Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Oliverda #18354 üzenetére
Nekem csak a hülyeség és a teljesen felesleges fröcsögés az ami fájni szokott.
Látod ebben egyetértünk, mert nekem a te hozzászólásod tűnik teljesen felesleges fröcsögésnek, és indokolatlan kötekedésnek.
"az újabb 5x 7x kártyák tulajai olyan gondokkal küzdenek ami nálam messze nincs"
Ezek alapján semmi gondod nincs a kártyával, teljesen elégedett vagy. Akkor így pláne nem értem, hogy miért hiányzik annyira a havonta frissülő új meghajtócsomag.
Szövegértelmezésből ez nulla. Az hogy az 5x 7x kártyák tulajai olyan hibákkal küzdenek, amiket én nem tapasztalok, messze nem jelenti azt, hogy nincsenek gondjaim az ATI/AMD kártyával. Nem hiába irkálok hibajelentéseket az AMD-nek.
A többire inkább nem reagálok, mert túl sokat kéne magyarázni hogy alapdolgokat megérts, és általában nem reagálok azoknak, akikről látom hogy csak a kötekedés vezérli.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Oliverda #18354 üzenetére
Sziasztok!
Az ilyen trollok valaszat legjobb figyelmen kivul hagyni, bar neha nekem is nagy kedvem volna valaszolni de nem teszem. Amikor egy problema felmerul, arra erdemleges valaszt vagy a promlema megoldasara utalo megoldast nem tud irni.
Mas.
Visszatettem a 12.1-es drivert, es feltelepitettem a (#18299) _DiEGO_ hsz.ben ajnlott AMD OverDrive 4.2 -ot, es legnagyobb megelegedesemre pattogosabban indulnak a progik az Asztal is mintha gyorsabban jelenik meg. Nincs semmi beiras a hibanaploban sem, most kiprobalom a 12.4-et is ezzel az AMD OverDrive 4.2-vel.
Koszonom a linket, es a progit.