Új hozzászólás Aktív témák

  • Danny365

    őstag

    Mondjuk én inkább olvasok 1-1 angol copypasztát, mint 2 oldalnyi felesleges OFF-ot.

    Más: megvettem tegnap a Goat Simulator Goatz játékot...háát, bugos. Értem én, hogy ez a bája a játéknak, de mikor konkrétan játszani nem lehet, mert a kecském kifekszik és nem kel fel, vagy éppen kiesek a világból, ilyesmik, az annyira nem szórakoztató. Ráadásul 4 achievement is bugos és nem lehet megnyitni, ami különösen böki a csőröm.

    Illetve tegnap vagy az előtt végig vittem a Mortal Kombat X-et, mivel bár untam, kíváncsi voltam, mi lesz az utolsó torony után. Hát a nagy büdös semmi. Se egy gratulálunk, se egy speciál cucc a kolleksönbe, se semmi. Jól van erről ennyit. Elkezdtem multizni, az meg tiszta lutri, ráadásul az x támadások tök feleslegesek, mert addig sose jut el egyik fél sem, hogy tudja használni.

    Úgyhogy most a jö öreg Grim Fandango-t tolom, ami pont olyan jó, mint tizen x éve. PC-n a mai napig megvan a 2 lemezes változat, aki esetleg nem játszott vele, pótolja, mert nagyon jó.

    (sorry, hogy csak olyanokról írtam, amik már voltak említve, de ha már egyszer ennyire hiányoltátok a magyar élménybeszámolókat :P )

Új hozzászólás Aktív témák