Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
Ghost of Memories 330 Ft (~1100 -ról).
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.paplusint.GhostsOfMemoriesFullVan demója is a playen, puzzler, platformer
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Goo Saga, le van árazva 1 dollára (5-ről). Nagyon hangulatos platformernek néz ki.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dokee78
félisten
My Talking Angela miért nem akarja meginni az adult potiont?
-
törölt tag
Régi vágású Danmaku Unlimited 2 akciózva. Most 349 HUF.
Itt pedig a Lite, ingyenes verziója.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Danny365 #23985 üzenetére
Talan a mozgashoz lehet koze benne (ami VR-ban akkor termeszetes, ha egy helyben vagy vagy egyenletes sebesseggel mesz - vagyis nincs gyorsulas), esetleg a kamerahoz. Azt en se nyomtam sokaig amugy, de azert sem, mert nem nagyon kotott le. A Smash Hit joval jobban tetszett pl.
-
-
törölt tag
Vettem egy Samsung S7-et. Kaptam hozzá VR szemüveget.
Van erre valami jó és ingyenes játék amit a saját touchpadjával lehet kezelni?Kollégák megkértek, hogy Szombaton meló után megkíváncsiskodhassák a cuccot. Addigra rakni kellene rá valamit.
Nézegettem én az Ocoluson belül is, de amit eddig letöltöttem max csak belső nézetes rajzfilm volt nem játék.
Ráadásul a netem meg részben korlátos, és mobil. Azaz nem nagyon van lehetőség kisérletezni...
A VR szemüveggel meg hülyén mutatnék valami nyilvános wifis helyen...
-
törölt tag
Table TOP Racing prémium most akciós, 200 HUF.
-
tálusz
tag
válasz tomee007007 #23972 üzenetére
Nálam (N5x) nincs vele probléma.
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
Saccco
nagyúr
Kingdom Rush Frontiers
-50%
$0.99$1.99Octodad: Dadliest Catch
-40%
$2.99$4.99Please, Don't Touch Anything
-80%
$0.99$4.99(NVidia Shield) JUJU
-50%
$4.99$9.65█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tálusz
tag
Amazonon most ingyenes többek között a Monument Valley és a SW Kotor ha valakit érdekel.
A Kotor most jött le, egy az egyben mint a PC-s verzió , szvsz. nem alszom ma éjjel[ Szerkesztve ]
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
hedgehog
senior tag
A Sky Force - Reloadedhez frissítés érkezett. Jött egy új pálya, a magnet, a health és a missiles pedig tovább upgradelhető.
Bevezettek egy újdonságot is, lett Tournament. Sajna legalább 5 friend kell ahhoz, hogy el lehessen rajta indulni, nekem meg egy ismerősöm se játszik vele, szóval ez asszem kimarad
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Annak idején nagyon sokat játszottam a Modern Combat 4-el multiban. Már arany medálos voltam. Egy időre abba hagytam. Feltelepítettem újra, bejelentkezem a profilomba de akár meddig várok, akár mit csinálok nem enged multizni. Csak forog a jel. Létezik olyan, hogy deaktiválták vagy ilyesmi? Kihez forduljak? Szerintetek mi lehet a probléma? Nagyon köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Narxis #23961 üzenetére
A Battle for Wesnoth-ot nem ajánlom, mert úgy portolták, hogy egér szimulációt használ, vagyis a kurzort mozgatod az ujjaddal. Teljesen idegen a touchscreen logikájától az egész, az ember haja égnek áll.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sziasztok. Ha valaki még szeretne játszani hagyományos beat em up játékkal, annak ajánlom a BlazBlue RR című játékot. Remek zene, hangulatos grafika, és rengeteg speckó és kombó jellemzi. Aki ismeri pl. a Killer Instict vagy Street of Rage játékokat, annak ez is tetszeni fog.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
batai15
félisten
Üdv tudnátok ajánlani körökre osztott heroes mm szerű játékot?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mivel nem úgy tűnik, hogy teleszemetelnénk a topikot a Mekorama felhasználói pályákkal, merészkedem közzétenni a sajátomat. Volt egy kis szabadidőm, próbálkoztam. Hátha...
Jó szórakozást azoknak, akik játszanak vele.
Elnézést a helyfoglalásért azoktól, akiket zavar.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
válasz interstate76 #23954 üzenetére
My little pony?
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
interstate76
addikt
válasz DrJaka #23932 üzenetére
Ez a Hay Day is jónak néz ki! Nagyon hasonlít a Township-re (nekem eddig teljesen kimaradtak ezek a fajta játékok). A City Island-re való rákeresés közben láttam meg az EA SimCity BuildIt nevű játékát, elsőre ez is nagyon bejövős, komolyabb tapasztalataim még nincsenek vele. Persze nyilván nem egy Cities: Skylines, de ez nem is várható el tőle.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
válasz vonyarc #23950 üzenetére
No, ez nemcsak az ajánlásod, ill. a bemutató videók és képek alapján jó, hanem kipróbálva is! A lányom teljesen rácuppant, nagyon tetszik neki, én meg örülök, hogy olyasmivel játszik, ahol gondolkozni is kell. 8-as szintig együtt csináltuk, aztán már simán ment neki egyedül is. Ja, hátha valakit rajtam kívül is érdekel a dolog: kiválóan játszható TV-re kötött mini PC-n, kontrollerrel!
Tudnátok még ajánlani jobb fajta stratégiai/városépítős játékokat? Lehet vidámparkos/állatkertes is, a lényeg, hogy elsősorban 7 év körüli lány a célközönség, de az sem baj, ha az apjának is tetszik. Nem gond, ha angol nyelvű a játék: egy darabig együtt játsszuk, aztán már úgyis megy neki magától, vagy szól, hogy segítsünk neki. Köszi!
-
válasz FeZ... #23952 üzenetére
Uniwar HD
Neuroshima Hex
Tigris & Euphrates
M&M Clash of Heroes
Rebirth of Fortune 2
Strategy & Tactics sorozat (WW II, USSR vs USA, Medieval Wars)
Total War Battles: Shogun
Great Little/Big Wargame sorozat
Templar Assault
Slay
Greed CorpPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Olyasmi játékot keresnék, mint amilyen PC-n anno a Jagged Alliance volt. (Körökre osztott - mondjuk úgy - stratégia) Tud esetleg valaki ilyesmiről Androidra ? -
vonyarc
tag
válasz interstate76 #23949 üzenetére
Szivesen. Én már függő vagyok.
-
Leárazva:
Braveland sorozat - nagyon jó, egyszerűsített HoMM klón
Anomaly sorozat - a legjobb (anti) TD-k között van (a This War of Mine-t is ők készítették)
Doom & Destiny sorozat - nagyon jó, klasszikus RPG!
Let's Create Pottery - a gyerek imádja (néha még én is előveszem )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ingyenes lett 2 Cartoon Network játék:
- Mixels Rush
- Calling All Mixels -
Joccc07
addikt
válasz lkksioskdl3 #23938 üzenetére
Köszi!
Ezeket mind néztem de nem indul el mert nem samsungom van.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
tomee007007
őstag
válasz interstate76 #23941 üzenetére
Amazonon nézd meg, ott ingyenes volt egy darabig, lehet hogy még most is az...
Bár az Amazon Underground még mindig nem az igazi.... -
interstate76
addikt
válasz tomee007007 #23940 üzenetére
Kösz a véleményt, még nem telepítettem, csak a videót láttam róla.
-
tomee007007
őstag
válasz interstate76 #23927 üzenetére
Elsőre jól nézhet ki de tragédia maga a játék, egy forintot sem ér meg
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz storm3 #23907 üzenetére
Na kb ez van:
Bluestacks
Telefon
A két képet egyszerre lőttem.
Próbáltam BS-ről törölni a programot,az adatokat,a gyorsítótárát a programnak,semmi extra,mindig ezt a lv18 mentést akarná betölteni első loginnál. Tipp?[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Joccc07 #23885 üzenetére
hali!
Itt van jó pár érdekesség: Mobile VR Jam 2015
-
őstag
Jó cucc. A bal oldali bónuszok nem vesznek el ascend-kor, lehet gyűjtögetni őket. Én most tollal játszom: ezzel takarom le a közelség érzékelőt.
Automatizálóval megoldottam hogy az alsó 3 skillt (gold leap a pénz miatt alap) és a boss gombot felváltva nyomogassa, jelenleg 122-es szintnél tartok, 111-es boss-ig nem kell a telefonhoz nyúlni, csak a fejlesztéseket kell kézzel nyomni.
Több mint 1 óra sajnos az ascend-től a 100+ level, közben mást is tudok csinálni, sajnos a telefon nagyon melegszik a folyamatos használattól, de napi 2 óránál többet nem tolom.
-
-
csadi0011
őstag
Valaki tudja, hogy hogyan hívják ez ilyen játékokat?
https://www.youtube.com/watch?v=7u0pcPfjxCI
Androidra keresek. De DOS-on vagy win95/98-on is játszottam eggyel, amit nagyon szerettem. Azt is szeretném megtalálni.
Egyszer már kérdeztem itt, de most eszembe jutott, hogy régen egy Sagem mobilon is láttam ilyen játékot és szerencsére találtam róla videót. -
DrJaka
aktív tag
Építős, farmolós, fejlődős, hayday, vagy city island szerű, esetleg valami roller coaster tycon szerű játékot tudnátok ajánlani? Akár fizetős is lehet. Az előny ha nem kell 2 percenként ránéznem viszont ha van fél órám, el tudjam ütni vele az időt.
Huawei Mate 20 prO
-
Bozek
nagyúr
válasz zebede #23926 üzenetére
Nekem iPega PG-9033 van, azt simán használom PSP és PSX emulátorral. A PPSSPP-ben és az ePSXe-ben megadhatod kézzel is a gombok funkcióját, ha esetleg valamelyiket át kell állítani.
-
interstate76
addikt
válasz zebede #23928 üzenetére
Itt írtam 2 ajánlott típusról (nekem a 2. van), és itt arról, hogy működik rajtuk az irányítás. Biztos futna és irányítható lenne rajta Tincore Keymapper nélkül is 1-2 játék, de így gyakorlatilag minden megy, csak a döntögetés nem. Egy ilyen Xiaomi kontrolleren gondolkozom, hogy utóbbi is megoldódjon.
A Wintel W8-asom 45 ezer pontot tud Antutuban, mindent vitt, amit ráeresztettem, ráadásul dual bootos, tehát windows 10 is szalad rajta. Nyilván vannak erősebb vasak a világon, csak nem 20-30 ezer Ft-ért. Ma adtam el. A Beelink Mini MXIII, amit most használunk, Antutuban gyengébb, de játékok alatt még nem vettem észre semmilyen problémát.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz interstate76 #23927 üzenetére
Milyen MiniPC-d van, futnak ezek a játékok rajta szépen?
Gamepad-el megy rendesen az irányítás?
Van ezekből már normális procival, 2 giga rammal?Azért kérdezem, mert ha a telefont nem bírom összehozni a TV-vel, akkor vennék egy ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz zebede #23926 üzenetére
Ez a Pocket Rally nagyon jól néz ki, feldobom mini PC-re!
-
zebede
őstag
Felraktam neki egy PSP és egy PSX emulátort.
Crash Bandicoot és Tekken 3 PSX-re, Tekken 6, Medal Of Honor, Call Of Duty PSP-re.
Ha ezekhez hozzá lehet pásszítani a gamepad-et, akkor öröm és boldogság lesz.Akksiról nagyon nem tudok nyilatkozni, én nem játszom, majd ha itt lesz a kiscsávó és elkezdi nyúzni.
Google Play-ről egyébként ezekkel tökéletesen elboldogul a gamepad:
Cordy
AirAttack 2
Beach Buggy Racing
Pocket Rally
Rayman Adventures
Shine RunnerEnnyi egyelőre elég lesz, azt se akarom hogy állandóan fölötte gubbasszon.
Most már csak valahogy TV-re kellene kidobni a képet, hangot.
Berendeltem egy ilyen MHL kábelt, remélem jó lesz. [link][ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
GTA játékok újra 40%-os akcióban.
-
zebede
őstag
válasz zebede #23740 üzenetére
Meg is jött ez a gamepad.
Szerintem nagyon jó, 5,5 colos telefontól még fél centivel menne bele szélesebb.
Eddig ezeket a játékokat viszi szépen:
-Cordy
-AirAttack 2
-Beach Buggy Racing
-Sonic 4Tudnátok még ajánlani pár ilyen ugrálós, repülős, versenyzős gamet, amiket lehet vele irányítani?
Kisgyereknek kellene. -
csadi0011
őstag
Nemsokára talán megjelenhet a Galak-Z nevű játék androidra. https://www.youtube.com/watch?v=9EfnHxuLwVY
Én nem tudtam róla, hogy jönni fog, de találni tavalyi híreket arról, hogy be lett ígérve 2016-ra Galak-Z: Variant Mobile néven. -
Saccco
nagyúr
válasz WhiteWalker #23915 üzenetére
Vigyázz, mert beszippant, ha ascend-ezel.
Láttam a kérdésed, de corvette korrekt választ adott.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Bozek
nagyúr
válasz Saccco #23902 üzenetére
Azért durva, hogy 342 Ft a dollár árfolyama náluk... Maga a játék 1299 Ft, amiből 276 Ft az áfa (legalábbis fizetésnél ezt írja ki). Ha azt levonom belőle, akkor a 2,99 dollár még mindig 1023 Ft...
Nem mondom, hogy ennyit nem ér meg, ránézésre elég jónak tűnik, úgyhogy be is zsákolom, amíg akciós.
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #23910 üzenetére
Ha az ascendre értetted akkor az előttem szoló szerint járj el.
A shopban látod hogy milyen fejlesztések érhetőek el, ha egyet sem tudsz megvenni az ascendnél mutatott pontokért akkor még korai.
Ideális esetben hármat is tudsz.
Én mindig akkor ascendelek amikor a bosst már nem tudom halál nélkül legyőzni.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz tomee007007 #23909 üzenetére
Szep, darkos grafika. 2D, filmszeru jatekstilus, amiben tobb karaktert kell iranyitani egy hazban. Azon belul vannak opciok, hogy mit lehet csinalni. Minden cselekves farasztja az embert, akikrol gondoskodni kell. A gondoskodoas viszont nehezkes szvsz, mert amelyik jobban dolgozik, jobban farad, vagy hajlamosabb beteg lenni. Pihenest kell biztositani, gyogyszert, stb...
Igazandibol jo jatek, nem olyan osszetett, ugyanakkor komplex, logikus, de en nem talaltam meg a kezdo alaplepeseket, amikrol egy izgalmasabb, hosszabb jatekelmeny kibontakozhat.
Nekem a Plague inc. jatek jut rola kicsit eszembe.
(#23910) Giinos: Amikor mar latod, hogy a kovetkezo Ascend lepcsot nem fogod tudni elerni, vagy legalabbis nem egyszeruen.
Az Ascend-re kattintva, bal felul irja ki a kovetkezo szorzo lepcsot.[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
válasz Heisenberg69 #23900 üzenetére
Huh, akkor nem bennem van a hiba
-
storm3
senior tag
Hát,hogy telefonon pl lv19 vagyok és teljesen más cuccaim vannak(meló közbeni farm eredménye)mint a tegnap esti lv18as amivel abbahagytam a bluestacks-en a játékot. Tehát olyan,mintha betöltötte volna lv14-en a mentést és onnantól "két irányba" mentene a dolog,tehát nem szinkronizál a Bluestacks csak leszedte a mentést és onnantól nem frissíti a felhőből.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
Nonstop Knightot letöltöttem én is,gondoltam jó lesz melóba funolni. Itthon bluestackssal ránéznék,ám teljesen külön életet él a telefon és a BS. BS először kérdezte,betöltse e a lv14es karimat,mondtam jaja töltsed,de ott teljesen másként "alakul" a sorsom,mint telefonon. Mind FB mind google play acc hozzá van adva. Whattodo?
-
csadi0011
őstag
GameFans - News for Gamers
Nem csak mobiljátékok híralkalmazás. -
Saccco
nagyúr
This war of mine $2.99
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #23899 üzenetére
Kapsz érte fejlesztésre költhető pénzt.(+sebzés,+képesség sebzés, több offline arany stb..)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest