Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Amazonon ingyenes a Hanger című játék. Jópofa, érdemes megvenni.
-
Ace owner
addikt
tabon 25
Galaxy Fold 4
-
banán007
tag
Tudtok valami jó "végtelenbe és tovább" típusú játékokat? (pl. temple run, flappy birds...)
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Samsung appson ingyenes a Dark Frontier, nagy jó!
-
Szmoki
senior tag
tudtok mondani nekem olyan játékokat,amiben csak menni kell és darálni,vagy versenyezni,vagy épp valamilyen fain kalandjáték? kicsit elszaporodtak a logikai játékok a telón,már unom őket köszi
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Srácok, ne nézzetek hülyének, mert nem szeretem. Ha valaki a fizetős változatot használja úgy, hogy nem fizetett érte, az warez.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
beefjeez
senior tag
válasz kanyipicske #8065 üzenetére
Szerintem is, penzkoltes nelkul is lazan lehet fejlodni.
Bar en csak 64es vagyok... -
MurdR
veterán
válasz jonnyjoker01 #8064 üzenetére
Áhh, köszönöm, nem tudtam
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
aizen92
addikt
válasz Criminal017 #8067 üzenetére
Érdemes megvenni ennyiért. a Helyedben leszedném és ha nem fut el 15 percen belül nyomnám a refundot.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Dr. Mózes
aktív tag
Kijött a The Room második része. Aki játszott már az elsővel, az tudja, hogy ez egy remek játék, remélem a második is ilyen jól sikerült.
Névváltozás, korábban mustang08
-
MurdR
veterán
World at Armshoz segíthetne valaki hacket szerezni, mert sehonnan sem sikerül letölteni.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Norbi095HUN #8056 üzenetére
build prop hack - guglizd ki
ha warez akkor meg felejtsd el, hogy itt segítünk
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ha a playről töltötted le, akkor írnod kell a fejlesztőknek. Ha warez, akkor meg felejtsd el, mert tilos abban segítséget kérni a fórumon.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
raziel01
veterán
ARMV6-al nem igazán foglalkoznak a fejlesztők és a Galaxy Y eléggé gyenge sajnos.
Talán a régi Angry Birds-ök mennek rajta. -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok! Van egy Samsung Galaxy Y Telefonom (Android 2.3) letöltöttem rá az Angry Birds Star Wars 2-t.
Indításnál bejön egy hibaüzenet: Device not supported! This game is not supported on this device! Na most én értem hogy ez azt jelenti hogy nem támogatja a telefont, pedig armv6-os verziót töltöttem le hozzá, és Direkt QVGA Kijelzőhöz valót! Ugyanezt a hibaüzenetet kapom az Angry Birds Star Wars 1-nél is! Valaki ha tud akármilyen müködő megoldást nyújtani nagyon köszönöm előre is!!! -
Chance
tag
Az csak azt jelenti, hogy az aktuális "kép" mögötti pályákból akárhol jársz, ha egy másikat kezdessz, mikor visszamégy az eredeti "képhez" akkor azt előről kell kezdened. Remélem, csak közepesen voltam zavaros, de most nem tudom, mi a pontos nevük.
Tehát ha pl a batmobilos képen a 3adik meccsnél jársz, és másba kezdessz, akkor legközelebb megint ez 1. meccsel kell kezdened a batmobilnál.https://www.flickr.com/photos/ch4nce/
-
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Motor World Car Factory-val játszik valaki? -
Dani82
senior tag
Injustice-ban, a lvl1-es karakterekt hogy kell fejleszteni? Gondoltam atcserelem a teamet, kicsit huzom a kis karikat, de azt irja, hogy minden progress elveszik, ha mar megcsinalt palyakon jatszom
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Tidzsimon #8047 üzenetére
Szia,
Az MMO lényege, hogy wifi alapú, mindig. Ezért azt kapod, hogy más valós emberekkel játszhatsz. A lényege, hogy fejlődj és egyre erősebb legyél. Az MMO-k végig játszhatatlanok, mert nincs vége. Játszhatod egyedül is, de úgy unalmas és egy idő után az erősebb ellenfeleknél nem lesz esélyed. Ezért más valós emberekkel kell összefognod a játékban szereplő szörnyek,ellenfelek ellen. Általában küldetés alapú a játék, szóval küldetést kapsz(pl. ölj meg 5 orkot),megcsinálod, tapasztalat pontot, jutalmat kapsz. A tapasztalat pont szerzés kell a szint lépésekhez. De akár csak ölhetsz szörnyeket minden további küldetés nélkül, mert minden szörny után kapsz, pénzt,jutalmat és tapasztalati pontot, de ez nagyon lassú fejlődési mód és unalmas is. Általában lehetsz, support,tank,varázsló,tolvaj..stb. Ha MMO-ban gondolkodsz inkább próbáld ki az:
AVABEL-t
-
Tidzsimon
őstag
válasz techfan #8043 üzenetére
Order & chaos-ról valaki tud mondani tapasztalatokat, noob szinten? soha nem játszottam mmo-val. :-)
Assemble. A sine mora ilyen oldalnézetes, magyar/japán játék. Ha olyan mint a pc verzió akkor magyar hang, angol felirattal. :-D
Csak borsos az ára.[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
assemble
addikt
-
techfan
csendes tag
Játék akciók a Google Play-en!
7 db népszerű Gameloft játék árát vitték le 225 Ft-ra. Érdemes megnézni, itt a teljes lista.
-
citkar
addikt
válasz pocokxx #8033 üzenetére
Köszi, majd megnézem.
(#8040) Robeszka5:
Gondolkodtam rajta, hogy alkalmazás-e, de épp a játékszerű jellege miatt tetszett meg, nem olyan tankönyvszerű. Úgy éreztem egy logikai, vagy hasonló valamilyen tudást igénylő játékhoz közelebb áll, mint egy tankönyvhöz.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Fogalmam nincs milyen de 225 Ft-ért most akciósan bevállaltam.
Pontszámokban mondjuk jól áll. -
citkar
addikt
Sziasztok!
Van egy jópofa (teljes mértékben ingyenes) angolra tanító alkalmazás a Duolingo, ehhez hasonlót tudtok még ajánlani?
-
Cseri0058
őstag
ezt valaki már megvette?
Mia vélemény róla?[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Shardlands
Breathtaking journey into an alien world full of mysteries, challenging puzzles and big scary monsters.
"The spectacular visuals, serene soundtrack and intuitive gameplay make it a sure-fire success" - MacUser Magazine, March 2013 (iPad)
"Beautifully atmospheric, gently taxing, and thoroughly absorbing: Shardlands is the kind of mature gaming experience you'll whip out to validate your pastime to non-gaming friends." - Pocket Gamer, Silver Award (iPad)
"For those looking for a slower, atmospheric experience with just the right dash of puzzle flavor, this gets a hearty recommendation." - AppSpy (iPhone)
Shardlands is an atmospheric 3D action puzzle adventure game with breathtaking visuals, beautiful soundtrack and fluid gameplay. Dawn is lost in a desolate alien world trying to find her way back home. She must activate an ancient machine with keys that are scattered around a broken world full of puzzles, monsters and dangerous contraptions.
Features:
• Optimized for Tablets
• Innovative gameplay and intuitive controls
• Gorgeous dynamic lighting engine brings the alien world to life
• Beautiful and atmospheric original soundtrack and sound effects
• 25 challenging levels packed with puzzles, exploration and stealth actionSzép és jó játék, megéri vetni rá egy pillantást.
-
erzol
őstag
válasz Fitzgerald #8026 üzenetére
+1
Ez a megoldás. -
Fitzgerald
veterán
válasz kaposi1 #8022 üzenetére
Ha gyári romot használ, akkor legtöbbször sehogy.
Főzött romokba sokszor kerül be ez az opció.
Amit írtak itt feljebb, az nem feltétlenül megoldás a problémádra, mert ilyenkor nem alapból az sd kártyára telepítesz hanem a belső memóriába, és onnan másolod az sd kártyára a cache-t.
De ezt sem mindegyik alkalmazás támogatja.
Tényleg érdemes inkább az androidos topikban érdeklődni, ha halott a teló topikja.[ Szerkesztve ]
-
kaposi1
tag
válasz Fitzgerald #8019 üzenetére
Szia!
Na de akkor más , különböző készülékekkel hogy ment nagyobb file-kot az SD kártyájára?
-
aizen92
addikt
válasz kaposi1 #8018 üzenetére
- már válaszoltak ahogy látom
a telefon topicja meghalt december elején. így itt van az android OS-t használók topicja, ami ilyen esetekre van fenntartva
[ Szerkesztve ]
-
-
kaposi1
tag
Sziasztok!
Elnézést hogy itt kérdezem meg.
Nem tudjátok mi a megoldás a 498 hibára?Kisfiam Samsung Androidos telójába ( Galaxy ACE + ) vettünk 16 Gb os kártyát de a probléma az hogy nem tudjuk a módját hogy ne a telóra akarjon menteni nagyobb adatot(játékot).
Hol lehet átállítani hogy alapból a bővítőkártyára mentsen a Play Store-ból, mert nyilván ez a gond.
Vagy esetleg tudtok olyan fórumot ahol ebben tudnának segíteni?Előre is nagyon szépen köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
raziel01
veterán
House of the Dead Overkill: LR
Akciósak. House of the Dead nagyon megéri szvsz. Tök jó kis lövölde.
[ Szerkesztve ]
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz gergom91 #8008 üzenetére
Az új hajókkal új termeket is kapsz, és kezded elölről. Ezért kell vigyázni az embereidre és kimaxolni a fő képességeiket 30-ra. A játékban csomó elágazás van, ha másképpen döntesz, mint elsőre, akkor más planétákra mehetsz, pl az elején nem segítesz a bajbajutott idegeneknek, hanem eladod őket a hangyáknak akkor a holdra mész. De mivel mindenhol harcolsz, nem sok újdonságot ad az új égitest.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
tomee007007
őstag
válasz james001 #8006 üzenetére
Azt láttam, hogy inkább egy feltuningolt Sid Meier's Pirates!.....
Ilyen stílusban ez is érdekes lehet: Pirate Dawn -
gergom91
tag
Tud valaki segíteni a Star Command nevű játékban?
Végigvittem az összes elérhető küldetést, már csak egyetlen "piros" bolygó van, a Phobos, ott választhatok egy új űrhajót, és kezdi az egész játékot elölről. Pedig van egy csomó bolygó és hold ahol még nem is jártam, és nem tudom azokat hogyan lehet unlockolni.
Amúgy jó kis játék, csak kicsit rövid, és túl hamar ki lehet fullozni az űrhajót. -
james001
veterán
Szegény srác... Állítólag ez az Nguyen csávó aki ugye kitalálta a Flappy Bird-öt,veszélyes fenyegetéseket kap twitteren hogy miért vette le a játékot a boltból. Azt hitte békén hagyják de erre még többen szekálják
Ez a sok hülye ember meg elmehet a 'csába,jobb dolguk nincs mint egy ilyen sz*r játékon csámcsogni?https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz tomee007007 #8000 üzenetére
Semmi AC nincs benne,csak egy kalózos-hajózos játék az egész. Kipróbáltam haverom telóján,de nem egy nagy durranás
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Balathruin
veterán
válasz tomee007007 #8000 üzenetére
Én játszottam vele 1-2 nappal kiadás után, de elég hamar unalmassá vált. Ha gondolod kipróbálhatod, de (szerintem) semmi izgalmas nincs benne.
-
xenom0rph
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
ŰDV!
Valaki linkel nekem egy oldalt, ahol letölthetetem a FLAPPY BIRD-öt?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
aizen92
addikt
válasz Fitzgerald #8001 üzenetére
eltaláltad. és hála a google hirdetésnek napi 11 millió forintot hozott neki. egyszerűen nem értem..... ki az aki innen fog a british airways-tól repjegyet vásárolni etc. ?
-
Fitzgerald
veterán
Mi ez fleppi bird állatság? Egy szar játék ami nehéz is, a Super Mario dizájnját kopizza, mégis ez kell most mindenkinek? Makes sense....lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest