Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Aprósólyom #39590 üzenetére
Gagyi akkor.
Virtual super resolution nek hívták a másikat a driverben.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Aprósólyom #39582 üzenetére
FSR és RSR
FidelityFX™ Super Resolution (FSR) -ez van a játékban- és - Radeon super resolution (RSR) ez van a driverban.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Aprósólyom #39576 üzenetére
Nem az. Radeon Super Resolution.
Nyugi nem vagy egyedül, sokáig én is kevertem őket.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Aprósólyom #39573 üzenetére
Ez az FSR csak egy pár játékban van. Még a játék készitőknek bele kell implementálniuk a játékukba.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Curtain #39571 üzenetére
Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling and Frame Generation
AMD
NVIDIA
Supported:
AMD Radeon™ RX 5000 Series and above
Recommended:
AMD Radeon™ RX 6000 Series and above
Supported:
NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above
Recommended:
NVIDIA GeForce RTX™ 30 Series and aboveIgen.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Curtain #39547 üzenetére
They finally moved monitor settings out of gaming tab
Azért az nem rossz végre.Is GPU memory temp in metrics new?
Ez is.Damn. No Kingdom Hearts fix.
I'm getting blue screened everytime I try and open WoW on my 7900xtx
plusz még egy pár beszámoló, de semmi drasztikus, nincs sok hibajelentés, nincs tele hibákkal és nyavajgásokkal mint az eddigi topikok.
Mondjuk még nagyon friss. -
bobalazs
nagyúr
dEHOGYNINCS.
Ott a linken hogy hozzá tartozó dokumentáció. -
bobalazs
nagyúr
válasz
spleenszuru #39348 üzenetére
Volt róla régebben szó, ezt nyálazd végig, pár hsz.emben mutattam.
Ezek a DS, deepsleep funkciók kikapcsolása.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
R0GERIUS #39342 üzenetére
Morepowertool -al ki lehet kapcsolni az energiatakarékos módot.
MPT PPT.. DS_GFXCLK + GFX_ULV
Navikat támogatja igy a 5700XT
Kikapcsolja ezt az energiatakarékos módot, és nem lesz több ilyen gpu parkolás probléma.
Fogyasztás nem lesz rosszabb, játékon kívül ugyanúgy lecsökken az órajel és fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
23.12.1ben írták hogy javítottak a rx 7000 széria terheletlen állapotban magas fogyasztását.
Improvements to high idle power when using select dual monitor display setups with mixed resolutions and high refresh rate displays (such as 1440p @ 120/144Hz + 1080p @ 120/144Hz or 2160p @ 120/144Hz + 1080p @ 120/144Hz) on Radeon™ RX 7000 series GPUs. -
bobalazs
nagyúr
válasz
westlake #39287 üzenetére
Ezt nem 24.ére igerték? Egy nappal korábban jött.
Kár hogy frame generation nem megy eyefinityvel, nem egy monitoron játszok.
Pedig milyen fain lenne.
Néztem 4K alatt jól teljesített a 6700 XT
Red dead és CP2077 alatt is.
Biztonság kedvéért a rivatunert uninstallaltam, mert úgy láttam pár hónappal ezelőtt hogy laggot csinál a monitorozás.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Fluid Motion Frames driver lesz january 24én, nem béta.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Különösebb magyarázat nélkül, tömören, röviden, arról van szó hogy van egy behatárolt teljesítmény limit amit nem képes a kártya meghaladni és opcionálisan képes az órajeleket boostolt, emelt órajelen használni egészen a korlátig.
Na most a gyári feszültség relatív magas, hogy minden kártya egyformán, megbízhatóan működjön. Ezt tudod te saját magad csökkenteni, ebből következően, csökkentett feszültség mellett a teljesítmény (fogyasztás) csökken, és rendelkezésre áll az órajel boostolás az adott korlátig. Pl. 1400 Mhz 1.2V-on 140watt, a gyári tdp korlát 140 watt. 1450 Mhz 1.15V 140 watt.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz
tranceplanet #38963 üzenetére
driver only telepítés 22.5.1 ha jó.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
belaazallat #38827 üzenetére
Windowsban állitsd be az alapértelmezett képernyőt, megjegyzi.
Gépház, képernyő, alul, legyen ez az alapértelmezett képernyő /amelyiket képernyőt aztán felül kiválasztottad, az legyen kipipálva. -
bobalazs
nagyúr
válasz
westlake #38795 üzenetére
Ez mondjuk érdekes a fixed issues részén
Display signal may be lost after switching windows on certain Adaptive-Sync enable displays on some AMD Graphics Products, such as the Radeon™ RX 7900 XTX.
Haver setupjára ez vonatkozik, csak neki 6700XT van.Ez is érdekes hogy mindkét helyen van, a known es a fixed issues részen is hogy
Audio may intermittently become out of sync with video when recording from AMD Software: Adrenalin Edition with AVC and HEVC codecs.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Itt kérdezd meg. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Gabrikovics #38704 üzenetére
11re teszem a voksom.
-
bobalazs
nagyúr
Nekem az az érzésem ezekkel az új driverekkel hogy a teljes képernyő nem teljes képernyő hanem ugyanúgy ablaknélküli keretes.
A tavalyi driverek közül valamelyikekben még normálisan működött.
Onnan tudom hogy ha megy a tévén 4k video játék közben, addig szaggat amig át lépek teljes képernyőre. pl a 22.9-es driveren. a 23asoknál teljesen mindegy mert fullscreen és borderless módban sem változik semmi, ugyanúgy nincs szaggatás. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Gabrikovics #38701 üzenetére
Esetleg egy UDD és valami régebbi illesztőprogram feltöltése ???
Mindenképpen. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Azt hinnéd hogy a Microsoftot érdekli az emberek véleménye. 19 ezer szavazattal ott a visszajelzés hogy fejezzék be ezt az erőltetett Driver frissítést, de nem. Kivizsgáljuk, ami csak a szokásos BS. [link]
-
bobalazs
nagyúr
Kérdezd meg MS-t miért kell neki ennyire agresszíven tolni az Amd drivert. Többet árt vele mint használ.
Letilthatod, átmeneti megoldásként. (driver frissítést, nem a Windows frissítéseket - csoportházirendből)
Nvidiát érdekes, nem tolja ennyire.
Szerintem mint felhasználó kb hangyafasznyi beleszólásom sincsen hogy ezek mit csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
lezso6 #38624 üzenetére
Működik, tudsz váltani kimenetek között. Átváltod a tévén/monitoron a bemenetet a menüjéből, meg a windowsban a kimenetet, az elsődlegesről a másodlagos képernyőre.
Az egész megoldás szar, és sose működött rendesen, felejtős.
Ez egy kicsit félreérthető volt, mert itt az integrált által gyorsított dedikált vgara gondoltam, ami nem a kérdésedre vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
lezso6 #38622 üzenetére
Az egész megoldás szar, és sose működött rendesen, felejtős.
Működik minden úgy és annyival hogy kijelzőt rákötöd mindkét kimenetre és váltasz a kiterjesztett/single vagy elsődleges/másodlagos kijelző mód között. Igy mehet egyszer dvgaról, és vagy igpről.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Nem kell MSi Afterburner.
Elég egy progit egyszer lefuttatni. (driver frissitéskor pedig megint.
Amd ULPS ki lehet itt kapcsolni.Sok problémára hozhat megoldást. Fekete képernyő, stb.
Github link
Aki nem járt még az oldalon, jobb oldalt Releases részen vannak a letölthető telepítők.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
spleenszuru #38553 üzenetére
it happens any time windows update updates something and amd wants a clean restart to install the driver. the two things together will brick windows 10
fastboot off a kérdés kulcsa az esetek 95%ban
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Lacccca87 #38550 üzenetére
Van azért ilyen:
-This driver cause a windows repair boot loop for me. Thankfully I always do a restore point before install so had to roll back to 11.2
I have tried it twice so far and not going to install these again tonight as I actually need to use the PC.
Win 10 22H2-Same here. The only thing that worked was to go back to restore point, use Driver uninstaller, then start the process again.
-Disable fastboot in bios..it may fix..
-It did
-Same for me, BSOD 3 Times, then repair and system started and finished install. Hope it comes not again…
·
11 hr. ago
5800X | 32GB 3200 CL14 | 6800 XT | LG 34GP83A-B
I didn't even get that far after reboot from drivers install goes into windows repair on boot. i'm going to try DDU and uninstall from safe mode later today which will the first time i've ever had to do that on this build.10 hr. ago
Good luck with DDU. My system didn't even boot into safe mode anymore. I do a restore with an automated MacriumReflect image. That software saved me so much times i love it.10 hr. ago
Happened to me aswell. Complete brick.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
spleenszuru #38513 üzenetére
Az nem elég, szoftveresen is be kell kapcsolni.
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
spleenszuru #38480 üzenetére
Radeon Antilag
Radeon Képélesítés eredményét saját magad látod így saját preferencia ki vagy bekapcsolni.
Radeon Boost nem használom nem szeretem a végeredményt.
Radeon Chill - fpst vált a min és max között, egér mozgástól függően.