Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rigormortiis
veterán
Azért nagyon nem könnyű a Wreckfest. Még normálon is sokszor újra kell kezdenem egy-egy versenyt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Amur
addikt
play to earn kategóriában kinek mi a tapasztalata?
Én jelenleg csak move to earn StepN applikációval tudtam komolyabb összegeket kiszedni.
A Metarun-t követem, de még béta, nincs is ingame marketplace csak browser alapú. ott még kivárok. illetve van pár játék ami még zárt alfa vagy béta amiket követek pl a Moow ami pulzus alapú lesz, tehát nem gps mozgást néz, hanem bármilyen sportevékenység megteszi, vagy ha felidegesít a fönököd azzal is kereshetsz pénzt!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Unokahúgomnak szeretnék roblox játékhoz giftet venni karácsonyra, de tableton/telefonon android alatt játsza. Androidra lehet valamilyen formában giftet venni? Más platformokhoz pc, xbox stb, létezik gift cardsok kódok. Android alatt hogyan működik? Köszönöm! :R
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #38705 üzenetére
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
nagyúr
válasz dilajoska1 #38705 üzenetére
Az szép.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Amur
addikt
válasz DrBubo77 #38708 üzenetére
itt a hivatalos oldaluk:
moow.am
egy gyüjtőoldalon találtam meg (playtoearn.net-et szoktam böngészni)
annak ez a linkje: moow
azt írják még closed alpha..
tweeteren aktívak, 4 órája is volt bejegyzés. Remélem rákapcsolnak, és lehet hamarosan tesztelni nekünk is.
ahogy nézem Q4-re van a roadmap-on a nyílt béta, illetve jövő év elején sleep to earn és meditate to earn funkciót is akarnak! mókás![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
vacs
veterán
válasz dilajoska1 #38706 üzenetére
Helló.
A Cordy 2-t be lehet még valami biztonságos helyről szerezni?
Play Pass-em is van.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Rigormortiis
veterán
Feltettem a Wreckfestet a tabra is és hát kontrollerrel még jobb a játék! Arról nem is beszélve, hogy a felbontás is rendben van, nem pixeles, szép a kép. A felhőmentés is működik. Komolyan mondom, hogy stílustól függetlenül a legjobb mobilos prémium port!
Egy dolgot sajnálok csak, hogy nem játszanak vele online, egyszer sem találtam még szervert.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38712 üzenetére
Nekem a Gunfire Reborn jobban bejött, portok közül nálam az a top1 eddig, de a Titan Quest is nagyon jól sikerült például. Az XCom 2 is rendben lenne, ha lenne benne magasabb felbontás, hogy tableten is élvezhető legyen.
Én 20 perc után visszatérítést kértem a Wreckfestre, nem az én világom ez a műfaj, ellenben a Gunfire Reborn-ba beletettem vagy 50 óra játékidőt, végig játszva mindegyik fokozaton, persze a Reincarnation fokozat 2. szintjén már csak coop módban jött össze a győzelem.
Az az egyetlen hibája, hogy sok óra után repetitívvé válik, jó lenne bele néhány új kampány, akár megvehető DLC formában, de így is megéri az árát. Én megvettem a +fizetős karaktereket is, hogy támogassam a fejlesztőket, a játékélmény is némileg eltérő velük. -
Rigormortiis
veterán
válasz Trk.Adam87 #38713 üzenetére
Én is csíptem a gunfiret (én ajánlottam neked ), de nálam elég hamar kifulladt a content hiánya miatt.
Megértem, ha nem kedveled az autós zsánert, de szerintem jelen pillanatban nem lehet jobban elkölteni 1790 forintot a play áruházban
-
Dilikutya
félisten
válasz Rigormortiis #38714 üzenetére
Érdemes elismerése mellett a Wreckfest-re én is visszatérítést kértem. Telón nem annyira tetszett, ha meg kontrollerrel akarnám játszani, akkor ott a PC verzió, elég erős gépem van hozzá. Ünnepek alatt lehet ki is próbálom, Steam-en is van visszatérítés.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Maxtreme
addikt
A sok Vampire survivors klón után, megjelent androidra a vampire survivors is
A dolog érdekessége hogy a teljes ingyenesség mellett, se shop, se reklám nincs, sőt még offline is müxik.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Peaceliker #38717 üzenetére
Ez most nem annyira az talán, vagy csak nekem nem megy. 10-es szint volt a max eddig, nem könnyű. És mindig elölről, ráadásul a pénz amivel lehet magad fejleszteni baromi lassan jön.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Rigormortiis
veterán
Survival.io-ban nekem is meglett a Voidpower (és a Lightchaser is) Már csak fel kéne fejlesztenem őket.
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #38718 üzenetére
Igen amúgy a sok klón után ez már nagyon fapadosnak hat. De ettől még tök jól el lehet vele lenni
-
MikeWazowski
veterán
válasz Maxtreme #38720 üzenetére
Úgy beszippantott a game, hogy már neten nézem a buildeket.... szóval erre is ráfüggtem. ám ami miatt most elment a kedvem tőle az az, hogy nincs benne semmi cloud save.... Én meg évente tutira csinálok fr-t. Szted várható később frissítés hozzá?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsotesz81
senior tag
válasz MikeWazowski #38721 üzenetére
Leszedtem én is, mondjuk én pc-n már beleraktam 90 órát . Most futottam 2 run-t, amire nem jöttem rá, hogy látom a skillek szintjét? Pc-n Esc-vel lehet látni , hogy hányas szinten vannak de itt pause-nál nem látszik
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #38721 üzenetére
na az jó szar.... tudnám ha már nem veszik arra a fáradtságot hogy legyen cloud save, legalább miért nincs 1 olyan lehetőség hogy exportálja az ember a mentést.... drivera, vagy bárhova...
Az hogy lesz e honnan tudnám? -
MikeWazowski
veterán
-
sto1911
veterán
válasz MikeWazowski #38718 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
Van, aki kapható Wreckfest multiplayerre?
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #38730 üzenetére
Na megvettem, gyerünk.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Kasya
nagyúr
Reklammentes és IAP nelkul is teljes elmennyel jatszhato. Nincs "energia", vagy más limit.
Ha valaki futós ugyességi jatekot keresne. Ami kulon feldobja, hogy valtozatos tud lenni. A sztori mód mellett van 3v3, insta boss, klán boss, és végtelen futam ranglistával. A legjobb, hogy semmi sincs limitálva egyéni csapatra, szabdon a világ bármely pontjáról lehet verbuválni játékosokat kimondottan kevés várakozási idővel. -
Maxtreme
addikt
Újabb iszonyat addiktív agymenést ajánlanék így az ünnepekre, nem is mondok róla semmit, próbáljátok ki
Zombie Fighter: Hero Survival
store -
baal-amiga
senior tag
Grimvalor iapp féláras, 1499,-
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-=Starwing=-
tag
válasz Rigormortiis #38730 üzenetére
Én is csatlakozom szivesen!
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Century fűszerút, vagy Kütyük-szerű (offline is játszható) játékot keresek (Splendoron kívül) androidra, tudtok ajánlani?
-
-=Starwing=-
tag
Most egy kis Wreckfest multiplayer valaki?
Csináltam szervert."Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
citkar
addikt
válasz pocokxx #38739 üzenetére
Köszönöm, #38740Izland` neked is.
Most kifejezetten ezt a két játékot játszanám, de sajnos nincs droidon.
A Raiders of the North Sea -t tolom néha, szerintem jó adaptáció, csak a kiegészítőket hiányolom és hasonló minőségben más bábulehelyezős, vagy a Kütyük-szerű érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Akinek még nincs meg: akciós a Battlechasers: Nightwar. 890 forintért szinte kötelező vétel, ha valaki szereti az rpg-ket.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38742 üzenetére
Hát nekem nem akciós.
-
kp78
addikt
válasz MikeWazowski #38743 üzenetére
Nálam is 3299.-
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Rigormortiis
veterán
A csudába, ez január 4-i hír volt, benéztem, mea culpa (az árat pedig én nem látom, mert már megjelenéskor megvettem).
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Rigormortiis #38742 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz aprokaroka87 #38746 üzenetére
Egy hibája van neki: hogy a harcok szörnyen lassúak, és nagyon sok van belőle. Ezért sem vittem végig, mert félúton eluntam, pedig amúgy jó kis játék.
Mondjuk a Handy Games kiadhatná a Ruined Kinget is, az ennek a játéknak a "szellemi" örököse League of Legends köntösbe csomagolva. Az minden szempontból jobb, és remekül lehetne mobilon játszani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rigormortiis #38747 üzenetére
"félúton eluntam, pedig amúgy jó kis játék" ehh 😁
-
zsotesz81
senior tag
válasz Rigormortiis #38747 üzenetére
Meg az inaktív hősök nem fejlődnek, szóval azokat is "húzni" kell. Vagyik vissza kell menni pluszba gyengébb ellenfeleket farmolni. Nekem megvan steamen is ,de egy idő után ráhagytam én is.
-
Kasya
nagyúr
Keresek egy "find the differences" jatekot. Utoljára talán egy éve játszottam...
Amitől jó volt: Candy Crush szerű menu. A pályákon valós személyek ellen kellett játszani, a nagy versenyeken pedig 10 fő versenyzett. IAP-ot nem igényelt és segítséget csak extra pontból lehetett igényelni (tehát nem reklámos). A képek valós fenykepek, nem rajzolt vagy animalt képek voltak. Mivel egy éve játszottam, ezért akkoriban főként téli jellegű képek voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest