Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Köszi mindenkinek. Civ VI-al is játszok néha, verekedős játékok annyira nem érdekelnek manapság.
Viszont MAME4droid-dal azért végigtoltam gyerekkorom pénznyelő arcade verekedős játékai közül néhányat (Final Fight, Mortal Kombat 1, Cadillacs & Dinosaurs). Ezekbe a gépekbe irdatlan mennyiségű 20 forintost szórtam a '90-es évek elején-közepén a BVSC uszodában. Killer Instinct-et nem sikerült működésre bírnom egyelőre.
Egy ideje azon gondolkodom már hogy felhívom őket, hátha megvan még valamelyik gép valahol eldugva az uszoda pincéjében, esküszöm megvenném.Ha meg már az Alien játékok is szóba kerültek, az Aliens: Dark Descent a játékmenete, kezelése miatt rohadt jól működne mobilon. Isolation mellett az a másik igazán jól sikerült Alien játék, remélem elgondolkodnak majd egy Android porton.
-
Fitzgerald
veterán
Portol még valaki manapság közel 1:1 minőségben mainstream, modern (tehát 2010 után megjelent) premium 3D játékokat Androidra mint a Feral, vagy ők az utolsó (egyetlen) fecske?
Az XCOM 2 Collection és az Alien: Isolation portok nagyon komolyak lettek, de a GRID Autosportról is jókat hallok. Az XCOM 2 kis okosítással gyakorlatilag nagygépes minőség mind a tartalom, mind látvány terén. Többi játékukat is ismerem, de nem izgatnak különösebben; Total War vagy Company of Heroes játékot sosem akarnék telefonon játszani, bár értékelem az effortot. Hitman is inkább pécén.
Beamdog nem ér (bár vannak jó játékaik), az ő katalógusokban nincsenek modern játékok.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Ha már van Netflixem gondoltam kipróbálom az új San Andreas-t, főleg mivel a klasszik SA újabb Android verziókon nem szeret elindulni. Be-beakadozik néha (Snapdragon 7+ Gen2, 12 giga ram, full HD+ felbontás), illetve eléggé szegényesek a beállítási lehetőségek. Azért ennél jobb munkára számítottam...
-
Fitzgerald
veterán
Genshinnél, Arena Breakoutnál létezik grafikailag intenzívebb játék jelenleg Androidon?
Csak kíváncsiságból kérdem, nem játszok már évek óta, de most cseréltem telefont 5+ év óta először, megnézném mit bír a vas. -
Fitzgerald
veterán
válasz Rigormortiis #34000 üzenetére
Dragonfall úgy volt hogy visszakerül, aztán mégsem. Az ilyesmit szabályozni kéne, hogy ne lehessen csak úgy hasraütésre eltüntetni olyan játékokat, amelyeket kifizetett az ember. Illetve ha ez a Google Play Store policyjének változása miatt történik (és azért), akkor a Google térítse meg mindenkinek a program árát, van miből.
A másik vérlázító szarság az, amikor premium játékból f2p szar lesz.
Ez utóbbi esetben általában tűzoltás képpen adnak valami két forintot nem érő ingame szotyoládét azoknak, akik megvették még premium áron a cuccot, de akkor is vicc az egész.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Vannak játékok, amelyeket körülményes pici kijelzőn játszani, tény.
Pl. egy Baldur's Gate-et elképzelni sem tudom hogy hogyan lehet telefonon játszani, ujjal.
Android vonalon a Galaxy Note sorozat kínál egyedül megoldást erre a dologra az S-pen miatt.
Ha nagy kijelző és csúcs hardver kell, akkor meg kb. az iPad az egyetlen alternatíva.
Sajnos a csúcs droidos tabletek is rendre régebbi csúcshardverrel jelennek meg manapság, de legalább még jó drágák is mellé.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Nekem se megy a Blades, pedig már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem early access-re. Másfél napja fent van a játék, 1x nem jutottam még be. Nem is értem mi a rákért nem akkor küldenek értesítőt, amikor az adott személy számára játszható lesz.
-
Fitzgerald
veterán
Azon gondolkodtam épp, hogy mikor jön már végre Androidra olyan minőségű port, mint az XCOM.
Nagyon durván pang a premium piac. A sok clash-rush-csöcs-defense free to play szar meg a kártyajátékok teljesen maguk alá temettek mindent. Bezzeg iOS-re kijött a Civ 6.
Ráklikkeltem most valami játékbeli adra, mert jónak tűnt a gameplay a videóban. Guns of Glory vagy mi.
Erre kiderült hogy egy ugyanolyan izometrikus nézetű clash of csöcs hülyeség, mint a többi kétmillió. Apám vazzeg. -
Fitzgerald
veterán
Két 820-as telefonom is volt QHD kijelzővel. Az Asphaltok elég jól vannak optimalizálva, az 5 éves Asphalt 8 (ami mobilon még mindig jól néz ki) az RK3188-as tabletemen is egészen vállahatóan futott 4 éve.
De új játékokban már a 820 is be-beránt azért, nyilván alacsonyabb felbontású kijelző meg egy stock Android mellett nem annyira szembeötlő ez a dolog.
Amúgy meg a mobilos hardvert mesterségesen avultatják el. Ugye már a Snapdragon 800-ban lévő Adreno-ra is azt mondták hogy a PS3 igp-jét közelíti teljesítményben, aztán valahogy tökre sehol nincsenek a PS3 szintű játékok azóta sem.
Egyébként is csalóka ez a dolog, mert ha elindítod pécén pl. az Asphaltot Bluestacks-el, akkor fogod látni hogy mennyire nem szép valójában. Alacsony felbontású textúrák mellé benyomnak mindenféle csilli-villi effektet, ez kis képernyőkön olyan hatást kelt mintha valami komoly konzolos játék lenne szép grafikával. De nagyban már csúnya.
Olyan mint amikor a töltöttkáposztás hányásra fújsz egy kis tejszínhabot, és teszel egy cseresznyét a tetejére. -
Fitzgerald
veterán
válasz Micsurin #31935 üzenetére
Én aztán nem nézek bentymárkokat, de itt egy videó arról hogy mitt össze szenved a K1 pl. PUBG mobile alatt, tökre nem a legmagasabb beállításokon.
A Snapdragon 820-ban (OP3) is tavalyelőtti igp van, valszeg arra sem fogja már a legmagasabb minőséget bedobni. De majd megnézem ma, nekem S9+ om van.
Kirin prociban erős, de gpu-ban fika. Még a 970-ben lévő Mali is csak picivel gyorsabb az Adreno 530-nál.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Micsurin #31920 üzenetére
TDU fejlesztőinek van egy Gear.Club nevű játéka, de klasszik autóverseny az is, nincs benne free roam. Nem is értem miért nem készülnek open world autós játékok mobilra, mikor már évek óta léteznek erre alkalmas motorok, és a mobilos hardver is egyre erősebb.
Forza Horizon 3 mekkora lenne már droidon. Adják mittomén 8 rongyért, de legyen má'. -
Fitzgerald
veterán
válasz icemad #31885 üzenetére
Jah, a pay to win-éra előtt a Gameloftnak is voltak jó játékai.
Azt a Splinter Cell-t még talán 2005-ben láttam először, szintén valamelyik SE telefonon volt előre telepítve gyárilag (talán K500i). Egyik első 3D-s játék volt mobilon.
A java-s Prince of Persia ugrik még be hirtelen tőlük régi Siemens telefonokról. Az volt talán az első Gameloft játék amivel játszottam vagy 15 éve.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
GoF 2-t még Sony Ericsson K800i-n toltam anno vagy 10 éve, az egyik legjobb, legszebb, legtartalmasabb java játék volt még a hülyetelefon-éra vége felé.
-
Fitzgerald
veterán
Fasza. Akkor nem csak én jártam így. Nem szarrágásból, de esküszöm ráírok a fejlesztőre, hátha kapok ingyen BattleTech kódot pécére kárpótlásként.
Kb. az egyetlen taktikai játék mobilon XCOM mellett, amivel szívesen játszottam (meg amúgy is közel áll a szívemhez a Shadowrun, '96-tól sokáig játszottam az eredeti paper/pen rpg-t). -
Fitzgerald
veterán
A Shadowrun: Dragonfall hova a rákba tűnt Play Store-ból? Premium app volt, csak úgy nem tüntethetik el (refundot nem kaptam)?
-
Fitzgerald
veterán
Kipróbáltam az Injustice 2-t, de csak mert kíváncsi voltam, mit tudtak kihozni UE4-ből mobilon. Nem semmi, elképesztően jól néz ki ilyen kis méretben. Játszani mondjuk biztos nem fogok vele, mert ez a tapicskolós, swipeolós műfaj nekem nem jön be verekedős játékban, de nagyon komolyan néz ki (LG V20).
-
Fitzgerald
veterán
válasz saelin #15720 üzenetére
Kb. minden gránátdobás + a legundorítóbb, legaljasabb energy rendszert integrálták bele. Ha nincs energy, nem játszol. Vársz, vagy fizetsz.
Lassan tényleg oda jut a dolog, hogy minden egyes fedezékbe húzódás is energybe kerül majd az ilyen játékokban.
Remélem egyszer megdöglik ez az egész free to play modell. -
Fitzgerald
veterán
válasz Quasi_modo #15690 üzenetére
Egy (több) labirintus-szerű mapon szellemeket meg mindenféle egyéb lényeket kellett ölni, illetve menekülni előlük. Pac-Man nézetben.
A zenéje meg olyan volt hogy ti-ri-ri-ri-tá-tá-tádádád. Tehát kizárásos alapon már csak 350 ezer hasonló játék maradt. lol. -
Fitzgerald
veterán
Ipegára a G910 firmware-t érdemes flashelni ha ilyen problémád van, ehhez itt találsz leírást.
De első körben (még mielőtt firmwaret cserélnél) vagy a fent említett USB/BT Joycenterrel próbálnám meg a touch mappinget, vagy a Tincore Keymapperrel. Ez utóbbi elég bonyolult, és a full touch mapping már addon funkciónak minősül, vagyis ha nem akarod hogy percenként ugorjon az arcodba hogy vedd meg az addont, akkor inkább vedd meg.
Jövő hét végére összedobok akkor egy kis guide-ot a Logouton, csak hogy ne vásárolgasson mindenki vaktában kontrollert, amit utána nem biztos hogy működésre tud bírni az eszközével. Aztán megkérjük majd itt az egyik modit hogy tegye be az első HSZ-be a linket.
-
Fitzgerald
veterán
válasz $p@rr0w #15672 üzenetére
USB/BT Joycenterrel mapelhetsz gamepadet keyboardra, ha ismered a keyboard kiosztást az adott játékhoz.
Ha nem, akkor touch mapelhetsz, vagy újraprogramozhatod bármelyik gombot.
Az van, hogy nincs xpad.ko kernel modulod. Ne is kérdezd honnan lehet szerezni ehhez a SoC-hez, nekem pl. anno RK3066-hoz 1 év alatt nem sikerült.Lehet lassan érdemes lenne egy kontrolleres guide-al kiegészíteni az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Hát jó, sokan nem is éltek még akkor. Pl. az én első Runescape karakterem lassan közelíti korban a topiklátogatók jó részét
Nagynénéméknek volt egy kazettás Commodore 64-e anno. Volt egy játék amit nagyon szerettem, de nem emlékszem a címére, csak a zenéjére...az a baj, hogy ha le is írom hogy nézett ki és mit kellett benne csinálni, az sem segít sokat, mert millió hasonló játék volt anno Commodore 64-re.... -
Fitzgerald
veterán
válasz vatafakk #15634 üzenetére
Ha hekkeltél azt logolta a szerver. Tök egyszerű visszakeresniük. Ha nem, akkor meg azért nem fogják visszaadni az accot, mert nem szóltál nekik, hogy ez történt. Magyarul kihasználtál egy bugot/exploitot.
Az ő könyvükben ez valószínűleg csalásnak minősül, de egy próbát megér.
Ha vissza is kapod, valószínűleg nullás lesz az acc. -
Fitzgerald
veterán
Nembaj, lehet már venni dual OS-es tabletet (Windows/Android)
Intel Bay Trail procival. Az abban lévő GPU az egyik legerősebb (lehetne) Android alatt is, csak éppen nem igazán fejlesztenek/optimalizálnak rá, és akkor még finom voltam.
Cserébe viszont ott vannak a Windowsos játékok, amelyek mind tartalmilag, mind technikailag éveket vernek a mai Android/iOS játékokra. Arra senki ne számítson, hogy full beállításokon fog Crysis 3-at játszani egy ilyenen, de láttunk már a Youtube-on Skyrimet meg Starcraft 2-t, Diablo 3-at futni Bay Trailes tableten, low-medium beállításokkal...[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Ja, csak arra vársz 3 hetet. Találtam én több oldalon is hasonló cuccot 400 forint körül (bár inkább a rövidebb, vastagabb fejű verzióból, ez meg hosszú), de ha rendelek valamit azt már idén nem kapom kézhez, ez meg ott volt azonnal.
Nekem ennyit megért, egy doboz cigi többe kerül.[ Szerkesztve ]
-
-
Fitzgerald
veterán
Na vettem egy Hama kapacitív tollat, 1000 forint volt. A célnak tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Balathruin #15452 üzenetére
Az már más kérdés.
Nézek valami jobb ceruzát akkor.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Balathruin #15440 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Hát gyerekek most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy veszek egy S-Pent, vagy valami olcsóbb kapacitív ceruzát a KOTOR miatt. Rendesen elszabták az irányítást, a PS4 kontrolleremet meg csak OTG kábellel hajlandó kezelni.
A mozgás rettenetes ujjal, és harc közben is sikerül folyamatosan a végrehajtani kívánt akció mellé nyomnom. 7 inchtől felfelé már azért könnyebben mehet a dolog, de én 5.5 inchen vagyok most. -
Fitzgerald
veterán
USB/BT Joycenterből van már free verzió, pár napja fedeztem fel. Akinek túl bonyolult lenne a Tincore, az megpróbálkozhat vele. Ahogy láttam minden elérhető benne, ami eddig csak a Gold verzióban volt elérhető.
-
Fitzgerald
veterán
Haveromnak volt 2 darab valami Ewent "márkájú" PS3 kopi gamepadje, egész használhatóak voltak.
Shadowgun Deadzone-t játszottunk velük. 2500 forintba kerül, láttam már azóta MM-ban is. -
Fitzgerald
veterán
Leírtam már párszor, de leírom újra:
Még mielőtt bárki kontrollert venne nem árt tudni, hogy kínai SoC-es eszközökkel, és sok HTC-vel nem szeretnek együttműködni ezek a Bluetooth kontrollerek, mert a gyártók szeretik kifelejteni a szükséges BT HID drivert ezekből a tabletekből/telefonokból. A Moga és az iPega jellemzően ilyen cuccokat árul. Én még az eredeti PS4 kontrollerrel is szenvedek MT6592-n (Bluetooth-on keresztül, OTG-n működik).
Szóval az hogy a telefon/tablet ismeri a Bluetooth X szabványt még nem jelenti azt, hogy működni is fog vele a kontroller.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz csadi0011 #15246 üzenetére
Mivel ebből a 10 játékból 6 arról szól, hogy hogyan verjük hülyére/robbantsuk fel/lőjük le/gázoljuk halálra egymást (ezek a dolgok eléggé szembemennek a keresztény értékrendekkel), nem csodálom hogy nem vette meg neked őket a Jézuska. Nekem sem hozott Heckler & Koch MP7-et.
Ennek kapcsán gondolkodtam el megint azon, hogy miért az erőszakos, és a kompetitív (a verseny közvetve az erőszak, illetve az erőszakban gyökerező alá-fölé rendeltségi viszony egy burkolt formája) játékok a legnépszerűbbek.
De fingom sincs, úgyhogy iszok még Jégert és lefekszem. -
Fitzgerald
veterán
válasz norbert1998 #15172 üzenetére
Xposed framework telepít, reboot. App Settings modul letölt, telepít, aktivál, reboot.
App Settings megnyit, Hearthstone megkeres, felül az on-ra nyomsz, Xlarge res bepipál, Hearthstone indít.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
The Shadow Sun 4.99 dollár helyett 0.99.
-
Fitzgerald
veterán
válasz dzsidzsas #15101 üzenetére
Kb. semmiben nem tudok egyetérteni veled. Én 2 napja játszom. Eddig egy forintot sem költöttem (nem is fogok), mégis elég sokszor nyertem már. Minél többet játszol, annál több lap lesz elérhető.
Nyilván jó paklival sem fogsz mindig nyerni, de jóval nagyobb eséllyel indulsz, mintha csak random összedobálsz egyet.
Az meg hogy kezdőként elvernek, természetes, és szükségszerű. Idővel egyre jobb és jobb leszel, jó paklikat raksz össze, nyerni is fogsz sokat.
Arénába meg ne is menj szerintem nem érdemes addig menni, amíg a legtöbb lapot nem ismeri az ember.
Ahogy látom amúgy csont ugyanazt a verziót portolták tabletekre, ami PC-re is megjelent.
Még a méretük is egyezik.[ Szerkesztve ]
-
-
Fitzgerald
veterán
Kár. Ez kihagyott ziccer szerintem. Én pl. csak azért nem játszanék rankedet, hogy lássam hogy mennyire nem vagyok jó.
Akkor már valamivel motiváljanak is.
Nincsenek illúzióim. Közel 20 évnyi Magic rutinnal is találok még itthon is olyan playert, aki pillanatok alatt szarrá ver.
Nem is akarok a legjobb lenni, két okból:
1. Idővel úgyis jön valaki aki jobb nálam.
2. Ha valamiben a legjobb vagyok, az többé nem érdekel, ergo nem szórakoztat. -
Fitzgerald
veterán
válasz saelin #15033 üzenetére
Jaja. De kapsz már casual játékok után is goldot. Gondolom ranked meccsekért nagyobb jutalmak járnak.
Nem játszottam még rankedet, egyenlőre egy erős mage kezdőpaklit próbálok összetákolni.
Aztán majd egy warriort is.
Elolvasok 1-2 strategy guide-ot, hogy mit ajánlanak.
Amúgy tarthat 10 körnél tovább egy meccs?
Ha jól láttam annyi slot van ott alul manának...[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Ez a Hearthstone szórakoztatóbb mint gondoltam, és az IAP sem vészes. Nem hittem volna hogy ős Magicesként ennyire le fog kötni egy ilyen egyszerű (Magichez képest) játék.
-
Fitzgerald
veterán
Ahhoz képest hogy EU régióban nem elérhető a Hearthstone, engem beengedett EU-s battle.net accounttal, és már játszom multiban.
Amúgy ezt a verziót simán kiadhatnák telefonokra is.
Én 5.5 inches phableten játszok full HD-ben. Ekkora méretben még minden olvasható, és teljesen jól játszható. 5 inchtől lefelé meg nagyjából tökmindegy mi van, akkora méretben már nagyon nehezen látni a szöveget (főleg hasonló felbontáson), csináljanak bármit.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Kipróbáltam, nálam eddig teljesen lag és gliccs mentes MT6592-n...
-
Fitzgerald
veterán
válasz assemble #14999 üzenetére
MT6592-ben egy A7-es mag 1,7GHz-es órajelen kb. egy 1.2 GHz-es A9-esnek felel meg teljesítményben.
A bentymárkokon kívül meg nincs olyan alkalmazás, ami egyszerre 8 magot használ. Még 4-et sem igazán.
Úgyhogy tényleg sokat számít a magonkénti teljesítmény. Ettől függetlenül ez egy nem kifejezetten szép kártyajáték, szóval nem indokolt a magas erőforrásigény. Komoly 3D-s játékok futnak lagmentesen ezen a chipen, full HD-ben is.
De várjuk meg a hivatalos mobilos verziót, a mókolt alapján felelsleges bármit is mondani.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz saelin #14939 üzenetére
Ha mindenképpen Xbox kontrollert akarsz venni, olyat vegyél, amelyiknek a dobozán rajta is van a "For Windows" felirat. De azzal is sokat fogsz vergődni, mert a gyártók szeretik kifelejteni az xpad.ko kernel modult a szoftverből, és ilyenkor csak touch vagy keyboard mapping-el lehet használni a 360 kontrollert. Elég macerás mindkét megoldás.
Én pár hónapja Playstation 4 kontrollert használok. A PS3/PS4 kontrollernek ma sokkal jobb a támogatottsága Androidon. Sixaxis Controller app már mind a kettővel működik normálisan Bluetooth-on keresztül. Inkább azokat ajánlom. -
Fitzgerald
veterán
A Gameloft lényegében az Ubisoft kopizásra specializálódott mobilos ága. A saját szellemi tulajdonból építkező játékok egy részét viszont saját brand alatt adja ki az Ubi, de azokat is a Gameloft készíti.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz tomee007007 #14781 üzenetére
Úgy látom igen.
#Joccc07
Eddig nem sok jót hallottam a nyalókáról, az én cuccomra ki sem jött még. De ha tényleg ekkora nyalóka, fel sem teszem ha esetleg kijön....
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #14778 üzenetére
És nem! Jól van optimalizálva (jó, azért nálam nem is néz ki úgy mint iPaden ).
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Ehh...nem vágom még így elsőre ezt a The Witcher Adventure Game-et, átnyálazom azt a pdf-et mindjárt.
Amúgy ez tényleg inkább társasjáték mint szóló.
Gazdálkodj Okosan helyett nagyméretű tableten biztos jó lehet többen nyomni.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
A hardver már rendelkezésre áll egy ideje. Diablo 3 simán jöhetne.
Az egy dolog hogy a PC-s gépigény irreálisan magas a szar optimalizáció miatt.
Az egy csúnya játék, és a majdnem 4 évvel korábban megjelent Sacred 2 is szebb volt (és közel nincs olyan gépigénye mint a Diablo 3-nak).
Vannak szép játékok mobilon, de egyenlőre a legszebb mobilos játékok is "csak" a 10 éves PC játékok színvonalát hozzák. Én mondjuk még ennyit sem vártam volna ilyen rövid idő alatt.
Az első Diablo amúgy teljesen jól játszható emulátorral.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Jó, hát most erre itt egy másik teszt, ahol meg ennek az ellenkezője látszik. lol.
A bentymárk az csak bentymárk. Persze, van amelyikben a közelébe sem ér. Megint másik tesztben (pl. Antutu) viszont utcahosszal megy el mellette a MediaTek. A 8 mag meg big.LITTLE architektúra, egyszerre sosem működik a 8.
A szintetikus tesztek is a négy darab A53-as maggal futnak, nem együtt az A7-es magokkal.#fery02
A "jelenlegi high-end készülék" kapcsán írtam, hogy nem nagy előrelépés az S5 a G2-höz képest. Kb. ugyanolyan high-end mind a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz fery02 #14698 üzenetére
S5 hardveresen nem nagy előrelépés igazából. Le is írta, hogy elsősorban nem ezért váltott.
Én is februárban váltok amúgy MT6595-re, az teljesítményben nagyjából a snapi 801-nek felel meg.
A GPU-ja gyengébb csak valamivel, de full HD kijelzőhöz még így is majdnemhogy overkill.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz norbert1998 #14686 üzenetére
Kb. 5 sort kell átírni a build.propban, tökmindegy hogy ki gyártotta a cuccodat. Ez alapján állapítja meg a Play Store, hogy az eszközöd kompatibilis-e az adott alkalmazással, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Nexus 7 2013 vagy Gpad 8.3 build.propjával kéne megpróbálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest