Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
válasz
adamssss #22999 üzenetére
ne feltekéz meg a Thermal-pad se
általában VRAMokon van de láttam már atomos netbukot ahol cpura is ilyet dobtak[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Helo
Van egy HP G72 -es laptop amiben egy i3 350m processzor van(ami IGP, tartalmaz egy grafikus intel csippet is) es van egy ati mobility 5470 gpu.
A gond hogy nem tudom feltelepíteni az ati kátyát. Mar probaltam az uj betát,13.4 & 13.1 ,device managerben update software, atidownloadmanager, 11.11,11.12 catalyst (ezek jonak tuntek mivel restart utan megjelentek a talcan,szoval elindult a catalyst de azrt irta a hibajelentes hogy tul regi a catalyst ,nem kompatibilis a driverrel vagy valami hasonlot ). Ezt windows 7 x64 en probaltam.
Volt tegnap fent windows 8 is de mire feltelepitettem volna a ati drivert (betat) restart utan az betolto animacio utan csak fekete kepet ad a gep.Lehet hogy kiegett a az ati kartya es azert csinalja ezt? HP nagy baja a tulmelegedés....szoval ezert gondolom.
Most ha atival probalkozok akkor a kepernyofelbontast nem tudom felrakni 1600*900 ra csak 1024*768 ig tudom allitani.
Ha felrakom a intel igp drivert akkor azzal megy rendessen a gep.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én csak neked akarok segíteni. Gariztassátok le a kártyád, mert lassan 7-8 driver jött hozzá, és problémátok van. Persze várhattok még 7-8 drivert, csak közben magatokat szívatjátok. Az meg tök mindegy manapság, hogy beta vagy WHQL. Az AMD akkor is aláírja, és az AMD pontosan ugyanazokon a teszteken minősíti a publukus beta drivereket, amelyeken az MS. Tehát az AMD aláírása egyenlő szinten van az MS WHQL aláírásával. Sőt, olyan dolgokat is megnéznek, amit a WHQL tesztek nem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
petyusz851 #22992 üzenetére
Szeptember. Amúgy a 13.8 beta 2 lesz az. (Legalább is Abu így tudja)
-
petyusz851
tag
Sziasztok! Mikor várható kb az új WHQL? Üdv!
-
amd7870
tag
ahogy ezeket olvasom, azt szűrűm le hogy az omega cataclyst-ja-i sokkal jobbak játszásra....egy Sapphire HD 7870 GHz OC edition 2GB videókártyához és windows 7 64bit rendszerhez melyik omegát tudnátok ajállani? esetleg linket is tudnátok hozzá adni? köszi... mert a battlefield 3-at igaz single playerben maximum beállitásokon stabil 60FPS-el viszi, a far cry 3-at meg a wowot mediumban alig viszi...
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Megvan a hiba, ami saját fogyatékosságomat jellemzi. Viszont a magyarázat, hogy még soha nem telepítettem ilyen gépet.
A probléma az volt, hogy az AMD driverével tényleg minden rendben volt, de az Intel IGP drivere nem volt fent, mert hát nem tudtam, hogy anélkül nem megy a másik vga.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
PumpkinSeed #22978 üzenetére
A Kód 43-at okozhatja rossz driverkonfiguráció, vagy szimplán hardverhiba is. Előbbit érdemes megnézni a driverek újratelepítésével. Ha rossz marad, akkor az hardverhiba.
Arról a gépről nem tudom, hogy manuális, vagy szoftveresen átkapcsolós-e. Ne az AMD driverét rakd fel rá, hanem a gyártóét, mert ha manuálisan átkapcsolós, akkor a gyári driver nem tartalmazza az átkapcsoló rutint.
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Winnie The P #22986 üzenetére
Switchable módban megjelenik és akkor írja rá a hibakódot.
(#22987) adamssss
Igen az AMD oldaláról szedtem a legfrissebbeket.
-
válasz
PumpkinSeed #22985 üzenetére
Dehogy muszáj. A video kártya drivereket a Lenovo oldaláról szedted le?
-
Winnie The P
őstag
válasz
PumpkinSeed #22985 üzenetére
Ha a vga kártyád nem jelenik meg az eszközkezelőben akkor ott nincs driver telepítve.
-
Winnie The P
őstag
válasz
PumpkinSeed #22983 üzenetére
Lehet hogy nincs hozzá driver telepítve?!
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Winnie The P #22981 üzenetére
Olyat találtam, hogy a Graphic devicenál lehet állítani Switchable Graphics-ra meg UMA Graphics-ra.
Alapból Switchaable-n van de ha UMA-ra álítom akkor a 8570 meg se jelenik az eszközkezelőben.
-
válasz
Pont most került ki egy cikkem logoutra ezzel problémával. Olvasd el benne van a megoldás.
-
Winnie The P
őstag
válasz
PumpkinSeed #22980 üzenetére
De nem kéne valamelyiket tiltani a Bios-ban? Mert én olvasgattam a hibakód után, és volt aki azt írta, hogy a két vga miatt volt neki ez a hibakód.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Winnie The P #22979 üzenetére
Most perpill a szabványos grafikus adaptert használja.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Nincs abban a laposban esetleg egy dvga és egy prociba integrált is?
-
PumpkinSeed
addikt
Vásároltam egy új laptopot. Lenovo G500 i3-as proci HD 8570 VGA. Feltelepítettem mindent driverek stb.
Fent van az AMD mobility legújabb is. Még is olyen problémával szembesültem, hogy ezt írja a Windows:"A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)"
-
Jakuu
őstag
válasz
keke69 #22962 üzenetére
Persze, mert mint irtam mantrazza a szektatagok hulyeseget es nem latja a fatol az erdot, aztan martirt csinalna magabol, mikozben hozza nem szolt senki es ezt veti mas szemere,mert verig sertve erzi magat, hogy megmondjak az AMD supportrol a valosagot, miutan elkezd szemelyeskedni es visszakapja, elkezd sirni mint egy kislany akinek elvettek a dildojat.
Szoval illo lenne mar egy ertelmes driver a 7-es sorozathoz WHQL minositessel, mert mar unom, hogy semmi nem mukodik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Ha nem szeretnél CCC-t akkor ahogy a kolléga mondta az egyéni telepítésben fel tudod rakni csak a drivert meg ami még kell. Szerintem amúgy valami "beragadt" registry lesz érte a felelős, szóval próbálja meg egy teljes uninstalt, aztán rakd fel az újat. Esetleg próbáld meg a legújabb beta driverrel.
-
Steelmanus
addikt
Koszonom a valaszt, meg annyit szeretnek kerdezni hogy az W7-em magyarnyelvu, es fel van telepitve a .Net 4.0 es a .Net 4.5-is es a WU frissitette is a NET.Framework-4.0 - 4.5-ot. Am ha telepitem a 13.8b2-ot az is feltelepiti a 4.5-t ujbol, muszaj ezt ujbol feltenni, hiszen mar fent van. Telepiteskor nem lehet tiltani mas megoldas nincs?
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Steelmanus #22966 üzenetére
Csökkentett módban engedélyezed és kész.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Steelmanus #22966 üzenetére
A digitális aláírás az a WHQL hiánya. Ha megmondod, hogy te megbízol az AMD aláírásában, akkor nem fog többet zaklatni ezzel a rendszer.
-
Steelmanus
addikt
Hat ez azert eleg gaz hogy emiatt ujra kell telepiteni a W7-et. Nekem is Sapphire 7790-em van es egy Sapphire 4670-rol valtottam, de a 13.8B2 telepitesekor csak az digitalisan alairatlan hibaval talakoztam.
A csere elott unintallatam a regi Legacy drivert, majd az AMD Unistall progival eltavolitottam a maradekot, es manualisan kitisztitottam mint az Eszkozkezelot, mint a registry-t az regi driver maradekoktol.
Ezt a digitalis alairas hibat nem lehet kikerulni valahogy ujratelepites nelkul? Esetleg nem javitjak majd a WHQL driverben? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
keke69 #22962 üzenetére
A HD 7790-nek a stabilitással voltak gondjai. De ha megnézed a 13.8 beta2-t, akkor "Improved stability for AMD Radeon HD 7790".
A gyártóknál másra nem panaszkodnak. Illetve telepítési nehézségek szoktak előjönni, akinek régi kártyája volt, és HD 7790-re váltott. Ez a Sapphire szerint gyakori panasz, de a komplett win reinstall megoldja.
Más rendellenesség az kártyahiba. Ilyenkor garizni kell. -
Steelmanus
addikt
válasz
keke69 #22962 üzenetére
Attol fuggetlenul meg Ő irta a 7790-rol a cikket is, es abban az all hogy a Bonaire lapka tudja azt amit az kartyaja olvasd el a cikket. AMD Radeon HD 7790: a hiányzó láncszem
A Bonaire cGPU felépítése egy logikus evolúciós folyamatot követ, de alapvető érdekessége, hogy az AMD már a középkategóriában is bevezette a két setup motort. Ennek megfelelően az újdonság ebből a szempontból arra képes, amire a Pitcairn és a Tahiti kódnevű lapka -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy feltelepítettem a Catalyst Software Suite 13.4-et.
Amikor 1.nek feltelepítettem semmi baja nem volt.
Áramtalanítottam a gépet a vihar miatt, (nem tudom ennek van-e köze hozzá) majd bekapcsoltam és egyszerűen nem tudom megnyitni a Control Center-t.
Van ,hogy sikerül de akkor is kifagy a program.
Nem tudjátok mi okozhatja? Újra raktam a driver-t, valamint a vírusirtókat is uninstaláltam hátha az lehet a gond, kompatibilitási problémák opcióval is próbáltam indítani de úgy sem akarta az igazságot.
Köszönöm előre is a segítséget. -
_DiEGO_
őstag
Nem veszed észre , hogy lassan nem vesznek észre ... párbeszédekbe beleszólsz , nem téged kérdeznek , de téged ez nem is igazán zavar ... felkértek már rá , hogy ne tegyél embereket nevetségessé ,ha érted - próbálnak utalni arra , hogy jó lenne egy elvárható színvonalat magatartásból tartani ... látom már írni sem tudsz magyarul . Nem csodálkoznék ha hsz jogod fagyasztanák egy időre ...
-
Jakuu
őstag
válasz
_DiEGO_ #22951 üzenetére
Hat ki kellene tekinteni a nagyvilagba es nem az AMD hatsojaban tartani a buksit.
Es ez is egy kritika volt, meg ha ez a valosag neked mint AMD tulajdonosnak nem tetszik es mantrazod a szektatagok "az en kertem a legzoldebb" blodseget, mikozben azt a kertet mar jo regen elleptek a gyomok.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Rendben van, legyen igazad, en mar tobbett errol a temarol nem vitatkozok Veled. Az egesz abbol indult ki hogy (#22912) keke69 hozzaszolasara valaszoltam, mert mint irta lehet hogy valtani fog, mert megunta hogy nem mukodik jol a 7790-e, erre irtam hogy "En a helyedben nem cserelnem le a GCN architekturat."
Ezennel befejeztem a temat. -
törölt tag
válasz
Stonerice #22954 üzenetére
Bármitől előfordulhatott. Driver, programok is megtudják ölni.
OFF: Én tegnap majdnem a vga-mat öltem meg a Sapphire Trixx nevezetű programmal a VGA-mat. Ki akartam próbálni mit tud, az MSI AB-n kívül. Erre meg olyat csinált a vga mint még soha. Terhelés nem is volt rajta és állandó 60-65°C között járt. Aztán felugrott 85°C-ra csak néztemMikor még a nyári dög melegben se ment 72°C fölé...
Tehát nem kizárt hogy a tiédet a driver "ölte" meg
-
Stonerice
őstag
Azért Nvidia oldalon sem fenékig tejfel a driver
Nem fenékig tejfel 2
HD7790, pedig a legfiatalabb forgalomba lévő vga az amd palettáján. Még nemszántak a driverekre elég időt. Illetve még gyártó szerint is vannak különbségek, a stabilitást illetően.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz
Steelmanus #22945 üzenetére
Nem takarozas ? Dehogynem. A tenyek pedig azok hogy 6 honap alatt nem tudtak optimalizalt drivert kiadni a legujabb VGA-jukhoz es ilyen az Nvidianal sosem volt. (pedig nem tisztem megvedeni a masik gyartot, mert ott is vannak szarvashibak)
6 honap lol es a kovetkezo frissitesre majd lehet varni, majd kovetkezo 6 honapot es a fanok meg majd azzal fogjak magyarazni a bizonyitvanyt, hogy ja de az ami van "beta" driver es abban lehetnek hibak. ROTFL
Ilyenkor mindig szakadok a rohogestol, amikor az ilyen szanalmas magyarazatokat hallom,
Es nem, nem felmento korulmeny az senkinek, ha esetleg egy masik gyartonal ugyanolyan hianyossagok vannak, mert az is ugyanolyan szanalmas.
Ilyen erovel mondhatnank minden negativ kritikanal,vagy szanalmasan szinvonaltalan supportnal, hogy nem gond mas is ezt csinalja es ez igy jol van.
A magyarazkodas pedig a WHQL driverekre pedig szinten a szanalom kategoriat surolja az AMD-nel, mert a nem egy honapos hatarido elnezheto lett volna, de egy ekkora cegnel a 6 honapos kiadasai jogos kritikaval illeti oket.Egyszeruen a supportot lefejeztek es olyan kifogasokkal,mesekkel alltak elo,hogy az MS WHQL procedurajara tul sokat kellet varni es igy nagyon szoros volt a driverre fordithato hatarido.
Aham, hat persze igy lett a havi frissitesbol 6 honap.Amugy megjegyeznem, mivel en realisan nezem a dolgokat, en meg emlekszem arra, hogy mikent is tortent a whql driverek fejlesztesi idejenek a csereje.
A driver kiadasok ugyebar azert vannak szamozva mert az evszamot es a kiadasi honapot jelolik, amik havonta jelentek meg, mignem szepen az AMD elkezdett csuszni a kiadasokkal es mar belelogott nem egy driveruk a masik honapba. Ekkor jott a magyarazat, hogy a 3 hetes MS whql vizsgalat tul hosszu, szo nem volt semmilyen tul sokba kerul a whql meserol. Aztan az elso verzio az volt, hogy 2 honapra novelik a tul hosszu MS procedura miatt a kiadast, majd azt se tudtak tartani, amikor jott a majd kiadjuk, amikor kesz lesz a driver, majd a 6 honapos verzio kitalacio.De a lenyeg meg mindig az, hogy uzlertpolitikailag is hibas az a koncepcio, hogy a legujabb csucsmodeleknel, amire a felhasznalok sok szaz dollart kiadnak, nincs megfelelo driver, csak funkcio hibasak ill. hianyosak, es varni kell hosszu honapokra mig a support kegyeskedik megfelelo funkciokkal ellatott drivereket irni.
Nem veletlenul emlitettem meg az f. spacing drivert, ahol a regi kartyakhoz nincs support, eyefinityhez szinten nincs es a regi driverek, mint a 13.4 peldaul nem rendelkezik semmi ilyen CF funkcioval, amikor a kartya meg aranyaron van a piaci nyitaskor.
Egyszeruen 2 eve a support mar megint az AMD rakfeneje lett.[ Szerkesztve ]
-
Stonerice
őstag
válasz
Gy.Cs.V. #22938 üzenetére
Szia!
Ha csinálsz még teszteket a 7750 DG-vel, akkor beillesztenéd ide is? Mert, jó lenne tisztázni ezt, hogy működik-e úgy ahogy kell. Mivel a AMD még nem erősítette meg a 7750 DG működést.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
En nem magyarazkodom, elismertem hogy nem minden beta driver mukodik az uj 7790-el, de mit csodalkozol rajta, elvegre betak, amugy megy stabilan a 13.4-el es a Performance driverrel is, miert panaszkodol.
Es nem takarozom az NVvidia driverrel csak megjegyeztem hogy ott sem adnak ki havonta friss drivert.
Ez nem takarozas hanem teny. Olvasgass egy kicsit mas forumokon hogy megtudd mi az oka annak hogy igy alakultak a dolgok. Es ne nevezz nevetsegesnek. -
válasz
hackeeeee #22941 üzenetére
Mostantól minden gpu-hoz hozzárendelt az AMD egy teljesítmény indexet. Ha a két index közel van egymáshoz akkor automatikusan bekapcsolja a DG-t. De a szűrési rutin mindig a fejletlenebb gpu szintjén fog működni. Nem tudom, de nem hinném hogy csak az A85X-el működne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jakuu
őstag
válasz
Steelmanus #22934 üzenetére
Acsi, nem errol volt szo, hanem a magyarazkodasrol amit leirtal.
"Azert azt vedd figyelembe hogy a 7790-es kari csak most jott ki marciusban es egy uj Bonaire lapkaval, igy a driverek sem olyan tokeletesek meg."
Szoval ez csak egy szimpla magyarazkodas.
Eleve mivel a legujabb driverekkel az AMD-nel szinte mindig az uj kartyakat favorizaljak.
Gyakorlatilag a ket eves kartyaknal a support, a nullaval egyenlo.
Tehat illo lenne, ha legalabb a csucskategorias kartyajuk, ami mar 6 honapja a piacon van rendes hibamentes driverrel rendelkeznenek, de legalabbis a legujabb sorozatu kartyaknal, ha mar a regieket nagyivben letojjak, pedig a vasarlok nem is olyan regen sok-sok penzt fektettek bele a termekeikbe.A mostani driverek pedig mint irtam a f*s kategoria.
Lasd itt van az uj CF driver. Szep es jo hogy van pacing driver, csak nem mukodik tobb displaynal, a regi csucskategorias kartyaknal sem, a legujabb drivernel fullra jaratja a kartyat vagy eppen kek kepernyot okoz bizonyos jatekoknal, tehat meg rosszabb mintha nem is volna es sorolhatnam.
Most oszinten 6 honapokat kell varni egy WHQL driverre ? Az meg hogy valaki az Nvidiaval takarozik emiatt az egy vicc es ezt ugy mondom, hogy AMD VGA-m van evek ota.
A support 5-6 evvel ezelott egy hulladek kategoria volt, majd haladas latszott es elorelepes, majd mostanara a regebbinel is rosszabb szintre zuhant. -
válasz
Gy.Cs.V. #22938 üzenetére
Szia!
Utánaérdeklődtem és tényleg neked volt igazad. Mea culpa.
Szóval a DG párosítások megváltoztak egy ideje és most már nem termék, hanem teljesítmény párosítás van. Ezért tudtad összerakni őket. Összekapcsolva a GCN szűrési minősége le lesz butítva a VLIW4 szintjére, de ezt is automatikusan végzi a hardver.
Szóval hajrá!
-
Weareus
addikt
Üdv.
Közben megoldódott: rájöttem, h. a Riva Tuner felrakható MSI AB nélkül is. -
Weareus
addikt
Még egy kis segítséget kérnék, de inkább offba írom. Mivel egyedi vízhűtésem van, alap, h. játékok alatt kiíratok órajeleket, hőfokokat, etc. (jobb a békesség
). Ehhez egyrészt az Aida 64 EE-t használom, de kell még hozzá az MSI AB Riva Tuner Statistics Server funkciója is. Ezt a progit viszont nem tudom felrakni ugye az MSI AB nélkül, viszont maga az MSI AB kiiktatja a catalyst-vezérlés egy részét. A kérdés így az lenne, hogy az MSI AB-ből melyik verziót érdemes bevállalni?
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
En ugy emlekszek hogy a foverziok 6 havonta jelennek meg kozte csak Beta van, es valahol olvastam hogy szeptemberre varhato a WHQL driver. Hogy abban a honapban mikor az talany.
Miert az NVidia havonta ad ki drivert? Nem. Es ott is van ugy hogy vissza kell rakni regebbi drivert mert az uj beta vagy stabil nem mindig jo.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz
Steelmanus #22914 üzenetére
Csak ? Lassan szeptember ,ami azt jelenti hogy eltelt lassan egy fel ev.
-
Steelmanus
addikt
válasz
bozont #22915 üzenetére
Azert az nem mondhatni hogy nem lepet az AMD, mert direkt kihozott egy kulon drivert a 7790-hez. AMD Radeon™ HD7790 Catalyst™ Performance Driver
Ezenkivul jol mukodik a stabil 13.4-es driverrel is. Felreertes ne essek, nem vedem az AMD drivereit, mert en is kiprobaltam a kulonbozo beta drivereket, es mindegyiknek volt hibaja a 7790-es karival, pl hol a garfikusmag orajelet jaratta maxon, vagy a memoria orajelet jaratta maxon, szoval azok meg nem tokeletesek.
CF-rol nem tudok nyilatkozni, mert az nincs nekem.
A tuningrol pedig eleg nehez nyilatkozni, mert ebben a cikkben AMD Radeon HD 7790: a hiányzó láncszem olvashato hogy A tuning az új PowerTune mellett egy kicsit kacifántos lesz, mivel a rendszer állandóan az optimális órajelre törekszik. A felhasználó ugyan módosíthatja a legnagyobb állapot órajelét, de a többit már nem, így gyakorlatilag a hardver nem mindig fog a megemelt órajelen üzemelni. -
törölt tag
válasz
Weareus #22928 üzenetére
Mindig ezzel töröld le a drivert:AMD Catalyst Un-install Utility
-
-
Weareus
addikt
válasz
adamssss #22927 üzenetére
Kösz a tippet. Már le is szedtem az Asus honlapjáról a Biost. Azt nem tudom, hogy melyik Catalystot merjem ezek után használni? Ha elvileg elkezdem alacsonyabb verziószámútól telepíteni és az nem válik be, egyszerűbb upgrade-elni, mint downgrade-elni?
(Ha jól emlékszem a 12.3-ast használtam jó sokáig, csak a FC3-nál meg a Crysis3-nál kellett új...) -
Weareus
addikt
'sztok.
Catalyst telepítés után újraindít, rebootkor ez fogad: "Load MMdriver application működése leállt". 12.2-es drivertől 12.8 bétáig mindent próbáltam, mindig ugyanez. Konfig adatlapomon, win7 64-et használok. Googliba találtam ehhez a hibajelenséghez irományokat, de akkora faxságokat írnak, ami nekem nem segített. Ilyen baromságokat irkálnak, hogy menjek sajátgép, users, tulajdonságok, és ott rakjam be a pipát a rejtettre, majd alkalmazzam az összes almappára, majd vegyem ki mindből újra. Ez normális? Na, azért megpróbáltam, nyilván nem segített, játékok nem indulnak. Most mi van? -
bozont
veterán
válasz
#97716736 #22920 üzenetére
Mondjuk az lehetséges, az nekem is feltűnt hogy néha fagy ha az eddig stabil tuningot bekapcsolom. Ez mondjuk azért nem zavar, mert a Youtube (vagyis flash) hülyesége miatt ki kell kapcsolnom, aztán meg elfelejtem visszakapcsolni. Mondjuk már a gyári OC is elég jó, 1100/1300 az 1000/1150-ről. Nekem meg 1160/1420 a vége, mait még a 13.2b7-trl értem el.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
#97716736 #22916 üzenetére
Több fórumot olvasgatva ez jött le, többen dicsérték ezt az új drivert, mint ahánynak nem javult a helyzet. Ha meg végre elviszik a 7770-et, akkor tapasztalatból is tudok írni egy 7790 Dual-X társaságban.
mod.: Igaz, mert elméletileg az összes AMD driver egy kalap kakit nem ér, szerencsére nálam meg (és az öcsémnek is) nagyon jól teszi a dolgát mind amit eddig használtam (kisebb, nem kritikus hibával persze találkoztam) már az XP óta és most win8-on. Na de ilyen az a szakma, én örülök neki hogy így van.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
Steelmanus #22914 üzenetére
Mondjuk azért általában az ember elvárja, hogy amit megvesz a boltban, azt azonnal tudja is rendesen használni, nem hónapokkal később. Főleg hogy nem egy új architektúráról van szó, hanem még mindig a GCN-ről. Bár a 13.8b1 az elvileg jó a 7790-hez is.
-
keke69
őstag
Azt lehet tudni mikorra jön ki a legfrissebb WHQL?
Ezek amik eddig kijöttek az még finom szólva is vicc kategória a 7790-es terén! -
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
AMD drivereknél nincs leírva valahol, hogy miket javítottak és optimalizáltak benne? Úgy mint nv-nél mindig odaírták mellé itt nem nagyon találom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bozont #22684 üzenetére
Nekem is ép most volt egy fagyásom (13.8Beta2) BF3 közben. Eddig simán ment a rendszer, csak az amd drivert frissítettem rajtam mást nem,úgyhogy ez betudható hogy driver okozta.
Mondjuk most a VGA-n is plusz OC volt, lehet az volt a baja, de néztem hogy 13.2 Beta7 driverrel a tuningolhatóság jobb volt, ennél meg mikor tuningoltam, volt hogy asztal alatt is összeomlott az AMD catalyst[ Szerkesztve ]