Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
-
raziel01
veterán
Riptide GP 2 maximálisan megéri az árát. Vegye meg aki teheti. Jó grafika is.
Nekem jobban bejön, mint az első rész. -
FZsolt15
aktív tag
válasz #13110016 #4094 üzenetére
USB hibakeresést bekapcsolod a telefonon, össze kötöd a géppel, legyen fenn a telefon drivere + a Helium PC kliens. PC-s program fér hozza az adatokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jumbozorz #4084 üzenetére
Nagyon köszönöm, működött
Ám már letöröltem, mert tier 2 végén, már komolyan csalt az ellen...
Amúgy van valami módja annak, hogy ha elkezdem a subway surf-et, akkor a telefon formázása után onnan tudjam folytatni ahol tartottam...? unom mindig előről kezdeni. Persze ROOT nélkül.
-
MurdR
veterán
Ezért kell GBA játékokat játszani, na azok akadásmentesek
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
assemble
addikt
Hm, jo tudni, lehet h ranezek majd akkor.
Bar igazabol van psp-m, es a legtobb cimet ami erdekelt mar kijatszottam rajta
De azert van jopar meg ami erdekel es kimaradt. Mondjuk ezeket valszeg inkabb psp-n celszeru tolni ha mar van, ott tuti jol megy minden[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
Minden jogásznak kötelező darab
Kategóriájához mérten szokatlanul okos játék,remek dialógusokkal,vicces játékmenettel,és sok gondolkodással (a játékos részéről).
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Bozek
nagyúr
válasz assemble #4085 üzenetére
A YouTube videón látható játék tökéletesen fut Xperia V-n is. A Chessmaster-t is kipróbáltam még és bár jól fut, amikor lépni akarok, azt már nem hajtja végre. De mint mondtam, lesz ez még jobb is, csak fejleszteniük kell. Gondolkozom rajta, hogy ezen irányban támogatom őket és megveszem a Gold-ot a Play-en, bár 1381 Ft.
-
Bozek
nagyúr
válasz lionshamlet #4083 üzenetére
Köszi, hogy megemlítetted. Egyszer volt egy PSP emuátor már fenn Play-en, de az csak átverés volt. Még csiszolnak rajta egy kicsit és lehet ebből egész jó kis cucc.
Kipróbáltam az F1 2009-et Nexus 7-en és Xperia V-n is. Meglepődtem, hogy kicsit jobb értékeket mutatott a Sony, pedig az csak 2 magos, 1,5 GHz-es procival van ellátva (kicsit azért erősebbel, mint az S). Persze minkettő csak 14-15 FPS-t tudott teljesíteni.Egyszer majd talán elérik az Android-os gépek is azt a szintet, hogy normálisan fussanak rajtuk PSP játékok. Mondjuk vicc, hogy egy 333 MHz-es proci jobb volt erre a célra, mint egy 4 magos Nexus 7...
-
assemble
addikt
válasz lionshamlet #4083 üzenetére
Az emulacio eleg sok eroforrast emeszt onmagaban fel, persze az emulator meg javulhat, de jelenleg egyszeruen tul gyenge lesz a telefonod hozza valoszinuleg. Youtube-os videok alapjan nagyjabol egyedul az S4 es HTC One (meg gondolom Xperia Z) tudnak kozel full sebesseggel PSP jatekokat vinni ezzel, de azok sem mindet, talan csak nehanyat, pl ezt, a GoW-ot valszeg meg azok sem viszik kelloen jo sebesseggel.
PS2 emulacio meg mai asztali gepeket is meg tud izzasztani neha, szoval arra meg valszeg varni kell.[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
Hello, emulátoron keresztül játszik vki?
Mégpedig a Psp játékokkal.
Xperia S próbálkozok, de vhogy nem az igazi
Eléggé lassú, PPSSPP emut találtam csak, csak ez az egy psp emu van?
Nincs rá vmi megoldás hogy patentul menjen a játékok nagy része?Psx emuból az ePSXe szinte tökéletes, de pspre mégiscsak korszerűbb a kínálat.
Csakhát a ppsspp nem akarja az igazságot.Szal erre kellene vmi megoldás, leginkább a Mortal Kombatnchained, God of War részeket istáppolnám-
Ezért nem akarok venni egy psp-t az Xperia S mellé mielőtt vki elvetemült ezzel jönneOlyan hiszékeny voltam azthittem simán menni fog minden, már a Ps2 játékok emulálására készültem.
lesz az is, csak nem ebben a telefon-generációban. -
törölt tag
Játszik valaki a CSR Racingel?
Nagyon jó kis játék, de gusztustalannak tartom, hogy, ha elfogy az a 9-10 egység fuel, nem lehet versenyezni, csak ha vársz, vagy fizetsz. Ezt leszámítva jó game, csak rohadtul a pénzre megy:S -
Bozek
nagyúr
válasz BigBlackDog #4076 üzenetére
Amikor valamelyik sima hordó mellett van a középső, akkor azt az oldalát kell meglőni és ha szerencséd van, a lepattanó leveri a mellette levőt is. Aztán meg az 1 fennmaradó már megy simán. Próbálkozni kell többször, mert mindig máshogy pattan a labda oldalra.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Can Knockdown 3-ban, a 2. szinten a 10. pályát hogyan lehet megcsinálni három csillagosra? -
saelin
veterán
Találtam egy érdekes játékot. Tömören annyi, hogy egy "forgó láncos buzogánnyal" kell leverni mindenkit a pályán, néha azért nem árt gondolkodni sem. Ja, és ami pláne: Van benne magyar nyelv. Az egész játék le van fordítva, még az átvezetők is. Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Egy kis kéréssel fordulok felétek.
Minden alkalmazásomat és játékomat Titanium Backup nevű programmal szoktam kimenteni. Történt egy számomra érthetetlen eset a Bad Piggies HD játékkal. Felraktam Nexus 7-re a az Android 4.3-at, aztán visszaállítottam a játékot és teljesen elölről kell kezdenem...
Legutolsó frissítésig minden pálya 3 csillagosra volt megcsinálva, így nem nagyon van kedvem újrakezdeni, ezért szeretnék megkérni valakit, hogy egy Titanium Backup mentést valaki küldjön a játékról.Nagyon szépen köszönöm!
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz Dr. Mózes #4058 üzenetére
Kipróbáltam a játékot: Olyan amire számítottam, azt kivéve, hogy ROSSZ! Folyamatosan befagy és kilép. A telefonom nem egy erőgép (Alcatel OT-995), de ennek a játéknak meg se kéne rajta akadnia. Ha valaki ilyen játékra vágyik, akkor inkább ajánlom neki a Super Jumping Finnt.
[ Szerkesztve ]
Névváltozás, korábban mustang08
-
xenom0rph
őstag
halahala
-
xenom0rph
őstag
Az asszony iPhoneján láttam ezt egész szórakoztató
halahala
-
Behroozo
tag
Fish out of water: https://www.youtube.com/watch?v=rTp63DUahKI&feature=youtube_gdata_player
Nagyon jónak tűnik, remélem jön hamarosan androidra is ( halfbrick játék, szóval kéne neki). -
Dr. Mózes
aktív tag
Asterix Megaslap: A képekből úgy tűnik, hogy a játék lényege az, hogy ki tudja messzebb rúgni/ütni a római légiósokat. Nagyon szép rajzolt grafikája van.
Névváltozás, korábban mustang08
-
szunyi777
őstag
válasz Dr. Mózes #4056 üzenetére
Lehet, hogy valamit félreértettél...
Van szabad helyem bőven az sd-n még, csak az a problémám, hogy a Gl to sd valamiért letakaritja a batman adatai!!!
Ha visszateszem a belső tárhelyre, ott megy csak onnan veszi el Nekem a maga 1.5 gb-át!!
És akkor már ott nemigazán sok marad...
De csak ezét az eggyét! Nem értem miért!!!Azért is nem törlöm le eggyiket sem, mert elférnek.. 30Gb-ból van még 15Gb...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz szunyi777 #4055 üzenetére
Erre van egy nagyon jó megoldás:
Néha törölni kell a nem használt alkalmazásokat/játékokat/zenéket stb. Nem hiszem, hogy te egyszerre játszol a Gangstar 4-el, a GTA 3-al, .... , a World War Z-vel. Mondjuk lehet, hogy ha nekem is nem 4 GB-os, hanem 32 GB-os memókártyám lenne akkor én se spórolnék a hellyel.Névváltozás, korábban mustang08
-
szunyi777
őstag
válasz FZsolt15 #4054 üzenetére
Az újabb galaxy már nem lehet csak úgy áthelyezni az alkalmazások adatait!
Root kell hozzá és egyéb okosság!
Ennél a játéknál is csak mountolva tudja kezelni a készülék SD-ről...
Magyarán, azt hiszi az android, hogy a belső tárhelyen vannak az adatok!
Mivel az Én 4.5 Gb Belső tárhelyem nemigazán mondható nagynak, igy lehet megoldani...
És a 32 Gb sd már telik is !
Csak eddig ez az egy játék nem akar menni igy!!!Igy néz ki !
Ezek a játékok Kb 12 Gb...
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz FZsolt15 #4052 üzenetére
Majd 2 Gb...
Mivel a gyárilag 8gb-nak árult telómból csak 4.5 gb az elérhető tárhely, igy nagynak mondható!
A többi egy szana-szét particionált gyorsitótárhely, cache, system stb...Szépen hangzik a 16-32 stb... Gb tárhelyek, de felét sem lehet elérni!!! Szép !
Nah mind1...[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz FZsolt15 #4039 üzenetére
ok köszi!
Megy szépen a játék!
Egy problémám van vele
Gl to sd-t használok, ami mountolja a játékok adatait...
Nah most ennél a játéknál valamiért kitörli az sd-ről az adatot az első játék után! (OBB mappa)?!
Nem értem miért, a többi játékkal semmi gondom nincs?!Tud valaki ebben segiteni?
-
FZsolt15
aktív tag
Most már értem miért nem lehetett irányítani, legalább megnéztem a mesét
(#4038) szunyi777: The Dark Knight Rises
-
szunyi777
őstag
Ezeken kivül hasonló kaliberű, méretű játékot ajánljatok már légyszives Nekem!!!
SIII mini-re !Kerestem a Batman-t, de sajna csak tabletes verziót találtam... 5lete valakinek?
Köszi.
-
FZsolt15
aktív tag
-
Deck
titán
Carmageddon milyen?
PS5
-
Deck
titán
Féláron van a worms. Jó játék? Van aki megvette?
PS5
-
szunyi777
őstag
válasz RigoJancsi #3963 üzenetére
Keresd meg az előzményekben!!!
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Mivel sokakat zavart a pontszámdöntögetéseskineknagyobbakukija, így nyitottam egy OFF topicot, ahol ezeket ki lehet beszélni, és nem zavarunk senkit.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
maroskah
aktív tag
Jó tudni, hogy van ilyen is. Mondjuk eddig is szedtem 2 helyről naponta(majdnem naponta) fizetős appot. Tök mindegy, hogy mi, ha egyszer éppen ingyenes.
(Múltkor Amazonon volt egyszerre 7 alkalmazás ingyenesbe, összesen 80 dollár értékben. Ilyen akciókra várok)Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
5381
aktív tag
Új pályákkal frissült a Sniper Shooter Újrajátszást igényel.
Szintén nagyon egyszerű, de jó a Clear Vision2 is[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz Damage401 #4009 üzenetére
Nekem nagyon bejön a frissítés, grafika is szebb lett, sok bug lett javítva, jobb az irányítás, a látótávolság, nekem eddig sem vt komolyabb sztem (lehet, hogy készülék függő?). Aksit nemtom kevésbé eszi-e, azt nem néztem, de süti a procit rendesen, az tuti!
(#4010) Sonja
"Az a verzió" ami nekem van megy offline is...vas az kell neki, nekem a töltés is jó hosszú idő (mtk6589) és grafiki is bénázik néha picit...de ezek lehetnek a "notofficial" verzió bajai is!
"Oh my Goa'uld!"
-
saelin
veterán
Nembaj, dolgozzanak akkor rajta. Inkább jöjjön később, mint most bugosan.
Az új prince of persia-t ki próbálta már? Szemezgetek vele...
(#4016) xenom0rph
Ezt én is néztem, olyan mint a rizikó.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Damage401
senior tag
Amúgy folyamatos Online kapcsolat, de megéri. Egyszer megveszed és már nem kell havidíjazni.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Sonja
nagyúr
válasz Damage401 #4007 üzenetére
Eltolták a megjelenést!
Shadowrun Returns… just not today – Android & iOS versions delayed “for a few weeks”
Szerk.: Augusztus 8-án jön az Asphalt 8: Airborne!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz Peaceliker #3995 üzenetére
Ezt már én is néztem, lehet majd kipróbálom. Csak félek, hogy nem fog futni normálisan a tabomon. Meglesem, és megírom.
Szerk.: Kell hozzá NET, vagy offline is működik? Csak offline érdekel!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Damage401
senior tag
válasz Peaceliker #4008 üzenetére
Amúgy az Order and Chaos új frissítése jól is meg nem is sikerült
Mert nagyon jól van optimalizálva 1 órás játék 20% aksi merült eredményezett (XPERIA L)
Illetve ami nem tetszik hogy a látótávolságot levették kicsireSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Érdekes, hogy mára írta a Shadowrunt és semmi
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
busman
veterán
válasz maggi1886076 #4005 üzenetére
Eddig voltak értelmes hozzászólások,most meg nem szól másról,
hogy ezzel a vérgagyi játékkal ki mennyi pontot ér el..
Ez a véleményem...ennyi.I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Mikrotik routerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest