Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz janeszgol #27997 üzenetére
Tenyleg jol van megcsinalva, eleg komoly muveszi ertekek vannak benne es profin van megvalositva, szoval tenyleg a legigenyesebb mobil jatekok kozott van.
Ami a problema (legalabbis az 1-nel az volt), hogy nagyon rovid, ha jol remlik 1-2-3 ora alatt teljesen vegigjatszhato (a DLC nelkul legalabbis), onnantol meg semmi motivacio nincs megegyszer elinditani...[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz Freddycom #27384 üzenetére
Nemtom, en felraktam telefonra, tabletre is, mindketton splash screen utan azonnal kilep hibauzenet nelkul.
Nem is annyira eroltetem magam, hogy kideritsem, hogy miert nem akar menni, mert amit olvastam rola (allando netkapcsolat nelkul nem mukodik), az alapjan garantaltan soha egy forintot sem fizetnek erte. Ha ennyire kepes a nintendo, felolem nyugodtan lehuzhatjak magukat. -
assemble
addikt
Volt egy freemium-os SP resz, de az nem mostanaban volt mar
De ez a jatek pont nem freemium, 1 darab IAP van benne amit egyszer kell megvenni es unlockolja a teljes jatekot. Ez a legkorrektebb fajta IAP, csak technikailag IAP, valojaban azzal veszed meg a jatekot.Play Store-on szerintem nem is nagyon lehetseges ilyen, hogy egy IAP amit megveszel, ne az accodhoz hanem csak a konkret keszulekedhez kotodjon.
-
-
assemble
addikt
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz interstate76 #24564 üzenetére
Jah, regen sztem kb fele ennyiert meg lehetett venni egyben az egeszet.
Gondolom kesobb nagyokos menedzserek rajottek, hogy "tul jo" a jatek, es "tul olcson" vegig lehet jatszani, aztan lehuzosabba csinaltak. Emlekszem ebbol nagyobb felhaborodas is volt anno, aki korabban megvette a teljeset, meg annak nem unlockoltak a palyakat es ujra meg kellett volna venni. Vissza is kertek sokan ezek utan a penzuket, koztuk en is.Jah, az a jatek inkabb felnotteknek valo De amugy eleg poen.
-
assemble
addikt
válasz interstate76 #24562 üzenetére
Nem ezt rontottak el egy ideje egy frissitessel amikor ingyenesse tettek? Eredetileg ugye ugy jelent meg, hogy fizetos volt, de IAP-ok nelkul az elejetol a vegeig vegigjatszhato volt, ahogy annak lennie kell, en meg ugy nyomtam le.
Nem tudok amugy nagyon hasonlorol mobilon, plane ami ilyen igenyes lenne... PC-n a "Neighbours From Hell" hasonlo stilusu, de nem tolvajos, es talan inkabb nem ajanlanam meg a 7 eves lanyodnak
-
assemble
addikt
válasz Maxtreme #24556 üzenetére
Az GP baromi jo volt, a GP2-nel jobb jatekot meg kb a mai napig nem lattam mobil platformon. Konzol minoseg, brutal grafika, zene, multiplayer, stb.
Amugy ahhoz kepest h ez Shield exkluziv (ideiglenesen), nem latom h annyira durvan szebb lenne mint a GP2 - persze az latszik h vannak dinamikus arnyekok - de ez ilyesmi jateknal pont nem olyan latvanyos. A kornyezet monduk eleg reszletgazdagnak nez ki.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Na elerheto lett hivatalosan: Pokémon GO
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz DrJaka #24262 üzenetére
Az apkmirror-t az androidpolice hostolja, ami a legmegbizhatobb es leghitelesebb oldalak kozott van, nyugodtan le lehet szedni onnan, onnan garantaltan nem fogsz malware-t vagy virust leszedni. md5 hash is hitelesiti a cuccot.
A frissites sem problemas, mivel az egesz jatek online, a szerveren tarol mindent, nyugodtan letorolheted es felrakhatod barhonnan, a Google accountodhoz menti a jatekallasodat folyamatosan.
Kasya: bizony fogyoeszkoz a pokeball, folyamatosan ujra kell tolteni pokestop-okbol. En mar ott tartok (10+ szinten), hogy el se dobalom mindig a haszontalanabb lenyekre oket, van h inkabb otthagyom oket. Egy pokestop 1 alkalommal tenyleg nem ad sokat (olyan 1-5, tipikusan mondjuk 2-3), de egyreszt 5 percenkent lehet latogatni oket, masreszt olyan helyre kell menni ahol sok van beloluk. Ma reggel pl egy darabom nem volt, azota meg lett 50+ belole egy kis gyujtogetes es takarekoskodas alatt, es kozben fogtam par eleg eros pokemont is
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz Danny365 #23985 üzenetére
Talan a mozgashoz lehet koze benne (ami VR-ban akkor termeszetes, ha egy helyben vagy vagy egyenletes sebesseggel mesz - vagyis nincs gyorsulas), esetleg a kamerahoz. Azt en se nyomtam sokaig amugy, de azert sem, mert nem nagyon kotott le. A Smash Hit joval jobban tetszett pl.
-
assemble
addikt
válasz fery02 #23702 üzenetére
En eleg sokat probaltam, es nem hiszem h lesz.. Szerintem a nagyon nagy reszet azonnal elvittek, ami miatt kicsit kesobb meg neha elerheto volt nehany darab, az valszeg ilyen sikertelen rendelesek/fizetesek miatt lehetett..
Vicces, h ismeros kb az egesz akcio indulasa utan 2 oraval kapott emailt toluk az akciorol, amikor megkapta, abban a pillanatban rakattintott, es mar el volt fogyva.Illetve amikor a OnePlus 3 megjelenik, az utan logikus lenne ha lenne megint raktaron, mert szerintem elegge nyomni akarjak a VR-t vele, de ugy mar sztem nem ingyen lesz az.
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Resident Evil 5 (jelenleg csak Tegra X1-el kompatibilis sztem)
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Radiangames jatekok olcson
-
assemble
addikt
válasz B******** #22279 üzenetére
Milyen masik tabornak? Ugy erted azoknak, akik normalis jatekokkal akarnak jatszani? Ugy erted van mas tabor is, akik tudatosan szemettel akarnak jatszani? Mert ilyen tabor szerintem nincs. Inkabb csak olyan van, aki szimplan nem ismeri a jo jatekokat, es sajat magat becsapva az ilyen hulladekokkal jatszik mikozben gyozkodi magat, hogy jol szorakozik, mikozben tavolabb se lehetne az igazsagtol. A freemium jatekok nem is igazan jatekok, 90%-ban csak szintiszta frusztracio, idorablas (varakozas/reklamnezes) es/vagy penztemeto (IAP). Ja, es a sokak altal emlegetett IAP talan meg a legkevesbe artalmas dolog bennuk. A folyamatos, veget nem ero grindeles tokeletes folyamatos frusztracio forras, a varakozas az elrabolt idon tul egy fuggoseget epit fel, hogy minden egyes nap el kelljen inditanod azt a szemetet. Egyszoval tokeletes az idegrendszer legyilkolasara es az ido teljes elvesztegetesere, amik kozul a penz egyiket sem tudja kesobb mar visszahozni, meggyogyitani. Az igazsag az, hogy a freemium jatekok vannak a legkevesbe ingyen. Beleertve a legdragabb fizetos - de jo jatekokat is, amikkel tenylegesen onfeledten lehet jatszani amikor csak akar az ember.
Akinek keves ideje van jatszani, annak van a vilagon a legkevesbe ideje a grindfest-varakozos-reklamnezos undorito freemium szemetekre. Egy normalis, jo jatek barmelyik tiz perceben tobb jatek es szorakozas van, mint egy freemiumban 100 ora farmolas alatt osszesen.
Freemium Isn't Freehedgehog: Csak leirtam, hogy a freemium jatekok a jatekipar rakja. Ettol fuggetlenul tolem barki azzal jatszik, amivel akar. Peldaul koztudottan vannak olyan emberek, akiknek oromot okoz saajt maguk sanyargatasa, es erre a celra a freemium jatekok peldaul biztos, hogy tokeletesek.
-
assemble
addikt
válasz Narxis #22275 üzenetére
Az, hogy valami ingyenes es van benne IAP, sztem nem jelenti feltetlenul azt hogy freemium. A Reaper, Smash Hit peldaul sztem tipikusan nem az, sokkal inkabb egyszeri fizetos jatekok, amiket mellesleg ingyen is ki lehet probalni (a tobbi emlitettet nem ismerem), es ezzel amugy sajnos az eros kisebbsegbe tartoznak, eleg ritka az ilyen jatek. A freemium jatekoknak vannak eleg egyertelmu ismertetojelei. Es annyi van beloluk, hogy szinte keresve se talalni mast. Igen, a candy crush peldaul az
[ Szerkesztve ]
-
-
assemble
addikt
válasz Saccco #22217 üzenetére
Bar az IAP-ok nagysaga is sokat elmond, onmagaban nem is az a fo gond. A problema merteket inkabb az hatarozza meg, hogy egy jatek mennyire (es mennyire elvezetesen) jatszhato IAP-ok nelkul, ami nagyban a jatekmenettol fugg. A legtobb freemium jatekot (az ingyenes jatekok legyenek mindig gyanusak) ugy talaljak ki, hogy az elejen meg viszonylag jol haladj, beszippantson, aztan szep fokozatosan teljesen ellehetetlenul a jatek IAP nelkul, vagy legalabbis eszetlenul sokat kell farmolni, vagy varni, vagy reklamokat nezni, hogy barmit elore tudj haladni. A mai nepszeru ingyenes jatekok 90+%-a ilyen, es az osszes ilyen egy kukabavalo szemet.
Ugyanakkor lattam nagyon igenyes (alapbol fizetos) jatekokat, amiben bar vannak IAP-k, azok nelkul is tokeletesen jo a jatek, sot, sokszor azok inkabb elrontjak az igazi jatekot. Ilyen peldaul a Riptide GP2. Az ilyen azert ritka, mint a feher hollo.
Es van a tobbi egyszer fizetos, igenyes jatek, ami raadasul teljesen IAP mentes, ez a legjobb fajta jatek, az ilyen szinten ritka, mint a feher hollo.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Quasi_modo #22140 üzenetére
Azon tul hogy a forint arfolyama is azota szarabb, en amugy arra tippelek, hogy ez megnagyobb, mint az elozoek (ahogy a 2 is hosszabb/nagyobb volt, mint az 1 es dragabban is jelent meg), evek ota fejlesztettek, gondolom nem veletlenul,
-
assemble
addikt
válasz Quasi_modo #22138 üzenetére
Amugy az elozo 2 resz alapjan ez meg meg is er annyit. Iszonyatosan igenyes, lebilicselo, szuper grafika. Teljesen reklam es IAP mentes. Egy igazi gyongyszem a mai sok mocsok kozott. Egyertelmuen a legjobb jatekok egyike, amit valaha jatszottam mobilon/tableten.
Magyar penztarcaval persze ertheto ha az ember megvar egy learazast, a kerdes csak, hogy megeri-e kivarni -
assemble
addikt
Learazva: Thomas Was Alone
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz Danny365 #21495 üzenetére
Basszus, nem gondoltam volna h ez valaha kijon mas platformra, de belegondolva a PSP verzio most mult el 10 eves, ezek szerint csak "idoleges" exkluzivitas volt, megha baromi sokaig is tartott.
Amugy ezt meg a Vice City Stories-t is vegignyomtam anno PSP-n, de azert nem rossz ha kijon mashova is. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
In this casual physics game you play an eight-legged cephalopod trying to live the American dream, passing himself off as an average Joe as he gets married, enters the workforce, and raises a family.
(AP cikk)
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Starific - Endless Reactor (ingyenes+IAP mentes)
-
assemble
addikt
Q.U.B.E.: Director's Cut (tegra only)
-
assemble
addikt
Play! Emulator Can (Kinda) Run PlayStation 2 Games On Android—And A Very, Very Early Version Is Available For Download
Majd egyszer talan hasznalhato lesz.. -
assemble
addikt
válasz saelin #18654 üzenetére
Az jon igy, amit szandekosan leszarnak a fejlesztoi, ami manapsag mar nagyon keves jatekra igaz. Ha pedig kello figyelmet forditanak ra, altalaban eppen hogy elobb jon androidra, mint ios-re, mert ott nincs ilyen tobb hetes review folyamat aminek a vegen sokszor random mondvacsinalt barom indoklasokkal visszadobjak az appodat.
-
assemble
addikt
válasz WhiteWalker #18480 üzenetére
Igy van, csak a fejlesztokon mulik, most rakeresve ugy latom, hogy az emlitett konkret jateknal ez pont meg is van csinalva, pont a g+ cloud savinggel amirol beszeltem, szoval ennek a jateknak az eseteben targytalan a dolog. [link]
Viszont tenyleg elore szolok, hogy az apple betegesen magahoz akar mindent lancolni, szoval ha mondjuk toluk akarnal android-ra visszavaltani, a legtobb dologra az lenne a valasz, hogy "azt nem lehet atvinni", altalaban mert a szolgaltatasaik nem is leteznek mas platformokon. Ezert ha nem szimpatikus ez a dolog, a legjobb ha nagy ivben elkerulsz mindent, amin alma logot latsz.
-
assemble
addikt
válasz WhiteWalker #18477 üzenetére
A google az, aki szo nelkul kiadja majd minden cuccat android mellett ios-re is, es ez igaz a google play alapu szolgaltatasokra is, bennefoglalva a felhobe mentessel. Innentol csak hasznalni kene az adott opciokat egy fejlesztonek, hogy gombnyomasra mukodjon a dolog. Vagy megcsinalhatja a sajat crossplatform felho alapo menteset. Ha ezek utan sincs ez megcsinalva, csak a jatek fejlesztoit hibaztathatod.
Egyebkent pedig ha a "próbálnak magukhoz láncolni" kicsit is zavar, akkor meg most azonnal felejtsd el az iphone-t, ios-t, mert az apple-nel durvabban ezt senki nem muveli a vilagon. Szerinted egy apple cloud-on tarolt mentest fogsz tudni folytatni android-on? Szerinted az apple kiadta android-ra az imessage-t? Felejtsd el. Ha egyszer naluk van, minden erejukkel gondoskodnak rola, hogy az eletben ne tudj elszabadulni.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Learazva: Hitman GO
-
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz Mandarindara #17711 üzenetére
Kifejezetten mobilos jatekok kozott az ilyen (igazi, jo jatek) ritka, mint a feher hollo. Tipikusan nagygepes atiratokat keresgelj szerintem, vagy multiplatformra irt indie jatekokat.
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz no more #17704 üzenetére
Jah, kb ugyanaz, mint az Injustice (meg WWE Immortals - errol most olvastam csak h van ilyen is), az egesz jatek gyakorlatilag egy grindfest. Gyakorlatilag csak az arany kartyak ernek barmit is, amikert vagy fizetsz, vagy x orakig farmolsz es vert izzadsz.
Fizetni egy forintot nem fogok erte elvbol sem, grindelni pedig tuti hogy egy percet sem fogok benne, mert annyit nem er meg. Max egyszer leporgetnem a palyakat es kesz - ami persze arany kartyak nelkul nem megy, szoval reszemrol egyelore ennyi ez a jatek
Ez kell a nepnek, IAP-s freemium szar, mint a mai mobiljatekok 90+%-a.
De ennek legalabb nagygepen/konzolon van egy normalis valtozata.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Elerheto az MKX
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Meg olcso cimek:
Castle of Illusion
Shadowrun Returns
NBA JAM[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Tales from the Borderlands (Telltale)
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Baldur's Gate II
Brothers in Arms® 3(es kozben Hearthstone mar tenyleg nem regiozaras )
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
SimCity BuildIt
(iap veszely) -
assemble
addikt
válasz DJGABI #14995 üzenetére
A legtobb program, jatek semmit nem tud kezdeni azzal, hogy "nyocmagos" (meg asztali gepen sem, nemhogy mobilon), ellenben ha a magok jo gyengek (es gondolom nyilvan azok egy ujabb snapdragon-hoz kepest) vagy mondjuk gpu teljesitmeny nem jo, azokon meghal az egesz, nyoc mag ide vagy oda. Szoval ebben a formaban parasztvakitas kategorianak hangzik, valos sebessegben sok 2 magos mobil proci is elverne.
-
assemble
addikt
válasz Ereshkigal #14992 üzenetére
Elvileg van, hivatalosan kapcsolodik hozzajuk, egyebkent en sem tudom mi ez pontosan.
Vannak benne iap-ok, de az ertekelesei nem rosszak (ios-en se).... -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Hearthstone Heroes of Warcraft
(meg csak nehany regioban erheto el, es csak tabletekre)
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest