Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elek23Elek23
tag
válasz
Töki bácsi #21484 üzenetére
Tényleg ez volt a baja.Ez lett volna az utolsó amire gondoltam volna. Köszi
-
ЯΞD
senior tag
válasz
505th Echo #21493 üzenetére
Egyébként a HBAO mért OFF? Az az árnyékok minősége. És a hbao a legjobb minőségben vizuálja. SSAO a köztes...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
#97716736 #21489 üzenetére
Most felraktam a 13.2 Beta Driver -t,az asztal képe is szebb lett egy újraindítás után. Teljesen nem tudta kiszűrni a micro laggolásokat,de valamennyivel jobb lett.
-
törölt tag
válasz
Ez teljesen egyértelmű ha a 7950CF nem megy 99% kihasználtság mellet. Gondolj bele hogy ez erősebb mint a 6950, és ha játéknak elég csak 60-70% akkor azt úgy is használja ki, mert nincs értelme többet használnia. Nyilván ilyenkor nincs VGA limited, tehát egy jóval gyengébb kártyánál fellép a VGA limit, akkor tutira hogy 99%-on fog menni, mivel a játék megköveteli az erős VGA-t. Nálad más a helyzet, mert az általad futtatott játék se tudja megrántani 99%-ra. De ha mindenáron látni akarod a 99%-ot akkor Crysis 3 Full HD Ultra beállítások, és 8X élsimítás
(2db GTX 690-et 99%-on járata)
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz
Esetleg két ilyen kártyától már (amiről legtöbben álmodunk csak
Na de azért gondoljunk bele ) nem kér teljes kakaót a játék. Utóbbi gyanús nekem. Nem kell annak 100 on pörögni
-
505th Echo
csendes tag
Hali!
Volna egy kerdesem:
6970 CF-rol valtottam 7950 CF-re es fura dolgot tapasztaltam BF3 alatt.
A regebbi konfignal mindig 98-99%on mentek a gpuk de ugyanazokkal a beallitasokkal az uj konstrukcioban max 60-70%on.Ennek van logikus magyarazata?Esetleg cpu limit?Tovabbi infok: 13.3as driver,legujabb CAP 12.11,Ultra beallitasok a jatekban (hbao es motion blur off)
1920x1200 felbontas,cpu i5 3570k alaponElore is thx a meglatasokat.
-
mpierre
veterán
Megoldódott?
Nálam is előfordul néha ez a hibaüzi. Játék elindul, majd 30-40 mp-re rá jön is ez. Érintett játékok: Dirt 3, DA2, Dear Esther, Deus Ex. Egyéb játékoknál nincs gond: D3, DA1, Sacred 2.
A hardver nem hinném, hogy valahol is kevés lenne a fenti játékokhoz 2048×1152-ben... -
-
splice
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 5800-as szériájú kártyán a 13.1-es driverrel?
5850-em van, 12.10-zel. Átéltem a kártyára jellemző villódzással és memória-órajellel kapcsolatos problémákat, nem volt kellemes. Hibátlanul működik most, de az a tapasztalatom a Catalysttal, hogy egy egyszerűnek hitt driverfrissítés fejre állíthatja a dolgokat.
A 13.1-ben mennyire csak a 7000-es szériára koncentrálnak? Érdemes egyáltalán egy régebbi kártya esetében szórakozni a frissítéssel (és esetlegesen "elrontani" egy működő konfigurációt)? Hozhat valami javulást stabilitás/teljesítmény terén az újabb játékoknál?
-
válasz
Montesantos #21482 üzenetére
Ezt megcsináltam én is, ha jól értem amit irsz.
"Próbáltam a kézzel eltávolítani az eszközt és automatikusan újra telepíteni de hang abszolút nincs akkor sem. Ha az eszköz telepítés közben én adom meg neki az eredeti AMD-s HDMI driver elérési útját akkor onnan újra jól feltelepíti az eszközt és van hang megint (6 db HDMI képes eszközből egyik a TV)"
Az első esetben 6.1.7600 Microsoft drivert telepít a win7
viszont a 7.12.0.7714 driverrel van hang(#21483) HSM
- 2.70-es realtek ati-hdmi drivert próbáltam, de nem segített...(#21484) Töki bácsi
- Pana TV, nincs előre definiált bemeneti név, kézzel lehet beírni. "PC"-t írtam be neki, de semmi. -
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Elek23Elek23 #21480 üzenetére
Esetleg ha Samsung TV, akkor a bemenet nevét át kell állítani PC-re, és már jó lesz minden.
-
Montesantos
senior tag
Szia!
Nekem is ez volt a problémám..... driver csere után az eszközkezelőben kitörlöd az amd hdmi telepítését..... utána egér ráhúz hang video játékvezérlő...... jobb gomb hardverváltozások keresése feltelepíti a High Definition Audió hangeszközt és probléma megoldva.....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Elek23Elek23 #21480 üzenetére
-
Elek23Elek23
tag
Sziasztok. Van egy kis problémám. A tv-met a pc-vel összekötöttem egy hdmi kábellel, de csúnya a képe. Már láttam hogy több embernek is volt ilyen problémája, és azt olvastam hogy az élességet (sharpness)-t kell átállítani Catalyst Controll Centerben. Viszont az enyémben nincs ilyen. ASUS 7870-es videókártyához adták, elvileg a legújabb.
-
bozont
veterán
válasz
hesszusz #21477 üzenetére
Lehet hogy az Denon erősítővel nem szeretik egymást. Egyik haveromnak se megy rendesen a hang és neki egy 7950 van egy Denon-nal. Mondjuk nála a hibajelenség, hogy akadozik a hang, ha közvetlenül a TV-re dugja akkor nincs baj. Nagy nehezen rájöttünk a megoldásra, kicsit érdekes, de akkor megszűnik ez a probléma ha egy másik kijelzőt is a kártyára köt.
Mondjuk nem valószínű, hogy nektek ez segíteni fog. Ilyenről még nem nagyon hallottam, hogy újraindítás után elveszik a driver, ami előtte ment. Esetleg az eszközkezelőből próbáljátok meg beállítani az AMD driverét, hátha úgy megjegyzi.Nálam hálistennek probléma mentes a 7770 és Yamaha páros, win7 és win8 esetében is. Meg előtte a 4870 is jól működött.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz
hesszusz #21473 üzenetére
Elég korai ez azért, nvidiánál se minden fenékig tejföl szerintem, csak most belenyúltál egy ritka esetbe. Ilyenről nem hallottam ezelőtt se 7970, se más ATI kártyánál, szóval nem mindennapos dolog. Driver cseréket javasolnék én is, valamint tényleg, a kártyád topicjában is kérdezősködj, hátha inkább ahhoz, mint magához a driverhez kötődik a jelenség.
-
válasz
hesszusz #21467 üzenetére
Hasonló problémával küzdők!
Vásároltam egy Sapphire HD7770 a gépembe. (ASUS P7H55-M PRO; i3; 4GB RAM) ami jelenleg HDM-in keresztül egy plazma TV-re van kötve. A következőkbe ütköztem:
1.Eddig az alaplapi vga HDMI-vel adta a képet és a hangot is! Kép már BIOS-tól kezdve volt a TV-n. Jelenleg a videókártya HDMI-n csak a Win7 asztal megjelenésétől kezdve van csak kép a TV-n, azaz nincs is lehetőség a BIOS-ba belépni, mert addig nem ad ki jelet a HDMI-n! 13.1 driver! Ja, monitorral persze kipróbáltam, azon van kép egyből.
2.Az AMD Catalyst telepítése után egyből van hang HDMI-n keresztül a TV-re, de újra indítás után nincs hang! Eltűnik a hangvezérlők közül a TV.
A HDMAudio eszközök között telepítés után van 6db HDMI képes eszköz, ebből az egyik a plazma TV, ami aktív és alapértelmezett megjelenítő, de újra indítás után ezek eltűnnek és csak egy STANDARD HDMAudio eszköz van, ami nem „látja” a TV-t és nincs hangom.
Próbáltam a kézzel eltávolítani az eszközt és automatikusan újra telepíteni de hang abszolút nincs akkor sem. Ha az eszköz telepítés közben én adom meg neki az eredeti AMD-s HDMI driver elérési útját akkor onnan újra jól feltelepíti az eszközt és van hang megint (6 db HDMI képes eszközből egyik a TV)
Egy dolgot figyeltem meg, hogy a AMD Catalyst telepítése után a Audio eszköznek 7.12.0.7714 számú AtihdW76.sys drivere van, viszont újra indítás után ez lecserélődik 6.1.7600 Microsoft HdAudio.sys-re. Ezzel együtt a hang is elveszik!!
Jelenleg a Start menü Inditópultba beraktam egy parancsikont, ami az AMD telepítő által létre hozott könyvtárban lévő HDMI Audio driver-re mutat (W7a.ini ha jól emlékszem). Ez minden induláskor elindul és újra rakja a HDMI Audio-t.Baj csak az, hogy ez meg automatikusan indítja CCC telepítést is. Kell nyomni 4 entert mire feltelepül újra
. Elég favágó módszer de egyenlőre jobbat nem tudok.
Valakinek ötelt, hogyan lehetne fixen telepíteni ezt a 7.12.07714 HDMI Audio driver-t?? esetleg az ini-t megírni/átírni úgy, hogy magától végig fusson és ne kelljen enter nyomogatni amíg egy jobb drivert nem írnak ott az AMD-nél![ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hesszusz #21467 üzenetére
Kérdezz rá 7970 topicban erre. Hátha más is találkozott ilyennel.
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a (#28218) hozzászólásban feltett kérdésben.
Aspire V5-121 ultrabookon akarom telepíteni a legújabb 13.1 Catalyst meghajtót a HD7290-es IGP-hez. Az ACER oldalán csak 2012 augusztusi driver-t (VGA_AMD_8.982.9.0000_W8x64) találtam. Ezt az egyet engedte telepíteni. Az AMD oldaláról töltött mobil és normál catalyst meghajtók nem akartak települni, vagy hibaüzenetet írt, hogy nem található megfelelő hardver. Win8 64bit OS.
Mit javasoltok? Szükséges a telepítéshez Mobility Mod program? Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
InfiniteReality #21468 üzenetére
Rendben,köszöntem!
-
InfiniteReality
őstag
válasz
TechN7ne #21465 üzenetére
A drivert se a Sapphire oldaláról szedd le hanem az AMD saját oldaláról, ugyanis újabb. A Hydravision alapesetben nem kell, több kijelzős támogatáshoz sem (ami ahhoz kell az benne van az alapdriverben). A HV az csak ilyen "virtuális desktop kezelő", segít elhelyezgetni az ablakokat stb.
-
hesszusz
tag
Üdv Urak!vásároltam egy asus 7970-et,miután letakarítottam a régi nvidia drivereket felraktam az új béta catalystot,tökéletesen megy a hang(dvi-hdmi átalakító al az erősítőbe képpel együtt),ha ujraindítom jó,ha pár percre kikapcsolom szintén jó,de ha huzamosabb ideig(1-2óra) ki van kapcsolva a gép akkor nincs hangom sőt még a catalystból is eltünik a hang menü!csak ugy tudom működésre bírni ha ujrarakom a catalystot....valakinek volt már hasonló problémája?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Winnie The P #21464 üzenetére
Az Sapphire oldalán 6670-hez tartozik "HydraVision Package",ezt érdemes felrakni?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
InfiniteReality #21461 üzenetére
Melyik lehet a legbiztonságosabb oldal ahonnan,ezt letudnám tölteni?
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Megtudnátok nekem mondani,hogy HD6670 1GB GDDR5-re melyik lehet a legfrissebb és "mikro laggolás" javított driver?
-
beldeczki
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem egy furcsa problémával. Tehát életre akarom kelteni az AMD Video Converter-t, de nem sikerül. A gyorsítás be van kapcsolva, de nincs olyan gomb amivel a programot elindíthatnám. Írták, hogy kell codec pakk hozzá, feltettem, de azzal se jó. Gondoltam ezek után fel kellene rakni legfrissebb drivert. 13.1 a legfrissebb ami nem béta, felakarom rakni, azt írja minden friss, kivétel a telepítéskezelő és a APP SDK Runtime. Ezeket feltette, de a többi maradt a régi. Verziószámnál is ezt írja: 12.4. Gondolom letörlöm egész drivert, ez sikerült is az AMD Catalyst Un-install Utility-val. Ezután 13.1 feltesz, de a listában megint csak a telepítéskezelő és a APP SDK Runtime van, a többi nincs is a listában. Felrakom, hát persze hogy CCC és minden ehhez tartozó hiányzik, még Aero se ment. De hiába akarom felrakni mert csak az a kettő van a listában. 12.8 és 12.6-al is ez a helyzet. DE 12.4-nél telepítésnél minden a listában van és fel is települ.
Tehát amikor 13.1-et akarom telepíteni és előtte van fent driver (12.4), akkor azt írja hogy friss, és csak a telepítéskezelő és a APP SDK Runtime frissíti. Tehát verziószámnál ugyanúgy 12.4 van, csak ezt a kettőt frissíti. Ha még driver sincs fent előtte, akkor telepítésnél a listában csak ez a kettő van (telepítéskezelő és a APP SDK Runtime) és a többi cucc fel se települ.
Remélem érthető a problémám. A kérdés végülis az, hogy 13.1-nél, 12.8-nál és 12.6-nál miért nem települ a CCC meg a többi, csak telepítéskezelő és a APP SDK Runtime? 12.4-nél minden feltelepül. Tehát végülis amikor 13.1-et felrakom, akkor 12.4 marad. Ez mitől van? Attól tartok, hogy 13.1-nél lenne újabb az is ezt csinálná.
Remélem van valami megoldás a problémára és köszönöm előre is a segítséget.
üdv.: beldeczki
Szerk.: windows újratelepítés után is ez a helyzet. ja és a videokártya: HIS Ati Radeon HD4670 IceQ.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! Arra lennék kíváncsi hogy ez a driver vajon jó-e ati mobility hd 5145-ös kártyához?!
[link] -
törölt tag
AMD Catalyst Un-install Utility
használjátok ezt, de figyelem leszed minden amd/ati drivert
akinek nem megy a rendszere amd/ati driver nélkül az ne használja
szóval, ha pl. xp-d van ahci-módban hajtva ami amd és nem michrosoft driver akkor bukta
az új driver telepítő amúgy uninstallál is[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Főbb változások az AMD Catalyst 13.3 Beta meghajtóban:
- Teljesítménynövekedés Far Cry 3 alatt - akár 5 százalék
- Teljesítménynövekedés Sim City 5 alatt - akár 16 százalék
- Teljesítmény késleltetési hiba Tomb Raider és Hitman Absolution alatt - korrigálva
- Kis mértékű hiba Tomb Raider alatt bekapcsolt TressFX-nél CrossFire és single GPU konfigurációk esetén egyaránt - javítva
- OpenGL alkalmazáshiba a AMD Catalyst 13.3 Beta2 driverben - javítva -
HBO2
tag
mi az újdonság a 13.3beta3-ban?
-
Winnie The P
őstag
válasz
Balázs1986 #21449 üzenetére
Ebben is van igazság. Na majd legközelebb én is kipróbálom az AMD saját programját.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Winnie The P #21448 üzenetére
Ez oké, és értem. Amivel nekem gondom van, az az a része, hogy figyeljen oda, mit töröl. Aki eleve azért jön ide, mert nem tud uninstallálni egy driver-t, attól nem igazán lehet elvárni, hogy ennyiből már tudja. Kapott eszközt, használati utasítás nélkül. Az meg, hogy a DS listában egy fájlhoz, vagy reg.kulcshoz AMD driver kulcsszó van rendelve, még nem jelenti azt, hogy törölni kell. (Lehet, hogy épp a procit, vagy a chipset-et vágná hanyatt, elvégre nem tudhatja, ezért kérdezi
)
Ha 100%, hogy hozzáértő személy, aki rendbe hoz egy hibát magától, akkor persze, csinálja, amit jónak lát. De sejtelmem szerint tipikusan nem ez a réteg kérdez. -
Winnie The P
őstag
válasz
Balázs1986 #21447 üzenetére
Akinek javasoltam a program használatát, azt külön kiemeltem, hogy arra figyeljen mit jelöl ki törlésre. A másik, a javaslatot nem kötelező elfogadni. Egyébként mindenki azt használ amit akar és esetleg bevált neki.
#20955, #21201 innen egy idézet "Az tény, hogy ha valaki használja a Driver Sweeper programot akkor arra figyeljen oda, hogy mit jelöl ki, ugyanis ha mást is kijelöl akkor abból akár komolyabb galiba is származhat. Leszögezem nálam még eddig gondot nem okozott." -
Balázs1986
őstag
válasz
Winnie The P #21446 üzenetére
...egy eredeti oprendszert egy szintén legálisan használható programmal nem kokányolod...
Ó, dehogynem. Az eredetiségnek ehhez semmi köze. Hiába van egy eredeti, megvásárolt op.rendszered, azt is pontosan ugyanakkora eséllyel cs*szi el egy agresszívan mindent törlő, registry-be nyúlkáló alkalmazás, mint a tört op.rendszert. És ez az esély messze nem 0%. Oké, hogy nálad történetesen nem okozott gondot. De itt vannak az ellenpéldák. Őket nem hiszem, hogy megnyugtatja az, hogy nálad jó. Vagy, ha a te tanácsodra más is használni fogja, és neki is kavart okoz, akkor mosod kezeid, ő a béna és kész, szívjon?Ha van egy külön alkalmazás, aminek az a konkrét feladata, hogy az AMD driver-t távolítsa el, akkor miért nem jobb azt használni, mint egy általános célú freeware-t? (Eleve vicces, amikor egy alkalmazásra ráfogják, hogy mindenre jó...ez olyan, mint öreganyám kenőcse. Van, aki hisz benne, meg van, aki nem.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #21436 üzenetére
pont az ilyenekkel kokányolod
winfos sokat fejlődött már azért (még messze nem tökéletes), de amióta unix azóta szigorúan buheraszar progik nélkül megy nálam(ill egye nem így volt, de tanultam belőle), 4-5 évig is jó ha vigyáz rá az ember.
meg ne sértődj, ez a magán magánvéleményem[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz
radi8tor #21435 üzenetére
Nem fogadom el, mert a saját tapasztalatom nem ezt mutatja. Az ominózus programot használom már nagyon rég óta, és ez miatt még egyszer sem kellett az oprendszert újra raknom. Persze ez nem jelenti azt, hogy ez másnál nem okozhat galibát. De az is nagyon sok minden mástól függhet (kókányolt rendszer stb..).
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winnie The P #21432 üzenetére
Nem újkeletű dolog, de valamiért te továbbra sem akarod elfogadni. Egy példa: [link]
Amúgy meg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
AMD saját cucca: AMD Catalyst Un-install Utility
Minden más program károsíthatja a registry-t oly módon, hogy csak Windows újratelepítés segít.
-
ЯΞD
senior tag
Melyik driver sweepert kéne letölteni ha pucolni szeretnék? Google val csak régieket találok. Illetve lehetséges, hogy már fizetős lett és más a nave is? Mind1 valaki adjon egy linket amivel ki tudok takarítani. Köszi
-
revezehun
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem mikor elindítom a driver telepítést és ki hozza,hogy C:\AMD\AMD_Catalyst_13.3_Beta3 azt csak ki tömörití vagy oda is installálja,azért lenne fontos,mert így is vagy 5gb-ot foglalnak a driverek abba a mappába,és kevés a szabad helyem
.
-
bozont
veterán
válasz
TechN7ne #21422 üzenetére
Lehet a kártya topicjában kellene rákérdezni, ott több tapasztalat van vele. Az újabb bétákban (a 13.2-től) pont ezt a micro lagot javítgatják, bár azt nem tudom hogy az 5000-es szériára is hatással van-e (gondolom igen) mert most már legfőképpen a 7000-esre koncentrálnak. De gy próbát megér, jelenleg a 13.3b3 a legfrissebb.
Mondjuk hálistennek én csak kevés játéknál vettem észre ezt a microlagot, azoknál látványos a javulás az újabb driverekkel, de nekem egy 7770 van most a gépben.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
wwenigma #21421 üzenetére
Nem rossz kártya ez,anyámnak a szobájába egy 4 magos Phenom II mellet még SOK is!
Am kisebb felbontásra gondoltam,amin viszi még mindig szépen a játékokat 35-40fps mellet,szoval értelmetlen alábecsülni.
Összemérhetném a saját GTX660 kártyámmal aztán nevethetnék veletek együtt,de jelenleg most nem erről van szó. Szeretnék javítani rajta,hogy ne legyen ennyire micro lag minden játékban,esetleg egy bevált illesztő driver-program,vagy akármi.
-
TechN7ne
nagyúr
Üdv.
Lenne a kisebbik gépemben egy EAH5670,kérdésem az lenne hogy létezik olyan driver Win8 alá hozzá,amitől lenne legalább egy szabad percem laggolás nélkül játékok alatt!
Komolyan mondom,nem létezik akadozás mentes Radeon,legalábbis eddig én még olyannal nem találkoztam!
-
törölt tag
múltkor mondtam hogy a 13.1-es sb(ahci) driver nb780g + sb700 chipes lapnál win7-nél kékhalálozik, viszont a 11.12-el jó
megoldódott a probléma frissebb biossal, szóval nem az amd sara volt.lap: gigabyte ga-ma78g-ds3h F9-es (2012.12.11) bios ment fel, elötte az F8 volt.
másnak is volt ilyen gond azért írom
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HTPC-m, aminek az alapja egy Gigabyte GA-MA785GM-US2H alaplap HD 4200 VGA-val.
A DSUB kimenetre normál CRT TV-t kötök egy RGB-SCART kábellel, ami átadja a VGA-nak, hogy milyen paraméterekkel üzemelhet (http://prohardver.hu/tema/re_vga-scart_pc_laptop-tv_osszekotes/hsz_1-50.html).Viszont az van, hogy ha monitort kötök a VGA kimenetre akkor minden tökéletes, TV-vel viszont szaggatnak a videók, sőt már a Media Center belső animációi is.
Már próbáltam mindent, ami eszembe jutott:
- különböző ffdshow
- codec pack (Shark007, K-lite)
- a HDD-t kicseréltem SSD-re
- Catalyst 13.1, 13.2, 12.8De semmi változás monitorral suhan (1024x768), TV-vel szaggat (720x576).
Tapasztalt már valaki ilyet? Illetve van ötletetek, hogy mivel lehetne próbálkozni?
-
bozont
veterán
Az a baj így látatlanba nem tudok már én sem mit mondani, még nem találkoztam ilyen problémával és a neten meg sokféle megoldás van rá, pontosabban sok minden okozhatja. ráadásul vga kártyától függetlenül, egyik esetben sem driverprobléma volt, amit én olvastam (előfordul AMD és nVidia kártyánál is).
Esetleg még ezzel a módszerrel megpróbálhatod kiszűrni mi okozza.
Virtuális memória hiánya biztos nem, azt már én is nagyon régóta használom kikapcsolva, semmi gondom nem volt belőle. -
AtHoS
nagyúr
válasz
bozont #21407 üzenetére
Ott van a képen, hogy a win aero felületével van a gond az vette el a fókuszt. A legalsó választásra kellene rábökni aztán elméletileg nem problémázna ezzel. Írja, hogy "lehet, hogy nincs elegendő....", de sajna a többit nem látni és ilyen hibaüzim még nem volt, hogy tudjam mit is hiányol a nem látható részen.
Dot
Amúgy megérne egy misét visszakapcsolni ideiglenesen a pagefile-t. Nekem kétszer ennyi memóm van, de sohasem akartam kikapcsolni a pagefile-t (elfér az a giga méretű fájl a winyón). Lehet AMD-nél allergiás a pagefile hiányára, míg nvidia-nál nem.Szerk
radi8tor1
Sajnos a hiányoló rész hiányosságából adódóan nem tudom mit is hiányol. Nekem az ilyen rejtélyes problémák, amikre nincs magyarázat, hogy miért számomra egyből "OS tuning" következményeire utalnak. Bár nem biztos, hogy így is van, mert lehet egyszerű tápprobléma is[ Szerkesztve ]
-
-
Dot
őstag
válasz
radi8tor #21402 üzenetére
Letöltöttem, futtattam(legfelső volt kiválasztva), Run all test.
Majd kb 1-2 perc után:Window focus lost while running tests.
Workload work failed with error message: window_focus_lost: Display resolution changed[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- R.I.P. Aláírások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd