Hirdetés
- Steam topic
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem az Amazon appstore-t, regisztráltam is amazon-on, de nem tudom letölteni az ingyenes appot.
Bankkártyám számát erőlteti... Nem tudom ezt kikerülni valahogy, feltétlenül meg kell adnom?Tárgytalan... gondolom csak Én b@lfaszkodtam... valahogy valami myapps-ba tette be, onnan meg már ment a download.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 prO
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy nagyon jó kis játék "kockáknak" Nem kifejezetten android, de személy szerint telefonon játszom:
[2048](Nekem eddig 6180 a best)
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
raziel01
veterán
225 Ft
★★★Special price for the opening offer : 66% off price!★★★Valami RPG csak mondom bedobom már ide, mert megláttam, hogy most még akciós.
-
fasirTTT
őstag
Heló mindenki
A halálos futamhoz van valami hasonló játék?
-
aizen92
addikt
válasz jonnyjoker01 #9039 üzenetére
Inkább többször legyen kint, hátha átsiklik felette valaki olyan, akinek tényleg szüksége van ilyen alkalmazásokra.
Bozek mindjárt szét csap köztünk....
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
busman
veterán
-
Ma a RipTide GP2 ingyenes amazonon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
S e t h
nagyúr
válasz Ereshkigal #9031 üzenetére
Köszi, közben magam is rájöttem, vettem is egy tekercset, erre kiderül hogy itt nincs kapcsoló mint egy előző esetben, csak nézelődök, de nem találok semmit.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
busman
veterán
Amazon mai ingyenesRiptide2
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
S e t h
nagyúr
Ha vki játszik a Darkstone-nal/függő lettem/annak egy kérdés, hogy lehet bejutni olyan helyekre, ahol rácsozat van, viszont belül van egy kar, amit vhogy aktiválni kellene.Harcos és varázsló karakterem van, sajnos íjász nincs, vkinek esetleg ötlete?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Balathruin
veterán
válasz Maxtreme #9024 üzenetére
Szerintem sincs sok értelme az ultra felbontásnak, de akkor legalább lenne alapból beállítás rá, hogy mondjuk egy 2K-s megjelenítőt lehetne a max. 2K-ban, FHD-ben, és sima HD-ben is használni. Eddig még csak a játékokba van felbontás butítás (nem sokban), de attól még a rendszer használata közben enni fogja a hardwert feleslegesen.
-
Delerium
senior tag
válasz Maxtreme #9024 üzenetére
Én inkább azt aki a felbontáshoz nem pakol alá GPU-t és nem optimalizálják hozzá a droidot. Persze jó dolog a felbontás sőt lehet is mondani, hogy vazzeg ez retina. Na nem mintha nekem nem az lenne, de amikor vettem ennyi pénzből ez volt a jó vétel. Az akkura meg mennyire jó biznisz, hogy ez lemerült akkor vegyél mellé power bankot is.
"I fight for the Users"
-
Maxtreme
addikt
válasz Delerium #9023 üzenetére
ütném a fejét szívlapáttal annak aki kitalálta ezekre a mobil eszközökre a fullhd/4k felbontást...
a sima hd (1280x720) bőségesen elég egy 4-8 colos eszközre. Ez az eszméletlen felbontás csak arra jó hogy lerohassza a készülékeket.
Tudom, most páran azzal fognak jönni hogy de "héééé há hun marad a fejlődés?" Azzal nem is lenne baj, ha értelmes dolgokon törnék a fejüket, pl az akkumulátorok fejlesztésén. Mer ez a számháború kb sehova nem vezet.[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz Fitzgerald #9019 üzenetére
Nekem a 2048x1536-os felbontás megeszi sajnos egy kicsit a Mali-t. 3D-re 2600-at dob ki Antutu, összesen meg 17000 körül szokott lenni, hiába a 2GB RAM. Eddig összesen a San Andreas és a RR3 volt az ami nem ment úgy ahogy szerettem volna. San Andreas még csak-csak, de az is csal low vagy medium mellett, akkor meg kockás volt a kép, részletesség a holdban sem.
"I fight for the Users"
-
Huma
addikt
Akinek kompatibilis a telefonja a Mensa Academy-vel annak szerintem érdemes megvennie. Jó kis agytornák vannak benne. Igaz nem ingyenes. 1000 +pár forint.
Már kezdem nem megbánni hogy másfél napig a telefonnal kellett miatta vacakolnom. Root, telepítgetés, töltögetés, séta egy ingyenes wifihez, stb.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Balathruin
veterán
válasz Fitzgerald #9019 üzenetére
Szerintem nem szereti a hardwert, nálam nagyon smooth mediumon, pedig csak egy S Advancen próbáltam. 480x800 felbontás 1 magos Mali 400, 2 magos 1GHz proci (közepes minőség) és 768MB ram. Nálam is kipucolt romon ment, egy normális kernellel. A mostani max-ra kihúzva (1,28GHz proci, 500MHz Mali, meg 1-2 extra gyorsítás) majdnem 11800 pontot kap, alapból 10K körül.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Delerium #9018 üzenetére
Ezek közül az RR3-at és a Most Wantedet nem próbáltam, a másik kettővel nincs gond.
De a papír szerint egy ilyen low felbontáson, ilyen magas órajelen úgy kéne szaladnia majdnem az összes játéknak full beállításon, mint a zsírozott villám. Talán a San Andreas lehet kivétel, az ugye még a Snapdragon 800-on is be-beránt (bár ott általában Full HD felbontásról van szó), és nem feltétlen azért, mert annyira szép.
Szerintem a ram a bottleneck, abból csak 1GB van ebben a tabletben...más, logikus magyarázat nincsen. A rom teljesen ki van pucolva, és iszonyat gyors. AnTuTuban majdnem 21000-et csinál a cucc, de ebből a 3D valamilyen érthetetlen okból csak 3900 körül van, és ez a vicc az egészben.[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz Fitzgerald #9015 üzenetére
Asphalt 8, Most Wanted, Deus ex amikkel játszok RK 3188 alatt, azokkal nincs gondom, RR3-at viszont nagyon nem szereti. Szaggatott, inverzek lettek néha a színek vagy megállt az egész.
"I fight for the Users"
-
Maxtreme
addikt
válasz Fitzgerald #9015 üzenetére
Rengeteg dolog függ a rendszer optimizálásától..
Másrészről meg mali 400-ból az Mp4 ami nyújt valamilyen teljesítményt manapság. -
Fitzgerald
veterán
Játszik valaki RK3188-as tableten komolyabb 3D-s játékokat? Én azt hittem, az 533MHz-es Mali 400 azért komolyabban teljesít ilyen órajelen egy 1024x600-as kijelzővel...az előző, RK3066-os cuccomban 320MHz-re voltak skálázva a magok nagyobb felbontáson, mégis hozta majdnem ugyanezt a teljesítményt játékokban...arról már ne is beszéljünk, hogy ez ugye egy 4 magos cucc, nem kettő...King Negro is not amused
-
xenom0rph
őstag
PvZ2 ment felhőbe?
halahala
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Most tervezek venni a fiamnak egy tablet-et és nagyon szereti az időgazdálkodós játékokat (persze leveszem neki az időlimitet ) mint pl a road to rome.
Léteznek ilyesmi játékok andriodra? Tudna valaki mondani pár ilyet?
Köszönöm a fiam nevében is.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
A mai ingyenes játék amazonon: Bardbarian
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AeSDé Team
őstag
válasz Fitzgerald #9001 üzenetére
Köszi, a képek alapján nem az igazi, de majd megnézem. A 2-nek van free változata.
-
őstag
válasz maggi1886076 #9005 üzenetére
Amazon Deals - itt mindig elérhető az ingyenes lista, csak a mai "Bardbarian - Golden Lute Edition"-nal egészült ki: [link]
-
maggi1886076
addikt
Amazonon ma milyen appok ingyenesek?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Tidzsimon
őstag
válasz jonnyjoker01 #9000 üzenetére
Akkor jelly bean alkergiája van. :-D
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Flind
senior tag
Addiktív logikai játék gyönyörű letisztult designal, mindenképpen érdemes kipróbálni a Free verziót, és megvenni ha tetszik (abban reklámok vannak és feleannyi szint). Itt találtam, morgyi szépen leírja a lényeget.
-
Huma
addikt
válasz jonnyjoker01 #9000 üzenetére
Érdekes. Nem tom mi baja lehet. Talán az, hogy függetlenre már megjelent a 4.3, tkomosra meg nem és elvárja hogy a készülékhez elérhető legfrissebb rendszer legyen fenn?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Fitzgerald
veterán
válasz AeSDé Team #8995 üzenetére
Hello. ExZeus 1-2. Fizetősek. Nem az a Battletech-féle mech játék, de meches.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest