Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Nem tudom, ki hogy van vele. De ez a Walking Dead játék k*va jó!
A sorozatot is imádom... ez meg metrós játéknak állati!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
-
xenom0rph
őstag
PvZ2-ben egy ajtót csak több kulcs nyit... Nem egy kulcs, egy ajtó..?
halahala
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz Fitzgerald #5992 üzenetére
A tanyerszemu, japan manga gyoker rpg jatekoktol viszont eros sugarban a labam ele hanyok.
Na ezzel egyetértek!
[ Szerkesztve ]
https://rollerezz.blogspot.com/
-
geckowize
őstag
válasz Fitzgerald #5992 üzenetére
Igen, az utóbbi felvetésnek én is örülnék!
-
Fitzgerald
veterán
válasz geckowize #5991 üzenetére
Hey.
Lehetne, csak hat olyan szinten szujjjjektiv hogy kinek mi az igenyes, hogy ejj.
En pl. rpg fan vagyok, majdnem 20 eve kezdtem klasszik papir/kocka rpg-vel jatszani.
A tanyerszemu, japan manga gyoker rpg jatekoktol viszont eros sugarban a labam ele hanyok.
Masok szerint ezek a valaha keszult legigenyesebb szerepjatekok.Egy olyat lehetne csinalni szerintem is, hogy kulon a freemium, a full paid, es az ingyenes (ad supported) kategoriaban is osszeszedni mufajonkent azokat a jatekokat, amelyek tenyleg tartalmasak, hosszabb tavu szorakozast nyujtanak, es jo a supportjuk.
-
geckowize
őstag
Hello!
Egy téma-összefoglalóba nem kéne leírni az általános kategóriákra (autós, FPS, logikai, gondolkodós, agyatlan) pár igényes játékot összegyűjteni?
-
AlexWolf
senior tag
És Win98 alatt futott a PvZ?
Valaki tolta a Battle Nations című játékot?
Ha igen, akkor milyen? Jó? Nagyon F2P-es?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Sirpi
senior tag
Nem volt para az első résznél begyűjteni mindent, nekem egy héten belül megvolt. Egyrészt a zen gardenben minden nap vettem 3 virágot, meg egy 7500-as növényt, másrészt a Last stand pályának van egy olyan setupja, amivel kb. 15-20 perc alatt több mint 20.000-et lehet gyűjteni (tele kell rakni virágokkal a pályát):
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
xenom0rph
őstag
A PvZ 1-be is belekerült az IAP egy update során ,csak az a játék már annyira összevolt rakva, hogy túlságosan nem szól bele a játékmenetbe szerencsére ,és igen, szerintem is kicsit monoton lett az új rész..
halahala
-
ayo
veterán
válasz jozso1989 #5983 üzenetére
egyreszt gondolom nem foglalkozik vele annyit EA androidra masreszt ez egy android ficsor hogy ezernyi telefon van. amugy en maig nem tudom leszedni storybol mert samsung galaxy s advance hez azt irja nem kompatibilis. ettol fuggetlen az apk fent van es tokeletesen megy. ez van...
http://jateknaplo.blog.hu
-
válasz AlexWolf #5980 üzenetére
Mondjuk az utolsó update, ami ugye az összes PC-s feature-t beletette az első PvZ-be azért már ugyancsak lehúzós, hiszen vagy a végtelenségig farmolhatod a pénzt, vagy perkálsz igazi lóvéval, hogy játszhass az extra pályákon. Na nem mintha úgysem érné meg, mert tényleg jó játék, de azért már látszik az EA keze.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jozso1989
őstag
Szerintem meg egy olyan cégnél, mint az EA nevetséges, hogy egyáltalán ilyen kérdés előjöhet...
Mindegy én már megtanultam... Gameloft-tól és EA-től nem veszek játékot soha (hálisten ez most ingyenes, különben nem játszanék vele). Még azt is meggondolom megéri-e letölteni ingyen.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Ghostface
senior tag
Nálam PvZ2 nem melegíti az akksit (Xperia Sola), viszont nagyon szívja. Miután bezárom a játékot ugyanúgy szívja, sőt ha belépek az alkalmazásokba és leállítom akkor is meríti. Csak az segít ha újra indítom a telót.
PSN: Nifty_Ghostface
-
AlexWolf
senior tag
Baromi egyszerű, azért mert az első rész PC-ről lett portolva Androidra, és eredetileg az EA nélkül lett lefejlesztve az a rész.
Míg a második már eleve Androidra/IOS-ra lett fejlesztve, a lehúzós EA érában, így szerintem jogos az összevetés.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jozso1989
őstag
Tök érdekes, hogy nekem az SP még böngészéstől is leégeti a kezem, de PvZ2-től még csak langyos sem lett, ráadásul nem akad (mondjuk nem játszok órákat vele). xD
Itt látszik, mennyire hulladékul optimalizálnak androidra... A gyártóknak csak az iOS azt kész...
-
dokee78
félisten
PvZ2.
Annak van trükkje,hogyan kell zombit ölni,hogy levelet dobjon?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Jó, a PC-s megjelenés idején tényleg nem, mivel 2011-ben vette meg az EA a PopCap-et. De itt most Android-os játékokról beszélünk, nem értem, miért kell belekeverni a PC-t...
-
AlexWolf
senior tag
Az első rész, amikor megjelent még sehol nem volt az EA. A popcapot csak utána vették meg, amikor már híresek lettek a PvZ és a Bejeweled miatt. Az viszont igaz, hogy eredetileg csak PC-re jelent meg a PvZ 1 és csak az EA miatt jelent meg XBOX-ra, meg mindenféle egyéb platformra.
Az első rész megvan a megjelenése óta, szóval tuti nem volt akkor még EA.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
De akkor még valószínűleg nem szólt bele a játék készítésébe. Bár az első rész megjelenésekor még talán nem volt EA tulajdonban a PopCap (legalábbis a PC-s verzió megjelenésekor, abban asszem egyáltalán nincs EA logo).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirpi
senior tag
Azt mégis végig lehetett tolni droidon 1$-ért, minden növényt és tartalmat megszerezve.
Egyébként nem lenne igény egy külön PvZ2 topikra? Az utóbbi napokban eléggé elnyom itt minden mást
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
válasz Jumbozorz #5969 üzenetére
Nekem is iszonyúan melegszik (SGSII), és a képernyőzár feloldása után force close-ol, újra kell indítani, szóval még van mit csiszolni rajta. Egyiptom kivégezve (40/40), de az a bajom, hogy mivel összesen 3 féle pálya van az egész játékban, már most elkezdtem unni. Főleg, hogy összesen 6 slotom van (a 7.-et még nem nyitottam ki, mert baromi lassan szórja a kulcsokat), ezért nem sok változatosság van a pályákban, nem érzem azt, hogy hú de jó, hogy jön egy új küldetés. Ráadásul a 2-3. világban mintha ritkábban adna kulcsot is, szóval nekem se jön be az IAP-irány. De legalább nem is fogok fizetni érte, mert nagyon elszállt árak vannak benne (egy növény 537 Ft). Esetleg ha a 4. világ fizetős lesz, és nem túl durva árszabással, akkor meggondolom, de tárgyanként elvárni, hogy fizessünk eléggé a legalja...
A coinoknak sincs kb. semmi értelme, a power up-okkal szépen lehet gazdálkodni, nem vettem még egyet se, a 3 "isteni beavatkozás" meg szerintem csalás, úgy nyilván nem téma a pályákat megcsinálni. Ehhez képest nem vágom, miért is akarna bárki 450.000 coint megvenni 26 ezer(!) forintért?!
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Jumbozorz #5969 üzenetére
Na most sajnálom, hogy az EA beszállt a popcap-ba. Az első részt még a mai napig nyúzom kb minden létező platformon, de ha ez tényleg ilyen, akkor egyszer végigtolom, oszt megy a levesbe.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz AlexWolf #5968 üzenetére
Szia.
Minden növényt tuti, hogy nem lehet elérni, mert Én már a végén tartok és az első részből a kedvenc plantemet csak pénzért lehet megvenni a második részben. Sok változatos növényt ad és azokkal végig lehet vinni a játékot IAP nélkül. Viszont, ha mindent 3 csillagosra akarsz csinálni, akkor kökeményen el kell költened a játék pénzedet a pályákon instant killekre, meg zöld levelekre.Minden pályát el lehet érni,IAP nélkül is. Azokhoz csak kulcs kell, az meg csak szerencsén múlik mennyit kapsz egy pályán ( nekem volt olyan, hogy 3 darabot kaptam egy pályán )+ A Jetit mindig le kell vadászni!: )
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
PvZ2 nekem sem meríti olyan gyorsan az aksit (Galaxy Tab 10.1) viszont, ha menet közben lezárom a tabletet, majd újraélesztem, akkor megfagy és nem csinál semmit. Ugyan ez van ha kilépek, bent marad a taskok közt és amíg ki nem lövöm a task managerben, addig nem lehet újra játszani vele. Ettől függetlenül nagyon tetszik.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy el lehet érni minden upgradet, növényt, pályát stb. úgy is, ha nem fizetek egy kanyit sem?
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
-
MurdR
veterán
Dead Trigger 2.
Nekem bejön. Ezt most eltalálták.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
FZsolt15
aktív tag
Mai ingyenes app Amazonon: V for Vampire- szerintem nem rossz
-
ted_mosby
senior tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz ted_mosby #5947 üzenetére
A butább játékokról nekem egyből ez jutott eszembe:
Super Falling Fred: IAP-os, de sose érzetem szükségességét annak, hogy pénzt költsek rá.Névváltozás, korábban mustang08
-
-
ted_mosby
senior tag
Tudtok mondani olyasmi játékot mint a Jet Pack Joyride?
Vagy valami butább játékot? Tehát nem a 3ds 5gb-os csúcs játékokat, mert azokat nem szeretm Köszi!Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ayo
veterán
megjelent a blur! ingyenes
http://jateknaplo.blog.hu
-
etooo
senior tag
válasz dokee78 #5928 üzenetére
Igazából csak pár kritérium van, és ezeket kevergetik az egész játék során, szerintem nem vészesek.
Don't lose any lawn mowers - ne veszíts el egy fűnyírót se
Don't spend any sun for X seconds - ne költs napot X másodpercig
Don't let the zombies trample the flowers - ne hagyd, hogy a zombik átlépjék a virágos vonalat
Don't lose more than X plants - ne veszíts X virágnál többet
Don't plant on Dave's mold colonies - ne ültess Dave zöld trutyijaira
Produce at least X sun - termelj legalább X napot
Spend no more than X Sun - ne költs többet X napnál
Never have more than X plants - sose legyen több mint X virágod
Defeat X zombies in Y seconds - ölj meg X zombit Y másodperc alatt -
itouchfan
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem mondani olyan autós gameket, amelyek viszonylag valósághűek ahhoz képest hogy mobilon játszom? Köszi előre is..
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
dokee78
félisten
válasz enginev3.0 #5929 üzenetére
Sőt,elég jó akku szívó.
-
assemble
addikt
válasz Fitzgerald #5926 üzenetére
Sokszor tenyleg nagyon megszopat a jatek.
Nalam pl altalanos jelenseg hogy folyamatosan kifogy a tolteny (es ha neha-neha talalok egy ujratolto helyet, az is hamar ki szokott fogyni). Ezert folyamatosan a szar kis pisztollyal kell jarkalnom hogy legyen barmi eselyem ha jon egy kulonleges es legyen ra a masik fegyobol tolteny.
Nagyon sokszor meghalok es idonket olyan erzesem van h nagyjabol lehetetlen helyzetekbe rak. Multkor egy bezart helyen, ahol egy darab tolteny ujratolto sem volt, a 10 oldalrol folyamatosan aramlo zombik melle ramkuldott meg 2 kamikazet. Onmagaban a sima zombik ellen sem lett volna eselyem mert egyszeruen semmi toltenyem, semmim nem volt. De a kamikazek ellen meg aztan plane baromi hatasos a csavarkulcs amivel hadonazhatok... -
dokee78
félisten
Ez a Plants vs Zombies 2,nagyon tetszik,de nehezek a 3*-os pályák.
Sajnos nem értem a kritériumokat.
Amik kellenek az adott pályához. -
xenom0rph
őstag
-
Fitzgerald
veterán
Nekem is mk2 mar a granat, de meg igy sem az igazi szerintem
Megvan a shotgun is, az m16 is. Az smg upgradelve van. Kommon zombikkal nincs is gond, mar alapon is jo a shoti es az m16 is. De amikor egy hangyaf*sznyi mapra berak 2 kamikazet meg egy scienfistet a program egy menetben, az mar olyan kocsogseg, amit direkt azert talaltak ki, hogy vegyel goldot. Az elso resz azt kell mondjam hogy jobb volt ilyen szempontbol.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz Fitzgerald #5923 üzenetére
Upgrade-eltem a gránátot és a gyógyitalt igy most a gránát elég jó hatásfokú.
Tudós zombi és a robbanóhordós zombinak igy már elég 1 gránát plusz pár töltény.
A shotgun papírjai már megvannak de nem bírom legyártatni mert jelenleg több pénzt visz a gránát és gyógyital pótlás mint amit szerzek.Még nem adom fel, küzdők mint a brit oroszlán!Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Fitzgerald
veterán
A csirket en sem tudtam meg megfejteni. De a granat is csak sima zombik ellen jo, a komolyabb ellenfelekre kell ketto-harom, meg meg ket tarnyi golyo. Kamikaze + Scienfist ellen meg eselyed nincs, ha beszorulsz valahova. Remelem atdolgozzak majd a balanszot kicsit. Nagyon sokszor halok, pedig 360 kontrollerrel jatszok.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! A Where is my water 2ben
SPOILER!!!!
eljutottam egy kapuig, ami csak kulccsal nyílik. Hogy lehet kulcsot szerezni...?
SPOILER vége
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
golyós
addikt
válasz Fitzgerald #5910 üzenetére
Én is itt akadtam el.Pedig már easy-n tolom hátha, de mindig marad 8-10 zombi.Kezdek agyérzést kapni.
Mondjuk egy upgrade-re órákat várni, hogy csak simán aktiválódjon és utána még plusz órák mig összerakja a fegyvert.
Ez a rész sem lesz túl sokáig a telefonon mert nagyon csak a pénzről szól.
Nem az a bajom, hogy fizetni kell hanem az, hogy a játék elején már esélytelen vagy.Mi lesz itt a közepe táján?A zombik egyre gyorsabbak a fegyverek egyre gyengébbek.
A gránátos csirke értelmére még nem jöttem rá, mire jó? Elszalad és nem történik semmi.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Zol77
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #5915 üzenetére
Ez nem jó ? : [link]
Lehet váltani fps , és taktikai nézet között is. -
xenom0rph
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudjátok, hogy jönni fog-e droidra valamilyen Call of Duty FPS? Tudom, van a Black Ops Zombies , de én olyanra gondolok mint pl. a CoD 4.
Üdv. Johnny
-
erzol
őstag
Szia!
Ebben lehet választani, hogy kép, sziluett vagy név szerint keress:
Hidden object wilderness -
drmotto
őstag
Magyart szerintem nem fogsz találni, legalábbis nekem nem sikerült.
Keress a playen Bigfish Games, G5 Entertainment és Anuman játékokat. Eléggé minőségiek. A feleségem egy SGS-en játszott velük a tablet előtt, tehát neked is jó lehet. Van olyan is, ami kiírja hogy mit kell keresni, meg olyan is, ahol a tárgyat mutatja.
Itt említettem is párat.
Ha kell még tipp, szólj. -
citkar
addikt
válasz xenom0rph #5907 üzenetére
A méret és a felbontás rendben, de olyan kellene, amihez nem szükséges angol nyelvtudás, vagy a tárgy körvonalát mutassa vagy ha angolul írja egyes játéknál pl ha a kurzort ráviszem a névre megmutatja mi is az.
Amiket néztem mindben kellett vhol angol nyelv, ami körülményessé teszi...magyar lenne a legjobb, vagy a fent említett segítséggel is megfelelne egy. -
Fitzgerald
veterán
DT2-ben csak en szivok ennyit az elso afrikai kuldetessel?
Egyszeruen keptelen vagyok elegendo zombit leloni a helikopterbol... -
BalanceR
addikt
Azért vannak jó játékok is droidra, amik izgalmasak, és valóban élvezhetőek:
PL.:FPS:
Shadow Guardian (Sajnos csak 2.3 alatt fut)
Shadow Gun
Modern Combat széria
Dead Space
BackStab
MassEffectLogikai:
Spirits
Osmos
World of Goo
Kairo
Yesterday (nagy kedvenc)Autós:
RE-Volt#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
MurdR
veterán
válasz jozso1989 #5906 üzenetére
De játszani is lehet telefonon, anno amikor 6600-m volt, jobb játékok voltak mint most. És az nem 2-3 éve volt. 250kb-ban érdekesebb és izgalmasabb volt a játék mint a jelenlegi 30-40 megás semmik
Bozek ismerem őket, múltkor még olvastam a ''fejlesztőnek'' egy riportját, hogy X év távlatában hogy látja a dolgokat...
(OpenTTD, az a fizetős egy forintot sem ér.)[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
jozso1989
őstag
Játszani nem telefonon kell. Ha nem tetszik, nem játszol vele. Én pl. csak hazafelé a melóból játszom a metrón 20 percet és kész. Ahhoz tökéletes a DT2, vagy Plants vs Zombies 2, esetleg a Walking Dead játék, ahol szintén 5-6 perc egy pálya.
Amúgy nem tudom, tudsz-e PC-n, konzolon, bárhol mutatni olyan játékot ami olyan, mint mondjuk anno a Half-Life2, vagy az MGS széria PlayStation 1-2-n. Na hát én sem.
De, ha annyira unatkozol, hogy telefonon akarsz játszani, töltsd le PC-re a League of Legends-et, na az tartogat érdekes játékmenetet... ha egyáltalán eljutsz level30-ig...
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Olyan játékot keresek, hátha tudtok segíteni ami 5 colos telón játszható tárgykereső.
Ingyenes előny, de nem feltétlenül csak ingyenes jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest