Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    Gatcha ajánlás:


    Magnum Quest

    Jól optimalizált és gyönyörű grafikával megáldott játék lett. A menu átgondolt és nekem kimondottan kellemes hangultatot idéz a színeivel és hogy "egy irosaztalon" van az egész.

    A jaték nem "stamina" alapú, hanem IDLE. Ez annyiban jó, hogy lényegében nem vágja a szemembe a játék, hogy "fizess, vagy mára ennyi", hanem jelzi, hogy "pihenj" (ami mindenkinek egységes és sokszor a jatekoson mulik, hogy hol a napi játék vége, ha a gyenge csapatösszeállítás miatt nem tud előrehaladni). A napi/heti questek nem nehezek (csak amit a normál játékban úgyis teljesít az ember), az eventeket akár előre is lehet teljesíteni (csak új nap esetén belépve be kell gyűjteni a jutalmat).

    IAP: nem szükséges, de egy 365 ft-os (elején felajánlott) befizetés javasolt, hogy a kezdő bonuszból minden meglegyen.

    VIP: a már más IDLE játékokból megszokott VIP itt is megtalálható. Ugyanakkor nem tolakodó, sőt, keresni kell, hogy éppen hol áll az ember. Sima játékkal is elérhető a VIP növekedés és a játékban a plusz opciók sem kötődnek hozzá különösebben.

    Karakterek, kasztok: 5 kaszt, azon belül is DPS, support, tank, assasin karakterek érhetők el. A megszerzésük jobbára csak ládákból lehetséges, ami "kristállyal" nyílik. Ezt lehet pénzért is venni (szvsz irreálisan drága ahhoz képest, hogy mennyire könnyen adja a játék). A ládáknál ráadásul megadható 5 karakter, hogy melyeket dobja nagyobb valoszinuseggel.

    PVP: bármennyit pörgethetünk, hogy megtaláljuk a legjobb ellenfelet. Az IAP nem szól bele.

    Annak ajánlom, aki szereti az automata módra állítható, karaktergyűjtős játékokat, amihez egy nagyon jó grafika tartozik és az IAP fal nem jelent problémát. Kissé egyedinek érzem a jelenlegi felhozatalban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák