Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
válasz postasbeci #22960 üzenetére
Sajnos ez nehéz ügy lesz. Hacsak nem támogatjuk a fejlesztőket fordítással, és ők se szarnak bele.
Amúgy Sine mora, imperium galactica stb.[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Tidzsimon
őstag
válasz norbert1998 #22586 üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de mikor egy játék összehasonlítja az eredményeimet az ismerősökével, ahhoz nem kell használnia a kapcsolatokat? Vagy ahhoz elég a play games/facebook bejelentkezés?
-
Tidzsimon
őstag
válasz jonnyjoker01 #22569 üzenetére
Szintén, mondjuk nekem disconnectedet ír, hiába lépek be. Aszem megvárom míg hivatalos lesz.
-
Tidzsimon
őstag
Final Fantasy 9 kapható, csak 6 rugó.
-
Tidzsimon
őstag
Amazonon ingyenes a Kotor, csak az istennek se tudom belőni magam külföldinek. Nálunk sajnos nem elérhető.
-
Tidzsimon
őstag
The Dark Knight egy dollár.
-
Tidzsimon
őstag
Részben off:
a Final Fantasy VII kijött Ios-re, ami előrevetíti, hogy valőszínű jön androidra is.
A random csatákat ki lehet kapcsolni, és a fejlődéssel is lehet csalni benne. Erről mindenki döntse el, hogy gáz vagy nem, engem pl néha idegesített, ha a pályán rohangálva mennék a sztori után, de 10 másodpercenként le kell gyaknom, pár egyszerű ellenfelet.Nagyon vártam már, gyerek koromban az első cd vége felé behalt a gépem, utánaa nem akartam újrakezdeni, 30 órám volt benne. (3cd-s a játék).
Emulátorral is megy persze, de ott a felbontás nem volt már az igazi telón.A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Tidzsimon
őstag
válasz Quasi_modo #19660 üzenetére
Azon nem is csoda. xperia L-em van. Nem mai gyerek, de ezen se kéne akadnia.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
Angry birds 2 nektek is szaggat, mint az állat? Nova3 százazor gyorsabban futott.
-
Tidzsimon
őstag
válasz LyonnaisFan1 #18779 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy halkítsd le mikor játszol, olyankor elvileg a média hangokat halkítod, a riasztások és a csengőhang marad.
-
Tidzsimon
őstag
Final fantasy VII jön IOS-re, utána gondolom lesz android verzió is. Bár emulátorral is simán fut, de hátha frissítik, normál felbontásra.
-
Tidzsimon
őstag
válasz Ferenczi Áko #17939 üzenetére
Nem hinném, hogy arra törekednének.
-
Tidzsimon
őstag
válasz fery02 #17603 üzenetére
Linkeltem itt már de íme. Belinkltem xda-ra az inspirációkat, van egy két korekt cucc, az enyém kicsit fapados de működik. küllőből gameclip, mondjuk kellett egy használt tok.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
-
Tidzsimon
őstag
válasz Maxtreme #17542 üzenetére
Gondoltam, hogy olyasmi lesz, mint az injustice, bár az pc-n is elég bugyuta volt. Ennek ellenére szvsz érthetetlen okokból sokan szeretik az injustice-t.
Limbo meg nem kompatibbilis még mindig, holott tudom, hogy simán elfut...
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz auth.gabor #17333 üzenetére
Ha esetleg a későbbiekben szükség lesz grafikai segítségre, szólj. Jelenleg gondolom a játékmenet a fő.
-
Tidzsimon
őstag
ingyen pac az amazonon
az oldalról elérhető,A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Tidzsimon
őstag
Xperia L sem, bár ezek után, nem is csoda.
Lehet volt már, meg lehet venni úgy játékot, hogy nem vagyok compatibilis vele?[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz Orionhilles #16365 üzenetére
Nova 3, Bombsquad, ez utóbbi szószerint mindent támogat wiitől az xboxig.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz norbert1998 #16060 üzenetére
Úgy rémlik az iddqd alapban benne volt a doomban, nem kellett utólagosan mókolni, szóval csak az lehet a bünti ha valaki használja is.
Off. Azon röhögtem nagyot mikor egy politikusról írták, hogy benyomta az iddqd-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz royalka #16032 üzenetére
Bocs hülyén fogalmaztam a két játék ugyanaz, csak az OpenTTD ben letölthető millió plugin. Egyfajta továbbfejlesztett cucc.
Szerk. Bocs látom valaki betette a linket a hozzászólásba. Szóval az OpenTTD egy régi játék amit abno transport tycoonak hívtak pcn. De úgyy látszik van egy modernebb változat.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz dzsidzsas #16023 üzenetére
Azért nem az V-öt, mert a III. Egy legenda, eladható, nem csak mobilokra tolják ki. Ha bejön gondolom nyomják majd a 4-5-öt. Viszont úgy rémlik 4-nek indokolatlanul nagy volt a gépigénye.
Royalka OpenTTD tényleg fasza, visszahozza a gyerekkorom, sokat toltam a transport-tycoon-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz Orionhilles #16009 üzenetére
Kínai barátaink elküldenék a jó terméket, a rosszat is megtarthatnád.
-
Tidzsimon
őstag
válasz jonnyjoker01 #15951 üzenetére
Godus, meg ha már elmentek skifi irányba akkor Hegemonia, vagy az imperium galactica.
-
Tidzsimon
őstag
válasz norbert1998 #15906 üzenetére
Tíz perc kellett meg 180-as vérnyomás mire kettőig eljutottam.
-
Tidzsimon
őstag
Asszem mától elérhető mindenhol a Blockadillo játék. Pár pályát játszottam végig egyelőre sokkat nem tudok mondani róla. Egy tatut kell irányítani, kicsit puzzle, kicsit ügyességi.
Magyar vonatkozása is van, az egyik grafikus személyében.
iap van, de sok volt a sör, így csak asszem tudom milyen formában...[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz maggi1886076 #15813 üzenetére
Ilyesmit használok, DIY gameklippel. Az ócsóságnak megvan az ára. Pc-n kipróbáltam és a jobb analóg kar jobbra nem húz rendesen. Persze lehet én fogtam ki, a másik meg, hogy a jobb analóg kart ritkán használom. Ha a bal lenne szar akkor lehet anyáznék, és vennék egy ugyanilyet. Telefonhoz jó.
-
Tidzsimon
őstag
Január 29-én jön a heroes 3, hd edition. 15 dollárért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest