4870x2 van vagy a ahhoz mit lenne érdemes használni!
-
Weaver
senior tag
dobhatnák már a 11.01-et, ha a 10.12 használhatatlanra sikerült... (többek között nekem adja a kékhalált)
-
Steelmanus
addikt
válasz
katt777 #12054 üzenetére
Hat eztetet hogyan gondoltad, raadasul ugy hogy mindig panaszkodsz hogy lejar a neted?
Most javitottam ket notit is, az egyik egy HP, Ati Radeon Mobility 9600-al es gondolod hogy amig nem lattam addig tudtam hogy milyen chip van benne?
Ez nem cseszegetes, hanem logika.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz
katt777 #12051 üzenetére
Nyugi van már.
Először is jó lenne tudni milyen noti, milyen vga-t tartalmaz.
Egyébként ez az 1.1 megás a megfelelő. Ezt letöltöd és elindítod, majd netről leszedi ami kell. Meg egyébként miért gondolod azt, hogy ez nem jó?
Ha panasonic, sony, toshiba laptopod lesz, akkor nem megy föl az amd driver. A laptop gyártójától kell beszerezni a drivert. -
miresz
veterán
válasz
MrCsiT #12049 üzenetére
Először is köszönöm válaszod! Amiket leírtál már mind megvolt. Bios default akkor is csinálja! Friss telepítésnél mikor még semmi programot nem tettem fel csak a drivert akkor is csinálta. Proci nem melegszik túl sem a vid kari monitorozva van folyamatosan,memteszt is megvolt már többször is de semmi hiba! Gondoltam,hogy a Vga hibás és kivettem és az integrált vga-val is csinálta! tehát Vga kilőve.Akkor alaplap! Gondoltam magamban úgy is cserélni akartam rendeltem új lapot+ memókat.Röhely de azzal is csinálta! Akkor más nincs marad az SSD vagy a táp vagy proci hibának.Vinyóra telepítettem win7-et,mit ad isten azzal is ugyanez!Ok akkor most megvan! Táp lesz a gond! Másik táp bele de akkor is ugyanaz! Procicsere asszony gépéből és akkor is maradt a hiba! Tehát tanácstalan vagyok! Olvasgattam neten,hogy Driver hiba lehet. 10.12 le 10.XX-egésszen a 9.8-ig végigpróbálva és mindegyikkel ugyan az! Akkor az x64-es win7 szar gondoltam x86 föl de ezzel is csinálja! Ez már hihetelen! Jelenleg x86 van fent 10.6-al és lekopogom működik eddíg! (2 Napja) De nem tudom még mindíg mi lehet a hiba oka! A blue screen wiewer szerint az előidéző ok az ati driver!
-
katt777
félisten
A legfrissebb Radeon Mobility driverre lenne szükségem egy laptophoz (W7 x64), de a kurva AMD oldala a keresőben semmit nem hoz be, hiába kattintok a "view results"-ra. Már minden szar kis scriptet engedélyeztem neki, sütit is, de nem csinál semmit. Egy gyors tippért hálás lennék, egy linkért még inkább.
Még nincs nálam a noti, netem meg ma lejár.
Ez jött ki a 4. féle keresésre, no de az 1MB-os "suite" kissé érdekes. Ja, nézem, ez csak valami x64 util.
Vagy ezzel mindent fel lehet tenni? Mert ezen kívül csak CCC, AVIVO + HydraV van, driver egy szál sem.
[ Szerkesztve ]
-
muhay
csendes tag
Sziasztok.A napokban vásároltam egy ati 5770 karit és telepítettem a ccc.A problémám az,hogy nem tudom hol lehetne beállítani úgy,hogy a fear combatba ne legyenek ennyire erős az effektek(pl gránát füst meg ilyenek.)Nagyon zavar már, eddig nem volt ilyen gondom.Arra szeretnék választ kapni,hogy ccc-be ezen lehetne e változtatni,és ha igen akkor hol és mit?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
MrCsiT
addikt
válasz
miresz #12037 üzenetére
Összes hardver alapon megy (minden tuning leszedve ), BIOS -ban default visszatöltve, minden húzástól mentesen tudja ezt a hibát ?
Nincs fent Afterburner (netán ATT), semmi egyéb, ami menet közben variálna a VGA fesszel?
Monitorozd a proci hőfokát: nem melegszik túl? Memtest 4.x (dos-os, bootCD vatgy pendrive változat) nem jelez hibát ? (futtasd amíg legalább 1x végigmegy, valami 9 db teszt, ha jól emlékszem.)
hm.. elsőre
-
gombcomp
senior tag
Hali!
Meg tudja valaki mondani,hogy régebbi Catalystekhez (pl. 10.5) használható
a legújabb Application Profiles,vagy mendegyik csak a sajátjával megy? -
S. Szabi
őstag
Ha esetleg valakit még érdekel az a téma, hogy HD3870 ventilátor vezérlés CCC-vel:
CCC Fan Speed Control HD3870 / Cards with Temp Sensors ( 3 fan wires )
Nálam működik!
[ Szerkesztve ]
-
Csocsi!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy ATI 9550 kártyám, és DVI-D kábellel rá van búrva egy LG E2240. Nos, ha beállítom CCC-ben a jellemzőknél, hogy képarány megtartása, mindig visszaáll teljes képernyőre méretezésre. Örülnék ha mondjuk egy játéknál megjelenne jobb és bal oldalt a fekete sáv, de arányos lenne a kép. Általában 1024*768-ban játszok autós őrületeket.
Mit qrok el?
köszi! -
miresz
veterán
ERRE semmi?
-
x63
aktív tag
Sziasztok !
Hogy lehet képet csinálni a plazma TV -re HDMI -n keresztül ?
Van egy 4890 -es videókártyám, átalakítóval bedugtam az LG plazmát a Win7 látja a képernyőt de kép az nincs rajta.
Valamit még be kell állítani ?Köszönöm előre is !
-
Zotya984
senior tag
-
polonic
félisten
A 10.12-es driver nem támogatja a 69xx szériát, de működhet vele. A kártyához kapott drivert vagy a gigabyte-osat tedd fel, aztán a következő drivertől kezdve, havonta le lehet tölteni az AMD oldaláról a legfrissebbet.
1. Ez az új catalyst control centert tartalmazza.
2. Ez a régi
3. Ez pedig régi CCC + OpenCL drivert is tartalmaz. -
miresz
veterán
Erre mondjon nekem valaki legyen szíves valamit,mert már az őrületbe kerget!
Mindegy melyik catalystot teszem fel (10.6-10.12-ig már próbáltam) ez a vége kb 1 nappal a telepítés után! Csak úgy spontán kékhalál általában nem terhelés alatt. Már próbáltam x64 ill.x86-os win7-el is de mindíg ugyan az! Próbáltam azt is,hogy a frissen feltelepített rendszert nem engedtem frissíteni mert gondoltam az miatt van!De nem! Ha frissít,ha nem mindíg ez a vége!Valaki help please!!!
-
törölt tag
válasz
capulet75 #12034 üzenetére
Az én tapasztalataim alapján HD 4XXX-es kártyákhoz a 10.4-es driver volt eddig a legjobb. Az újabbak se rosszak, de a 10.4 utániakkal néhány régi játék, pl Jedi Outcast, Jedi Academy nem indulnak el, valamint a több képernyő használatakor is léphetnek fel hibák.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Üdv mindenkinek. A HD4850-hez melyik a legjobb catalyst Win7 64 alá?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Eddig csak nVidiáim voltak, de most útban van egy Gigabyte HD6970-es kártya, így semmi tapasztalatom a catalyst driverekkel.
A termék lapjáról, 8.79.6 RC5 számú, 2010.12.20 dátumú 173,7 MB drivert tudok letölteni.
AMD lapon a 10.12 driverek dátuma 2010.12.13.
Miután megérkezik a kártyám, melyik drivert tegyem fel?Másik kérdésem, AMD lapon van:
1.) AMD Catalyst 10.12 Preview for Vista – Featuring the new Catalyst Control Center 112MB
2.) Catalyst Software Suite (64 bit) English Only 72,6MB
3.) AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition (Gyorsított Párhuzamos feldolgozás?) 88,9MB
Mik közöttük a különbségek? Ha ezt célszerű feltennem, melyiket tegyem fel? -
AtHoS
nagyúr
válasz
laca000 #12031 üzenetére
Azonos max. felbontású megjelenítőkkel tudod elérni azt amit szeretnél.
Innentől kezdve már csak anyagiak és technikai megvalósítás kérdése. Sajnos ez a legproblémásabb ilyenkor.
A kijelzőket milyen "műveletekre" szeretnéd használni, hogy fontos a "mindkét kijelzőn ugyanaz legyen" elképzelés?
-
laca000
őstag
Köszi!
Azt tudtam,hogy ebben a két modban lehet használni a kijelzőket.
Pontosabban ugye egy harmadikban is-ha letiltom az egyiket-.
Az eredeti kérdés az volt,hogy úgy lehet-e,hogy megőrizve mindkét kijelző legnagyobb felbontását mindkettőn megjelenítődjön minden?
Ezek szerint nem.
Azt tudom,hogy a monitort "visszabutítva" lehet,de én enélkül szerettem volna! -
AtHoS
nagyúr
válasz
laca000 #12026 üzenetére
Ennek semmi köze az új Catalysthez.
Két módban lehet használni több kijelzőt:
- Klón: a klónozás miatt itt minden kijelzőn UGYANAZ látszódik (asztal, ikonok, tálca megnyitott programok, stb...), tehát a képernyő felbontásoknak is meg kell egyezniük, ergo a legkisebb kijelző lesz a legszűkebb keresztmetszet.- Kiterjesztett: ezt úgy képzeld el, hogy az alap kijelző képernyőméretéhez HOZZÁADÓDIK a többi kijelző képernyője. Itt lehet különböző felbontásban használni a megjelenítőket, de értelemszerűen minden dolog CSAK EGYSZER jelenik meg az összes megjelenítőn összességében. Tehát szépen át tudod pakolgatni egyik kijelzőről a másikra a dolgokat.
Ez olyan, mintha a szobádban több íróasztal lenne és egyikről a másikra tudod rakosgatni a dolgokat.Remélem sikerült segítenem
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
HD 3870-em van, délután újratelepitem a gépet, win7 x64
[link]
Innen nagy vonalakban melyik fájl mire való? Melyiket szedjem le, amibe benne van a driver és catalyst is? -
laca000
őstag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne.
Adott a legfrisebb Catalyst,egy 1080 p-s monitor összekötve egy max 1360X768-at tudó TV-vel.
Egyszerűen nem tudom kirakni úgy az asztalt a TV-re,hogy a monitor és a TV beállításait is megőrizzem.
Csak úgy lehet ha a monitort is leveszem 1360X768-ra?[ Szerkesztve ]
-
kbalazsa
senior tag
válasz
katt777 #12016 üzenetére
Én még nem néztem TV-t monitoron, PC-n. Leszámítva egy-két meccset, amit valami netes TV-n sikerült elkapni szaggatós, elmosódós, a legjobbkor leállogatós módon.
Én inkább a másik irányban harcolok, a PC-t médialejátszóvá faragósban. Nem tudom, hogy ezzel volt -e több bosszúság, vagy egy kompromisszumos olcsóbb médialejátszó hiányosságaival lett volna több.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
A CCC 10.12 prewiev verzióról mi a véleményetek, fel merjem telepíteni?
AMD Catalyst 10.12 Preview for Windows 7– Featuring the new Catalyst Control Center
[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
Sziasztok.
Épp rendszer(újra)telepítést készülök elkövetni.
Sapphire 5850hez véleményetek szerint melyik a legjobb catalyst?Két monitort használok, ami gyakran okoz anomáliákat, amit rend szerint a frekvenciák közti váltásokkor látok (Aero műveletek, FF4, stb.). Valószínű feszültségemeléssel (ill. fix értékre beállítással) orvosolható, de inkább a békés tweakek mellett maradok, a BIOSmodokkal ellentétben.
Emlékeim szerint 10.10 egész jól szuperált az esetemben, még az OC sem fogott ki rajta, viszont 10.12-vel kizárólag OC nélkül megy úgy ahogy, de DXVA HDfilmlejátszás előtt és után továbbra is be-be(fekete)csikoz és ugrál.
Koradélután ejtem meg a hadműveletet.
Üdv. LW -
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur #12010 üzenetére
Pedig, ha a vsync a játékban is és driverben is ki van kapcsolva ill. az RpPRO által írt /com_maxfps 100 parancsot is használtad, akkor illene magasabbra szökkennie. Itt pl. konfig szerkesztést írogatnak
-
RpPRO
őstag
válasz
szabonagyur #12007 üzenetére
konzol le es ird:
r_swapInterval 0/1 - Vertical sync (Caps max FPS at your refresh rate)
esetleg:
com_maxfps 100[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur #12007 üzenetére
Ez a 60fps eléggé vsync korlátozott megjelenítési sebességnek tűmik.
Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a megjelenítő általi képfrissítési értékre korlátozódik az egységnyi idő alatt (jelen esetben 1 másodperc) megjelenített képkockák száma. -
szabonagyur
félisten
Hali
Egy másik topikból irányítottak ide, mivel valószínűleg hardveres hibáról van szó. A lényeg hogy adott mobility radeon hd 3470 win7 pro 32 bit, és egy cod2 800x600ba nem képes csak 60 fps-sel futtatni bármennyire is lebutítom a grafikát. megnéztem gpu z-vel is a dolgot és minden értékem kb a fele annak aminek lennie kéne más ugyanilye!! hd3470 esetében
Az azonnali videókártyás topikban kérdeztem de szerintük szoftveres hiba lehet.
Valaki segítsen, hogy melyik ati catalystot tegyem fel win7 alá
Köszi -
Balinov
titán
Udv, W7 X64 HP, HD4870-en, Q8300 felallas.
Kerdeznem a tapasztalt jatekosoktol, hogy melyik Catalyst verzio az ajanlott ehez a jatekhoz?
-
Xarina
aktív tag
Hol kell beállítani a Catalyst-ban, hogy 2 monitor esetén klónozza a képet? Már minden beállítást átnéztem, de nem találtam ilyen opciót. Xp professionalt használok, ha ez lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Spórolós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...