Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Angry Birds Go!-ról lenne szó. Ha bejelentkezek Facebookkal, akkor állandóan leáll a játék, elindulni pedig addig nem fog, amíg nem nyomok egy adatok törlését. (Felhőben van mentve a játékállásom.)
Másnál működik a Facebook-os bejelentkezés? Mi lehet a hiba?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Picit off, de zenet ha veszek google playen, azt valahogy at tudom pc-re valamilyen hordozhato formatumban vinni, es/vagy kiirni cdre?
I am having fun staying poor.
-
Zol77
aktív tag
válasz Vikthor #8692 üzenetére
Letöltöd a ScummVM-nek ezt a verzióját : [link] ,
és menni fog a pc-s dos-os verziója mind a 3 játéknak amit említettél. Eye 1-2 , és a Lands of Lore.
Lands of Lore videoRemélem segített, a droidos hasonló játékokról meg majd mond valaki valami okosat.
Amúgy még ezeket a játékokat tudod még a ScummVM-el futtatni : [link]
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz barnabasss #8690 üzenetére
Hogy mit szeretnél?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
sziasztok!
tudtok Eye of The Beholder sorozat vagy Lands of Lore-hoz hasonló dungeon crawling játékokat androidra? Esetleg PC klasszikusok hogy érhetők el? Már ha van persze...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #8687 üzenetére
Köszi neked és saelin-nek is,akkor inkább kihagyom.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
barnabasss
tag
Sziasztok!
Nem olvastam bele a topikba.. Lehet volt mar ilyen kerdes lehet nem szeretitek de ertelmes jatekok z-re? -
saelin
veterán
válasz james001 #8686 üzenetére
Én 4 napig játszottam vele és azt kell mondjam, hogy rég játszottam ilyen pénzéhes programmal! Eleinte még el lehet vele szöszölni, de ha nem fizetsz akkor napokig épülnek a házak + egy föld darab kiásása 24 óra (ha emlékeim nem csalnak).
Sajnos semmi jót nem tudok róla mondani max a grafikát... de attól még a játékmenet olyan, amilyen."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
james001
veterán
Dungeon Keeper-ről mi a véleményetek? Mennyire hozza a régi verzió "formáját"? Gondolom tele van fizetős cuccokkal is...
Videók alapján mondjuk egész jól néz ki.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Grandpa and the Zombies az ingyenes játék ma amazonon
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már.
Találtam egy jó kis focis játékot:
score!
Valoságban lejátszott meccsek góljait lehet újrarúgni.
Nekem bejött. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Tudtok ajánlani olyan játékot aminek van is valami története, nem pedig ügyességi?
-
tankraid
aktív tag
Olyan stratégiai game van ami online de nem fizetős meg nem olyan hogy ha valaki tolja bele a pénzt akkor előnyt szerezhet a nem költekezős játékosokkal szemben?
-
Maxtreme
addikt
Ez is elég érdekes. Vandálok előnyben
SMash Hit
Take a surreal journey through an otherworldly dimension, move in harmony with sound and music and smash everything in your path! This experience requires focus, concentration, and timing to not only travel as far as you can, but also break the beautiful glass objects that stand in your way.
* Smash your way through a beautiful futuristic dimension, smashing obstacles and targets in your path and experiencing the best destruction physics on mobile devices.
* Musically synchronized gameplay: music and audio effects change to suit each stage, obstacles move to each new tune.
* Over 50 different rooms with 11 different graphic styles, and realistic glass-breaking mechanics in every stage. -
motoflug
őstag
válasz Balathruin #8670 üzenetére
Ennek a tagnak durva videói vannak
-
Balathruin
veterán
-
saelin
veterán
válasz WhiteWalker #8668 üzenetére
+&
Most hirtelen a valóvilág jutott eszembe, hogy ott miféle emberek vannak bent és a tinik tőlük tanulnak...Népbutítás wins!"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
motoflug
őstag
válasz Maxtreme #8666 üzenetére
Az első komment alatta a feltöltőtől: Thanks so much for 200k views! It's funny how after 200,000 people have seen it the majority still believe it was real after I've commented multiple times that it's a skit and the phone that was smashed was an already broken iPhone....
-
Maxtreme
addikt
válasz WhiteWalker #8663 üzenetére
hát ja
Mondjuk gyanítom hogy kamu, de sajna valóban vannak ilyen beteg emberek.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Semmi, ez csak hájp, meg hipsterkedés, ahogy az összes többi kétforintos gyökér játék és idióta meme, amit kitermel magából ez az elba* zott világ. ASDASDASD!!!444
-
motoflug
őstag
A játékkal együtt kb. az is divat lett,hogy földhöz kell vágni a telefont.Lásd youtube.
-
MurdR
veterán
Ennyit a Flappy Birds-ről.
Beh.gyoztam amikor olvastam a hirdetést
[link]MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
AlexWolf
senior tag
válasz Maxtreme #8658 üzenetére
Megvettem a Deus Ex-et és akadás mentesen fut Galaxy TAB 10.1-en, de nincs hang. alaki tapasztalt ilyet és tud rá esetleg megoldást?
S3-ra még nem raktam fel, de valszeg ott nem lenne probléma, viszont telón nem akarok vele játszani.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Maxtreme
addikt
Bár nem új, de ezt nem tudom ismeritek e. (szerintem piszok jó)
Oil RushLeírás
Oil Rush is a 3D naval strategy game that takes place in a world where nuclear war has melted the ice caps, changing the face of the planet forever. It features unique gameplay focused on group control and global-scale decisions. Plan several steps ahead, as every single swipe counts.
Get ready to command a naval war between furious armies striving for the last remaining supplies of oil. Smash through onrushing waves of enemies while experiencing a thrilling story of apocalypse, military technology, and never-ending battles!
If you are not sure that your device is supported you can try the free demo available in the market: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unigine.oilrushGAME FEATURES
* Breathtaking 3D graphics of superior quality never before available on mobile devices
* Unique and varied environments: the twilit Antarctic, flooded jungles, sunken cities, Asian villages, great canyons, ruined industrial zones, and more
* Massive battles, furious enemies, raging attacks!
* One game, many mission types: capture-'em-all, save-the-hero, tower defense, survival, oil retrieval, rescue, defeat-the-boss, and more
* Strategic depth due to different attack/defense weapons with multi-level upgrade options
* Tech tree with rich array of super technologies, including nukes, napalm, submarines, and convertiplanes
* Campaign more than 10 hours long and packed with 15 challenging, story-based missions
* 15 quick game maps for battles with up to three AI opponents
* 18 music tracks delivering unique fusion of heavy industrial groove and electronic ambient/breaksSUPPORTED DEVICES
The strategy game runs on devices (with at least 1 GB RAM) with the following chips:
* Qualcomm Snapdragon S4 / Adreno 225
* Qualcomm Snapdragon S4 / Adreno 320
* Qualcomm Snapdragon 600
* Qualcomm Snapdragon 800
* NVIDIA Tegra 3
* NVIDIA Tegra 4 -
Maxtreme
addikt
válasz darkmore #8638 üzenetére
Még 2 (a listán szereplőkön kívül )
House of the Dead Overkill
Renaissance Blood (annyi hogy ez sajna Tegra only) -
gergom91
tag
válasz gergom91 #8652 üzenetére
Már be is vettek a csoportba, a játékot is leszedtem és kipróbáltam.
Elég érdekes, majd jó lesz ha kész lesz, de a pakli amivel játszani kell elég hihetetlen. Az első körben akár egyből 4 támadó állásban lévő szörnyet is le lehet hívni a sokféle speciális idézés miatt, majd valami egyes szintű szörny az ellenféltől mindet a temetőbe küldi, majd ő is megidéz másik 3at, és ki is kaptam.
Ha a mesében ilyen paklija lett volna valakinek akkor 2 kör lett volna minden csata, akárki ellen játszik
Az eredeti kártyák jobban tetszenek amiknek nincs 3 különböző képessége, csak támadó meg védő értéke oszt cső -
5381
aktív tag
Most újrajátszható challenge van az Injustice: Gods Among Us játékban. Már épp abba akartam hagyni, de elég erős karakter és többet is lehet szerezni belőle 17 nap alatt.
-
air
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8649 üzenetére
Ez évek óta így van.
Egyébként a telepítve 23941756-szor, mennyivel adna több információt?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
-
jonnyjoker01
veterán
Úgy bírom a google playt... nagyon pontos adatokat tud megadni...
Telepítések 10.000.000 – 50.000.000[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel a téma esetleg:
YGORoid Yu-Gi-Oh app for Android
Jelenleg zárt béta, a fórumban ott a leírás hogy lehet jelentkezni. Engem egy nap alatt beengedtek.
4.1 kell hozzá, és 4 col alatt nem nagyon van értelme próbálkozni, nálam Defy+ készüléken kicsik a kártyák nagyon.
Live-Die-Respawn
-
Sirpi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #8645 üzenetére
Láttál mindent. Már csak egyre több és több fog jönni pályánként és nincs vége soha. A legaddiktabb arcok is elakadtak 2200 körül, de a többség előbb. Én kb. 1100-nál tartottam a telefoncsere előtt, és szerencsére nem csináltam mentést
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
jonnyjoker01
veterán
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Keresek egy játékot, amit ma láttam iPhone-on, de hátha van droidra is: egy mesefigura hapsival kellett menni egy olyan pályán,mint a Counter Strikeban és lőni az ellenfeleket.Minden lövésnél képregényeket idéző "boom" felirat jelent meg. Remélem elég az info, sokat nem láttam belőle, de ez tetszett.
Más: Még mindig keresem a The Secret Society utódját, ami hasonlóképpen jó hidden object játék egyéb plusz feladatokkal. Bármi tipp jöhet.
-
generic
senior tag
Defender 3 című játékot tavaly október 31-re ígérték, arról tud valaki valamit?
-
darkmore
tag
válasz james001 #8636 üzenetére
Igazából már kontrollerrel sem olyan, mint bill+egér.., de az extraction tuti jó game lenne érintőképernyőn, amúgy nem értem miért nincsen ilyen railshooterből több androidra. Az összes House of the dead rész kötelező lenne!
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz darkmore #8627 üzenetére
Én nagyon nagy DS fan vagyok,de ez sajnos nem jött be az irányítás miatt. Lehet velem van a baj vagy én vagyok béna,de normálisan nem tudtam egy necromorph-ot lelőni,meg hiányzott a gyors játékmenet a konzolos verzióból,tehát lelőni a necro karját és kinézissel rádobni... Nagyon hiányzik itt a kontroller. És nem csak 5 percet toltam vele,elvittem azért vagy 4-5 chapter-ig.
Inkább a Dead Space Extraction-t kellett volna rárakni mobilra,vagy hasonlót.https://psnprofiles.com/kazama001
-
AlexWolf
senior tag
Akkor jó. hülye samsung oldalán csak az érdekes paraméterek nincsenek leírva. azt jól kiírják hogy mekkora megy milyen nehéz, meg milyen színekben kapható, de bezzeg azt nem képesek odaírni a legtöbbnél, hogy milyen erős a procija.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
válasz AlexWolf #8633 üzenetére
7.0-és tab 2-m van, abban is 1 GHz-s, 2 magos proci van, és nem vagyok benne biztos, hogy erősebb annál, mint a tab 1-ben van. GPU dettó, ram mennyisége is ugyanannyi.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
darkmore
tag
-
lalakov
senior tag
válasz AlexWolf #8629 üzenetére
Elnézést azt nem írtam be min játszok. Note 2. Persze nagyobb tableten még jobb lenne.
Ha írsz a fejlesztőknek és őket kérdezed, nem válaszolnának őszintén?
Megnéztem a honlapjukat és FAQ-ban ez van írva rendszerkövetelménynek:
"Your device will need the following specifications to run this game:
- 512 MB of RAM or more
- 1GHz CPU or more
You will need 1 GB of memory for this app.Please note that small, medium, large and extra large screens are supported by the game."
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz lalakov #8628 üzenetére
Én nem merem megvenni, mert csak a tabletemen játszanék vele, viszont nem vagyok benne biztos, hogy nem kevés neki. Galaxy tab 10.1-esem van a legelső széria a P7500-as, ugyan azt írja, hogy kompatibilis vele, de nem akarom, hogy szaggasson.
Valaki meg tudná jósolni, hogy ha a GTAIII és Vice City megy akadás mentesen, akkor ez is fog?
Telón tudom nem lenne gond, de olyan kicsi képernyőn meg nem szeretek játszani.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
lalakov
senior tag
Deus Ex: The Fall
Akciós hétfőig a játék (363Ft).
Irányítás érdekes nekem pc után, de játszható. Minden fejleszthető, mint pc-n.[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
Semmit nem hallottam az első részről, amíg meg nem láttam egy haverom Playstation 3 konzolján. Rögtön tudtam, hogy ez a játék egyszerűen kell. Annyi minden benne volt egyszerre amiért rajongok (Alien film, Resident Evil PS1 játék, The Thing film), hogy ez lett az első játék, amit végigtoltam én is a PS3-on. Utána többször is.
Nagy várakozással telepítettem az androidos verziót, de sajnos a kínai "csoda"tablet-en csak képernyő nélkül futott. Értem én hogy a sötétség para, de azért ennyire HC horrorrajongó nem vagyok, így kb. egy évet töltött érintetlenül a google accountom alatt mire ki tudtam próbálni.Ami szerintem mindenkinek rögtön üt az a grafika, még ma is nagyon jól néz ki a játék, persze a szűk belső tereknek köszönhetően volt rá kapacitás megcsinálni ilyen jól a textúrákat, fényeffekteket. A következő, ami üt, hogy miért nincsen kontroller support (másik kezemben szorongatom a dualshock 3 kontrollert), ez elsőre kicsit furcsának tűnik, de mikor jobban belemélyedünk látszik, hogy itt teljes mértékben érintőképernyőre optimalizált játékot terveztek. Nincsen is sok gond az irányítással, kivétel mikor valamit kezelni szeretnénk és helyette lő egyet a karakter, pazarolva az igencsak csekély lőszert. Ettől eltekintve nagyon jól sikerült az egész kezelőfelület, szinte beszippant a játék. Az ellenfelek animációja egy kicsit darabos, de kellőképpen undorítóak, abszolúte megvan a horror hangulat, sőt még rá is tesznek egy lapáttal, mert itt tényleg parás illúziókat lát a főhős. A fegyverek és a páncél fejlesztése megmaradt az eredeti játékból, hasonlóképpen a sztázis és kinézis is. Plusz fegyvert is kapunk rögtön az elején, ami a WH40K-ból ismert láncfűrészkard kistestvére, a szintén közelharcban hasznos láncfűrészbicska, de akár fegyvertelenül is el tudunk taposni gyengébb illetve "haldokló" ellenfeleket.
A sztoriról és a pályafelépítésekről nem szeretnék spojlerezni, rendben vannak. Kicsit sokat kell ide-oda futkosni, de szerencsére (vagy sajnos) a mindig helyes irányt mutató lézerfényGPS-t is meghagyták az eredeti játékból.Aki szereti a TPS-eket, a sci-fi környezetet, a horror hangulatot, annak mindenféleképpen ajánlom, egyik legigényesebb alkotás.
Onda v701: 7" 800 x 480, CPU Cortex A9 Dual Core 1.5GHz, GPU Dual Core Mali 400, 1Gb RAM, képernyő nem ment, valószínű kevés volt a PPI (ezt mondták a hozzáértők)
Sony Xperia SP: 4,6" 720 x 1280, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, simán fut. -
VegyesTamás
senior tag
tedd fel, indítsd el, utána, alkalmazáskezelő--adatok és gyorsítótár törlése, uninstall, és megint tedd föl ha nem megy, uninstall, és keress egy 3-4 verziószámmal régebbi verziót.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
5381
aktív tag
válasz Fitzgerald #8624 üzenetére
Megnézem! A D-day epizódot is nemrég tettem fel, az is elég jó.
-
Fitzgerald
veterán
Na, kijött az újabb fejés Gluéktól. Frontline Commando 2.
Szépnek szép, és lehetne akár szórakoztató is, de kinyírja az IAP. -
assemble
addikt
-
BigBlackDog
veterán
Tudtok ajánlani Port royale-hoz hasonló, tengeri kereskedelmi játékot?
-
-
Ubisoft leérazás a Playen:
Rayman Jungle Run
Might & Magic Clash of Heroes
Prince of Persia Shadow & FlamePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bombcats Special Edition az ingyenes játék ma amazonon, jópofa, Angry Birds utánérzés.
-
darkmore
tag
Lair Defense: Dungeon
és
Lair Defense: ShrineA legelső androidos játék, amivel hosszabb ideig játszottam. Mindig is kedveltem a towerdefense játékokat, nagyon sok időt öltem bele a GemCraft játékokba is. A Lair Defense nem sok újdonságot hozott a játékmenetbe, csak a szerepeket cserélte fel. Itt mi játszunk a gonosz sárkányokkal és a "jó" emberek próbálják ellopni a sárkánytojásainkat (nemröhög!). Elpusztított emberek után kapunk "husi" nyersanyagot, amivel új sárkányokat tudunk venni, illetve azokat tudjuk fejleszteni. Másik nyeranyagunk a folymatosan termelődő mana, amiből varázsolni tudunk.
Három féle sárkányunk van: Piros = tűz, Kék = jég, Zöld = méreg. Különböző szinten más-más bónuszt kapnak, pl.: a tüzet gyűrű alakban pufogtatják ezzel több ellenfelet sebezve egyszerre, a jég miatt állóra fagynak a rohamozó ellenfelek, a méreg pedig folyamatosan sebzi az ellenfeleket. Küldetések közben és végén arany kapunk, ebből tudjuk fejleszteni a képességeinket. Természetesen valódi pénz rááldozásával is tudunk fejlődni, de igazából nem szükséges ahhoz, hogy végigjátsszuk a részeket.
A nehézség jól el van találva, az elején nem túl szenvedős, a vége felé erősen gondolkodtatós. Ajánlott visszamenni korábbi pályákra és ott aranyat gyűjteni.Grafika és a hangok jól kiszolgálják a játékot, mai szemmel már elég darabosnak tűnnek az ellenfelek animációi, de vegyük figyelembe, hogy nem mai gyerekről van már szó. Mindenkinek ajánlom, aki egy egyszerűbb, hangulatos toronyvédős játékot keres.
Onda v701: 7" 800 x 480, CPU Cortex A9 Dual Core 1.5GHz, GPU Dual Core Mali 400, 1Gb RAM, simán fut.
Sony Xperia SP: 4,6" 720 x 1280, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, simán fut.
ZTE-Blade I: voltak néha problémái, érintőképernyő se volt valami pontos. -
banhammer
veterán
Humble Mobile Bundle 4
Elég normális játékokat lehet most venni bagóért.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
james001
veterán
Kipróbáltam ezt az Into the Dead-et nagyon király
Meg a Sonic Dash-t is megnéztem,de ez nem egy olyan nagy szám,kicsit mintha "lassabbnak" tűnne mint a "nagyobb" Sonic játékok vagy más futkározós játékok...https://psnprofiles.com/kazama001
-
erzol
őstag
Sziasztok!
1 dolcsis akció a playen:
Deus Ex The Fall[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Like tanks? Like booms? Then download Boom! Tanks – packed with explosive tank battle action for Android Phones and Tablets.
Command and upgrade some of the world’s most powerful tanks and crush the enemy beneath your tracks in a quick-fire new world of armored warfare.
ROLL OUT : Take the fight to the front line in three extensive campaigns: blaze through the desert heat of North Africa, power across the rolling green fields of Europe and keep your cool in the frozen Siberian tundra.
TANK ON TANK ACTION : Aim, Fire and Destroy as you engage the enemy with slick controls on battlefields where the booms keep on coming.
STOCKPILE AND UPGRADE : Unlock, collect and equip iconic classic and contemporary tanks including the American M1 Abrams, Russian T-80U, British Challenger and many more. Earn in-game cash for destroying high profile targets and upgrade your tanks with new armor, guns and ammunition to ensure victory on the battlefield will be yours.
PAINT AND PERSONALIZE YOUR TANKS : Customize each of your tanks with a wide range of classic camouflages or let your imagination run wild with unique and vibrant paint schemes that let your enemies know you’re coming for them.
UNLOCK REWARDS AND CHALLENGES : Earn rewards and access new challenges as you progress through each campaign including Border Skirmishes, Engineering Challenges and Daily Assignments.Egész jópofa kis tankos piff puff.
Viszont hiába ingyenes, egyelőre csak "alternatív forrásokból" elérhető -
Ereshkigal
őstag
válasz darkmore #8576 üzenetére
Régebben inkább nem kezdtem neki, viszont az írásod hatására belevágtam, és tetszik.
Futottam pár kört vele (a többség kamikaze volt ), warriorral lementem a 15-ös szintig, sajna a 4. class unlock nem lett meg. :/ Utánanéztem, komoly wiki van a játékhoz, van mit olvasgatni.
A warriorral kapcsolatban igazad van: "You may expect 1 successful game for 7 — 10 tries for warrior,1 for 12 — 15 for mage, and 1 for 20 — 25 rogue". A szerencsefaktor is bejátszik: volt, hogy az első szinten nem jutottam túl, annyira rosszul jöttek ki a harcok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest