Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Megoldódott?
Nálam is előfordul néha ez a hibaüzi. Játék elindul, majd 30-40 mp-re rá jön is ez. Érintett játékok: Dirt 3, DA2, Dear Esther, Deus Ex. Egyéb játékoknál nincs gond: D3, DA1, Sacred 2.
A hardver nem hinném, hogy valahol is kevés lenne a fenti játékokhoz 2048×1152-ben... -
bozont
veterán
Az a baj így látatlanba nem tudok már én sem mit mondani, még nem találkoztam ilyen problémával és a neten meg sokféle megoldás van rá, pontosabban sok minden okozhatja. ráadásul vga kártyától függetlenül, egyik esetben sem driverprobléma volt, amit én olvastam (előfordul AMD és nVidia kártyánál is).
Esetleg még ezzel a módszerrel megpróbálhatod kiszűrni mi okozza.
Virtuális memória hiánya biztos nem, azt már én is nagyon régóta használom kikapcsolva, semmi gondom nem volt belőle. -
bozont
veterán
Tedd fel a 12.4-et, én azzal használtam a 4870 kártyámat amíg el nem adtam tavaly ősszel, nem tapasztaltam vele komolyabb problémát. Ezekre az újabb legacy driverekre sok a panasz.
Mondjuk többek között pont a legacy státusz miatt adtam el a kártyát és így utólag, úgy tűnik jól is tettem. A win8 miatt szívnék lehet én is, oda már nem megy fel a 12.4.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd