Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
beast27
senior tag
Megint fent van a playen a speedX 3D
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
b@szki ez a super hexagon nagyon addiktív játék, még csak ma töltöttem le de mikor neki álltam játszani egyszercsak azt vettem észre hogy 1,5 órát elb@sztam vele
amúgy midenkinek ilyen nehéz, nekem csak 19.34 mp a rekordomOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Tudna valaki küldeni egy speedx 3D apk-t mert a play-en már nincs fent a játék
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz Walkmanfon #2247 üzenetére
CSR racing az amivel nem működik
(egyébként s2-ről szoktam játszani)
Miután át írom a pénzt és megpróbálok venni egy dolgot amire a cheat előtt nem volt pénzem és azt írja ki hogy nincs elég pénz[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz Walkmanfon #2237 üzenetére
Köszi a segítséget már csak az a baj hogy amiben használni akartam abban a játékban nem működik de minden más játékban igen
-
beast27
senior tag
válasz Walkmanfon #2230 üzenetére
Letöltöttem a game killer-t de ugyan az a problémám vele mint a gameCIH-el, láma vagyok a használatához. Valaki leírná hogy hogy kell használni?
-
-
beast27
senior tag
batt és bozek
Utána néztem és amit én szeretnék (widgeteket, egyéni feloldót kirakni) ahhoz meg kéne vennem azt amit bAtt linkelt, úgyhogy egyenlőre nem lesz egyéni locker-em[ Szerkesztve ]
-
-
-
beast27
senior tag
Tudnátok ajánlani egy app-ot ami mutatja mikor milyen leértékelés van a play-en?
-
beast27
senior tag
Elirtam inkább ilyen ügyességi szerű játékok pl: cut the rope, super stickman golf (1,2),the sandbox ilyesmi játékokkal játszottok(tam) de mostanában nem találtam semmi normális ezekhez hasonló játékokat
-
beast27
senior tag
Tudnátok ajánlani valami jó logikai játékot ami órákra le tudja kötni az embert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest