Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lifeline: Whiteout megint akciós, most nagyobbat kapott. 129 HUF.
Lehet a többi is követi, mert a legtöbbször egyszerre akciózzák őket. Csak még korán van.
-
felixo
őstag
Játszik valaki a Castlestrom játékkal ?
Redmi Note 9
-
Kasya
nagyúr
Melyik az az oldal, ahol a megjelenés előtti játékokra lehet regisztrálni? Van neki elvileg appja is.
-
air
nagyúr
válasz #27441408 #25192 üzenetére
Ha jól emlékszem abban maradtunk, hogy a játékajánlóhoz ildomos írni pár szót.
Miben különbözik a többitől, miért jön be neked, miért pont ezt ajánlod stb, stb. (És persze nem az angol leírást másoljuk be a Play-ről.)
Ez a "bedobok egy nevet egy linkkel, és slussz" semmit nem ér.
Így beszórhatjuk az összes játékot a Play-ről, értelmetlenül, csak hogy gyűljenek a hozzászólásaink.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
felixo
őstag
-
törölt tag
Ebben van multiplayer mód is! (egyéként azért blitz mert két percesek a játékok.
-
törölt tag
válasz Creepy #25185 üzenetére
Igen igazad van! Ki lehet próbálni a fejlesztő weboldalán, de nekem csak Chrome-al indul el a játék rendesen.
mahjongsolitaireepic Webes verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
-
beg
veterán
válasz #27441408 #25183 üzenetére
"Anno a szakértők nekem is azt mondták, ha 1 játékhoz több mint 1 éve nem nyúltak inkább hanyagoljam! Én sem telepítek semmi olyat amihez nincs rendszeresen frissítés."
Ne haragudj, de ez egy bődületes baromság ha a játékokat nézzük. Pár példa:
World of Goo Frissítve 2014. január 8.
Syberia Frissítve 2014. december 19.
Grand Theft Auto: San Andreas Frissítve 2015. március 21.
Ez pár példa pár hatalmas játékra, amikhez szerintem egy mai iap-os, power feltöltésre várós, csillagokat farmolós, gyémántokért extrát vevős kéthavonta frissített "modern" rendszeres frissítésű játék a világ életben nem fog felérni.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Jópofa Bridge Constructor Stunts akciós 309 HUF -ért. Van ingyenes verziója is, amiben lehet ismerkedni a játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Személyes kedvencem ez a játék, gyönyörű látvány és nagyon szép zene, érdemes kipróbálni, állítólag már hét éve fejlesztik, de még mindig dolgoznak rajta.
A fejlesztő másik mahjong játéka szintén nagyon szép azt is érdemes megnézni, mindkettő működik internet nélkül is, reklám csak a menüben van, amikor játszunk nem reklámoz!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sto1911 #25171 üzenetére
Anno a szakértők nekem is azt mondták, ha 1 játékhoz több mint 1 éve nem nyúltak inkább hanyagoljam! Én sem telepítek semmi olyat amihez nincs rendszeresen frissítés.
(#25175) A TETRIS-hez 1 évben 1szer legalább hozzá nyúl a gyártó!!!! (de szerintem félévente minimum csinálnak 1 bug fixet, ) szóval a példád nem jó, mert a tetrist folyamatosan fejlesztik .
TESSÉK: "Frissítve
2016. szeptember 6." a tetris....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sto1911 #25175 üzenetére
Két különböző platformot teljesen felesleges egymáshoz hasonlítani. Droidon sokkal pörgősebbek a dolgok, ráadásul rengeteg hasonló játék van egy helyen, azonnal elérhető módon.
Mellesleg régen azért nem volt ennyire pörgős a piac.
Amúgy a retro játékokat többnyire az emlékek éltetik, ezért veszik elő az emberek újra meg újra. Pl. én is.
Sokan vagyunk ezzel így, hogy van igényünk játékon belül az újdonságra, és droidon általában ez jellemző. Végülis nem egy snapszerről beszélünk.
HA egy játék bejön, akkor jobb, ha azon belül nyílnak meg új perspektívák, mint hogy új játékot kelljen leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
Helló!
Még mielőtt nagyon kiélném magam a gépelésben, felteszem a kérdést, hogy jó helyen járok-e, ha arra vagyok kíváncsi, hogy fejleszt-e innen valaki játékot akár hobbi, akár munka szintjén.
Érdekel a téma már egy ideje, mind a 2D-s mind a 3D-s területet illetően.
Ha jó helyen járok, vagy ha akad itt ilyen ember, aki ebben tudna segíteni, akkor belekezdek a nagy gépelésbe
-
Saccco
nagyúr
Heartstone után szabadon:
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
air
nagyúr
válasz DrojDtroll #25166 üzenetére
Ski Safari, Subway Surfer, Fruit Bump?
Ezekhez nem kell sokat gondolkodni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Rigormortiis
veterán
válasz felixo #25167 üzenetére
Miért baj az? Az a játék két és fél éve kész volt. Minek peccselgessék?
Ahogy néztem, időközben megjelent a Banner Saga is mobilra, sokan dícsérik, bár nekem még nem volt hozzá szerencsém mobilon.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
felixo
őstag
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Olyan jatekot keresek ami gyengebb telefonon (lg l60) is elmegy es almosan/unottan is lehet jatszani, szoval nem kell hozza sokat gondolkodni.
-
5381
aktív tag
Hátha jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem tetszik,szórakoztató játék csak úgy mint a cég többi játéka. CSAK GÉPI JÁTÉKOSOK VANNAK.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Mini Metro nevű játék fejlesztője bejelentette, hogy nemsokára érkezik a játékuk mobilra. PC-re már egy ideje elérhető steam-en. Youtube-on találni róla videókat [link]. Nekem tetszik, de remélem nem lesz olyan drága, mint steam-en.
-
válasz #27441408 #25147 üzenetére
A Bandai Namco nevenincs?
A Namco az egyik legismertebb (és legrégibb) játékfejlesztő cég, és 2006-ban egyesült a Bandai-jal. A Namco már akkor játékokat fejlesztett, amikor te valószínűleg még elképzelés sem voltál a szüleid fejében. 1978-ban jelent meg az első, független játékuk.
mod: közben látom, már kitárgyaltátok
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Mr Jack Pocket -et ismeri valaki? Társasjátékból esetleg?
Kicsit sokallom az 1399 HUF -ot, de nem nagyon szokták akciózni. Most sem kapott nagy kedvezményt.
-
törölt tag
válasz #27441408 #25153 üzenetére
Az elsősorban nem a játékokra vonatkozik, hanem a szutykolt telefon-kezelő, vírusírtó, launcher, és egyéb okosságokra. Amik ráülnek pár érdekes engedélyezésre, illetve magukkal együtt más programot is telepítenek.
Legalábbis ha jól tippelem, amire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Végre újra "mélyre"árazva a Metal Slug 3., 409 HUF.
The King Of Fighters '98 retro is megint akciós, szintén 409 HUF.
Na és még egy retro bunyós, ismét 409 HUF -ért, Garou: Mark Of The Wolves.
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Már nem tudom szerkeszteni.
Asterix and FriendsTelóról vagyok, ezért nem tettem linket, de a play áruházba egyszerűen megtaláltad volna.
Redmi Note 9
-
-
felixo
őstag
Melyik a legjobb körökre osztott játék mostanság ?
Redmi Note 9
-
törölt tag
M&M Clash Of Heroes leárazva 309 HUF.
This War Of Time mocskos sokról akciózva 1190 HUF -ra. Viszont állítólag nagyon jó játék, 4500 HUF körül van az eredeti ára.
A kecskézés is megint olcsóbb. A középkori 599 HUF, illetve az űrben is olcsóbb a kecske, szintén 599 HUF -ba számolják.
Meg a Leo's Fortune is megint kicsit olcsóbb, 699 HUF.
-
akooos
veterán
Ha jól emlékszem egyetlen ember jelezte eddig, hogy játszott a Lifeline: Crisis Line című remekművel. Én eddig úgy gondoltam, hogy az első, űrhajósnál nem lesz jobb. Hát tévedtem, ez a játék egyszerűen brutálisan jó volt, 100 féle végkifejlettel. És amellett, hogy nálam a legjobb ez a játék, a legnehezebb is, hiszen baromi nehéz eljutni az igazi végéig. Körülbelül 23 alkalommal "haltam meg" benne, mire sikerült eljutni a legvégéig.
Van olyan aki játszott vele itt?
Ha igen:
lehetetlen megoldani, hogy Alex ne haljon meg? Nagyon messzire visszamentem a játékban, mégis a végén meghal, de a helpbot azt mondja, hogy még BIZTOS találkozunk... idővisszapörgetés lesz nemsokára, vagy nem értem ezt. Szomorú, hogy mindenképpen mellbe kell lőni -
törölt tag
Nagyon szép 3 dimenziós sakk online serverrel, szerintem érdemes kipróbálni! Természetesen van 2d lehetőség is és offline játékmód .
A fejlesztő weboldalán gépről is meglehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link] Ez reklámos, viszont a szép és igényes programért cserébe szerintem kibírható, ha néha a játék végén egyet néha berak, szép az aláfestő zene meg minden, működik offline is.
websudoku ebben szerintem nincs reklám, és nem is nagyon foglalkoznak vele, a webes verziót megcsinálták androidra is de se frissítve nincs se semmi, és nem is szép sem nem jól kezelhető, szerintem legalábbis. A fentebb linkelt program droidra sokkal jobb. A websudoku weben nagyon jó de a letölthető program....
szerk: most látom a fent linkeltnek van reklámtalan fizetős verziója is, gondolom rá fogsz találni. Tényleg jó szóval a vélemény nyílvánítóban írt dícséretek valósak, mert szép és igényes program,
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Tud valaki valami normális Sudoku játékot, amibe nincs reklám (ebből adódik, hogy nyugodtan lehet fizetős). A Sudoku 10'000 ingyenes verzióját próbáltam, mert gondolkoztam, hogy megveszem. De ez a "válaszd ki kézzel, melyik sudokuval akarsz játszani" dolog nem nyerte meg a tetszésem.
-
törölt tag
Call Of Duty: Black Ops Zomies most csak 590 HUF.
Lara Croft GO is megint akciós, 289 HUF.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Gyorsan be is zsákoltam, meg az első két részt is. Ha már annyira dicsérik itt az emberek. Az elsővel nekiálltam játszani, de kevés időm van, úgyhogy eltart egy darabig, míg végigviszem. Mondjuk az már biztos, hogy eléggé elgondolkodtatóak a feladatok. Beletelt egy kis időbe, míg rájöttem, hogy a számkombinációt hogyan lehet megfejteni a második pályán.
[ Szerkesztve ]
-
Creepy
tag
VR cardboardosoknak ajánlom az új játékot, a VR Tunnel Race Free játékot.
Nagyon látványos a játék.[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
törölt tag
Neten nekem tetszik, ma kiadta a fejlesztő androidra is, még nem tudom telefonon milyen mert épp most fogom kipróbálni!
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Akciós a Sorcery! három része.
$4.99-> $0.99█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Blek nevű jópofa ügyességi játék most 309 HUF lett.
-
beg
veterán
Hogy legyen egy kis on is
The Room Three - $1.99
Azaz 699 huf. Elég szép leárazás.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz #27441408 #25114 üzenetére
Szerintem meg csak az nem látja a csalást, akinek lila ( Swype) gőze sincs a játékról.
Aki ismeri a póker varianciáját, az tudja, hogy amikor valami túl egyoldalú, akkor ott nem stimmel a dolog.
Persze nem a humán játékosok csalnak, hanem a direkt úgy megírt program.
De már megint belementem a veled való meddő vitába, akinek úgy sincs semmi értelme.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Ugyan az mint sakkozni idő kitöltés, ma már sakkon is könnyen csalhatnak neten, de ez más kategória mint 1 kamionvezetős játék, Egyébként meg csak megkérdeztem, hogy mi értelme 1 ilyen kaliberű játéknak a telón, ennyi, felőlem nyugodtan vezetgethet órákat ha valaki éppen azt élvezi, de mondjuk azért 1 pókerjáték akciódúsabb, ha már felvetetted, vagy a sakk. Egyébként az szokott csalózni sakkon is meg pókeren is aki nem bír játszani és elverik .
[ Szerkesztve ]
-
Creepy
tag
Tudnátok mondani Carbdoardhoz ingyenes gyroscope nélküli játékot androidra?
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
Bozek
nagyúr
válasz #27441408 #25097 üzenetére
Neveket is írhatnál, hogy mely sakk nagymesterekről van szó. Ha tényleg FIDE versenyzők, akkor vannak róluk adatok.
"Azokon is ugyan az az idióta játék zajlik játékpénzen..."
Én régebben pénzért játszottam, jó volt a 0.1/0.2-es szoba. Most nem tudom, hogy hogyan van, mert a PokerStart.net-ről letölthetőbe nem látok pénzes játékot. Az EU-s verzióba meg nem tudtam még átvinni az account-om, mivel az előbbi oldal csak VPN-el érhető el (köszönjük OV), a gépen meg még nem volt kedvem beállítani.
-
Creepy
tag
Sziasztok!
Pár szimulációs játékot szeretnék megadni nektek, ami ingyenes, és rendkívül lekötött.
1. DB Train Simulator
2. Euro Truck Driver
3. Bus Simulator 2015
4. Farming Simulator 14
Ha még nem próbáltátok ki, akkor feltétlenül.[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
őstag
válasz Heisenberg69 #25100 üzenetére
Frissítve 2015. május 15. "ÚJDONSÁGOK • Added Google Play Saved Game support." - Van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezzel természetesen tisztában vagyok, hogy piszkosul lassan lehet úgy menni, dehát ugye ez a biznisz egy része, hogy aki nem bírja kivárni a feloldást az fizet, nekem már 2 cápát kioldott az alapon kívül és megvehetem aranyért, remélem a térképekkel is így lesz. Ha még nem tetted meg és vehetsz cápát mindenképp vegyél amint lehet én megvettem a másodikat (a nagy fehérre gyűjtögettem de aztán inkább megvettem ami előtte van) mert sokkal jobb mint az alap cápa. !
Még valami minél lentebb úszkálj, mert lenn vannak az értékes arany, meg gyémánt halak satöbbi, igaz jóval kevesebb ergo éhen halhat a halad.
A felső víz rétegen könnyen találni ugye ennivalót, fürdőzők satöbbi, de semmit nem érnek .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest