Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok olyan játékokat 4.1.2. droidra, mint az 1942 volt C64-en?Köszi!
-
interstate76
addikt
válasz Sirandrish #11298 üzenetére
Közben telepítettem egy másik telefonra is, negyedik nekifutásra sikerült, szintén az Alkalmazások/Appstore: gyorsítótár és adatok törlése után. Nem mondom, hogy nálad is ez a gond, de a CLARK esetében nálam 2 különböző típusú telónál is ugyanez segített. Vagy a vakszerencse.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Sirandrish
legenda
válasz interstate76 #11297 üzenetére
Én próbáltam vagy 20szor. Simán az appból meg próbáltam betallózni is TCD-ből...sőt, még a tabot is restartoltam, de mindig ugyanazt írta ki. Az alkalmazás nem települt..osztán annyi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
interstate76
addikt
válasz Delerium #11252 üzenetére
Leszedtem - nagyon kösz a tippet, fantasztikus kis játék!
(#11283) Sirandrish Nekem a CLARC telepítésével volt gondom, nem ment fel elsőre. Aztán másodszorra és harmadszorra sem. Végül az segített, hogy az alkalmazásoknál az Appstore-nál töröltem a gyorsítótárat és az adatokat is. Vagy csak a széljárás volt éppen kedvező, nem tudom, de végül sikerült telepíteni!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Flind
senior tag
válasz Sirandrish #11295 üzenetére
Jól játszható IAP nélkül is, legalábbis az elején (nálam ez kb. 1 hónap volt). Későbbiekről nincs tapasztalatom.
-
Sirandrish
legenda
válasz ADAM1337 #11294 üzenetére
Anélkül is élvezhető vagy egy fél havi fizu kell hozzá hogy meglegyen az élmény?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Sirandrish #11293 üzenetére
Persze az egész mikro tranzakcióra épül.
Amúgy nagyon jó játék ezt eltekintve. -
Sirandrish
legenda
Dungeon Hunter 4el játszott már valaki?
Lévén hogy gameloftos cím, ez is tele van fizetős itemekkel?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BenHans
addikt
válasz fery02 #11280 üzenetére
és icemad: Köszi mindkettőtöknek! Nagyon vagány kis játék ez a Clarc, már most tudom hogy a kedvenceim közt a helye. Még jó hogy felnéztem hozzátok a topikba, még az is lehet hogy itt ragadok.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
fdisk
őstag
válasz Sirandrish #11283 üzenetére
Nálam hibátlanul felment elsőre.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
válasz BenHans #11279 üzenetére
Playre én is az Appsalest használom, nagyon jó kis program. Az amazont meg számítógépről nézem. Belépsz az amazon appstore for android részre, és ott baloldalt van egy olyan menüpont, hogy "Deal". Általában itt szoktak lenni az akciós dolgok. Ha valaki tud jobbat, az leírhatná, engem is érdekelne.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
törölt tag
válasz Sirandrish #11281 üzenetére
Belső tàrhely-Android -data- amazon venzia-files-apks
Legalábbis nekem ìgy van
-
Sirandrish
legenda
válasz tomee007007 #11270 üzenetére
Es hol talalom az amazon mappajat?
-
BenHans
addikt
Ti honnan szerzitek be az infót, play és stb leárazásokról vagy napi ingyenes alkalmazásokról?
Amazon app írja valahol hogy mi van épp leértékelve vagy mi aznap ingyenes? Nekem ez az appgratis van fent és az csak nagyon ritkán dob fel normális cuccokat. Van valami figyelő alkalmazás az ilyenekre?
Köszi
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Logeeen
senior tag
Xperia SP CM11
Nem enged rányomni a telepítés gombra, amikor az appstoret telepíteném.
Van más módja a telepítésnek? Terminal?#Xiaomi 13T#
-
freelanced
addikt
Üdv! Kéne pár játék Nexus 7-re (első gen) miket tudnátok ajánlani?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
saelin
veterán
válasz tomee007007 #11270 üzenetére
Nekem úgyis ugyan az van. Mindegy.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tomee007007
őstag
-
saelin
veterán
válasz tomee007007 #11266 üzenetére
Nálam is ez van a prestigion. Hely van rajta 1.2 giga... nem értem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sirandrish
legenda
válasz tomee007007 #11266 üzenetére
WayteQ xTAB79 QCI..elvileg pipát kapott az Amazonon erre a játékra..
-
tomee007007
őstag
válasz Sirandrish #11265 üzenetére
Már egy jó ideje töltögetek az Amazonról de ilyen még nem volt nálam...lehet hogy a készülékeddel nem kompatibilis?
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #11264 üzenetére
Semmi...leszedi gond nélkül pillanatok alatt..majd kis gondolkodás után kezdi a telepítést. Ki is írja hogy ezt meg azt módosítja majd blabla, aztán elkezdi a telepítést...persze a csík meg sem mozdul és másfél-két perc gondolkodás után kiírja hogy az alkalmazás nem települt....
Köszike..első Amazonos free appom lett volna mert elég kevés játék jön be, erre kapjam be..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz tipuka #11262 üzenetére
Rendben köszi..én most megint elkezdtem leszedni.
Utolsó lehetőség mert utána indulok melóbaRemélem nem maradok le róla rajtam kívülálló okok miatt mert nagyon tetszik
-
Sirandrish
legenda
-
tipuka
addikt
válasz tomee007007 #11250 üzenetére
behúzva! este telepítem
Sirandrish: még nem, de írok majd mire jutottam vele
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz Sirandrish #11260 üzenetére
még nem próbáltam...de délután ránézek
-
Sirandrish
legenda
Nem telepíti nekem
Elkezdi aztán kiírja hogy nem települt...tudja valaki hogy mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz Delerium #11252 üzenetére
The Room Two is ingyenes, az 1. részt nagyon élveztem, és ez is jó lett sztem
-
Delerium
senior tag
Season Two Végre elérhető a Walking Dead is, GTA SA töröl, Walking Dead telepít
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
válasz tomee007007 #11249 üzenetére
CLARC Ingyen, gyorsan le is lehet rá csapni
"I fight for the Users"
-
maggi1886076
addikt
már töltöm is
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
tomee007007
őstag
válasz tomee007007 #11249 üzenetére
Nem hiszitek el, de még a Ravensword is ingyenes!
Én ezt már nagyon rég kinéztem[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Ma és holnap nagy leárazások, és ingyenes appok az Amazonon
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Valami jó stratégiai (esetleg körökre osztott) játékot tudnátok nekem ajánlani ?
Olyan játék kéne mint a Heroes 3 ,amivel sokáig el lehet lenni ,és nem unalmas.
A tower deffense játékokból van pár jó ,de annyi alkalmazás van a store-ban ,hogy alig lehet rátalálni egy két érdekesre (legalább is nekem)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
-
saelin
veterán
-
timea1991
tag
Honfoglaló androidra van? Illetve flash player ami müködik
-
addikt
válasz #20749568 #11236 üzenetére
Már hogyne lenne értelme neki!
Kb 2 éve használtam utoljára, de lehet vele böngészni az Áruházat, vásárolni róla.
Megnézheted a profilodat a játékaiddal együtt, mindezt másokéval is.
Szezonális akciók idején szavazni is tudsz róla játékokra.
Csetelhetsz a Steam-es barátaiddal, stb...Ugye ez, ahogy írtam 2 éve volt, azóta bővülhettek a lehetőségek, de sokminden további nem hiszem, hogy leheteséges.
Nyílván nem fogsz tudni vele játszani telefonodon a PC-s játékaiddal. -
Sanyi.mTs
addikt
boom beach-ben lehet tudni, h milyen gyémánt - arany/fa/kő/vas konverzió van?
pl. 150 fa = 5 gyémánt, de tapasztalatom szerint 141 fa is 5 gyémánt. (lehet, h nem ez az átváltási ár, de kicsit kevesebb fáért, még mindig ugyan annyi gyémántot kér)
-
F-ECT$
titán
-
Grave_444
nagyúr
válasz Sirandrish #11224 üzenetére
GameCIH az alap. Amibe van pénz ott át tudod írni meg valahol a pénzért vehető kristályt is..
Persze sokak inkább vesznek csomó pénzért prémiumot játékokhoz, azoknak csak gratulálni tudok.[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz Jumbozorz #11223 üzenetére
Vannak hackek telefonos játékokhoz? Mikről maradok én le
-
-
Maxtreme
addikt
válasz Jumbozorz #11217 üzenetére
Viszont a különféle hackektől általában már teljesen élvezhetetlenek és céltalanok lesznek a játékok.
Sajna PC-n is már régóta ott tartunk hogy hogy megveszed a fél-negyed kész szétdarabolt játékot, és ahhoz hogy élvezhesd még minimum 2x annyit kell rá majd költened.. -
assemble
addikt
válasz Jumbozorz #11217 üzenetére
Altalanossagban? ios-en meg durvabb, talan onnan indult ez az egesz iap-orulet. Az peldaul bevett gyakorlat, hogy valami android-on ingyenes es iap-ok vannak benne, ios-en ugyanaz a jatek alapbol fizetos, de ugyanugy ott vannak az iap-ok is.. Ezert szeretik a fejlsztok az ios-t, mert ott az embereket jobban le lehet huzni
[ Szerkesztve ]
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Maxtreme #11215 üzenetére
Egyébként IOS-en is van IAP?Ha van ilyen mértékű?Nem mondom, hogy Iphone-n nincs mutyi a játékoknál, de hogy androidon van az biztos. Ezzel az irdatlan mennyiségű IAP-val akarják behozni a mutyik által kiesett bevételt. Félre értés ne essék, én is utálom az IAP-ot, mert megvettem a Warhammer-t, mert a kedvenc játékom volt PC-n, de abba kellett hagynom, mert nem jutottam úgy előre, hogy élvezetes maradjon...Nem érdekli a játékfejlesztőket, hogy mennyire hervasztó ez az IAP dolog a játékosoknak. Tapasztalatból biztos tudják, hogy lesznek olyan emberek, akik letöltik és ki is fizetik a dolgokat és ezek száma és a bevétel nekik elegendő, hogy visszahozza sikeren a játék a beleölt összeget.Akiknek nem tetszik, azoknak ott vannak a money hack meg ilyen programok..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Maxtreme #11215 üzenetére
Lassan ott tartunk hogy ha egy sz*ros telefonos játékot élvezni szeretnénk akkor bele kell tolni 1 havi fizut.
No comment...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Flind
senior tag
válasz assemble #11213 üzenetére
Nagyon jó játék, de ebben is pofátlan sok IAP van (plusz pálya, lassítás, deszka konfiguráció, stb., mindenért külön pluszba fizetni kell). Persze ezeket nem muszáj megvenni, magában is igényes játék, de ha már alapból pénzt kérnek érte utána nem kellenének plusz fizetős bővítmények..
-
assemble
addikt
Learazva: True Skate
-
válasz fery02 #11202 üzenetére
Ez sem rossz. Én a keresztlányomnak akartam megvenni az én kicsi pónimból a kedvenc póniját. Egy darab póni, extrák nélkül, 7000 forint. Na most, ha egy szülő nem figyel oda, akkor lehetnek gondok.
Ha meg úgy nézzük, akkor egy ménes árából már veszel egy nextgen konzolt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sirandrish
legenda
válasz fery02 #11202 üzenetére
És mi a gond? Vegyed meg..tökre megéri szerintem
Viccet félretéve..rendben..kérjenek 1-2 dollárt akármilyen kis szarságokért, de 22K 2 rohadt verdáért? Még a nagy konzolos meg PC-s kiadók sem tolják ennyire durván..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aizen92
addikt
-
addikt
Gameloft-nak sikerült megint észhez térítenie, hogy nehogy beleszeressek túlzottan a játékaiba...
Kiadtak a napokban frissítést az Asphalt 8-hoz, ami hozott 2 plusz verdát.
Ahogy lenni szokott, nem vehetjük őket meg egyből, csak is napokkal később (addig meg meglehet őket nyerni speciális versenyeken való kiemelkedő helyezéssel), ezzel nincs is baj.Nem strapáltam magam, úgyis rengeteg játékbeli pénzem van, gondoltam majd megveszem...
Lóf*szt! Akármelyiket is szeretném megvenni a 2 közül, tovább dob, hogy vegyem meg a Prémium pakkot, ami csak a 2 új autót tartalmazza és ezt mind 22400 forintért!Szóval itt van egy telefonos játék, amibe ha magadévá szeretnéd tenni a kettő új friss autót, azonnal a miénk lehet potom huszonkettő ezer négyszáz forintért.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest