Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cup Heroes. [link]
Egy kis gagyi játék, de pont jó, ha csak pár percem van.
Egyébként azt a megoldást használtam, amit WhiteWalker is írt. Ilyenkor egyszerűen kifagy a játék, de teljesen random. Van amikor 10 kör is elmegy, valamikor 2. A zene fut a háttérben, semmi más nem működik. Ha kikapcsolom a privát dns-t, akkor csont nélkül megy órákig is akár. Persze ilyenkor 5 percenként reklám.Bajgunar: WhiteWalker megoldását használom.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bajgunar
aktív tag
Earn to Die Rogue pl. Persze reklám nélkül is lehet "haladni", de ha lesed a fél-1 perces reklámokat, akkor kapsz faja cuccot.
Pixel Art pl. Random tolja a semmiből, játék közben a szarabbnál szarabb, idegesítő reklámokat.
Kisfiam játszik velük. De csak azt hallom, hogy "-dehát most volt reklám!!!!"..
Mondom neki törölje le. Gusztustalan játékokat. Erre mennek, h reklám reklám hátán. Büntetni kéne aki ezt beleteszi.
Persze vedd meg.... Ahha. Meg is venném. Ha nem olyan áron lenne, ami már elfogadhatatlna. Nem a mi bérünkhöz van szabva. Persze nem ide tartozik.
De egy pl német minimálbéresnek is annyi, mint nekem. Csak h ott ~4-5x annyi, mint itt.
Tehat nincs egálbanMinek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
-
Micsurin
nagyúr
Nem mindnél de szerintem ez nagyon megöli a hangulatot.
AH teljesen jó lesz akkor
---
Hang buggos... ha átváltok random másik nyelvre majd vissza akkor van angol dub, mondjuk ez is vicces. Kb AI által generáltnak hat. Nem lesz ez rossz de egy félévnyi patch kell neki.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Hát ez bizony pont addig tartott mint a Black Desert Online... character creator.
Megint... gender lock. De miért? Ez mi az istenre jó nekik?
Ranger az nem lehet csak néni... Necro az nem lehet csak néni...Dendytv még nagyon régen release-kor de magára a stílusra ráuntam mert maga a gameplay loop nem volt elég élvezetes valamint semmi account progressiont nem éreztem. Max a skinek voltak gyűjtögethetőek de az nekem kevés volt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Szóval erősen P2W szagú lesz az AH miatt?
Mennyire asian style? BlackDesert Mobilet pl emiatt dobtam messzire meg egyik másik Diabló copyt is.15 és 15 Pro-val nem félek annyira Sajnos nem találtam IOS játékok topikját
-
-
-
Ezt nem tudom, hogy a gyakorlatban hogy működne. Pl nekem van 1500 játékom steamen, holnap meg csak 1499 lesz. Honnan tudom melyik tűnt el? És hogy keresem vissza róla az emailt, ha pl valami bundle cucc volt, akár olyan shopból, ami ma már nem is létezik? Nem olyan egyszerű ez. Én azzal nyugtatom magam, hogy, ha nem veszem észre a hiányát, akkor nem is volt fontos. Akkor meg már mindegy.
-
-
sto1911
veterán
"csak havi 800", mit sírok és hasonlók voltak.
Azt még nem tudni p2w van-e. Mrllama megint tolt egy videót a témában, de még nem néztem meg.Még a kedvencem, nekik is meg kell élni valamiből eddig se a Szentlélek etette egyik céget sem, főleg nem a DLC még fizetős lópáncél korszak előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Hát a google fordító az lesz lassan kultuszikus...
nagyon tré..nem blama nekik egy chatGTP mellett? Régen volt ilyen hogy valamiben ennyire lemaradt a Google hogy még a kanyarban sincs..Aztán persze utolsókból lesznek az elsők..de most nagyon lemaradtak!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Egy ekkora nagyságú játékon nagyon sokan dolgoznak, ez a bevétel lehet, hogy még a bérekre sem elég. Mondjuk 100 emberes csapattal és fejenként havi átlag 8 ezer dollárral (ez az átlag szoftverfejlesztőként az USA-ban) is havi 800 ezer dollár megy el, és vannak olyan szerepek a projekten, melyekkel többet keresnek ennél.
Aztán ott vannak az egyéb költségek, az infrastruktúra, hardver, szerverek, adók, bérleti díjak, stb.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Maxtreme
addikt
Vajon az outpost ebben is azt takarja (és azért kell a defense) hogy amíg nem vagy online állapotban simán megtámadhatnak (aminek sejtésem szerint ugy 0.000001%a lehet valós) aztán lehet istenelni mert szétbaxtak mindent? Régen ez nagy divat volt, ha ez is ilyen lesz azonnal törlöm. Mondjuk így is előfordulhat mert nem sok motivácio van ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
nem baj, majd a ps5ös játékuk a stellar blade tuti jó lesz, azt legalább nem a csöcsökkel meg a seggekkel akarják eladni... ohh wait
-
Golden9
veterán
-
Damage401
senior tag
Galaxy S21 ami Mali gpu-s. Asszonynak az van. 60fps es ultra beállítások mellett jobbat megy mint az s22-ön. Ott 30 fps és high.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
sto1911
veterán
Jelen pillanatban úgy látom inkább egy D2R kellett volna kihozni mobilra ehelyett.
Ebből viszont szépen látszik mi lesz a D4 iránya, illetve hogyan működik az online világa.@WhiteWalker: mondjuk ha egy videót is láttál róla, nem kellene meglepetést okoznia a teljesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Hivatalosan, euban holnap lesz elérhető, ma amcsiknal van. De guest el tudsz kezdeni karit. S22 csak high és 30 fps van
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Rison77
senior tag
Igen, azért arra kíváncsi lennék ugyanazon beállításokat kapja a pc is, annak szánták az ultra beállítást, vagy már készültek a köv genes telefonokra?
Nálam folyamatosan befagy a játék egyik oldala...(S22ultra) hiába lépek ki, ahogy belépek mozdulni akarok, szétmegy... csak nem cseszi szét a kijelzőt.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Play passban játszhatóak a DLCk is, viszont ha megveszed az alapjátékot és play passban aktiválod a DLCket, akkor a play pass lejárta után is játszhatod még őket, amíg le nem törlöd a játékot a készülékedről. (Ehhez mondjuk érdemes blokkolni a játék internethez való hozzáférését, hogy ne jöjjenek rá, hogy te ingyen játszol a DLCkkel. Viszont net kapcsolat ettől még kell a játék elindításához, mert a DLC menü csak ekkor válik aktívvá, de az szerencsére nem feltétel, hogy maga a játék is csatlakozzon az internetre.
Játékon belül még nem jöttem rá merre találom a DLC tartalmakat. (Gondolom el kell jutni egy bizonyos pontig az alapjátékon belül)
Megvenném a DLCket is egyebként, de kissé túlárazottak, többe kerülnek összesen, mint az alapjáték...[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Telefonnal BT-n kommunikál, már kipróbáltam, jól megy. Kialakítás szempontjából mindegy lenne, mit veszel, ugyanazok a gombok vannak az irányításra, ebből a szempontból semmit sem változott a kontroller. Legtöbb helyen már csak az aktuális Xbox kontrollerét kapod, szerintem nem is érdemes régebbit kutatni. 21-22e körül van stick nélkül, 25-26 adapterrel, gyári adapter magában 8-9e.
PC-re USB-C kábellel is csatlakoztatható, akkor akku nélkül is megy.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
A 360 és az első szériás one kontroller nem bt-s. Az újabb one és series kontrollerek között minimális a különbség. Van egy extra share gomb, és kicsivel kisebb a series kontroller. Választani nagyon nem tudsz, mert szinte már csak series kontrollert lehet kapni.
Jó a meglevő BT dongle is, ha minimum BT 4.0.
A sticknek annyi előnye van, hogy azzal egy PC-hez tudsz akár 8 kontrollert is csatlakoztatni.Tartóból a Venom Xcloud az ajánlott. Vagy, ha sokat hurcolod, akkor Venom Travel Kit.
-
Jól látod, nincs sem iap, se energia rendszer. Rengeteg dolgot lehet venni benne játékbeli pénzért, de ilyen pénzt csak a challenge-k teljesítésével tudsz szerezni. Reklámot sem láttam még benne. Nem is nagyon értem, hogy ez így most kinek éri meg. Nem gondolnám, hogy ezzel akarják a nagygépes verzióra csábítani az embereket, mert már így is sokmilliós rajongótábora van.
Szerintem jó cucc, próbáljátok ki.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
IAP: nem szükséges, de egy 365 ft-os (elején felajánlott) befizetés javasolt, hogy a kezdő bonuszból minden meglegyen.
Nem mindegyik így kezdi, aztán a gatyádat is ráfizetheted ha nem akarsz lemaradni?
Egyébként megnéztem, a játékban 1790 Ft a legolcsóbb IAP, az a 365 honnan jött?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Maxtreme
addikt
Én komolyan mondom nem értem miért nem lehet azt a mai napig megugrani hogy dinamikusan kezelje az adott játék az eszköz felbontását...
Nem is tudom hány éve van már notch, mégis a megjelenő játékok óriási része szarul kezeli az ilyen eszközöket, és levágja a képet. Pedig a telefonok 90%a ilyen megoldással bír...Többek közt ez a játék is ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
én 4,2-ön állok most.
Igen függetlenek lehetnek, és a legnagyobb fék a populáció, arra érdemes az elejétől hajtani. mindig fejleszteni azokat a "hősöket" amelyek population growth bonus-t adnak.
Azt leszámítva szinte mindig a "legmélyebben" lévő(legdrágább) sort érdemes upgradelni, hiszen az termeli majd bőven az alatta lévőket.
Én most beforgattam a normál játékban szerzett gem-eket, méghozzá XP-be, mert ahogy látom abból jóval kevesebbet ad az event alatt mint amennyi kell. lapokat adja, de hiába ha nincs xp a fejlesztéshez.
nekem is csak a 2.eventem, de e kettő alapján azt látom hogy 5%-ot fogok tudni hozni ha nem nehezítenek rajta.egyébként érdekes, de lehet szándékos, az elöző eventen a populáció mindig elég volt, inkább az adott nyersanyag volt kevés. Most a populációt folyamat tolnom kellett fejlesztésekkel..
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
fabokf
tag
Ma megnéztem végre...egész jól megvalósították, és ennél végre nem annyira zavaró az Xbox gamepad bal analóg karjának ghosting-ja (bár ettől függetlenül valamikor meg szándékozom nézetni 😂)...plusz az se hátrány, hogy látom az egész képernyőt végre és nem takarja ki az ujjam
-
baal-amiga
senior tag
Nekem nem jött össze másik acc-al. Mondjuk nem vpn alatt készítettem másikat, csak egy korábban nem hozzáadottal próbáltam.
Milyen a gém? Online csak?"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Amur
addikt
akkor ugyanaz mint a Forza hasonló förmedvénye..ott is gyönyörűen kidolgozott licencelt kocsik voltak, de a versenynek nevezett majomkodások kiverték a biztit..
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
hogy tudom aktiválni a többi lény generálását? csak skeliket generál, pedig már mindegyikről lekerült a lakat.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Szerintem semmivel se nehezebb az újaknak sem lassabb. Azt leszámítva , hogy ha van maxos hős és kapsz hozzá fejlesztés követ , akkor azok átválthatóak más gyűjthető upgrade cuccra. Ennek most érzem kicsit előnyét , hogy több hősöm is maxos. De azért sokat nem dob a fejlődésen.
Amúgy ez a tipikus 10 percre leülök a wc-re rottyantani és elvégzem közbe a játékban a teendőket játék.
-
fabokf
tag
Spec számomra ez inkább vonzóbbá teszi nekem az koránt sem baj, ha van valami napi limit benne, legalább lassabban unok rá mondjuk eddig 5 órát játszottam vele 3 nap alatt de még nem tűnt fel, hogy olyan nagyon bekorlátozott volna...bár még csak az elején tartok lvl19-esként
-
Trk.Adam87
aktív tag
Eredetileg 2690 Ft azt hiszem. Néhány fejlesztőcsapat úgy akciózik, hogy annak idejére nem áthúzza az eredeti árat, hanem lecseréli azt és csak a kedvezményes ár látható annak időtartama alatt.
baal-amiga: Szerintem bátran rakd vissza normalra a casualt, mert idővel rááll az ember keze, én is normalban játszottam végig, de újra neki ülök majd new game+ban valamikor.
A DLC-t is megéri megvenni, igaz hogy csak kb 5 órányi +tartalom, de a játék legnagyobb területét kapjuk meg vele és hangulatilag is más, mint a korábbi területek, a 2. szakaszt jó kis télies-fagyos atmoszféra jellemzi.[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
2300 körül volt, lehet, hogy csökkentették az árát.
Én meg is vettem. Előző tabomon viragboltival tettem egy próbát, de nem győzött meg teljesítményben. Az újra már playből szedtem le, nagyon szépen fut.
Egyetlen bajom a touch irányítás, így még casualban is hard"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Amur
addikt
Felvettelek benneteket! Így már tudunk egymás expediciójához csatlakozni, és gyorsítani azt.
Reddit-es arcok között találtam olyat aki folyton legendás expediciókat indít.
Igaz csatlakozni nem tudtam hozzá még egyszer sem, mindig rögtön tele lett..
Majd megnézem a nevét, beírom hogy vegyétek ti is fel.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
MikeWazowski
veterán
Jah értem. Tehát nem állítható játékon belül, csak alapértelmezetten annyin fut, amennyin a telefon. Nekem 120 Hz-es a telefon, akkor elvileg annyin megy.
Egyébként jó rég játszhattam a játékkal PC-n, mert eddig 10 órát tettem bele és act I vége felé vagyok még csak... Lehet, hogy idővel hosszabbodott a játék? Érdekes.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Saccco
nagyúr
Nem eléggé kiegyensúlyozott a játék. Talán a warrior a leggyengébb, utána íjász, aztán a mágus. Kb. ott tart az én íjászom is. A Black Palace-ban lehet sok kéket gyűjteni, amivel fejlesztheted az astral körben a tulajdonságokat. Íjásznak is a strength a fő tulajdonság, csak annyi dex kell, hogy az íjat meg tudja fogni, feltéve, hogy nem mágikus sebzés a cél. Illetve a garden-ban érdemes mimic után kutatni. Ne felejtsd el upgrade-elni illetve infuse-olni a tárgyakat.
De a leghaladósabb és erősebb figura egyelőre a mágus.
Discord-on lehet még jó leírásokat találni, illetve build-eket.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest