Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
13.1-nél nem megy az EVR MPC-HC alatt. Nincs kép.
Másnál is ez van?
-
Oliverda
félisten
válasz
totyax #18386 üzenetére
Irkálj nyugodtan nekik annyit és azt amit csak akarsz, de itt vegyél vissza magadból. Ha nem akarsz vagy tudsz itt érdemben segíteni másoknak, vagy ha csak épp nem azért írsz ide, hogy leírj egy konkrét problémát, akkor nem szeretnénk itt látni. Ahogy nézem nem én vagyok az első a stábból aki erre kér.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
totyax #18352 üzenetére
Nekem csak a hülyeség és a teljesen felesleges fröcsögés az ami fájni szokott.
Senki sem mondta, hogy ki kell dobni. Miért kéne? Azért, mert most már nem jön hozzá havonta egy új driver, ami hónapok óta amúgy sem hozott magával érdemi változást ezekhez a régi kártyákhoz? Ennyire gyötör, hogy mostantól nem tölthetsz le és frissítgethetsz havonta tök feleslegesen?
"akkor veszek új kártyát ha a teljesítménye már halovány, ennek viszont messze nem az. Sőt."
"az újabb 5x 7x kártyák tulajai olyan gondokkal küzdenek ami nálam messze nincs"
Ezek alapján semmi gondod nincs a kártyával, teljesen elégedett vagy. Akkor így pláne nem értem, hogy miért hiányzik annyira a havonta frissülő új meghajtócsomag.
"Persze most már mindenkire tojnak, mert már a többiek sem kapnak havi hivatalos drivert, igaz bétákat nyomkodnak ki folyton, mint tette az nvidia eddig."
Inkább legyen három havonta egy normális, mint kapkodni minden hónapban, hogy kész legyen az újabb csomag. Mutass még egy hardver amihez fixen havi rendszerességgel jönnek a meghajtók! Az ilyen fejlesztési ütemterv egyszerűen nem optimális, amit a Catalyst is bizonyított.
"Sőt még számozni se bírnak, tehát ha az ember felrak valamit, nyomozni kell vajon mit is tett fel"
?
A hangkártyámhoz egy éve nem adtak ki új drivert. Most akkor ezért dobjam ki?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Az imént belefutottam egy bosszantó bakiba:
A tesztrendszeren korábban volt fent Catalyst, majd uninstall után GeForce driver, és most visszakerült a Catalyst. A Metro 2033 bemchamrk folyamatosan fogyott vele, aminek a vége az lett, hogy felraktam egy korábbi verziót. Azzal is fagyott. A végén kiderült, hogy a hülye a sokadik driver uninstall és install ellenére is megjegyezte valamelyik kártya Overdrive beállításait, amit a kártya cserék és driver mókolások ellenére is vidáman alkalmazott tovább. Végül kivettem a pipát az Overdrive mellé és azóta minden rendben.
Nem ártana egy "clean install" opció a telepítőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
1. Te abban a hitben élsz, hogy pontos. Ez így viszont már tényleg pontos.
2. A 12. oldalon az is ott van, hogy 130W a TDP, szerinted mégsem fogyaszt annyit sosem. Na most ha szerinted a gyári specifikációkban leírt 130W-ot sosem éri el, akkor honnan tudod, hogy a 12 wattot sosem lépi túl?
Jó, tudom, megmondja a csudajó gigabyte, meg te kimérted a komplett gép fogyasztásával együtt. Na akkor erről ennyit.
Inkább mérd ki, hogy UVD-vel vagy anélkül fogyaszt többet a gép egy HD-s flash videó lejátszása közben.
-
Oliverda
félisten
1. Mintha i7-ről lett volna szó eddig...
2. Amennyiben pontosan tudod, hogy mennyit fogyaszt üresjáratban a CPU akkor esetleg, de mivel ezt házilag nem tudod kimérni, ezért ezt így nem tudhatod.
Ahhoz képest pedig elég sokat reagáltál, hogy 20 perce még ezt mondtad, hogy nem reagálsz.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Nem véletlen, mert az egyiket energiatakarékosabb környezetbe szánják, ezért kisebb VID-et aggatnak rá. Ugyanazt be tudod lőni kézzel a te procidnál is, úgy hogy ugyanolyan stabil lesz. Nincs ebben semmi hókuszpókusz ilyen 130W vs 95W kategóriák között. Esetleg egy 130W vs 45W között tudnék elképzelni valamilyen válogatást, mert ott már szükség lehet rá.
-
Oliverda
félisten
Melyik volt meghajtó volt a 11.1 előtt közvetlenül ami támogatja a Cayman-okat is?
-
Oliverda
félisten
Mikorra várható a 11.1-es WHQL?
-
Oliverda
félisten
AMD Catalyst 10.12 Performance Analysis
Van benne 4870, 5870 és 6970 egy csokor korábbi driver-rel (9.10, 10.3, 10.7. 10.11), illetve mindezek jó pár játékkal tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Terry Makedon aka CatalystMaker lelép a Catalyst Product Management-től és valamilyen másik pozíciót fog betölteni az AMD-n belül. Remélhetőleg ennek csak pozitív hatása lesz.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #11801 üzenetére
Nem pont erre hegyeztem ki ezt a kis tesztet, de köszi.
Nem tudod véletlenül, hogy az F1 2010-ben hol van a benchmark rész?
-
Oliverda
félisten
Csináltam egy kis tesztet három különböző Catalyst verzióval: 9.10, 10.5 és a legfrissebb 10.12. Mindhárom a WHQL minősítésű gyári meghajtó (nem hotfix meg ilyesmi).
A gépben a következő, teljesítmény szempontjából meghatározó cuccok vannak.
Far Cry 2
1920x1200 noAA és 1920x1200 8xAA
AVP Bench
Minden alapon. Nem állítottam semmit azaz:
Using Default Video Settings:
Resolution: 1920 x 1200
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 19.10:
Number of frames: 4053
Average Frame Time: 25.9ms
Average FPS: 38.710.5:
Number of frames: 4311
Average Frame Time: 24.3ms
Average FPS: 41.110.12:
Number of frames: 4649
Average Frame Time: 22.6ms
Average FPS: 44.3Dirt 2
Szintén 1920x1200. Minden fullon majd egyszer MSAA kikapcsolva másodszorra pedig 8x MSAA.
Elsőre MSAA nullán:
9.10:
Average FPS: 53.54
Minimum FPS: 48.3610.5:
Average FPS: 63.20
Minimum FPS: 52.3910.12:
Average FPS: 64.62
Minimum FPS: 57.86Másodjára MSAA 8x-en:
9.10:
Average FPS: 47.33
Minimum FPS: 40.2910.5:
Average FPS: 56.82
Minimum FPS: 50.0010.12:
Average FPS: 56.51
Minimum FPS: 49.17Akinek van kedve az kiszámolhatja, hogy ez százalékosan mennyit jelent.
U.I.: Egyik meghajtóval sem volt se kékhalál, se megjelenítési anomália, se semmi (gond).
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11776 üzenetére
"Tévedsz. Az ASUS nem ref. meghajtó, ahogy a ref. kártyáinak bios-ai sem ref. bios-ok (ált. több fázis)."
A ref. kártyákon hogy lenne több fázis a ref. kártyákhoz képest? Szerintem te kevered a ref. kártyát az Asus custom megoldásaival. Ezeken már valóban lehet több (analóg) fázis és itt már valóban más a BIOS is.
ATI/AMD ref. = ASUS ref. (csak a matrica más gyak.)
ATI/AMD ref. != ASUS custom
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Még véletlenül sem akarok megsérteni senkit, de általában a nők szervezete érzékenyebb az ilyenekre. Persze a nőket, pontosabban az alkatrészeiket nem lehet (sajnos
) csak úgy összeválogatni, összerakni majd beállítani mint egy asztali gépét.
Talán itt van a kutya elásva.
-
Oliverda
félisten
válasz
Matamata #11756 üzenetére
"Naplóbejegyzések alapján nem a videokártya driverre gyanakodtam, de a műveleti központban volt két üzenet is ami arra panaszkodik."
Ez a mondat így nem túl egyértelmű számomra.
Amúgy ha nem tévedek ezek a meghajtók egy jó ideje semmi nagyobb újdonságot vagy sebesség növekedést nem hoznak a 4000es sorozathoz. Ebből adódóan szinte felesleges is frissíteni. Mivel lassan 2,5 éves a soroztat ezért ez így nem is nagy újdonság a VGA-knál.
Mondjuk ez utóbbira szvsz nem is ártana nyomatékosabban felhívni az emberek figyelmét az erre vonatkozó hírekben. Talán akkor kevesebben frissítenének tök feleslegesen.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11749 üzenetére
Nekem sem de nekem még előre fizetés vagy utalásból sem ért kár. Persze előtte alaposan meg kell nézni, hogy hol vásárol az ember.
Nálam kedd óta fent van, és azóta 99%-ban 2D-ben, kb. 0% VGA-terhelés mellett megy a gépem. Egy darab fagyás vagy kék halál nem volt még. Igaz nálam a CPU és a chipset is AMD.
i7 mellég meg GeForce-ot kell venni mert titkos forrásból tudom, hogy az AMD direkt úgy írja meg a meghajtóját, hogyha i7-et talál a gépben akkor random időközönként lefagyasztja a rendszert.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11733 üzenetére
Ohhh...garanciális macera van itthon is bőven. Amikor egy vagy másfél hónap kell ahhoz, hogy valamit kicseréljenek. A gyártók meg a nagyobb külföldi shopok pedig postafordultával küldik az új cserét. Jó, persze vissza kell küldeni nekik a hibásat ami 3-4 ezer forint (egy jobb futárral ami másnapra ott van), de ha rendszeresen vagy nagyobb értékben vásárol így az ember akkor ez a pénz már régen és többszörösen megtérült. Az UV sem biztonságosabb sokkal mert lehet egy féltégla vagy egy rossz kártya vagy akármi más is a dobozban.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11731 üzenetére
Ez a "magyar ember magyar árakkal főz" szvsz egy elég maradi dolog. Főleg mióta van EU és teljesen vám mentesen lehet azon belül vásárolni. Persze aki szeret hozzájárulni sok, már amúgy sem éppen szegény ember még jobb megélhetéséhez, akkor az vásároljon itthon, lehetőleg minél drágábban.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11726 üzenetére
Igen, az az egyetlen szerencséjük, hogy egyelőre nagyítóval kell keresni a hozzád hasonló igény vevőket. Remélem a GeForce-szal több szerencséd lesz és jobban illeni fog az igényeidhez.
6970-et meg már 100K alatt is láttam itt a közelben. Aki pedig meg rendes normális külföldi (pl. német) webshop-ból vásárolni az már 93K környékén is hozzájuthat. A magyar árakból nem éri meg messzemenő következtetéseket levonni mert sok a hiéna és ahány emberen itt átmegy a cucc annyi leveszi (pontosabban hozzáteszi) a kis hasznát.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11719 üzenetére
Aljas rágalom!
Őszintén azt szeretném, hogy minél kevesebb gondod legyen gagyi catalyst-okkal. Szerintem itt mindenki csak a javadat akarja.
Amúgy én azért viszonylag igényesnek tartom magamat, de visszagondolva az elmúlt 4 évre, nem nagyon tudnék belekötni semmi komolyabba, esetleg csak apróságokba. Ilyet meg szinten mindenhol lehet találni kis kereséssel. Pedig 4 év alatt ez a 4. Radeon-om...
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Badman 4ever #11628 üzenetére
Milyen monitor és mivel van összekötve a VGA-val?
-
Oliverda
félisten
Innen le lehet húzni az újabb Catalyst-os verziót is de az még csak preview cucc.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
A cryptic message from Terry 'Catalyst Maker' Makedon on Twitter last night indicates AMD have some big plans for December - not only are they expected launch their new high-end performance enthusiast graphics cards, but the 12th driver official driver set is going 'to be huge'.
Does this mean another driver re-architecture, like previously unveiled in Catalyst 10.2? Or is it referring to new features, new options and new design? Are these 'big bang' drivers that will improve performance? Enhanced multi-GPU modes?
-
Oliverda
félisten
válasz
gera021 #11483 üzenetére
Általában mielőtt ilyenre szánja el magát az ember, ajánlott megnézni, hogy egyáltalán megéri-e felrakni a driver-t. Hoz-e valami gyorsulást vagy funkciót ami miatt megéri megcsinálni a 15-20 perces telepítést. Én pl. meg sem próbáltam felrakni a 10.11-et mert nem hoz semmit ami miatt nekem megérné.
Amúgy szerintem a legtöbb probléma általában ezekből az "unalomból beújítok" driver cserékből jön.
Aranyszabály, hogy az újabb egyáltalán nem biztos, hogy jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11236 üzenetére
CCC-s megoldás nincs és szinte biztos, hogy nem is lesz. Ebből fakadóan az ilyen jellegű speciális igények és problémák szerintem nem ebbe a topikba tartoznak, nincs helyük itt. Főleg nem kilométereken keresztül. Itt inkább azzal kéne foglalkozni ami van és nem azzal ami nincs és/vagy nem lesz.
Amúgy valószínűleg jó okuk van arra, hogy a jelenlegi szintre korlátozták le a lehetőségeket. Talán nem akarnak még több értetlenkedő és panaszkodó felhasználót és/vagy házilag kifingatott kártyát.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11231 üzenetére
Az a baj, hogy ezeknek a kérdéseknek jóformán ismételten csak semmi köze a Catalyst-hoz. Ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy nagy részük olyan tuninggal kapcsolatos ami már jóval túlmutat a gyártó által még támogatott szinten. A Catalyst-tal ezeket jelenleg és jó eséllyel a jövőben sem lehet majd megvalósítani. Ergo nem tartoznak aktuális témához.
(Én is szeretném, hogy a 10 éves autóm kevesebbet fogyasszon 100on, meg még mellé legyen +20 lóerővel erősebb is a motor, plusz gombnyomásra lehessen váltani városi és országúti mód között, de azt hiszem, hogy elég érthető módon a gyári kézikönyv és a márkaszerviz ebben nem tud segíteni.)
Talán még érdemes lenne kicsit körülnézni a piacon mert nekem kissé úgy fest, hogy jelenleg egy nem a te igényeidnek megfelelő kártyával rendelkezel. Talán innen ered minden gond.
A 2. pont viszonylag egyszerűen kivitelezhető a Catalyst Overdrive részével. Az 1.,3.,4.,5. pontokhoz pedig megoldásnak ott van a BIOS Editor. 4850-hez gyönyörűen meg lehetett vele csinálni ezeket. Még leírás is van hozzá itt. A cikk írója biztos szívesen áll rendelkezésedre a topikjában.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11219 üzenetére
Én azt javaslom, hogy először te próbálj meg ilyet gyártani és utána kérd számon másokon.
Attól hogy kilométereseket büfögsz még sajnos a valós tartalmuk zéró marad.
...és ahogy látom ez nem csak nekem szúrt már szemet.
Esetleg nyiss egy topikot kATT címmel ahova várhatod a csúcsszuper atombugos ATT-vel kapcsolatos kérdéseket.
"kATT - avagy hogyan generáljunk hibákat az amúgy jól működő rendszerünkbe"
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #11196 üzenetére
Megint összekeversz magaddal. Ez már szerintem valami pszichés probléma lesz.
Itt azért nyavalyogtál fennhangon a szokásos teátrális stílussal mert lassan eléri a limitet a mobilneted amiért harmadjára kell letölteni a driver-t. Pusztán arra lettem volna kíváncsi, hogy miért volt olyan sürgős letölteni azt a hotfix-et, mi volt a changelog-ban amire olyan sürgősen szükséged lett volna, de úgy látszik, hogy erre nem tudsz válaszolni. Gyanítom, hogy valójában nem is volt rá szükséges csak kihasználtad a lehetőséget egy újabb fikázáshoz. Nem is értem, hogy ez miért nem jutott az eszembe már akkor...
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
AMD Catalyst 10.10c Hotfix Features:
* OpenGL 4.1 beta support
* Support for the new Morphological Anti-Aliasing feature
* Dead Rising 2 – Crossfire profile (Resolves negative scaling)
* Crossfire Performance Improvement for:
o Metro 2033
o F1 2011 - (Direct X9 version)
o Fallout New Vegas
* Performance optimizations for systems with an AMD Radeon™ HD 6870 and AMD Radeon HD 6850 series of graphics products installed
o Aliens versus Predator performance enhancements
o Star Craft 2 performance enhancements
o OpenGL performance enhancements – gains can be seen in Prey, Quake Wars: Enemy Territories, and Heaven v2Próbálta már valaki ezzel az MLAA-t?
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10989 üzenetére
Szerintem hónapok kellenek majd az ATT támogatáshoz. A 6000es sorozattal ráadásul valszeg még inkább le fog majd menni a 4000es illetve az 5000es kártyák ára. Arról nem is beszélve, hogy normális driver-t sem tudnak majd írni hozzá. Akinek van esze még most gyorsan vált GTX 460-ra ameddig viszonylag kedvezőek hozzá a deviza árfolyamok.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10980 üzenetére
"Meg tudom érteni, stratégia-mániás, abból meg MoO3-mal (2003) kifújt a felhozatal."
Lehet hogy haverodnál meg esetleg nálad kifújt de nem mindenki gondolkozik ilyen egysíkúan. Tudom, tudom... akinél ott nem fújt ki az már biztos igénytelen és bármit megetethetnek vele a csúf gonosz cégek.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10919 üzenetére
"Most ki is folytatta az OFF-olást, amit tegnap le kívántam zárni?"
Hna...izéé... mert te azt hiszed, hogy amit itt már hónapok óta ON címen finoman fogalmazva idetermelsz az bárkinek is segít bármiben is azon kívül, hogy te gyűjtögeted vele a hozzászólásokat? El kell keserítselek. (Na jó, talán Abunak segít...hogy hamarabb jusson a pszichiátriára
)
Mellesleg tudtommal a Radeon-ok mellé nem jár árukapcsolással egy nagy adag hülyeség is amit ráadásul lépten-nyomon szórni is kellene minden fele.
Amúgy miért nem egyenesen az AMD-nek írod meg ezeket vagy az ő fórumukon panaszkodsz?
Písz
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10912 üzenetére
A vásárlói szempontok nálad jelen esetben a te különcködő és hóbortos igényeidet jelentik. Remek példa erre az éppen aktuális ATT-s sztori. Ergo ha valami neked nem tetszik vagy nem úgy működik ahogy szerinted kellene, akkor az már sz@r és egészen biztosan más szerint is az. Ebből egyenesen következik, hogy a gyártóra is ez a jelző vonatkozik.
A többi estre pedig ez áll.
(rumkola pedig nem biztos hogy arra gondolt amire te
)
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10905 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jössz rá (szvsz szerencsétlenségedre valószínűleg soha), hogy a rendkívül önfeláldozó kereszteshadjáratod (amivel te hősiesen tükröt tartasz eléjük
) egy rossz komédia ami csak arra jó, hogy sírjanak vagy nevessenek (olykor pedig mindkettőt egyszerre) rajtad a többiek. Gyakorlati haszna ugyanis a nullával egyenértékű csak szaporítod a digitális hulladékot.
Hna de te majd megmutatod nekik..... (legalább egy tapsikolást meg egy meghajlást rakjd bele majd a következő válaszba is mert az legalább nagyon megy
)
"És hanyagold már az OFF-olást végre."
Azt a tükröt meg inkább magad elé tartsd szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10903 üzenetére
A meg nem értésből is elég jól képzett vagy ahogy az eddig olvasottak alapján. Nem biztos hogy jó megoldás ha a saját hibáidat másokra vetíted ki.
Szerintem neked egy barlang kellene valami sziklába egy kovakővel meg némi tűzifával. Azokban legalább biztos nincs hiba és nem vernek vele át a csúnya gonosz gyártók, akik amúgy már-már fegyvert szegezve a homlokodhoz kényszerítenek arra, hogy megvásárold a termékeiket.
Amúgy szerintem az erőltetett fejlesztés nem a fejlesztők számlájára írható. Esetleg mondj el pár imát, hogy ne legyen verseny a piacon és akkor majd lesz 3 évente egy új VGA generáció csillagászati árakon de legalább kevesebb hibával és akkor rajtad meg a gyártón kívül mindenki rosszul jár.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10900 üzenetére
A puszta kötözködést szerintem te inkább ne emlegesd mert annak te a honi pápája vagy itt már lassan.
Az általad leírtakból pedig nem nehéz következtetni a többire sem.
Amúgy enyhén nevetséges, hogy egy akármilyen egyszerű alkalmazás és egy havonta megjelenő bő 30 VGA széria több 100 eltérő felépítésű termékét 1000 féle különböző konfigurációban működtetni képes meghajtócsomag között párhuzamot vonsz. Persze te biztos meg tudnád csinálni hibátlanra is kisujjból.
"Az biztos, hogy kirúgnának, mert nem lennék hajlandó bármit kiadni a kezemből, ami nem 100%-osan működőképes, ez pedig egyetlen cégnek sem kifizetődő."
Igen... ha így gondolkoztak volna most még kb. valahol a 386-osnál tartanánk Win95-tel de az legalább teljesen errata és bug mentes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10894 üzenetére
Ahh...sejtettem, hogy innen fúj a szél.
Mert ugye ha én meg tudok írni egy minigolf szintű akármit hibátlanra akkor nehogymá' mások ne tudjanak megcsinálni bármi mást ugyanilyenre. Logikus.
Az pedig hogy x ember nem talált benne hibát még nem jelenti azt, hogy hibátlan. Példának ott van a Catalyst. Elég sokan nem találnak benne maguknak hibát (a sok igénytelen júzer!!) neked mégis marékszámmal sikerül. Persze ez is nyilván azért van mert mindenki hülye csak te vagy helikopter.
"amikor még ilyesmivel foglalkoztam (tehát tény, nem képzelgés)"
Gondolom annyira tökéletesek voltak ezek a szoftverek, hogy a cég vagy az ügyfél már nem találta méltónak rá magát és ezért inkább nem tartott igényt a további szakértelemre.
Abban viszont egyetértünk, hogy felesleges vitázni. Ilyen és ehhez hasonló meghajtócsomagokban mindig is lesznek hibák ameddig világ a világ. Mint ahogy kivétel nélkül az összes CPU-ban is van és lesz egy marék errata. (Nem is tudom, hogy hogyan tudsz úgy nyugodtan aludni hogy a CPUdban is van 141 darab.
) Ez az egész folyamatos teátrális hőbörgés csak arra jó, hogy bohócot csinálj magadból mert változtatni nem fogsz rajta semmit az 100%.
Vagy esetleg jelentkezz a Catalyst fejlesztőnek. Biztos felvesznek...
...aztán 1 hét múlva úgy rúgnak majd ki páros lábbal ilyen mentalitás mellett, hogy csak úgy füstöl.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10884 üzenetére
Egy igazi önfeláldozó jótétlélek vagy aki egy emberként áll ki a felhasználók mellett.
Egy idealista álomvilágban élsz messze a realitásoktól. A user nem fog gond nélkül játszani bármelyikkel mert ilyen erőltetett fejlesztési tempó mellett kvázi lehetetlen kismillió játéknak és alkamazásna olyan meghajtót írni ami mindegyikkel teljesen tökéletes és még a teljesítménye is megfelelő. Kicsit is konyítanál a programozáshoz akkor ezt is tudhatnád.
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10785 üzenetére
"Nem, mert számomra ez hiba. Az összes többi ATI kártyám tökéletesen működött úgy, hogy csak akkor kapcsolt fel órajeleket, ha valóban szükség volt rá (ATT nélkül is), ezért is csak pislogtam, amikor megláttam, mit művel a HD4870. Ergo úgy van lqrva az egész, ahogy van. "
Ez a tipikusan önző magatartás....
-
Oliverda
félisten
válasz
katt777 #10773 üzenetére
Én magasról teszek a benchmark progikra mert sok hasznuk nincs. Van pár játék amivel játszok. Amennyiben ezekkel nincs probléma akkor nincs gondom. Ennyi. Persze sz@rakodhatnék naphosszat azzal, hogy keresem a hibákat, meg ki be kapcsolok ezt azt hátha előjön valami de ez nekem annyira nem nagy móka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...