Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
radi8tor #21397 üzenetére
2 eredeti steam-es játékom nem megy rendesen:
H.A.W.X. 2: A játék elindul, menüben minden rendben. Mikor elindítanám a küldetést, a töltés után visszadob a menübe! A grafikus beállításoknál van egy benchmark, az sem fut le!
Összehasonlítás képen: HD3000 IGP HD4890
A játékot a windows telepítés után újratelepítettem.Company of Heroes: Tales of Valor
Indításnál fekete képernyő. Csak feladatkezelővel tudok kilépni!
(igen itt volt a monitoron lévő helyzet gond, de most már el sem indul)
A játékot a windows telepítés után újratelepítettem.Ezekkel a driverekkel próbáltam: 12.1, 12.4, 13.1 (jelenleg 12.4)
-
Katana28
csendes tag
válasz
stormy8906 #21386 üzenetére
Már sikerült. Revo-val leszedtem a sweepert és törölgettem az ati/ace mappából a dolgokat. Aztán driver install.
-
Spet
addikt
Hát a legújabb dolog amit produkált: beraktam egy fapados MX440-est feltettem a driverét (elötte természetesen eltávolítottam feladatkezelőből az atis dolgokat), erre mi fogad, amikor restaltoltam a gépet? Milyen nézetben akarom indítani a CCC-t. Gondoltam, na akkor ki a f@sza gyerek vissza a 2600xt, erre újra a hibaüzenetek, ekkor köszönt el a régi XP és raktam újra a rendszert. Most fenn van a CCC (programok között telepítése/eltávolításában látszik) azonban asztal jobb click és nincs a listában, se nem lehetett parancsorral elindítani a CCC-t mert nem találja, na és itt adtam fel mára a dolgot
Remélem elég érthetően leírtam mindent, hátha kiderül hogy anomáliába ütköztem.
-
vlevi
nagyúr
A Visual C++ dolgot csak a driver telepítésre értetem. Ha már fenn a driver, akkor elvileg nem kellene, hogy öze legyen hozzá.
Esetleg ezt a videót megpróbálhatnád más böngészőben is megnézni. Internetexplorer gondolom van, abban hogy muzsikál, illetve Firefox, Chrome, Opera, mindhárom telepíthető portable változatban, azaz nem firkál bele a gépbe, a teszt után nyomtalanul törölhető. Azért javaslom a több böngésző kipróbálását, mert az IE, FF, Chrome mind más-más flash playert használ. Sajnos a Flash player az az utóbbi évek egyik nagy kib****sa a netezőkkel, egyre vacakabb, de nincs más helyette. -
stalone
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van nekem egy asus hd 6870 kártyám,amiről nem tudom hogy hibás-e.Amit produkál : újabb AMD-s játokoknál indítást követően kivág ezekkel:app crash,app hang b1,de ha újratelepítem a kártya driverét hibátlanul működik a következő újraindításik.Ezekkel a játokokkal csinálja BF3,Warfighter,Tomb Raider. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
-
Spet
addikt
válasz
InfiniteReality #21372 üzenetére
Köszönöm a linket ezzel próbálkoztam én is, illetve 13.1-es verzióval is, de ugyanez a probléma fennállt (gép működik, csak felvillan a hibaüzenet, az oldalak pörgetése meg ilyen mint a régi filmvetítések a 20-as években). Sajnos még az előző tipphez sem jutottam még el (Visual C++ runtime probléma) önhibából, de ha az sem lesz jó akkor marad a reinstal.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, azt meg lehet valahogy oldani, hogy a CCC-ben profilt csináljak?
konkrétan így:van 1 játék, ahol a színkorrekción belül a Telítettséget felhúztam 150-re és azt karom elérni, hogy ha elindul a játék automatikusan feltegye erre az értékre, de ha vége/kilépek, akkor levegye 100-ra
előbeállításokat próbáltam de nekem nem sikerült összehozni.
esetleg valami külön program erre ?
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz
radi8tor #21381 üzenetére
Nem, nekem nincs ilyen!
Analóg monitoraim vannak!
Youtube-bal való kifagyasztás receptje! 4-ből 4-szer működött!!!:
Ezt állítsd "Eredeti" felbontásba, ekkor kifagy a vga driver.
Marj a related-ből az 1-re kattints nekem ez: Code Black - R.E.V.O.L.U.T.I.O.N (Official Hard Bass 2013 Blue Theme). 2 másodpercen belül kifagy a gép!!![ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Tedd fel a 12.4-et, én azzal használtam a 4870 kártyámat amíg el nem adtam tavaly ősszel, nem tapasztaltam vele komolyabb problémát. Ezekre az újabb legacy driverekre sok a panasz.
Mondjuk többek között pont a legacy státusz miatt adtam el a kártyát és így utólag, úgy tűnik jól is tettem. A win8 miatt szívnék lehet én is, oda már nem megy fel a 12.4.[ Szerkesztve ]
-
neight
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni.
van egy Hp Pavilion notim ATI HD6470 videókarival, op rendszer Win7 és nem sikerül feltennem a videókarit. Azt irja hogy "Frissitse az AMD grafikus illesztőprogramot, vagy engedélyezze AMD adapterét a kijelzőkezelő használatával." Próbáltam a HP Support Assistan-al frissiteni de az meg folyamatosan hibát észlel és leáll.
valaki tudna nekem segíteni mi tévő legyek?
Előre is köszönet. -
vlevi
nagyúr
Véletlenül nincs telepítve Visual C++ runtime?
Nekem akkor csinált ilyet (mármint, hogy furcsa hibával nem települt a driver), amikor valami más verziójú Visual C++ runtime telepítve volt. Egyik játék biztos felrakta. Nos, én uninstalláltam ezt, és utána tökéletesen felment az Ati driver. -
Spet
addikt
Üdv mindenkinek.
Nemrégiben (tegnap) visszakaptam a régi gépemet, amely driver hibával mindig kifagyott kék halállal (ati2dvag hiba, nem az első eset volt, 2600XT AGP). Csökkentett módban eltávolítottam a drivert és a hozzá tartozó kiegészítőket, és újra is szerettem volna rakni...és itt kezdődtek a gondok. A driver egyszerűen kijelenti, hogy nem találja a telepítendő kiegészítőket (wtf kategória).
Gépet újraindítottam normál módban, betölt a Windows, nem omlik össze a gép mindent lehet csinálni rajta, csak hát hiányolja az ATI drivert (nem található, vagy nincs megfelelően telepítve ATI driver vagy hogy is volt
).
Próba cseresznye driver telepítés indítása, szépen indul felmegy, csak az a probléma hogy túl gyorsan, nem villog a képernyő szóval semmi szokásos driver telepítéses reakciót nem váltott ki a géptől. Azonban ez a hibaüzenet ugyanúgy fennmarad, hiába van "feltelepítve" a CCC.
Szóval a kérdés, hogyan oldhatnám meg a problémát windows újratelepítése nélkül (már csak ezen tudok gondolkodni)?
-
Dot
őstag
HD4890, ccc13.1
CoH:ToV a kép helyzete a monitoron. Hogy tudnám középre varázsolni?
Elvileg 59Hz-en megy, ez lehet a bibi. 75Hz szeretnék! De 60 is megfelel. Azt azért megjegyezném, hogy gtx275, gtx295, 8800gt nvidiákkal és HD3000 intel igp-vel semmi gond nem volt.
Bár ez óta már el sem indul, indítás után fekete képernyő.H.A.W.X.2: Valamiért nem tölti be a játék a pályákat, menüben ha elindítok egy single-t vagy az optionsaban a benchmark-ot loading... és utána menü. Benchamark-nál a result 0fps/0fps (mivel nem fut le)
(dx9-ben van indítva) -
Arkennys
addikt
-
vlevi
nagyúr
Szerintem nem.
Régebben mintha olvastam volna olyat, hogy az AMD leáll a havonkénti driver kiadásokkal, helyette inkább ritkábban, de normálisabban összerakott drivert akarnak csinálni. Valahol van is benne logika, mert a hitelesítés gondolom nem 5 perces folyamat, és a havonkénti driver kiadással csak annyit érnek el, hogy összedobnak valamit 1-2 hét alatt, aztán már mehet is hitelesítésre, és már el is telt 1 hónap, a következő havit megint gyorsan össze kell dobni. -
L4CI2
aktív tag
hi
nem lesz 13.2-böl whql driver ?
-
CsonkaImo
addikt
Köszi a tippet, ellenőriztem a hőfökokoat vga és cpu-n is mindegyik rendben volt.(Linx+Valley Benchmark) Érdekes módon Valley Bechmark alatt nem indult újra pedig az izzaszt rendesen, persze lehet játék alatt más terhelést kap. Mind1 előző verzióval megy gond nélkül, most ezt a bétát kihagyom.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Próbálta valaki az új 13.3-as béta catalystot? Nekem random újraindítja a gépet. Visszaraaktam az előző bétát és megszűnt a gond. Azt elfelejtettem írni, hogy terhelés alatt indította újra a gépet. Valaki valami ötlet vagy inkább ki kell hagyni ezt a verziót?
-
vlevi
nagyúr
válasz
fenergie84 #21355 üzenetére
Sőt, hát egyre több játék jön ki úgy, hogy XP alatt már nem fut. Másik érv a hetes mellett, hogy az XP-vel ellentétben tökéletesen működik a 64 bit. Persze nem mondom, hogy XP 64bitet lehetetlen használni, de hetesen egyetlen apró bizbasszal sem találkoztam még a saját gépemen, ami a 64bit miatt ne ment volna.
-
dav<3
tag
válasz
fenergie84 #21353 üzenetére
Előbb leírtam hogy csak teszt céljából tettem fel hogy láthassam hogy jobban futnak e rajta a játékok de nem. Ezért már most is Win7-ről írok.
-
törölt tag
válasz
Arkennys #21349 üzenetére
Hát ez az, én se játszom a felsoroltakkal, de minek kell ilyen gyakran új Drivert feltenni? Most minden egyes játékhoz külön kell
Nem hogy úgy csinálnák mint az nVidia-nál, hogy időközönként jön ki, és az legalább stabil. Itt meg az ember, nem győzi tesztelgetni, na melyik is a nyerő nálam
-
dav<3
tag
válasz
fenergie84 #21343 üzenetére
Mit nem értesz rajta?
-
Arkennys
addikt
-
Rison77
senior tag
Üdv,
Mostanában elég gyakran fordul elő, az hogy teljes képernyős program/játék közben, ha leteszem az asztalra, akkor leállítja a programot és kiírja, hogy a d3d hibát észlelt. 13.1-es catalyst van fent, hd6870-es kártyával. Az újabb béta driverek megoldanák ezt, vagy inkább egy régebbivel próbálkozzak? -
AtHoS
nagyúr
Kirakták letöltésre 13.3 béta verziójú Catalystet [link]
-
dav<3
tag
Légyszíves írjon már valaki! Pár hozzászólással fentebb van a kérdés.
-
horsefeather
csendes tag
Valaki meg tudná mondani h lhet CCC-ben állítani valami profil félét h 2D-ben milyen legyen a max mhz meg 3D-ben ... mint RDB-ben bios flaashnél ?
-
haligábor
tag
Nekem nem tudtok segíteni?
-
dav<3
tag
Windows XP-re (64bit) - Sapphire 7870XT-hez melyik a legjobb driver? Már mint Win7-en a 12.11-essel adta a legjobban XP-n melyik a legjobb?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fenergie84 #21329 üzenetére
Egyelőre várjuk, egy ideje mar nincs ujabb béta... pontos idő nincs mert asszem leálltak az ütemszerű havi fix kiadassal. Kivancsi lennek mar ra hogy vajon kijavitjak-e a fagyasokat amiket bekuldtem nekik hibajelentesbe.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fenergie84 #21326 üzenetére
Ezért BETA a BETA mert abban olyan funkciok is be lehetnek kapcsolva amik gondot okozhatnak bizonyos kártyáknál.
Irtam fentebb hogy nekem pl. egyik .2-es beta sem megy normalisan.
hitman: nem csak CCC/Sajat digitalis sikkepernyoim/meretezesi beallitasoknal a csuszka el van huzva?
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
Tapasztalt már valaki olyat, h a 13.2 betákkal (mindegyikkel) a VGA (esetemben 7870) Hdmi-n keresztül csak az op bootig ad képet a tv-n, utána pedig csak zsizsikes kép van?
A hivatalos 13.1-el ment rendesen, mi lehet baj? ennyire labilis a beta? -
hitman,
őstag
Sziasztok
Mi lehet a baj?
Vettem egy 7870-et eddig egy 7950-em volt a legújabb béta driver volt fent és most megint azt telepítettem újra de a felbontást nem tudom beállítani.
Ott van az a fekete keret a kép körül és az amd driver nem engedi az 1920*1080-at.
Ha a hdtv beállítás alatt az 1080p-re rakom akkor szép a kép csak fekete keret van ha meg az "alap" menüpont alatt állítok akkor kirakja nagy képernyőbe de ott csak 1680*1080 a max és akkor meg csúnya kockás a kép. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#97716736 #21316 üzenetére
Elso és utolso volt hogy lehülyézel, remélem megértetted és magad kéred a hsz-ed modositasat a megfelelő topikban...
horsefeather: a beallitaasokban (CCC) nezd meg hogy nincs-e egy ilyen bekapcsolva hogy "Játék/3D alkalmazás beállítások/Morphological filtering", nálam ez ugy naturba minden alkalmazásban elmosta a bötűket igaz nem csak ideiglenesen.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Alapvetően nem kell. Az 5-6-7xxx sorozatú kártyák ugyanazt a drivert használják, nincs kártyára külön-külön driver megírva. Ez alól csak az ennél régebbi kártyák a kivételek, pl. 4xxx sorozat, mert azoknak a támogatását kivette az ATI a "friss" driveréből, helyette adott ki csak ezekhez való drivert, de az sem ősrégi, az is 13.1-es.
Ja, igen, az sem számít, hogy a kártyát más szerelte össze. Az ATI (pontosabban AMD) már nem is gyárt kártyákat, csak a chipet adja. Asus, Sapphire, Powercolor, XFX, satöbbi, mind olyan kártyát gyárt, ami az AMD honlapjáról letöltött driverrel működik.
Megintcsak egy kivétel, a laptopokba rakott Mobility Radeonok. Ezeknél ez nem mindíg (sőt inkább csak ritkán) igaz, ezért a laptoposoknak inkább a laptop gyártójának oldalán kell drivert keresniük. De rád ez sem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Trevi
tag
Sziasztok!
Csak érdeklődésből meg kérdezem, hogy volt egy sapphire 7770 1gb oc 13.01 driverral befrissített sapphire oldaláról most azt én eladtam és most beletettem egy 6870 povercolor kártyát és ő szépen felinstalállta win7 alatt! Lehet e valami bajom hogy nem töröltem le a régi kártyával felinstallált drivert? Vagy töröljem le a drivert és tegyem fel újra? Amúgy minden jól működik! -
törölt tag
A Power Limit az megtudja akadályozni, hogy a VGA ne fusson limitbe, áramfelvevés téren. Nyilván ha +-ra rakod akkor engeded, hogy több áramerősséget felvegyen, és ne fusson limitbe, ilyenkor megnő a fogyasztása is. Bár ez VGA függő, mert nálam nem sok különbség volt FPS téren, inkább az órajelek változtatásával értem el a plusz FPS növekedést. Egyik ismerősömnek 6970-e van, és ő nála meg a PWL emelés hozz növekedést. Na meg a gyártótól is függ hogy milyen a kártya. Az én 6950-emet, 6970-es órajelen, és +10% PWL mellett használom és így stabil.
Remélem kielégítő volt a válasz[ Szerkesztve ]
-
dav<3
tag
Valaki el tudná magyarázni hogy mi is pontosan a "power control" beállítási lehetőség melyet -20% és +20% között lehet állítgatni? Pl.: Mi történik ha -20%-on van mi történik ha +20%-on van valamint milyen értékre kell tenni hogy a legtöbb fps-t kapjam játékokban bár nem is vagyok biztos benne hogy ez a beállítás befolyásolja az fps-t.
-
horsefeather
csendes tag
folyamatosan frissul a Firefox mindig minden naprakész a gépemen ..de ilyen még nem volt h szét esnek a betuk..
ám csak azért kérdeztem h 4870-re mert sokan írták h nem mindig lhet a legújabb driver-t felrakni..
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#97716736 #21310 üzenetére
Marhaság, semmi hiba FF/IE10 alatt. Le lehetne allni a "becsózzuk a Catalystet" folyamattal. Egyebkent pl. nekem a .2 BETA1-7 rosszabb (valszeg hardverhiba miatt)
horsefeather: mozillad milyen verziós? Folyamatosan frissul vagy valami fix régit használsz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
horsefeather #21311 üzenetére
Miért ne
Vagy rakd fel a boost drivert 12.11 Beta 11. Az mindenkinél bevált
-
horsefeather
csendes tag
4870-re?
-
törölt tag
válasz
horsefeather #21309 üzenetére
Ezért is ajánlatos a Google Chrome használata
Am a 13.1 WHQL driver, elég sok bugot hordozz magával, inkább tedd fel a 13.2 Beta7-et
-
horsefeather
csendes tag
Sziasztok kellene segítség ez a jelenség azóta van amióta felraktam az új 13.1 driver-t a 4870-em mellé!
Néha szét esnek a betuk .. de csak így ahogy a képen látszik meg FB-n de nem a chat-ben hanem ha keresek pl embereket akk a nevuk így néz ki aztán rogton helyreáll pár mikroszekundum az egész.
Játékokban semmi ilyen nincs sem Film vagy akár hol csak a Mozzilában
[ Szerkesztve ]
-
haligábor
tag
Sziasztok!
Már tegnap óta keresek egy driver-t és egyszerűen nem találom sehol!
Lenne egy Fujitsu Siemens amilo m1425 laptop, amihez kellene video kártya driver! Jelenleg Windows 7 van a gépen és nem találok hozzá win7-es drivert. A video kártya ami benne van az pedi ati mobility radeon 9700.
Ehhez a videokártyához kellene driver!A segítséget előre is köszönöm!
Gábor
-
halisa
tag
Sziasztok!
Gondom volt a 13.1-es driverrel ezért vissza raktam a 12.11-es drivert, de hallottam, hogy jól sikerült a 13.2 beta7. Megéri feltennem, vagy várjak a végleges verzióra vagy ne várjak gyorsulást az újabb driverektöl? XFX HD5870-es kártyám van. -
iNeedVodka
csendes tag
válasz
iNeedVodka #21296 üzenetére
Meglett a probléma forrása!
Msi afterburner levette a Core Clock-ot 425(!)-re a Memory Clock-ot 600ra
-
vlevi
nagyúr
válasz
Weaver #21301 üzenetére
Természetesen fog menni. Lehet, hogy egy Windows újraindításra szükség lesz, hogy az ATI driver észrevegye magát, de nem kell újratelepíteni a drivert.
Én már cseréltem 4670-t 5770-re, majd azt 7770-re, és nem kellett drivert újratelepíteni miatta.
6770-hez is ugyanaz a legfrissebb driver, mint a 7770-hez, mert azok még a "új" kategóriába tartozik az ATI-nál. A 4xxx sorozatú kártyáknál van az, hogy másik, régebbi, ún. legacy driver kell, de az sem régi drivert jelent, mert a 4xxx kártyákhoz is adtak ki 13.1-es verziót, csak nem pont ugyanaz, mint az 5-6-7xxx kártyákhoz. -
Weaver
senior tag
tudom, hogy sokszor le lett már írva de nagyon pörög a topic visszalapozgatva nem találtam meg a választ:
6770 --> 7770 karcsere lesz. lehet hogy driver újratelepítés nélkül menni fog, vagy azt meg se próbáljam?törölni kell a régi drivert (hogy is pontosan?) és mi most a legújabb amit 7770re érdemes feltenni?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Video digitalizálás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd