-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Nem elfeledni, hogy holnap jön a Carmageddon és a debütálás napján ingyenes lesz!!!
[link] -
Damage401
senior tag
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Sonja
nagyúr
Gameloft's Blitz Brigade coming to Android and iOS May 9
Team Fortress 2 + Battlefield Heroes ripoff.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Nesti
tag
Igen..már elindult..csak akad...
amugy valami kisebb gépigényű..hasonló game? "Dead Space" akárhogy próbálom beszerezni nem tudom napok óta. Aki tud valamit privibe!:-)
[ Szerkesztve ]
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
elmouse
aktív tag
A Machinarium-hoz hasonló kalandjátékot keresek. Tudtok valamit ajánlani? Köszi.
Ka nama kaa lajerama!
-
Nesti
tag
Nem, nagyon....! Egy másik kérdés a Gta VC miért hajít ki engem mielőtt teljesen betöltené a gammát...?
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
intelMMX
senior tag
Úgy működik mint amolyan sims
-
Nesti
tag
Valaki esetleg nem tudja, hogy a "The Sims 3 HD"-ba hogyan tudok szakmákat tanulni...na meg megjavitani az elromlott dolgokat???
Köszi előre is!
-
Mezcal
addikt
válasz
Darth_Revan #2578 üzenetére
Na de emulátorral futtatod?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
MurdR
veterán
válasz
Darth_Revan #2578 üzenetére
Én használható win3.1-et akarok Notera
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Bozek
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2574 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan futtatsz Android alatt egy Windows-os játékot. Főleg, hogy Win2000 vagy XP kell neki.
-
Darth_Revan
veterán
Doom 3 nálam így fut: [link]
-
intelMMX
senior tag
Sonja : Mondjuk az már normálisabb. Nekem az alsó kategóriából van az 1,2es Cortex-A8as (Persze hogy AllWinner SoC)os Concorde Tab One. Azért vettem ezt mert azt mondták hogy legallul az a legjobb. Persze sikerült kifognom a legszarabbat. (Nekem van egy ilyen különleges tulajdonságom, alaplapból is sikerült szart szereznem, de ez a tab új ami mégzavaróbb, de legalább van gari
)
HuMarc : AZért ott jóval nagyobb táblázat volt. LiveSuittal neki se merek állni Romok telepítésének.
-
intelMMX
senior tag
Sonja : Abban milyen SoC van? Gondolom 2 magos Cortex-A9. AMúgy az is a 30ezres kategóriából
van?HuMarc: Ennél bonyolúltabra még akkor sem tudták volna megoldani ha akarták volna
-
HuMarc
veterán
válasz
intelMMX #2566 üzenetére
Egy főzött ROM. CyanogenMod
Máshogy van a számozása, mint a stock Androidnak. Itt látod a számozást.
-
intelMMX
senior tag
válasz
#73029888 #2565 üzenetére
Ott valami probléma van.....na de minden olcsó tabnál amibe mali400van?
MyAudiosoknál meg DSP-seknél dettó ugyanez. Olyanon hogy Modecom el se megy és nyilván az overmax se tud jobbat.
Első versenyig semmi gond. Ott ahol már a kezdő autót venném meg elkezd villogni. (Biztos a Porschét kedveli csak a Mali400)
Most vagy a programmal van valami gond vagy a 4.1el amit aranyos kedves tabgyártók optimalizálhatnak
Elvileg ugyanazok csinálták a Most Wantedet is az meg megy minden hiba nélkül.Majd a 4.2 talán már értelmes lesz.
Amúgy mi a rák az hogy CM10.1? AZ akar lenni a 4.2?
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz
#73029888 #2563 üzenetére
Neked viszont erősebb processzor van a gépedben és nem is alsó kategóriás.
Én pont arra akarnám felhívni a figyelmet hogy azért az alsó kategóriában is szeretnének ilyesmit alkalmazni.
RR3al is az a baj hogy marha sokáig tölt ráadásul grafikai bugok is vannak. Villogás konkrétan -
intelMMX
senior tag
Hát de akkor is az átporolás szerintem max pár nap. Na most a legfontosabb dolgokat átírják mint pl grafika (nem tudom mit hogy programoznak, de szerintem megtudnák oldani)
Gondolom egy csomó felesleges számítás is megy.Az szóljon mellettük hogy giroszenzoros irányítást már programoztak bele. Az unity erre se képes az eleve androidra írt AUTÓS játékok esetében. Bezzeg a FlyCargoban van.
Amúgy másnál is bugos csomó unity-s játék?
pl: A FlyCargo laggol, van ami grafikai hibás és laggol, van amelyik mind e mellett még randa is.
A Gameloft-ról én már letettem a részemről. Pedig a GT Racing egy nagyon nagy plusz lenne a részükről.
Gyenge tabokra a legjobb autós játék LENNE ha támogatná a mai olcsó tabokat mint pl: DSP 7 vagy Concorde Tab One! A többi játékuk random kilépeget. Nem csak nálam. Rendes Xperia telefonoknál is meg Nexus 7el is.
Real Racing 2 (azt hiszem EA) meg nem tudom. Valamiért nem szereti az én gépem. Vagy textúra nincs vagy szöveg, de amúgy működik. A 3. rész az meg nem a legjobb. Szerintem a szegényebbeknek is kijár legalább lowon a játék ha már ingyenes. -
MurdR
veterán
Lehet hogy csak én nem találom, de volt annó szó arról hogy a settlers2-t átportolják droidra. Ez csak legenda maradt akkor?
-
kertsa
senior tag
Aki tud ehhez hasonló játékot, kérem ossza meg a nagyközönséggel
-
Sonja
nagyúr
Townsmen, Townsmen 6 (esetleg Age of Empire).
-
Roxkex
senior tag
Valaki tud az Anno: Create a New world (.jar) os játékhoz hasonlót , természetesen androidra ! ?a game
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
kanyipicske #2550 üzenetére
koszi!
Tenyleg jok: )
Johetnek meg az ilyen tippek.
Szep napot
-
VD
őstag
[link]
A legidiótább trailer amit eddig láttam, de a játék nagyon várós!!! -
kanyipicske
tag
Valaki Paladog-gal vagy Battleheart-tal játszik?
Mindkettőt csak ajánlom, rettentően jó játékok.Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
Sonja
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Walkmanfon #2540 üzenetére
Ha megnézed az EXE fájlt, akkor a következő van benne: "This program must be run under Win32". Szóval max. úgy menne, ha Win95-öt tennél DOSBox alá, majd az alatt futtatnád a játékot. Szóval inkább ne is próbáld meg...
(#2544) HuMarc: Én játszottam érintőképernyőn C&C-vel. Igaz, hogy EZ iPhone-os, de van Android-ra is, csak olyan videót most nem találtam hirtelen.
-
D4M13N
aktív tag
Látom jön a doom3 meg egyéb nagy játékok,pedig az igazi öröm az lenne,ha a Red Alert 2-t tudnám androidon játszani
-
Sonja
nagyúr
-
intelMMX
senior tag
válasz
Walkmanfon #2540 üzenetére
Ha DOS-ra van írva igen
-
Walkmanfon
aktív tag
[link] ez szerintetek menne dosboxal droid alatt ?
[ Szerkesztve ]
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
intelMMX
senior tag
Nekem az eléggé laggolt lowon. Nem tudom mi a francért nem tudják rendesen beprogramozni 1 év alatt, noha még a modellekkel se kellett foglalkozniuk sokat mert már 10éve meg vannak írva. Vártak volna még 2 hónapot a megjelenéssel. Azért illő lenne 1Ghz-s ARMv7 procin is mediumon a 30-40FPS. De hogy 2 magoson laggoljon az sok.
-
Nesti
tag
Valaki nem tudja a. The Sims freeplay, miért dob 5002-as hiba kódot...mert a tabomnak bőven elégnek kell lenni neki. Mert letölti és mikor inditom akkor dobja az error-t. Meg ingyenes alkalmazás alapból...:S
Valakinek van ugyan ilyen problémája és megoldotta és leírja, megköszönöm.
-
törölt tag
A House of Dead is fagy az SGS Wifi 5.0-án. (2.3.6 Custom ROM)
De a gyárival is ugyanúgy fagy.
-
MurdR
veterán
Én a GTA Vice Cityt nem tudom működésre bírni..
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Miként tudnám elindítani a telefonomon a Modern Combar 3-t?
Optimus 2x ICS 4.0 fut jelenleg a telón és nem tudok vele játszani. Fizettem is érte anno. 2.3.4 rendszeren ment normálisan. A gameloft kommentre nem reagál levelet meg nem igazán tudok angolul írni.
Valami olyasmit hallottam, hogy a nyelvet kell átállítani? Megtettem. Angol 'United Kingdom'-ra és 'United States'-ra is, de semmi változás...jah, de licensz ellenőrzés ikonját kirakja és ugyanúgy kidob a menübe.Remélem valaki tud megoldást a problémámra!
Segítséget előre is köszönöm!HUN_Thorpedo
-
CoolMan
MODERÁTOR
Pedig én rendszeresen olvasom a topicot.
-
intelMMX
senior tag
válasz
kanyipicske #2510 üzenetére
Hát de csak a harmada off. Azt csak így tudom megoldani
-
Foose
addikt
válasz
kanyipicske #2510 üzenetére
Nem biztos hogy megdícsérnek ha túl sokat offolsz...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
zozyk
addikt
-
intelMMX
senior tag
válasz
eastsider #2502 üzenetére
Akkor jó. Van pár játék ami nem megy Malin de cualqommon meg az ilyen régi vackokon meg igen.
Mali400képes Shift-et is sokáig keresgéltem mire találtam, mert eddig csak Chainfire-ös megoldás volt az meg 4.X verziójú androidokat kicsinál. Dead Space meg rohadjon el csak fehér kockákat jelenít megOff: Gondolom csak úgy nem lehet kérni ilyen egyedi avatart mint ami neked van. Nyilván van már több cikked, meg nem is mai gyerek van
Szal érted.
Mi a minimum?[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Mali400at kamálja vagy az a GPU egy nagy rakat szar?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- gamer laptop, csere gamer pc, i9 14gen, rtx 4060, 16gb ddr5, 2tb m.2, 2év gari, számla, doboz
- Amd 3950x / asus x570-e gaming / g-skill 32gb ddr4
- 8800GTS 320mb vagy 640mb(az se baj ha 2)
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest