Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
PS Vitára volt egy Escape Plan játék, készült ennek androidos változata?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
beg
veterán
Ingyenes lett a Heroes reborn: Enigma
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ismertek hasonló játékot, mint a King of Thieves vagy a Clash Royale. A lényeg, hogy ügyességi játék legyen és igazi emberek ellen kelljen játszani.
Köszönöm!
-
-
szilva01
őstag
Csokolom!
A ppsspp nevu psp emulatorral akasztottam ossze a bajszomat! 2015os galaxy a5om van, ami szerintem nem nevezheto halalgyenge telefonnak (a gpu lehetne kicsit zorallabb). Namarmost a ppsspp ertekelesek kozt mindenkinek minden nagyon faszan megy a gta-n kivul. En a killzone liberationt probaltam, mar a menuben is hasznalhatatlanul laggol. Igen, kikapcsoltam az energiatakarekos modot. Lehet, hogy csak szarul allitottam be valamit, vagy tenyleg ennyit bir a vas vagy esetleg teljesen rossz topikban jarok es keressek masikat? -
-
-
-
Dilikutya
félisten
válasz icemad #23027 üzenetére
Szerintem a Gobliiins Trilogy-t eleve azzal adták ki Androidra is. Nem néztem bele jobban, egyszer telepítettem az Amazonról, legközelebb ránézek, ScummVm-e. PC-re anno a Gobliiins 4 extrájaként így jött, de szerintem a GOG-os digitális verzió is a ScummVM-et használja.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz csadi0011 #23021 üzenetére
Miért nem raksz fel Android-ot a gépre? Bár én sokat még nem próbáltam, mert nincs elég gyors SD-m. Vettem egy elvileg 3.0-ás Kingston-t (occsó volt az Intersparban), de nem hozza az elvárt sebességet. Max. majd a külső vinyóra felrakom, az elég gyors.
Az Android-x86 Open Source Project egyébként partnerséget kötött a Remix OS-el.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
"Gamers' First Choice of Android Emulator" windowson: KOPLAYER
Bluestacks nekem nem mindig jó és elég lassan tölt be. Ez így elsőre jobbnak tűnik. Mintha szebb is lenne rajta a játék. -
törölt tag
válasz zozi8005 #23000 üzenetére
Én sem tudom miért nem jelentetik meg globális szinten... nyilván nincs kész, de akkor sem valami reális, hogy felteszik play-re, és utána még 6 hónapig beta... vagy ki tudja hány hónapja... vagy elkezdték teljes egészében újraírni androidra? IOS-en már mióta kint van....
Tudom, tudom, van lehetőslg a kipróbálni, de én megvárom a hivatalos verziót.[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Tudnátok nekem ajánlani The Room-szerű kalandjátékokat ?
Régen PC-n nagy kedvencem volt a Day of The Tentacle, de ilyesmit nem találtam még telefonra. -
zool1
őstag
Aki leakarja tolteni az Ufc 2016 it ne tegye!!!! Kuzdelem kozben kb 4-5 szor megutnem az ellenfelet mire 1 utest meltoztatik bevinni. Egy szo mint szaz a frissites ota sz@r az iranyitas szo szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz holozis_HUN #23013 üzenetére
A Sega Virtua Tennis-szel tegyél egy próbát, max 2 óra után visszakéred a pénzt (jóval drágább mint 500Ft). De a műfajában a legjobb játék Play-en.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Bozek
nagyúr
Ezt a játékmódot a The Curse-ban láttam, már akkor is tetszett.
Igaz, az említett játékot már 2,5 éve nem frissítették. Ez még nem is lenne probléma, ha nem fejlődne a hardver. Indításkor kiírja, hogy ARMv6-ra fejlesztették a játékot, az én telefonomban meg ARMv4T van. Szegény nem ismerte fel a Snapi 810-et az ARMv8-A-val.
(#23006) zozi8005: Akkor az a régiókorlát feloldása után se lesz kompatibilis szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz holozis_HUN #23009 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, akkor ezt próbáld ki:Motion Tennis Cast
-
jonnyjoker01
veterán
-
holozis_HUN
veterán
-
Sirpi
senior tag
Nektek a Tesla Tube megadta a 2 óra játékidő achit? 260-nál járok, tuti, hogy beletoltam 2 órát, de ez az egy még nincs feloldva. A 250. perfect pályát meg 200-nál oldotta fel, de ez mondjuk mellékes.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Hát, a Tesla Tube egy nagyon gyenge Flow Free és Flow Free Bridges másolat.
Összehasonlítva:
Flow Free:
+ kicsi a mérete
+ nem terheli a telefont
+ nincsenek benne reklámok
+ rengeteg egyedi pálya
+ jól skálázódik a nehézsége, vannak nagyon könnyű, és nagyon nehéz pályák is
+ ha rossz fele húzol egy vonalat, tudsz javítani
- nem minden pálya ingyenes
- nincsenek achiekTesla Tube:
+ szép grafika
+ vannak achiek
- nagyon meríti a telefont
- ismétlődő pályák
- pálya újrajátszásnál elforgatja vagy tükrözi a pályát, azt az illúziót keltve, mintha több pálya lenne
- az előző pont feleslegesen nagyon megnehezíti az olyan pályákat, melynél nem látszik alapból az összes összekötendő pont színe
- ha rossz fele húzol egy vonalat, nem tudsz javítaniPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kasya
nagyúr
Frissült a Tesla Tube. Már van napi challenge amivel jobb skip lehetőséget lehet szerezni.
-
Bozek
nagyúr
válasz zozi8005 #23000 üzenetére
A régiókorlát is egy probléma. Nálam a Nexus 7-re, az Xperia V-re és az Xperia Z1 Compact-ra is azt írja, hogy nem kompatibilis, egyedül az Xperia Z5 Compact-on menne.
Amúgy ha PC-n megnyitod a CSR Racing 2 oldalát és rányomsz a telepítésre, akkor kiírja, hogy mi a baja a telefonjaid tartalmazó lenyíló menüben.
-
zozi8005
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest