Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
válasz Balathruin #11599 üzenetére
thl w8 ról van szó! tehát MTK, hűűű a GPU-t fejből nem vágom milyen típus de rákeresek
szerk: ha jól néztem a PowerVR SGX 544MP
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Elvileg holnap jelenik meg, eleg igeretesnek tunik: Leo's Fortune
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
4 magos procin lesz értelme felrakni a modern combat 5öt? -
Fitzgerald
veterán
Azt írják hogy az MC5 7 dollár lesz. Remélem lesz Amazonon is (és nem a Kindle only verzió
), van még 980 coinom. -
Prime World Defenders. Van belőle PC és Facebookos verzió is. A Facebookos és Androidos verzió látják egymás mentését, amennyiben kapcsolódsz facebookhoz a játékon belül (természetesen androidon).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Kicsit nem android, de hát emulátorral androidon játszom, ezért itt kérdezem.
Játszott valaki az Arc the Lad 3-mal? Az lenne a kérdésem, hogy a sztori kijátszása végén lesz-e lehetőségem visszamenni korábbi helyekre? Minden szörnyből egy cardot szeretnék csinálni, amit beteszek a Monster Societybe.
Üdv. Johnny
-
gergom91
tag
Majdnem 0 penzről kezdtem a farmolást, megfogadtam, hogy csak akkor megyek tovább a főküldetésben ha az unique tornyokat kimaxolom. Ennyi idő alatt csak magic card és Spray Tower jött. A Dragon Tower - ra 5-ször lett volna lehetőségem, és egyszer sem sikerült megtalálni... A Tower of the Sun - ból is ez az első amit láttam.
Más: az MC5-höz vajon egy MemoPad HD7 elég lesz?
-
Delerium
senior tag
Modern Combat: Blackout! will be released on the 24th of July on iOS and Android!
Nem tudom írták-e már a topikban ha igen, akkor most még egyszer
"I fight for the Users"
-
Amazonon ma a Cartoon Network Superstar Soccer ingyenes. Azt írják, hogy jó a játék, de kéne bele még content, de a fő probléma az, hogy van benne spyware, és kismillió jogosultság kell neki. Vagyis csak tűzfal mögött vagy kikapcsolt wifi/adatkapcsolat mellett ajánlom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Maxtreme
addikt
válasz fery02 #11577 üzenetére
A carx-be nagyon kevés a pálya, nehézkesebb az irányíthatósága, és nálam eléggé akadozik ami azért elég durva ismerve a készülékem hw-es képességeit.
Az Rd-ben nem lesz szükség az IAP-ra.
Szvsz az első autó a legjobb mivel lassú és jobban lehet vele driftelni[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Maxtreme #11567 üzenetére
Vajon a CarX Drift Racing-gel összehasonlítva összességében melyik lehet a tutibb választás?
A CarX képekből komolyabbnak néz ki, viszont a RD se lehet rossz, ha már igazi márkák vannak benne és reménykednék, hogy ha már alapból fizetős, akkor talán kevésbé IAP-os, mint az ingyenes Carx.
-
-
Maxtreme
addikt
válasz EnergyCoke #11573 üzenetére
Volt már párszor.
Mellesleg szerintem minősíthetetlenül gyér az irányíthatóság. -
EnergyCoke
tag
Smash Bandits
[link]Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
erzol
őstag
Igaz nem játék, de annál ütősebb...
Csak erős idegzetűeknek!
-
assemble
addikt
-
Maxtreme
addikt
Szerintem egész korrekt játék, jól el lehet vele ütni az időt (meg nem mellesleg van bent kihívás is, mivel csak akkor enged tovább a következő szintre, ha aranyra teljesítesz minden pályát)
-
v_angelus
tag
Le van árazva a play-en a The Room Two, 395HUF adóval.
[ Szerkesztve ]
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
Pipe Puzzle Premium ingyenes ma amazonos, jónak tűnik, és jó értékelései vannak.
-
assemble
addikt
-
Viktor77
titán
Még nincs róla videó, de az első rész elég gagyinak néz ki.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
saelin
veterán
válasz järgenGuRu #11555 üzenetére
Akkor jön a frissítés. Ami garantált: [link]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bozek
nagyúr
-
saelin
veterán
válasz järgenGuRu #11550 üzenetére
E hónap 10-én. De ez a dátum lehet ios és androidra később jön.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #11551 üzenetére
Remélem lesz vége redstone meg a hozzá
való cuccok -
jonnyjoker01
veterán
válasz järgenGuRu #11550 üzenetére
Az elkövetkezendő hónapokban... Nem tudni, de nem sokára, mivel már az alpha buildek elérhetőek a google + oldalon, amiket folyamatosan frissítik. Érdemes Johan Bernhardsson és Tomaso Checchi twitterét olvasgatni.
Üdv. Johnny
-
järgenGuRu
csendes tag
Minecraft pe mikor frissítik 0.9.0 ra?
-
törölt tag
válasz järgenGuRu #11546 üzenetére
Rayman sorozat?
Egyèbkènt kimaradt ,hogy "tudtok ajánlani" meg,hogy "Sziasztok!"
-
järgenGuRu
csendes tag
Valami jó játékot amin nem unom szét magam?
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #11543 üzenetére
Újreflexek?
Hát ahogy én tapasztaltam 2K méter felett már nem mozog elég gyorsan a karakter ahhoz hogy reflexből meg tudd oldani...bár lehet csak még nem vagyok elég rutinosEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #11541 üzenetére
Szerencsén múlik igazából. Meg ha ügyes vagy a free ride gagdet-el sokáig el tudsz jutni,utána meg "ujjreflexek" kellenek
https://psnprofiles.com/kazama001
-
raziel01
veterán
[link]
True Skate ingyenes limitált ideig amazonon. -
Sirandrish
legenda
válasz james001 #11540 üzenetére
Egyébként kb 1800-2000méter után mit csinálsz? Mert időd már nincs lereagálni semmit.
Olyankor vagy mákod van vagy nincs?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz #13110016 #11532 üzenetére
Egy idő után már tényleg nekem is golyózik a szemem tőle,de sikerült eljutnom 5578 méterig egyszer.
Ilyen "végtelen runner" játékból eddig nekem az Into the Dead volt a legnehezebb,ahol nem gyorsít hanem egyre több zombit dobál le eléd,és ha nincs nálad fegyver neked annyi. Ott 4000 valamennyi méter lett a rekordom,de vért izzadvahttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz Balathruin #11536 üzenetére
És valóban..juppih
Mondjuk ettől még minden megvan ami kell, de így még belelökök pár órát..
KöszikeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balathruin
veterán
válasz Sirandrish #11535 üzenetére
Ott van valamilyen reset, utána megy tovább. 16-17...150-151...
-
Sirandrish
legenda
válasz Balathruin #11534 üzenetére
Hát nem ad több küldit..
Ugye a küldik adták a csillagot ami a "szintlépéshez" kell..és elértem a 15öt ami azt hiszem a Barry és nem ad több küldit. Ergo max szint nem?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balathruin
veterán
válasz Sirandrish #11533 üzenetére
Max. szint? Nincs benne max... 15 szintenként újrakezdi a szinthez tartozó bónuszpénzt és ennyi.
-
Sirandrish
legenda
válasz #13110016 #11532 üzenetére
3700méter a rekordom és kb 2 napja telepítettem.
Csak sajna már az összes küldi megvan ezáltal max szintet elértem, ráadásul már minden olyan kütyüt megszereztem amit akartam, így már nem nagyon van miért játszani .Egyébként ha már itt tartunk...ajánlhatnátok még ilyen ehhez hasonló pofonegyszerű játékokat amik lekötik embert 10-20percekre
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz gergom91 #11530 üzenetére
- Mediumon több XP-t és pénzt kapsz. Szerintem a medium jobban megéri. Minél későbbi pályán játszol, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lila kártyát kapsz.
- Spray tower szerintem nem túl jó.
- Állítólag felvéve a keverést és azt lassítva visszajátszva, lehet látni, hogy mi hova került (legalábbis PC-n). De én nem próbáltam ki.
- Csillagot a hármas, lila boosterre éri meg a legjobban elkölteni (20 csillag). Persze előbb fontosabb kimaxolni az összes képességet.
- A meteorral kapcsolatban nem tudok segíteni. PC-n soha nem bugzott, androidon alig játszottam vele, Facebookon sem láttam bugot.
-
gergom91
tag
A Prime World Defender-ről lenne pár kérdésem:
- az easy és medium küldetések nyeremény ládája között van-e különbség? Volt hogy az easy után dobott lila kártyát is. Ha csak a kártyák érdekelnek, akkor melyiket éri meg inkább?
- a sprayer tower most lett maxos, de kb olyan haszontalan nekem mint valami regular kártya. Akkor ez miért unique kártya?
- amikor a lefordított lapok közül kell választani van-e valamilyen trükkje vagy full random? Kicsit idegesítő amikor van 1 ócska lap az 5-ből és szinte mindig azt választom elsőnek... Ha van közte unique, azt meg 3-ból sem sikerül.
- mire éri meg a legjobban költeni a csillagot?
- sokszor előfordult az update óta (talán tegnapelőtt volt, és a teljes 500megát újra leszedte :/ ), hogy a meteor varázs lap nem sebez. Leesik, robban, de sehol semmi sebzés, se stun... És ezt kb minden 2. használat során lejátsza. Másnak van-e ilyen?
Köszi -
Delerium
senior tag
válasz fery02 #11527 üzenetére
Az volt a legnagyobb bajom RR-rel, hogy indul a játék reklám, belépsz az autóvásárlásba, reklám. Megveszed a kocsit és akkor költs coint arra, hogy azonnal megkapd vagy vársz, aztán arra, hogy vegyél mindenféle boostot meg alkatrészt. Indul verseny, de előtte reklám. Aztán az irányítás, szerintem katasztrófa. Azonnal töröltem.
"I fight for the Users"
-
addikt
válasz james001 #11526 üzenetére
Nekem az egész Ridge Racer sorozat kimaradt. Ha ismerném, lehet kötelezőként tekintenék erre a jelenlegi mobilos változatára is mindenféle hibája ellenére is.
De ez nekem így csak egy tucat árkádnak néz ki fantázia autókkal és akkor reklámokkal.IAP nem tudom mennyire zavarna, úgy veszem észre magamon én enyhébben reagálok az IAP-ra, mint itt sokan.
Asphalt 8-ban is úgy szereztem meg a létező összes achievementet, hogy összesen 2500 Ft-ot költöttem a játékra.
Cserébe van is benne ám játékidőm rendesen. -
james001
veterán
válasz fery02 #11523 üzenetére
Majd nézek,de előbb még csinálok helyet a telómon mert tele van "szeméttel"
A Ridge Racer is jó lenne,de vele is az a baj mint az Asphalt 8-al,a sok IAP
Az RR régen volt jó PSP-n meg még régebben PS1-en,az újak már nagyon nem jöttek be (főleg az Unbounded)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz james001 #11519 üzenetére
Oh, 200 Ft igazán nem pénz érte. Persze én elfogult vagyok, mert szeretem a szériát, de ez a szintű árkádság lehet nem jönne be sokaknak. Nézzél szerintem videókat is róla!
Ez a Ridge Racer Slipstream mondjuk még ennél is árkádosabbnak tűnik.
Ez már lehet nekem is sok lenne, de lehet kipróbálom majd.[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
a dungeon hunter 4el van gondom, vagyis egyszeruen nem akar elindulni.. tolt tolt de semmi, nem fagy le, de be sem tolt
..
most mit csinaljak? van valami ötlet? -
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz fery02 #11517 üzenetére
Akkor majd szerintem letöltöm Amúgy 200 ft körül van asszem.
(#11518) Sirandrish:A jetpack-ek csak "díszek",sokat nem segítenek. Én először a járgányokat tuningoltam fel mágnessel,utána vettem meg a gadget cuccokat (a legjobb sztem a free ride és az ingyenes token)
-
Sirandrish
legenda
Valaki játszott/játszik a Jetpack Joyride-al?
Csak az érdekelne hogy érdemes-e újabb és újabb Jetpack-et venni, vagy inkább a badget(vagy gadget)ekre kell rámenni?
Láttam hogy a végefele már lesz coin magnet meg ilyenek ami azért nem sz*r. A Jetpackok csak máshogy néznek ki, vagy jobbak is? Bár nem tudom miben lehetnének jobbak ..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz james001 #11515 üzenetére
Szerintem a 7-es inkább tekinthető még Asphalt játéknak. A 8-asban nincs meg az a sorozatot jellemző hangulat szerintem, (ezt persze azok tudják és értékelik, akik az elődökkel is játszottak).
Itt még megvan a sebességérzet, meg az a különleges árkádos jelleg. Nevezzük full árkádnak, animációk, kinézet és stílus terén.
Nem büntet annyira a játék a falnak csattanásért, mint a 8. részben, viszont csöppet sem könnyebb játszani.
Odafigyelést igényel. Főleg multiban, amikor nálad sokkal nagyobb kockák ellen mész.
A 7-es, legmagasabb kategóriás autókkal játszva nem tudod sokszor, hogy épp mi is zajlik, olyannyira képes visszaadni a sebességérzetet.Nekem jelenleg jobban tetszik ez a 7. rész és nem érzem pénzéhesebb játéknak, mint a 8-ast. Míg a 8-asban vannak külön pénzcsábító dolgok, itt "csak" játékbeli pénz vásárlásra lehet esetleg késztetést érezni (ez a játék még nem a mai extrém pénzéhes kategóriából való), de szerencsére lehet boldogulni IAP nélkül is és végigjátszható nélküle a teljes kampány úgy, hogy minden versenyen elérsz minden csillagot a végére.
Nem tudom jelenleg mennyibe kerül amúgy a játék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz james001 #11515 üzenetére
Igen, normálisabb.
krystman: ez sanos megközelítőleg igaz. Én úgy fogalmzanék, hogy nagyrészt komolytalan játékokk vannak storeon. Én ePSX emulátorral játszom sony playtation-ös játékokal. Jóval komolyabb játékok léteznek arra, mint bármilyen mobilos platformra. Az igaz, hogy létezik itt is egy pár, de azokat keresni kell.
Üdv. Johnny
-
-
-
krystman
őstag
Androidon tisztára olyan minden játék, mintha valami 6-8 éveseknek készítenék! Alig van valami színvonalas játék!
-
addikt
Asphalt 7 játékosok figyelem (gondolom kb mennyien lehettek, de azért bepróbálkozok )!
1. Hogyan lehetne valami force sync félét nyomni Play Games kliensre, hogy hozzáadódjanak azok az achievementek is, amiket játékon belül már rég elértem?
Sajnos mikor pár éve elkezdtem vele játszani, akkor még nem támogatta a játék ezt a Google-ös klienst és azok az achievementek, amiket addig elértem a játékban, azóta sem érzékeli a kliens, és továbbra is zároltnak jelzi őket.2. Nektek is hót laggos a multiplayer? Asphalt 8-nál többnyire jó, de itt szinte mindenki laggol mindig.
3. Vannak olyan autók, amiknél ez a szöveg szerepel: "complete a special event to get this car".
Azt vágom, hogy meg kell nyernem egy special event-et hozzájuk, na de én már sokadikon vagyok túl és semelyik ilyen autó sem oldódott még fel.
Tudja valaki mi ez?[ Szerkesztve ]
-
gdavid007
tag
"Ha azt hiszed a kaland veszélyes, próbáld ki a megszokást. Az halálos"
-
Amazonon a Davey's Mystery című, point'n click kalandjáték az ingyenes ma. Azt írják rövid, de jó.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #11501 üzenetére
Igazából nem tudom.Mindig IOS-re jönnek ki elősször az új "nagy" játèkok.Modern Combat 5 -ről azt olvastam,hogy az MTK nyolcmagos processzorán lesznek plussz efektek,ès hogy jobban fog futni ezen a procin.
-
citkar
addikt
válasz Fitzgerald #11494 üzenetére
A rajzfim jelleg nekem is bejön, csak azok a lények, dolgok Nekem túl idegen.
Legkedvesebb TD-m a Fieldrunners 2 volt, de volt pár (többé-kevésbé) fantasy alapú is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest