Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
Jumbozorz #5969 üzenetére
Nekem is iszonyúan melegszik (SGSII), és a képernyőzár feloldása után force close-ol, újra kell indítani, szóval még van mit csiszolni rajta. Egyiptom kivégezve (40/40), de az a bajom, hogy mivel összesen 3 féle pálya van az egész játékban, már most elkezdtem unni. Főleg, hogy összesen 6 slotom van (a 7.-et még nem nyitottam ki, mert baromi lassan szórja a kulcsokat), ezért nem sok változatosság van a pályákban, nem érzem azt, hogy hú de jó, hogy jön egy új küldetés. Ráadásul a 2-3. világban mintha ritkábban adna kulcsot is, szóval nekem se jön be az IAP-irány. De legalább nem is fogok fizetni érte, mert nagyon elszállt árak vannak benne (egy növény 537 Ft). Esetleg ha a 4. világ fizetős lesz, és nem túl durva árszabással, akkor meggondolom, de tárgyanként elvárni, hogy fizessünk eléggé a legalja...
A coinoknak sincs kb. semmi értelme, a power up-okkal szépen lehet gazdálkodni, nem vettem még egyet se, a 3 "isteni beavatkozás" meg szerintem csalás, úgy nyilván nem téma a pályákat megcsinálni. Ehhez képest nem vágom, miért is akarna bárki 450.000 coint megvenni 26 ezer(!) forintért?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest