Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
Valaki ismeri a Duty Driver-t?
-
beast27
senior tag
Megint fent van a playen a speedX 3D
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Mottie
őstag
Apk-t honnan lehetne leszedni? sajnos a telómo nincs most wifilehetőség, hogy izibe letölthessem
Be Victorious!
-
air
nagyúr
Egy alap kérdés, ami másnak lehet, hogy triviális. Mi a helyzet akkor, ha ma letöltöttem a Carmageddon promót, de holnap csinálok egy factory reset-et? Hogy lesz akkor ismét "olcsó" Carma-m?
Le kell menteni valamilyen app. backup progival, és a FR után visszarakni?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
intelMMX
senior tag
Azt nem állítottam hogy a kevés nézettségű appok kémprogramok, de azért lehet sejteni hogy egy selejt valami amit kis kínai írásjelek borítanak valószínű kémprogramok. Bár a nézettség nálam nem szempont.
A játéklistában is playen csak egy 150ig megyek le max. Attól lefele már csak a semmik vannak mint azok a kép vackok.Szerintem majd pucolják a google play-t az ilyen vackoktól.
-
fatal`
titán
válasz intelMMX #2686 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy attól, hogy valamit kevesen töltöttek le még nem biztos, hogy kártékony kódot tartalmaz. És a sok letöltés sem garantál semmit, lásd annó, amikor a dolphin browser kémkedett.
Egyébként az ilyen semmire nem való appokat én sem értem miért nem takarítják ki.
-
intelMMX
senior tag
Én konkrétan nem az ilyenre gondoltam, meg azért ismeretlen játékhoz képest a 10K nem rossz és már a logója is értelmes.
Én az ultra gagyi játékokról beszélek.
Na meg vannak azok a képek amiket játéknak akarnak beadni.
Pl Need for drifting speed meg az ilyen érdekes című koloncok. Egyáltalán a google-t miért nem pucolják meg ezektől? -
Sonja
nagyúr
Mindegy, azért vannak oldalak, ahol írnak milyenek kerülnek fel (nyílván nem mindet). Elég lesz akkor. A reader megszüntetését már rég bejelentették, akkor tértem át a Netvibes-ra (aminek pont ma bővítették a serverjét, így nem léassú már végre). Köszi!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
fatal`
titán
válasz intelMMX #2679 üzenetére
A kicsi (kevésbé ismert) játékok között is lehet jó, annak ellenére hogy mondjuk nem cégek fejlesztik, hanem hobbiprogramozók és mondjuk van 500 letöltése. Nem feltétlen jelenti azt, hogy kártékony, sőt.
Kártékony kódot általában nagyobb fejlesztők nevében szoktak feltölteni és a gyanútlan/mellékattintó felhasználót károsítani (pl. volt egy időben kamu Angry Birds meg Need For Speed a playen, ezeket törölték a telefonokról is).
(#2680) Sonja: Sajnos nincs ilyen, meg szerintem naponta több száz / többezer app kerül fel. A Google amúgy is megszűnteti az RSS-t mindenhol szerintem, mert kivezetik a Google Readert is (sajnos).
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nincs olyan oldal, ahol lehet követni (akár RSS-ben), hogy milyen új alkalmazások/játékok kerülnek fel a Play-re? Én nem találtam, pedig jó lenne!
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz #40351744 #2676 üzenetére
Hát de ami olyan azt észre is lehet venni. A nevesebb, jobb játékokat olyan cégek fejlesztik (gondolom én) akik megbízhatóak. A gagyi játékot meg mindenki törli.
Ha meg egy Real Racing 3 mondjuk kártékony elemeket tartalmaz arról egész biztos hallanánk több híradásban is. -
bexinho23
őstag
Ha még nem írta senki, megjelent a CARMAGEDDON, amely a mai napon ingyenesen letölthető!
-
Oldman2
veterán
Én az App Monster -t használom az APK-k automatikus mentésére, az verziószámmal ellátva backupol mindent.
Csak erre a célra használom, a backup apk-kat időnként kimentem alóla.
-
Sanyi.mTs
addikt
a fizetős is 110MB, az ára 444Ft
MÁS:
megvett játékokat mivel tudom lementeni?
a pár 10MB nagyságúakat ES File Explorer-rel le tudom menteni és működik, de pl a GTA3-at mivel? ES-sel csak kb. 30M-s a fájlt csinál, pedig a játék 1,5GB-t foglal.
root nélküli megoldás érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
dupla hsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Találtam egy ilyen kompatibilitási listát a hivatalos Carmageddon oldalon.
-
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
letöltöd a Carmageddon Pro verziójának az APK fájlját a gépedre+A játék által letöltött .obb fájlt is a gépedre másolod,és máris megvan a játék.
-
Narxis
nagyúr
TB-vel le kell menteni de akinek ennyire fontos az vegye meg. Szerintem rendes tőlük, hogy csináltak egy olyan ingyenes verziót amiben semmi korlátozás nincs, még ha csak 1 napig is tölthető.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fatal`
titán
Bocs, rosszat linkeltem:
-
fatal`
titán
Carmageddon, 1 napig ingyenes.
-
intelMMX
senior tag
Bugos játékok mindig vannak. A legnevesebbeknél is.
Az milyen már hogy a GT free és a GT Racing nem kompatibilis de a GTR:Hyundai meg igen....ja és a Hunyadiba van kb 5pálya és 3autó-Ez 600MB
A GT Racingbe meg nagyonsok autó és ugyanazok a pályák-120MB -
-
Bozek
nagyúr
Hehe, vicces cég ez a Herocraft. A Strategy & Tactics: WW II most akciós, azonban nem kompatibilis a telefonommal. Persze az ingyenes változat meg igen.
-
törölt tag
A Real Racing 3 v1.1.5 már megy 2.3.6 alatt is.(YP-G70)
Remélem hogy a Carmageddon is működni fog 2.3.6-on.
-
UsagiYojimbo
tag
Én a Japan Life-t nyomtam egy ideig... Városépítgetős.
[ Szerkesztve ]
"A róka néma volt, a holló meg süket. Kérem elnézésüket!" (Rímhányó - A róka és a holló, 5. variáció)
-
Damage401
senior tag
válasz Damage401 #2618 üzenetére
Grafika nagyon tetszik. Meg hogy helikopterrel lehet menni Állati
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
MurdR
veterán
Ez a rohadt N.O.V.A (1) FC-zik már a játék elején
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Damage401
senior tag
válasz Damage401 #2616 üzenetére
sőt az Aimnál kicsit rásegít a játék, csak tartsd Nagyából rajta az ellenségen. De fainak a beszólások
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz intelMMX #2613 üzenetére
Nagyon baró, én olyan battlefield Herot mondanám + kis team fortress
-
Sonja
nagyúr
Leviathan: Warships? Igaz, ez fizetős.
-
fgo
tag
Valami hajós játékot keresek régi korban játszódót vagy kalózost ,Tipp?
-
Sonja
nagyúr
válasz wardemi #2608 üzenetére
Ez van rajta. Monjduk több Gameloft játéknál írja, hogy nem kompatibilis (pl. GTA).
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz Darth_Revan #2605 üzenetére
SGS2,Samsung p3110 ok.
-
Damage401
senior tag
válasz 89BDave89 #2600 üzenetére
Érdekes, mert nekem a HTC Desire X-el is meg a Xperia P-vel is kompatibilis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest