-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretném eltávolítani a mini motor racing játékot a telefonomról helyhiány miatt!
Elég sokáig jutottam benne így szeretném ha megmaradnának a mentéseim, hogy az új telefonomon folytatni tudjam.Hogy lehet ezt megoldani a fenti játék esetében?
SE Xperia mini pro Sk17i telefon, Android 2.3.4THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
aizen92
addikt
válasz jonnyjoker01 #12998 üzenetére
Arra gondol, hogy nem adták ki másnak és brutál iappal lesz tele. Szerintem
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
vtomi2
őstag
Ez nagyon várós lesz, legalábbis részemről. Gépen nagyon sok órát eltöltöttem vele, és végre jön droidra is. Annyi a szépséghibája, hogy az EA adja ki, úgyhogy tuti lesz benne vmi turpisság
-
majorgent
tag
válasz tomee007007 #12992 üzenetére
Beex mini bee 3g
-
majorgent
tag
válasz tomee007007 #12990 üzenetére
Azt hiába bökdöstem. Nem történt semmi.... Lehet app ujratelepités lesz akkor..
-
tomee007007
őstag
Castle Doombad ingyenes ma az amazonon!
-
tomee007007
őstag
válasz majorgent #12983 üzenetére
Bizony, kicsit öregszünk
Én is a régi pc-s változathoz voltam szokva, de 1 óra alatt simán hozzá lehet szokni az érintős irányításhoz.
Főépület képét ugye a bal felső sarokba látod, arra hosszan kell nyomni, és jön az épületek listája.
Ez nagyjából mindenre igaz...ami nem jön fel egy klikkel, azt hosszan kell nyomni
Mi nem megy még? -
válasz majorgent #12983 üzenetére
Új épület építése:
1. Meg kell várni, amíg a főépület elkészül.
2. Bal felső sarokban a forgó épületmodellen (főépület) nyomvatartod az ujjad, és húzással kiválasztod, hogy mit szeretnél építeni. (Pl. kémközpont.)
3. A játéktéren az ujjad mozgatásával kiválasztod az épület helyét.
4. Bal felső sarokban a forgó épületmodell alatt rányomsz a BUILD gombra.Érdemes a meglévő bolygókra is építeni újabb épületeket. (Pl. semmilyen káros hatása nincs, ha egy bolygón van 10-12 űrhajógyár, de pikk-pakk tudsz gyártani vele egy nagyobb flottát.)
Ha van még kérdésed, akkor szólj, sokat játszok vele mostanság. (is)Ja, és ha megoldható, akkor javaslom hozzá egér használatát. Sokat javít a kezelésen.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
Üdv Urak!
Valami igényes, jó minigolf játékot tudtok ajánlani? Fizetős is jó.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok Fifa 14-ben nem lehet lefrissíteni, hogy az átigazoláskor történteket lefrissítse a játék ?
-
saelin
veterán
válasz tomee007007 #12978 üzenetére
Az elsőt végig játszottam és azt kell mondjam, hogy nem nagy cucc. Random faktoros medieval fantasy egy unalmas harcrendszerrel. Ha szereted a lassú folyású játékokat, csak akkor próbálj bele, egyébként megbánod még azt a kevés pénzt is, amit ráköltesz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
válasz tomee007007 #12978 üzenetére
Az első rész megvan, játszottam vele, de nekem nem jött be.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tomee007007
őstag
A Tales of Illyria sorozat akciós.
Már rég óta szemezek velük...van valakinek tapasztalata valamelyik résszel? -
MODERÁTOR
Vannak nagyon jó, körökre osztott stratégiák androidra, de offline, városépítős, nem nagyon:
Pl:
Skulls of the Shogun
Neuroshima Hex
Tigris & Euphrates
Rebirth of Fortune 2
Strategy & Tactics sorozat (WW II, USSR vs USA, Medieval Wars)
Uniwar
Total War Battles: Shogun
Great Little/Big Wargame
Templar Assault
Slay
Greed CorpEzek mind működnek offline is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tomee007007
őstag
Mai ingyenes az amazonon.
Jónak tűnik. -
válasz majorgent #12971 üzenetére
Ha tabletre kell, és sci-fi is jó, akkor ajánlom az Imperium Galactica-t.
Esetleg Freeciv?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tomee007007
őstag
válasz dzsidzsas #12973 üzenetére
A Heroes 2-nél semmilyen bugot nem találtam eddig.
A Heroes 3-ból két verzió van: az egyiknél a legnagyobb bug, hogy nem tölti vissza a mentéseket, így ez felejtős. A másik, amit linkeltem is, az használható, viszont a töltési idő tényleg hosszú viszonylag. Pár hete jött egy frissítés, az azért javított a helyzeten, de még így sem tökéletes, kb 20-30 mp egy ellenfél mozgása. De legalább foglalkoznak vele a fejlesztők, hátha sikerül még csiszolni rajta. -
majorgent
tag
válasz tomee007007 #12970 üzenetére
Köszi, de nem bejövős. Lehet a grafika miatt. Tényleg nehéz rábukkanni offline-ra.
-
majorgent
tag
Még mindig: Offline stratégiai játékot keresek amivel akár utazás közben internet nélkül is elszórakozhatok. Azért legyen szép a grafika is. Nem tower defense játékot keresek. És inkább az ókori kő, fa, aranygyűjtős legyen, másik várost birodalmat elfoglalós mint második világháborús. Bár minden véleményt várok, meghallgatok.
-
addikt
Gondolom nincsen valami netes felület arra, ahol adott alkalmazásoknak a frissítési előzmény dátumait visszanézhessük ugye?
Konkrétan most a CSR Racing játék édekelne, hogy milyen gyakran frissül, mert kb 1 éves kimaradás után most keményen visszafüggtem rá.[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
Az valahogy kimaradt.
Más, tud valaki biztos megoldást arra, hogy kompatibilissá tegyem a telefonom. Bzild prop átírás nem elég, market helperrel elértem, hogy nexus 5-nek lásson a play pc-n, viszont, a telefon nem akarja elfogadni 942-es hiba és nem szedi le. Ez esetben annyira nem számít, ha már ingyenes akkor leszedem valahonnan, csak más játékok esetében jól jöhet.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Tidzsimon
őstag
"Harcolj a dicsőség egy epikus quest az egész Karib-tenger" Asassins creed pirates ingyenes a playen. Persze az eszközöm nem kompatibillis vele.
-
tomee007007
őstag
A Pettson's Inventions 2 ingyenes ma az amazonon!
Nagyon jó! -
majorgent
tag
válasz tomee007007 #12955 üzenetére
Köszi. RánézteM. Nem ilyen tower defensre gondoltam...
[ Szerkesztve ]
-
majorgent
tag
Hali. Offline stratégiai játékot keresek. Hasonlot mint pl a boom beach. /igaz az nem offline, és fizetni kell hogy az ember jussin is valamire./ inkább középkori és ókori téma érdekelne. De akár világháborús is lehet... Csak ne kelljen órákat várni tétlenűl hogy újra tudjak csinálni valamit....
-
majorgent
tag
Hali. Offline stratégiai játékot keresek. Hasonlót mint a boom beach, /csak hát abban ha nem fizetsz akkor kicsit lassú a játék, no meg az nem offline/ inkább ilyen középkoris, ókoris mint második világháborús ami érdekelne.
-
-
saelin
veterán
válasz tomee007007 #12949 üzenetére
Tegnap a photoshop touch-t másfél órával később refund-oltam, úgyhogy tényleg 2 óra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Maxtreme
addikt
-
tomee007007
őstag
válasz jonnyjoker01 #12939 üzenetére
Az Anthology-ra gondolsz?
Egyébként az alapjátékkal játszottam, nekem bejött.
-
Fitzgerald
veterán
válasz nagash #12938 üzenetére
Simán párosítottam bluetooth-on keresztül a telefonommal. Wireless controllernek ismeri fel.
Sajnos a régebbi játékok egy része még nem kezeli normálisan. Van amelyikben az analóg karok nem működnek megfelelően, van amelyikben a gombok. De a népszerűbb játékokba idővel szerintem be fog kerülni a support, illetve a Sixaxis is támogatni fogja a dualshock 4-et szerintem.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom ismeritek-e, 101 in 1 games, kijött az anatomy
Üdv. Johnny
-
nagash
senior tag
válasz Fitzgerald #12899 üzenetére
Én PS3-at vettem anno és nekem sok játékban nem megy megfelelően, na meg körülményes működésre bírni (Sixaxis Controller, root, valamint ha aktiválom, akkor minden más BT-t tilt).
Néztem, hogy amelyik játékokhoz nekem kellene, az a MOGA.Azzal valakinek tapasztalat, illetve a PS4 esetén hogy ment az összekapcsolás?
BT egér, bill tökéletesem megy, mondjuk nekem az egér az Razer, szóval nem teszkós.
Bill-hez az External Key Helper vagy mi a szöszt használom és így jó a kiosztás.Baldur's Gate EE-t így nyomom bill+egér kombóval.
[ Szerkesztve ]
Knoblauch macht einsam.
-
MODERÁTOR
Annyit még hozzátennék, hogy időnként előfordul, hogy 1-1 játékot ingyen ad egy fejlesztő, mondjuk 1-2 napig. Ezt úgy tudják megtenni, hogy még egyszer - kicsit más név alatt - feltöltik a playre a játékot, és annak persze nincs ára. Majd amikor lejár a promó, megszüntetik a hozzáférést az apphoz, és csak a fizetős változat marad fent (de azok, akik egyszer már letöltötték az ingyenest, továbbra is hozzáférnek). Ezt csinálták pl. a Carmagedonnal is.
-
Sirpi
senior tag
Ott szerintem benéztek valamit, véletlenül tették ingyenessé vagy 8 játékukat. Akkor be is húztam azokat, amik nem voltak meg Ilyenkor mondjuk érthető, hogy nem szivatják meg a céget, hogy az idők végezetéig ingyen kelljen osztogatniuk a játékaikat. Egyébként nem sokkal utána árat is emeltek, a Where's My... sorozat játékainak alapárát felvitték 1-ről 2 dollárra...
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
MODERÁTOR
válasz #13110016 #12918 üzenetére
Egész jó a Stella, kicsit feldobták grafikailag is, meg a madarak is mások, vagyis más a speckó képességük. Nekem tetszik, és az az érdekes, hogy nem használja a Rovio accountot, viszont facebookba be lehet jelentkezni, vagyis valszeg oda ment felhőbe. De utóbbit még ki fogom próbálni.
AC Pirates-hoz: aminek az árát egyszer már levitték nullára a play store-ban, azt már nem árulhatják pénzért. Ez egy google policy.
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Én eddig két játékkal jártam úgy, hogy ingyenes lett, miután megvettem. A google play weboldalán mindkettőnél rányomtam, hogy kérem vissza a pénzem, az indoklásba beleszőttem a freemium szót és már utalták is vissza egyből. Annyira gyorsan jött a válasz, hogy tuti automata intézte a dolgot.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
jozso1989
őstag
válasz Maxtreme #12921 üzenetére
Dettó... az elején érdekesek voltak az AB játékok, aztán ez elmúlt. Valamit megmozgatott a Star Wars 2, de azt is hamar meg lehet unni. De a fejlesztők nem is törik magukat. Most ez a gokartos AB is mi már? Játszottam vele 1 versenyt és töröltem... full béna, semmitmondó.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Maxtreme
addikt
válasz tomee007007 #12922 üzenetére
Az a baj hogy már kis idő után is iszonyat repeptitív.
-
törölt tag
Tegnaptól ingyenes lett az Assassin's Creed Pirates
Valamint megjelent az Angry Birds Stella Valaki kipróbálta már? Vélemény?
-
saelin
veterán
Nem túl szép, de én teljesen rá vagyok kattanva! Ajánlom nézzétek meg, nagyon jó "escape" játék.
-
gdavid007
tag
Valaki ismeri a Witcher: Battle Arena androidos játékot? Vagyis rosszul fogalmaztam, mert még nem jelent meg, de béta tesztre már lehet jelentkezni egy ideje. Én is jelentkeztem, de még nem választottak ki. Kérdésem az lenne, hogy van e olyan itt, aki játszott már vele? Még idén ősszel jön amúgy, de már tolnám szívesen, mert fantasztikusan fest.
"Ha azt hiszed a kaland veszélyes, próbáld ki a megszokást. Az halálos"
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok!
Androidra létezik olyan játék, mint pl. PC-n a Cookie Clicker?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
assemble
addikt
Varom oket, nagyon bejott a Room 1-2, egyertelmuen a legjobb jatekok kozott vannak amivel mobilon/tableten valaha jatszottam.
-
törölt tag
Üdv!
Mikor jön az új Asphalt?
-
Tidzsimon
őstag
Amit nem támogat azt is támogatja, megfelelő appal. ÉrintésemulálássalIgaz root kell. Én a sixaxis appot használom.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Viktor77 #12903 üzenetére
Ez igaz, de engem pl. ez nem zavar, mert csak otthon játszok. Egyszerűen lerakom magam elé az asztalra a telefont. Öt és fél inches készülék amúgy sem fér el rendesen egy ilyen tartóban. Nehéz is, és nagy is.
BT egérrel és billentyűzettel nem hiszem hogy sok problémád lesz androidon. Nekem sosem volt, pedig használtam eleget mindkettőt, többfélét is, több különféle készülékkel.
-
Viktor77
titán
válasz Fitzgerald #12902 üzenetére
Én is szívesebben vennék PS gamepadot.
Szerintem a Dreamcast kontroller után a legkézreállóbb. És ugye könnyebben beszerezhető.
De, és ezt a kérdést már feltettem korábban, érdemi válasz nélkül, nem tartja a telefont, csak külön kiegészítővel, és így nem lehet normálisan használni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Viktor77 #12901 üzenetére
Ipega PG-9025-öm (is) van, napokig szövegeltünk itt róla hogy milyen ótvar a supportja, és mennyire nehéz párosítani pl. Mediatek vagy Rockchip chipes készülékkel (majdnem lehetetlen). A Moga-k is ugyanazt
a drivert hasznaljak mint a G910 és az Ipegák. Kínai chipes cucchoz különösen nem ajánlott egyik sem. Amúgy a Sonynak lesz saját kontroller appja Androidra, úgyhogy hamarosan az egyik, ha nem a legjobb kontroller lehet a platformon a DS4.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Jobban jártál volna egy Mogával vagy Ipegával, ezek tartják is a telefont, tabletet. Nem mellesleg sokkal több játékkal kompatibilisek.
Más, kicsit off. Olvastam, hogy az Android alapból támogatja a Bluetooth egereket.
Akkor, ha veszek egy Tescosat, az is jó lehet?
Illetve, billentyűzet is működne?Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest