-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszkutya
tag
Szép estét! Asphalt 6 nevű Gameloft játék elfutna a Galaxy Y telómon? vagy gyenge hozzá?
-
törölt tag
Contre Jour másnak sem megy KitKat alatt, ART runtime-al?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Gabeszkutya #6390 üzenetére
Tank 1990 - ez kell menjen rajta, egyik kedvenc játékom
-
fdisk
őstag
válasz szepi88 #6386 üzenetére
Ne haragudj, de Te olvasol is néha , vagy csak teszed fel ugyan azt a kérdést ész nélkül mindenhol?
Mert másik két topikba már kaptál választ a kérdésedre.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Gabeszkutya
tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani olyan Androidos játékokat ami elfut a Samsung Galaxy Y telómon. Köszönöm előre is a választ.
-
fpeter80
csendes tag
Sziasztok, nem tudja valaki a rayman fiesta run-ba hogy lehet irányt változtatni. Van olyan pálya amelyiken fordítva akar a csávó elindulni.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy android-os tabletre milyen játékokat ajánlanátok?
Most wanted,game dev story O.K. Van még vmi figyelemre méltó? -
szepi88
csendes tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresek ami naponta frissül és értesít az akciókról, mikor az egyébként fizetős (minőségi) alkalmazások ingyenessé válnak, 1-2 napra vagy esetleg végleg. /iOS megfelelője Appsgonefree/
LG F6 & iPad Air (Android & iOS)
-
törölt tag
Megjelent a Naught második része, ráadásul most 50% akciós.
-
törölt tag
válasz this is life #6375 üzenetére
Ott van, hogy Play Games.
Nálam frissebbek a verziók, mint a Google-nál, btw.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
-
törölt tag
Plants vs Zombies 2-ben beállítható, hogy ne jöjjön állandóan notification?
-
HPAA
őstag
üdv
Osmos HD , hez hasonló stílusban tudnátok valamit ajánlani ?
az nagyon bejött************* censored
-
jonnyjoker01
veterán
Point-and-click nyomozós játékokat tudtok adni? Yesterday meg a The Silent Age - Chapter One van meg.
Üdv. Johnny
-
Mezcal
addikt
Ferrari Enzo erlérhető az RR3-ban!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
törölt tag
Akciós a Crazy Taxi.
Meg is vettem, de létezik, hogy a rezgést nem lehet kikapcsolni??? -
csibu99
tag
Nem értem kifakadásodat, trollok mindig is voltak, maguk javára kedvezményezők mindig is voltak, furcsa moderátori döntések mindig is voltak és a cikkek színvonala is hullámzó általában. Mondjuk ha szerinted kár ide jönni, az megint furcsa, mert közben mégis itt vagy...
Ettől függetlenül én is egyetértek azzal, hogy ha a warez kérése tilos, akkor mindenki oldja meg ahogy tudja/akarja, ha pedig valami már súrolja az ilyen kérések határát, akkor inkább ne kérjünk ilyet, VAGY írjunk az illetőnek magánlevelet, aki szerintünk kompetens a dologban...
Filmes blogom: http://camera-obscura-csibu.tumblr.com/
-
Fitzgerald
veterán
válasz BalanceR #6353 üzenetére
Emlékeim szerint én próbáltam is anno valami összekókányolt emuval a Shenmue-t droidon.
Valószínűleg ugyanarról beszélsz.
ChuChu Rocket volt a géphez alapból.
Én a Quake 3-al játszottam, akkoriban inkább a Quake-hez húzott a szívem.
A Q3 Dreamcast egyébként az egyik legigényesebb port a konzolok történetében. Szebb is volt mint a PC-s, és volt benne extra kontent is.Shenmue meg..áhhh...az egyik örök kedvenc.
A sztori, a látvány, a zene, az interakció mélysége...megelőzte a korát minden tekintetben.
Kár hogy nem folytatják a sorozatot. -
BalanceR
addikt
válasz Fitzgerald #6351 üzenetére
Létezik valami NullDC nevű Dreamcast emulátor droidra, amiben lehet a Shenmue-t tolni, vannak videók róla a Tube-on, de ahogy nézem, kicsit szaggatós. (nameg sohasem szerettem az emulátorokat -túl sok kompromisszummal járnak) Egy portnak jobban örülnék.
Látom nem csak én DC-ztem szét az agyam minden nap suli után '99 környékén
ChuChuRocket, meg Sega Rally, UnrealTournament -neten a beépített modemmel, a Sega Arénában, meg zúzás ToyaCommanderrel... PowerStone, meg MSR csaták.... Régi szép idők...BtW kb egy éve egy orosz arc elkezdte portolni a Portal 1et, de valahogy elhalt a project, tud róla valaki valamit? Illetve esetleg Half life 1-2 port? Fél karomat adnám, ha tabon nyomhatnám Freemannel a City17 csatornáiban.
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz assemble #6347 üzenetére
Waaaaaa...
Le is rántottam.
Dreamcasten mennyit toltam annó...
Sjanos nem 1:1 port, nem ugyanazok a zenék (az eredetinek olyan hangulata volt, hogy néha csak azért kapcsoltam be) illetve a háttér nem animált, de a játék így is élvezetes.
A combo-k kicsit nehezek, és nincs joypad támogatás, touchpaden kicsit nehéz egy hosszabb kombinációt bevinni, de így is hatalmas.
Örülök, hogy a CrazyTaxy után ezt a Gamet is portolták Dreamcastről, már csak a Shenmue hiányzik, mert ugye JetSetRadio port is van.
DC4ewa.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
assemble
addikt
-
air
nagyúr
Feltételezed, hogy nem értem a mások által értelmesen leírt mondatokat? Értem.
Csak éppen bort iszol és vizet prédikálsz.
Vagyis amit mondasz, az nincs összhangban a cselekedeteddel. És ez a legnagyobb probléma a moderációval is. Elfogult, egyoldalú, szubjektív, következetlen.
Hagyjuk.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Érdekes. Az IAP kerülés néhány hete még warez volt. Mindegy, kezdem megszokni, hogy mostanában egyre többet vagyok meghazudtolva, és megalázva. Az ocsmánykodó trollok pedig még figyelmeztetést sem kapnak. A fórum színvonala kritikán aluli szintre kezd süllyedni. A szakmai tartalom egyre silányabb. Lassan nincs értelme ide járni.
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
-
MODERÁTOR
-
assemble
addikt
-
-myself-
tag
Sziasztok,
valaki elkuldene nekem privatba azt a file-t ami megkonnyitene a RR3 jatekmenetet?
Elore is koszi
a.
Nexus forever...
-
busman
veterán
válasz Fitzgerald #6327 üzenetére
Csak a play...wifi,mobilnet megy.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
aizen92
addikt
válasz FZsolt15 #6328 üzenetére
párom azt mondta hogy 45ös szinten van de még egyszer sem érezte szükségét hogy fizessen.
Azt hiszem fél éve játszik és szerinte ha fizetett volna akkor 1 hónappal előbb érte volna el ugyanezt a szintet. szóval nem kötelező perkálni csak ha nagyon nagyon gyorsan akarsz fejlődni.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
busman
veterán
válasz Fitzgerald #6325 üzenetére
Folyamatosan azt írja, hogy nincs kapcsolat....
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Nekem meg se mukan....
-
busman
veterán
Play áruház megy mindenkinek?
-
aizen92
addikt
Megjelent a Hayday!
Ilyen farmos fejlődős épitkezős marhaság. Asszony sokat játszik vele de eddig csak iOS-re volt elérhető.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
darkmore
tag
válasz Fitzgerald #6315 üzenetére
Huhú, először is BulkyPix (Dead Effect, Yesterday, Twin Blades), másodjára Lone Wolf világ!
Elérhetőek a könyvek is androidon!
Nézek róla valami videót, nagyon jónak ígérkezik, köszi!
-
Fitzgerald
veterán
Nagyon-nagyon igenyes rpg. Keves ilyen keszul. Persze ezt is lehuzza a sok technikai analfabeta, akiknek (az esetek nagy reszeben) user error miatt nem indul meg crashel a jatek. IAP-t nem talaltam benne eddig, viszont 1340 forint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
A subway surfers az tud szinkronizálni savegame-et? Van gyárilag ilyen opció benne?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én játszanék vele, de sajnos nem működik. Csak a fekete képernyőt mutatja, pedig play-en kompatibilis a telómmal (Alcatel OT-995).
Más: Megjelent a Garfield Kart
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Játszik valaki a Farming Simulátor 14-gyel?
-
őstag
Humble Mobile Bundle 3: 4 játék olcsón + 2 játék az átlag feletti pénzért + ismeretlen játékok a jövő héten. Még közel 14 napig tart az akció.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Where's my water 2-höz tudna valaki kulcsot adni FB ismerősként? (Alternatív megoldást ismerek én is, most legálisat keresek )
Dive ever, work never.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az év legjobban várt játéka megérkezett: Farming Simulator 2014
De ezen kívül megjelent még a Gangster Granny 2: Madness
És a Solar Flux HD. -
csibu99
tag
Nem tudom ismeritek-e, szerintem nagyon jó, főleg a "hónap legjobb 10 Android játéka" írások!
Filmes blogom: http://camera-obscura-csibu.tumblr.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Asus rog Rx 580 8gb TOP edition. Cserélném ráfizetéssel
- Seasonic Platinun SS-860XP Active PFC F3 pc tápegység
- gamer laptop, csere gamer pc, i9 14gen, rtx 4060, 16gb ddr5, 2tb m.2, 2év gari, számla, doboz
- Amd 3950x 16/32 / asus x570-e gaming / g-skill 32gb ddr4
- 8800GTS 320mb vagy 640mb(az se baj ha 2)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest