Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Hát a legújabb dolog amit produkált: beraktam egy fapados MX440-est feltettem a driverét (elötte természetesen eltávolítottam feladatkezelőből az atis dolgokat), erre mi fogad, amikor restaltoltam a gépet? Milyen nézetben akarom indítani a CCC-t. Gondoltam, na akkor ki a f@sza gyerek vissza a 2600xt, erre újra a hibaüzenetek, ekkor köszönt el a régi XP és raktam újra a rendszert. Most fenn van a CCC (programok között telepítése/eltávolításában látszik) azonban asztal jobb click és nincs a listában, se nem lehetett parancsorral elindítani a CCC-t mert nem találja, na és itt adtam fel mára a dolgot
Remélem elég érthetően leírtam mindent, hátha kiderül hogy anomáliába ütköztem.
-
Spet
addikt
válasz
InfiniteReality #21372 üzenetére
Köszönöm a linket ezzel próbálkoztam én is, illetve 13.1-es verzióval is, de ugyanez a probléma fennállt (gép működik, csak felvillan a hibaüzenet, az oldalak pörgetése meg ilyen mint a régi filmvetítések a 20-as években). Sajnos még az előző tipphez sem jutottam még el (Visual C++ runtime probléma) önhibából, de ha az sem lesz jó akkor marad a reinstal.
-
Spet
addikt
Üdv mindenkinek.
Nemrégiben (tegnap) visszakaptam a régi gépemet, amely driver hibával mindig kifagyott kék halállal (ati2dvag hiba, nem az első eset volt, 2600XT AGP). Csökkentett módban eltávolítottam a drivert és a hozzá tartozó kiegészítőket, és újra is szerettem volna rakni...és itt kezdődtek a gondok. A driver egyszerűen kijelenti, hogy nem találja a telepítendő kiegészítőket (wtf kategória).
Gépet újraindítottam normál módban, betölt a Windows, nem omlik össze a gép mindent lehet csinálni rajta, csak hát hiányolja az ATI drivert (nem található, vagy nincs megfelelően telepítve ATI driver vagy hogy is volt
).
Próba cseresznye driver telepítés indítása, szépen indul felmegy, csak az a probléma hogy túl gyorsan, nem villog a képernyő szóval semmi szokásos driver telepítéses reakciót nem váltott ki a géptől. Azonban ez a hibaüzenet ugyanúgy fennmarad, hiába van "feltelepítve" a CCC.
Szóval a kérdés, hogyan oldhatnám meg a problémát windows újratelepítése nélkül (már csak ezen tudok gondolkodni)?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Hell Let Loose
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd