Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a monument valley-hez hasonló játékot? Gyerekeimnek (7 és 10 éves) nagyon bejött, és nyúznak miatta hogy találjak hasonlót.
Köszönöm! -
drmotto
őstag
Tudnátok ajánlani valami jó biliárdot? Akár snooker, akár pool.
Ingyenes lenne az ideális, de ha fizetős se baj. Az Iware féle Pro Snooker 2017-et próbáltam, jó is lenne, de a gyakorláson kívül mindent meg kell venni benne egyesével.
Köszi -
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Feltettem a Frodot egy M3 tabletre. Segítsetek légyszi, hogy lehet betölteni benne bármit is?
Menü gombom az nincs, csak a billentyűzet. -
drmotto
őstag
Ha már szóba került az FM, akkor kérdeznék egyet.
Az átigazolás rész már működik? Én kb 2010-ig játszottam vele, a botrányos átigazolási rész miatt hagytam abba. Akkoriban én senkit se tudtam megvenni, nekem meg senkit se adtak el. PL Messi ingyen se kellett senkinek, míg nekem az éves GDP-ért se adták oda. -
drmotto
őstag
Sziasztok.
IAP kérdésem lenne.
A tabletemen van két email fiók. Az egyik a sajátom, azzal szoktam játékokba bejelentkezni. És egy másik, ami közös családi fiók, azzal szoktunk a playen vásárolni. Utóbbihoz van a bankkártyám is megadva.
Most egy játékban vásárolnék, és csak a közös fiókot kínálja fel lehetőségként, pedig a sajátommal be vagyok benne jelentkezve a play games-be. A kérdésem, hogy ha a közössel vásárolok a játékban, akkor az tudni fogja hogy vásárolva van? Vagy inkább hozzá kellene rendelni a saját fiókomhoz is a kártyámat?
Köszi -
drmotto
őstag
Sziasztok!
Aki játszik a Jurassic World builderrel, az meg tudná mondani, hogy az adatok több gép közötti szinkronjához elég belépni a google games-be, vagy kell a face bejelentkezés?
köszi -
drmotto
őstag
A playen kideríthető egy játékról, hogy menti-e a játékállást a play gamesbe/facebookra?
A sokadik olyan játékba fut bele a feleségem, aminél ott a play games ikon, de pont a lényeget, a mentést nem csinálja. Az acsik nem izgatják, viszont több eszközt is használ, hol egyszerre hol külön, és jó lenne ha nem kellene minden játékot mindig előröl kezdenie. -
drmotto
őstag
válasz Narxis #22940 üzenetére
Igazából nem érdekelne a dolog, főleg az archivementek, csak kib****tt bosszantó hogy valahol valaki úgy dönt, hogy akkor most töröl minden eredményt és nekem nem a saját képem a képem, hanem valami olyan rajz, aminél a 10 éves fiam különbet rajzol.
Ahogy a playen néztem nem vagyok ezzel egyedül. Szerintem mindenki így fog a végén járni, amikor egy új játékba akar belépni.
Ja és a gplusz ismerőseim sem az ismerőseim már, így pl onnan se tudok találni 1-1 játékot.
Fasza fejlesztés lett, nem mondom. -
drmotto
őstag
Ez a google play games izé egyre jobb. Most hogy nem a saját nevemen és képemmel vagyok bent, hanem valami ratyi rajz az avatarom, ismét 1. szintű lettem benne. És kell 1000 xp a szintlépéshez. A vicc az, hogy be vagyok jelentkezve most is több játékkal is, de azokhoz is azt írja hogy nem szereztem meg egyetlen archivementet. Viszont a játék gondolom nem fogja még egyszer kiadni, mert egyszer már megszereztem szerinte.
Gratulálok google, csak így tovább... -
drmotto
őstag
Sziasztok!
Fery02 ezen kérdésének első felére tud valaki választ?
Erre:
"1. Oké ez az új Play Games-es dolog, hogy már nem muszáj magunkat adnunk, hanem megadhatunk a profilunkhoz akármilyen becenevet és hozzá kiválaszthatunk egy jópofi képet egy előre megadott gyűjtményből, de... van mód arra, hogy egészet vissza lehessen csinálni és az igazi nevemmel és az igazi képemmel szerepelhessek megint, mint régen?"Köszi.
-
drmotto
őstag
Nem csinálok, nem rugózok, nem arcoskodok. Segítséget kértem, 2 embertől kaptam építő jellegű hozzászólást, neki köszönöm.
Mindenki más azért ba**tat, hogy de miért nem csinálok kamu meg nem kamu face profilt. Leírtam hogy nem, ennyi. Csak. Erre szerintem nem az a válasz hogy de, meg miért. Nem én hoztam fel újra. Meg újra. Ennyi.
Részemről a téma lezárva.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz fery02 #21624 üzenetére
A Sony lesz a hibapont. A TC Adb megoldás működik jelenleg egy G4-el, egy G2 minivel, Egy P8 Lite-tal, és két P31xx tablettel. A Sonyval viszont a Helium sem kapcsolódik, a MyPhoneExplorer fe lse mismeri, a Mobilego látja de nem tud vele mit kezdeni.
Korábban egyébként működött az adb pluginos módszer, így próbáltuk meg a G2 miniről a költözést a Sonyra, de azóta kapott egy frissítést, simán lehet hogy abban lett valami módosítva.(#21625) locaLpatrioT
Neked ezért fizetnek? Ha egyszer leírom, hogy nem, az pont azt is jelenti ami oda van írva. -
drmotto
őstag
Google play games anomáliában kérném a segítségeteket.
Adott egy játék, az Ocean Mania, ami elvileg play games játék. A googlew appban ott is van, viszont a játékban nincs lehetőség arra hogy bejelentkezzek. Így viszont nem menti az állást a felhőbe, ami viszont kellene, mert át kell költöztetnem a feleségemet az új telefonjára.
Van valami megoldás erre?Köszönöm, és kellemes ünnepeket!
-
drmotto
őstag
válasz Quasi_modo #20080 üzenetére
"Eltolok egy platformot a figura meg ott marad a levegőben lógva"
Ez nekem is feltűnt, de én azt hittem hogy így normális, mert úgy tűnik, mintha a homokon állna.
Egyébként szerintem egy jó 4 csillag, bár az ötödik pályán elakadtam, mert nem bírom megszerezni a harmadik totemet vagy mit. -
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Segítsetek légyszi. Keresek egy játékot, a címe kellene.
Slot car szerű autóverseny, csak belső nézetes.
Köszi -
drmotto
őstag
Nem láttam, nem is érdekel igazán. Nem az én területem/feladatom. Én csak nevelem a gyereket itthon, 10 évesen érthetően beszél, olvas, ír.
De tudod mit? Szólok is hétfőn itt a fideszes főnöknek, hogy nyújtsanak már be egy módosítót a parlamentben, hogy 18 alatt ne telefonozzon az a büdös kölök, mert nekem se volt neki se legyen jó.
Sőt mindjárt felmegyek és ki is zavarom a kertbe kapálni, hozzon valami hasznot is, így iskolaszünet idején...
Azért mert neked szar volt a gyerekkorod (szigorúan ebből a szempontból) még hadd ne tegyem azzá a mai gyerekekét.
Téma részemről lezárva, mert a veled való vita miatt már nem látszanak az általam ajánlott játékok...@(#18523) Neeko
Egyel feletted ott vannak a lányom kedvencei.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Tipikus negyvenes szöveg. Az lemaradt hogy menjen ki a térre játszani, meg bezzeg az én időmben...
Láttál te már negyedikes gyereket? Az enyém például tud írni, olvasni, és sok esetben jobban kezeli a számítógépet/telefont mint az ötvenes kollégám, aki megijed ha bármi megjelenik a monitoron. Hová akarod hanyagolni, amikor tőlünk pár országgal balra nem táskával hanem tablettel járnak iskolába, és digitálisan megy az oktatás? Maradjunk le ebben is, nem csak a nyelvtanulásban?
Off vége mert nem fog senki ajánlani játékot.Az én lányom kedvencei:
My Talking Angela
Princess Libby: Tea Party -
drmotto
őstag
Kislányos szülők figyelmébe:
Princess Tea Party
Négy éves lányom harmadik napja nem akar másik játszani. Egyszerű, de leköti. -
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
PS3 kontrollert milyen típusú játékokhoz érdemes használni? -
drmotto
őstag
válasz Doki16 #15576 üzenetére
@(#15583) Doki16
4 évesem kedvencei:
Talking Tom2, My Talking Tom, Smart baby games, Smart kids games[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Hogy lehet egy játék eredményeit, állásait törölni a google felhőből?
Köszi -
drmotto
őstag
Az Adventures of Mosaika-hoz hasonló játékot tudnátok ajánlani?
-
drmotto
őstag
Ha volt már, bocsesz. Szerintem jó lett.
-
drmotto
őstag
PWZ2-ben Egyiptomban a Jeti állandóan kulcsot ad, de már nincs rá szükségem, minden ki van nyitva. Jó lesz ez még később is, vagy hanyagolhatom a Jetit?
-
drmotto
őstag
-
-
drmotto
őstag
Magyart szerintem nem fogsz találni, legalábbis nekem nem sikerült.
Keress a playen Bigfish Games, G5 Entertainment és Anuman játékokat. Eléggé minőségiek. A feleségem egy SGS-en játszott velük a tablet előtt, tehát neked is jó lehet. Van olyan is, ami kiírja hogy mit kell keresni, meg olyan is, ahol a tárgyat mutatja.
Itt említettem is párat.
Ha kell még tipp, szólj. -
drmotto
őstag
Ha az első felére gondosz annak amit írtam, akkor arra, hogy semmi sztori, csak keresgélj tárgyakat.
Ha a második felére, akkor szinte bármelyik Bigfish Games, vagy G5 Entertainment kiadású játék jó.
Ezek voltak eddig a kedvencek:
Bigfish:Azada
Adventure Chronicles
The Serpent of IsisG5 Entertainment:
Dark Arcana: The Carnival
Nightmares from the Deep
Paranormal Agency[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
FIFA 2014:
"This week only – get a FREE Gold Premium Pack!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest