Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Mythsardan #12399 üzenetére
Ez ugyanannak tunik, mint a Dungeon Gems, csak "rajzolva".
-
Mythsardan
aktív tag
Érdekes kis játék, turn based puzzle harcrendszerrel, sajátos humorral.. Bár még az elején vagyok, de az eddigiek alapján elég korrekt a free to play rendszer benne, azaz fizetés nélkül is tökéletesen lehet vele játszani, bár ez a későbbiekben lehet másképp lesz, de az értékelések közt nem találtam erre utaló jelet, így bátran merem ajánlani azoknak, akik szeretik az ilyesmi játékmenetet/grafikát és nem fárasztja le őket egy hamar ez a fajta humorérzék
ui.: elnézést a nagy képért, sajnos nem tudom hogyan kellene visszább vennem a méretét
[ Szerkesztve ]
-
Farcy
csendes tag
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani, hogy a Mirror's Edge játékot egyáltalán nem adták ki androidra vagy csak én nem találom sehol?
Köszi -
-
Kasya
nagyúr
Jatszik valaki a Kritika: chaos unleashed-del? Sok magyart latok a forumon, gondoltam rakerdek... En meg csak most kezdtem bele es ismerkedem vele.
-
-
dzsidzsas
tag
válasz
perge666 #12382 üzenetére
Hát ezt így poénként írtam, de az benne a durva, hogy ennyit kellene fizetni a játékban ekkora fejlődésért. Mocskos drága ha így játszod a játékot.
air : sajnos nem, valós probléma. Azt képzeld el, hogy megint csak a Triceratropsod van, megint az első küldetés, megint minden dzsungel, de az autók mennek be a már elkészített útvonalon a dzsungelbe, közben ott figyel, hogy 59 lvl, 3 milla pénz kb 100.000 kajákból. Mind ezt egy lény upgrade-lése után.
-
válasz
dzsidzsas #12381 üzenetére
Én meguntam 75 szintnél, az volt a max, és nagyon lassan jött frissítés. A dinó harc már benne volt. Néha eszembe jut, hogy elő kéne venni. Több százmillióm van, volt benne ha nem veszett el.
A hay dayt is pihentetem egy ideje, 60 szintnél járok asszem. Túl egyhangú lesz egy idő után, most boom beach van sorom. -
-
-
dzsidzsas
tag
Na egy ideje nyomom a Jurassic Park Builder nevű építkezős programmal. A játék belső vásárlások nélkül is játszható. Nagyon hosszú ideig tart építkezni. A grafika szép, csak kár hogy nincs optimalizálva, nálam a tegra 3 gépen is belassul full távolságnál (ami kell a Red Code teljesítéséhez). A játékban van rendes Jurassic Park, Glacier (jégkorszaki lények), Aquatic (vizi lények) parkok is. Ez mellett pénzszerzési lehetőség is van Battle misszióban, ahol aranyat kapsz. Valamint Tournament (itt a többi játékos ellen küzdesz) ahol dinópénzt, ami jól jön az extra lények vásárlásához. Sokan panaszkodnak, hogy az 50lvl felett törlődnek véletlenül a dinók. Örömmel jelentem, így van. Nálam is összeomlott a játék és utána csodálkozva néztem, hogy már nincsenek dinóim, újra kezdte a játékot, de csak a Jurassic részt, ami vicc. Pár levélváltás és kiderült nem tudják visszaállítani a dolgot, de cserébe adtak 6000 dinópénzt. Így most próbálom visszaállítani a park egykori dicsőségét.
U. gondolat: ha nem öltem volna bele ennyi időt valószínűleg nem kezdenék újból bele.
U. gondolat II: bár átválthatnám a 6000 dinópénzt: kb. 504.000ft. -
xenom0rph
őstag
válasz
tomee007007 #12378 üzenetére
De ezenkívűl van még pár dolog amiért megérné.
-
gergom91
tag
Jaja lassan csak kiadják. Amúgy a mellék küldetések közül azt amelyikben 2db sinraptort kell íjjal lőni néha szó szerint lehetetlen megcsinálni. 3 lövés kell weakspotra, de olyan közel van, hogy az első után már lassítja az időt és szevasz....
2-3szor is újra kell kezdeni mire értelmes távolságra rakja őket. -
xenom0rph
őstag
válasz
tomee007007 #12371 üzenetére
root+ titanium
-
tomee007007
őstag
Reckless Racing 2-nél nem tudja valaki, hogyan tudom átrakni a mentéseimet egy másik készülékre?
Nem találok sem felhő mentési lehetőséget, sem könyvtárat hozzá.... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Fitzgerald #12369 üzenetére
Hát igen, tele van velük a net. Működő ps3 emulátorok stb
-
válasz
Ereshkigal #12365 üzenetére
Defender's Quest... megcsináltad az összes achiet PC-re? Én egy idő után leálltam, mert túl nehéz lett, nem is értem hogy lehet olyan achiekat megcsinálni, hogy szedj összes 200 körüli csillagot, új karakterek vásárlása nélkül...
-
Zol77
aktív tag
válasz
Fitzgerald #12363 üzenetére
Mindezt azon az oldalon, ahol működő ps2 emut is kínálnak.
Csak éppen 1db videó sincs a youtube-on a droidboxrol amikor játszanak vele, érdekes módon mind akkor ér véget amikor elindulna a játék. Ilyen videó van dögivel ps2 emukról is. -
air
nagyúr
válasz
Fitzgerald #12363 üzenetére
Link?
-
jonnyjoker01
veterán
"Az Xbox-on egy egyedi operációs rendszer fut, amelyről egykoron úgy gondolták, hogy a Windows 2000 kernel módosított változata. Hasonló API-kkal rendelkezik, mint a Microsoft Windows, köztük a DirectX 8.1-et. A rendszerszoftver a Windows NT felépítésen is alapulhatna, amely a Windows 2000-t is meghajtja. Később kiderült, hogy egyiknek sem a módosított változata, hanem egy teljesen új rendszer." - egyikőtöknek sincs igaza, se nem linux, se nem windows.
Forrás: Wikipédia
-
Narxis
nagyúr
Ez egész jó brick breaker: Link
-
air
nagyúr
válasz
Fitzgerald #12355 üzenetére
Milyen Windows fut az Xboxon?
Jó lesz az linuxnak is. -
Zol77
aktív tag
válasz
Fitzgerald #12355 üzenetére
Merre található az az xbox emu droidra?
Én legalább annyit találtam belőle, mint ps2 emut. Átverés az összes. -
DrJaka
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #12350 üzenetére
Üdv!
City Islandhoz, Megapolishoz kell net, vagy mennek offline?
-
Nagyon jó tower defence!
Az első pályacsomag ingyenes (12 pálya), a többi fizetős. Szerencsére nincs benne egyéb IAP, vagyis megmenekülünk az XX Large ePenis Tower Mk III típusú pénzlehúzásoktól, melyek nélkül lehetetlen lenne végigjátszani.
-
Szmoki
senior tag
Köszi mindenki, ránézek mindre
-
Koga777
tag
válasz
Szmoki #12347 üzenetére
The Tribez & Castlez.
Majdnem olyan jó, mint a Tribez, ami nagy kedvencem. Itt is kell kicsit harcolni, de nem vészes. -
Szmoki
senior tag
sziasztok.
tudnátok ajánlani valami városépítős játékot? ne nagyon kelljen benne harcolni(max pár szörny stb.),ne kelljen attól tartani, hogy kirabolnak ( mint pl. a Clash of Clans-ben vagy Boom Beach-ben. ) Régen a The Tribez-zel játszottam de nincs kedvem újra elkezdeni.
kösz -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Fitzgerald #12344 üzenetére
Hát, ha sikerül jobban optimalizálni az emulátort androidra, mint pc-re, akkor még én is elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 éven belül kijön.
MGS... Na az az igazi játék.
-
Viktor77
titán
válasz
Fitzgerald #12344 üzenetére
Az lehet, de még PC-re sincs normális PS2 emu. (Van, 5Ghz-es négymagos procival.)
Az EE-t nem könnyű emulálni, telefonon még erősen évekbe fog telni.A DC az szinte pc, az oprendszere meg gyakorlatilag Win.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12336 üzenetére
Nem vennék rá mérget. Van már működő Dreamcast emulátor is, a DC meg ugyanaz a konzolgeneráció mint a PS2/Xbox, picivel gyengébb csak azoknál hardveresen.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
jonnyjoker01 #12340 üzenetére
MGS-széria? Mai napig a kedvencem.
Az a sztori, jó ég!
-
Barell
senior tag
Sziasztok. PPSSPP-t használja valaki? Tudna valaki ajánlani valamit ami játszható rajta? Annó Xperia Play-el simán elvoltam a Family Guy-al meg a Dragonballokkal most viszont nem tudom már hogy hol tart a dolog.
-
-
Zol77
aktív tag
válasz
Silent77 #12333 üzenetére
PC-n PS2 emulátorral egész jó grafikát ki lehet hozni belőle : [link]
Valamint Wii-re is jött ki, az is jónak tűnik : [link]Amúgy nagy kedvenc volt nekem is PS1-en mind a két rész.
Jó lenne ha 1-2 éven belül lenne olyan PS2 emulátor droidra,mint most az Epsxe PS1 emu.
Azt se tudnám melyikkel kezdjem,annyi jó játék van[ Szerkesztve ]
-
válasz
jonnyjoker01 #12332 üzenetére
Jaja de rég is volt,azok voltak a szép idők.
-
válasz
jonnyjoker01 #12328 üzenetére
Egyik kedvenc volt, főleg az első rész. Még mindig megvan eredeti lemezen. Mindig is sajnáltam, hogy pc-re nem jött ki.
-
-
gergom91
tag
válasz
jonnyjoker01 #12313 üzenetére
Ja hogy a Vendetta online havi előfizetős
Az irányítása is bonyolult volt kicsit, az auto aim és shot pedig nem tetszett. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Maxtreme #12326 üzenetére
Inkább a Tenchu 2 emulátorral!
Aki szereti a lopakodós játékokat, best buy! Rengeteg órányi játék
-
gdavid007
tag
válasz
Maxtreme #12326 üzenetére
A Shadow Blade tényleg nagyon király játék, de szerintem lopakodósnak mondani nagy mellélövés. Ebben a játékban pont, hogy pörögni kell, gyorsan csinálni mindent, hogy az adott időn belül összeszedj minden zöld kínai betűt és pénzt. Amúgy jól áll neki ez a gyors játékmenet, jó benne kaszabolni, ugrálni
. Tehát szerintem nem lopakodós játék, de így is best buy!
-
Van itt a topikból valaki, aki nyomja a Top Gear: Race the Stig játékot?
Meg akarnám csinálni az utolsó achievement-et is, amihez facebook-on kellene 3 ismerős, akinek szintén telepítve van a játék.
Természetesen miután meglenne az achievement, nyugodtan törölhetnénk egymást ismerősök közül.
Köszönöm! -
Mr X
veterán
Üdv!
Keresnék egy játékot, ami olyan, mint a Draw something, de magyar nyelvű, vagy a rajzoló adhatja meg a megfejtendő szót is. Szeretnénk egy ismerőssel játszani, de angolból nincs azon a szinten, hogy a DS-gal tudjon mit kezdeni. Létezik ilyen, vagy felejtsem el?
-
válasz
perge666 #12314 üzenetére
Ugyan nem Splinter Cell de ez is hasonló : Prince Of Persia Classic
Valakinek meg van,végig vitte már?
Gyerekkorom egyik nagy kedvence a maga idejében....... -
törölt tag
Én viszonylag sokáig toltam( a piros bossig) idáig nagyon jól játszható volt,csak néha kellett egy picit farmolni.
Csak a boss előtt kellett többet farmolni de az se volt nagyon sok.Kb 30 pizzát kell megcsinálni meg 20 banán italt.
Igazából azért hagytam abba mert be vittem gariztatni a telefont és elfelejtettem elmenteni a mentésemet,és ezután már nem volt kedvem újra kezdeni,mert kb 4-5 órát beleöltemÉn egy tavalyi 15 ezer forintos Vodafone Smart Minin(1x1 Ghz-es proci,512 RAM,PowerVR SGX531 grafikus gyorsító) toltam szóval nem kell hozzá egy erőgép.
[ Szerkesztve ]
-
Van valaki, aki sokat tolta az Angry Birds Epicet? Érdekelne, hogy később kell-e IAP, vagy a nélkül is végigtolható-e.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
valakinek az előző kérdésem óta nem lett meg az Empires of Sand vagy nem tudná megszerezni ? már mióta várom ez a nyamvadt játékot, de semmi. -
Delerium
senior tag
Aki játszik Walking Dead S2-vel elárulná, hogy mennyire folyamatos? RK 3188-on, eléggé be tud szaggatni
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bostone #12297 üzenetére
A Bitagames driver folyamatosan frissül. Sajnos történik olyan, hogy a korábban működő játék a frissítés után nem működik, illetve az új játékok még nem működnek az éppen aktuális driverrel. A komment szekcióban írják is.
Sajnos nem lehet sok mindent tenni, meg kell várni a következő verziót, hátha azzal már az MC5 is működni fog. -
Sonja
nagyúr
Érdekelne valakit egy ilyen 5 játékos bundle? Akit igen, az privátban jelentkezzen.
-
gergom91
tag
válasz
jonnyjoker01 #12313 üzenetére
Köszi, a Vendettát próbálom is
Amúgy még ez van a kívánságlistámon, ezért is sokallom kicsit az 1500-at, akciózhatnák majd ezt is
[Cosmonautica]
Nagyon szépnek tűnik és itt sincs IAP -
Annak idején a Nokia3510i-men imádtam a 2D-s Splinter Cell játékokat,sajnos ezek nincsenek droidon.
Hasonlókat tudnátok ajánlani? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
gergom91 #12311 üzenetére
Galaxy on Fire 2-őt tudnám ajánlani, de látom azzal már játszottál. Kiegészítőket (valkyrie, supernova) nem tudom megvetted-e, de érdemes, érdekes sztorival és fejlesztésekkel/űrhajókkal bővül a játék.
Ott van még a Vendetta Online is, az összetettebb, mint a gof2, ééés PC-n is játszhatod, pont ezért is tudom ajánlani.
Még az Infinite Black (MMO)-t ajánlom, sokkal több dolog van a játékban, viszont nem 3d-s. Tradelés szerű játék.
Bocsánat linkeket nem dobtam, sietek
Ja, és a star horizon nagyon epic játék, irányítása nem nehéz, viszont én is az árát sokallom. Majdnem annyi mint egy Freelancer (PC) alap licitára ebayen
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz
pocokxx #12307 üzenetére
Jó kis game, engem hosszas időre le tudott kötni.
#12311:Minőségi Unity motor dolgozik alatta tehát a látványra egyáltalán nem lehet panasz.Irányításban én személy szerint nem éreztem nehézséget, könnyen megszokható.Egyetlen dolog talán az ára amibe bele lehet kötni ugyanis szerintem reálisan 600HUF körül lenne a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
Megvan ez valakinek? [Star Horizon]
Mennyire jó játék, irányítása mennyire nehéz a Galaxy on Fire2 HD-hez hasonlítva?Csábító hogy nincs IAP, így egy akció során lehet megveszem. Amúgy a Sci-Fi játékokat nagyon szeretem legyen az rpg, vagy stratégia, vagy akár ilyen, ha valakinek van valami jó az linkelhetne.
Köszi -
gergom91
tag
Az Out There féláron a Play-en! (bocsi, linket nem tudok tabról)
-
Nem is azt írtam, hogy ez az első ilyen app.
G+-t nem használok telón, szóval azt nem tudtam milyen.Nem tudom milyen készüléked van, nexus-okon pl gondolom hamarabb frissülnek az ilyen Google app-ok is.
Meg fél hónapja már tölthető ez az újabb verzió, nekem is már jó pár napja fent van, de csak most gondoltam megemlíteni így, hogy egyben kérdésem is van vele kapcsolatban.
A többi "L"-esített Google app-ot én is várom már.Delerium:
Már megérte beírnom akkor. Nincs mit![ Szerkesztve ]
-
válasz
aizen92 #12300 üzenetére
Igen, ez az első "L" szerűen viselkedő app-om KitKat-en.
Nagyon tetszetős (nekem), ahogy egy alkalmazás adatlapja tetején alapból nem látszik az actionbar (remélem így hívják, amire gondolok), aztán ahogy görgetünk lefelé, úgy tűnik elő szép folyamatosan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T450s / i5-5300U / 12GB RAM / 128GB / 2év garancia / Számla /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest