Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
-
-
csadi0011
őstag
Humble Mobile Bundle Great Adventures
1$<
Grim Fandango Remastered
Kathy Rain
Machinarium4$<
Her Story
Sorcery! 4
Burly Men at Sea6$<
Lumino City
Samorost 3 -
Bazz.... Ilyenekkel szórakozásból játszik az ember. Nem ebből akar megélni. Akkor meg már a 2 eurós nyeremény is öröm. És ez a lényeg. Ha pókerezni akarsz, menj el egy cseh kaszinóba a hátsó szobába. Na ott megvan az élmény. (én már voltam. Azóta csak neten játszok, kis tétekkel...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
Pontosan! Ezért is vagyok vele így, hogy nekem a póker élménye megvan 1 ilyen normálisabb programtól is,,, az igazit NEM pótolja, de szerintem nem sokkal rosszabb mint a pár centes mikro asztalok a real pokeren ahol szintén az amatőrök főleg nagyjából tétnélkül játszanak és bármire tesznek,mindegy kipróbáltam OFFLINE GÉP játéknak szerintem mókás aki szeretné kipróbálja aki nem az nem.
Anno nekem is azt mondták 50dolláros asztalokon kezdődik a kb normálisabb játék ahol már érezhető a tét a pár centes mikro asztalok vagy a kicsi dollárosok azok nem elég komolyak a kicsi asztalokon szinte nem is lehet a póker oldalakon tanult stratégiát alkalmazni mert az amatőrök ész nélkül kártyáznak kb szószerint szerencsejátékoznak, vagy az izgalomért vagy mert nem tudnak pókerezni, a bedobált pénz súlya meg kb nem is mérhető minimális a veszteség még 1 szerencsejátékosnak is. , de mint írtad ahhoz meg igencsak magas tőke kell, az meg az átlagnak sok, marad a játékpénz, vagy az ilyen progik stb.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz felixo #27493 üzenetére
Igazából egyik sem jó.
A gépi póker csal, a humán játékosok pedig kis téten folyamat lemákolnak, mert igazából egyik sem tud pókerezni.
Minden hulladék, fos lappal mennek utánad, és riveren bejön nekik valami.
De még valódi pénzes játékokban $10-$20-os beülőjű sit&go-ban is úszkálnak ilyen halak.
Ezért hagytam fel a rendes póker oldalakon a játékkal.
Szerintem min. $50-$100 beülőjű asztalnál van értelme játszani, de ahhoz legalább $2000 tőke kell. Na, az nekem már sok.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz felixo #27493 üzenetére
Én is tudok, szóval.... mindegy engem mindig is szórakoztatott ha jól volt megírva és ennek a cégnek már a governor of poker 2-je is híresen okos persze ahhoz mérten,hogy ez 1 offline póker gép ellen, ha nem akarod nem használod (én ezzel úgy vagyok mint a profi sakkozó ismijeim nem fveladat nekik elverni még erős szinten sem a programot, tudják,hogy az csak 1 lélektelen gép mégis valamennyire a sakk élménye megvan , na én meg a póker gépi játékokhoz szoktam így állni, ha nincs net és pár péer póker élmény kell arra bőven jó)
Szerintem ha nincs net stb bőven jó ha az ember 1 kis poker élményre vágyik. Szépen megírt hangulatos kis program, eddigi tapasztalataim szerint. (remélhetőleg a körzeten belül is ha az ember megnyeri a főversenyt akkor is kienged és enged játszani, jó jel,hogy a playen ebből nincs fizetős, tehát gondolom itt végig enged játszani és nem közli,hogy vedd meg a többi részét a játéknak)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A governor of poker 2-őt is készítő cég új játéka, kipróbáltam, gépi pókerként nézve szerintem jó kis el levős játék, városról városra kell menni és versenyezni, a governor of poker 2-vel ellentétben itt ahogy látom , átenged másik helyszínekre is. (ott ugye csak 1 város ingyenes), legalábbis második lettem az első versenyen és mehettem tovább,reklámvideoért cserébe a napi gép által adott zseton számot növelhetjük, ha esetleg kellene. Nevéből adódoan nem igényel aktív netet, szerintem megér 1 próbát mert jó kis játék.
-
felixo
őstag
Super Tank Rumble-t próbáltátok már ?
Redmi Note 9
-
-igu-
addikt
válasz interstate76 #27485 üzenetére
Szép kis lista, van mit szemezgetni.
Nálam most az Evolution: Battle for Utopia megy, azt is itt ajánlotta valaki.
Neki is meg neked is köszönöm.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
interstate76
addikt
válasz janeszgol #27483 üzenetére
Ez a Fling! jónak néz ki, ki fogom próbálni.
Nekem egyetlen egy, mindent felülmúló, nagy kedvencem nincs, viszont jópár droidos játékot szeretek. Néhány példa:
Clarc
Lost Journey
Pettson's Inventions Deluxe
World of Goo
Robbery Bob
Winter FugitivesSyberia
Syberia 2
The Room
The Lost City
Secret Files Tunguska (ezt PC-ről ismerem, a droidost nem próbáltam)
Secret Files Sam Peters
SIM - Sarah Is Missing
The Great FusionRE-VOLT Classic - 3D Racing
Traffic Rider
Sky Gamblers: Storm Raiders
Pinball Arcade UndergroundTownship
SimCity BuildIt
Strategy&Tactics:Medieval Wars (ezzel még alig játszottam, de jónak tűnik)Kártyajátékok.
Biztos van még pár, ami nem jut eszembe - nincs kedvem végignézni az összes alkalmazásomat.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
felixo
őstag
Blitz Brigade játékkal játszik valaki ?
Vélemény róla ?Redmi Note 9
-
janeszgol
félisten
Még talán béta fázisban van, de nem drága és nem hülyeség. Umbra: Amulet of Light
A táblán lévő alakzatokat úgy kell elhelyezni, hogy a háttérben lévő mintába belepasszoljon az árnyéka úgy mond. (Ez az árnyék statikus.)Más. Amúgy kinek melyik a kedvenc játéka? Az én örök kedvencem a Fling!
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Fortress: Destroyer - most ingyenes $0.99 helyett, egész jó kis hajós, fejlesztgetős lövöldözős.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DrBubo77
veterán
Akció:
Hello Kitty Orchard229 Fthelyett ingyenes
Feed Garfield229 Fthelyett ingyenes
Garfield's Escape Premium229 Fthelyett ingyenes
Depri-Horst Deluxe238,76 Fthelyett ingyenes[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Saccco
nagyúr
válasz interstate76 #27474 üzenetére
A Google-Play-Translate műve.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
interstate76
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz interstate76 #27472 üzenetére
Vers is van hozzá:
"Mi történik, ha sok-sok élénk háziállatok
elkezd mászni torony kastélyok?"█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DrBubo77
veterán
Blocky Castle
Érmegyűjtögetős egy torony falán
Bemutató videó[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Ez már mekkora
--------------------------------------------------------------------
Illetve még egy, amit még nem próbáltam, de a fejlesztők előző játékából ítélve (amiről nem bírtam leszakadni, és azon kevés mobilos játékok közé tartozik amit végigjátszottam) biztos jó
-
sto1911
veterán
válasz #33253120 #27463 üzenetére
Nem a Knox, de keveres van, itt le is van szepen irva miert.
Roviden:
"android:allowBackup" allows to backup and restore via adb, [...]
Whether to allow the application to participate in the backup and restore infrastructure. If this attribute is set to false, no backup or restore of the application will ever be performed, even by a full-system backup that would otherwise cause all application data to be saved via adb. The default value of this attribute is true.
This is considered a security issue because people could backup your app via ADB and then get private data of your app into their PC.Tehat, az a flag az igaz/hamis lehet, alapbol igaz, tehat az alkalmazas mentheto ADB-n keresztul is. Ami olyan szempontbol aggalyos, hogy ha be van kapcsolva az USB debugging, akkor valaki, aki hozzafer ADB-n a telefonhoz, az le tudja menteni az appjaid es ki tudja azokbol nyerni a szemelyes adatokat. Nagyobb gond, ha egy masik alkalmazas fer hozza ADB-n es lenyulja majd tovabbitja az adataid.
Szoval az alkalmazason belul lehet billenteni a flaget, azaz engedelyezni vagy tiltani adott alkalmazas backup/restore-jat, ha tiltva van, gondolom akkor kapunk adb-n 0 meretu fajlokat. De a gyartoknak ehhez semmi koze, nincs adb szamlalo sem es nem tortenik a telefonnal semmi egyeb.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Játékajánló: Charming Runes
Falbontogatós játék, egy kicsit másképpen
Bemutató videó a játékrólÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
addikt
Sziasztok!
Javasolnám törölni az Összefoglalóból a TC: ADB plugines alkalmazás-adat kimentéses eljárást, mivel már Lollipop vagy Marshmallow óta sajnos az ezek és újabb android rendszereken már 0 bájtos, használhatatlan fájlokat produkál az eljárás.
Magam és egy másik fórumtárs (igaz az ő android verzióját nem kérdeztem) tapasztalata alapján is ez a helyzet áll fent.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Cubes
409 Fthelyett ingyenes
Toca Life: Stable299 Fthelyett ingyenes
Dungeon999319 Fthelyett ingyenes
Carcassone800 Fthelyett 200 FtÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
válasz Narxis #27445 üzenetére
Sajnos jött ota frissítés a telefonomra. Android 7.0. Persze restart után bootloopba került. Az egyetlen megoldás a factory reset volt recoveryben. Ez persze törölt mindent. De álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kaliberű játéknál nincs felhőmentés. Jó kis lecke volt...
-
Nem tudom érdekel e valakit, de a Galaxy On Fire 2-ben nincs felhőmentés... Nagyon csúnyán beszoptam, szoftvercsere után. Nincs is kedvem elölről kezdeni... Mindent buktam, kb. 40 óra tiszta játékidőt.
-
törölt tag
MLB 9 Innings 17
hangulatos online baseball játékReal Baseball 3D
szerintem ez is elég jó, ez működik net nélkül. Még csak most tapasztalgatom őket, de azt látom 9 inning végig vihető mindkettőben, tehát 1 jó időre lefoglalja az embert 1 meccs. -
r0by
addikt
Még nem próbáltam, most bukkantam rá, de ahogy látom még nem volt ajánlva a topciban.
Age of Empires: Castle Siege
Az is lehet, hogy IAP éhes: Alkalmazáson belüli termékek 325,00 Ft–25 999,00 Ft tételenként -
interstate76
addikt
válasz Watt25 #27436 üzenetére
Dustoff Heli Rescue-t kipróbáltam és hiba nélkül működik egy Xiaomi Mi2-es telóval és egy ilyen noname bt headsettel.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Watt25
veterán
Ismét bluetooth füles téma...
Eddig is volt egy bluetooth hangszóróm, most megjött a bluetooth headset is...
Van emellett egy 2013-as Nexus 7 tabletem és egy Nexus 5 telefonom...
Minden kombinációban azt tapasztalom, hogy bizonyos játékok hangja rossz. Rossz alatt pedig változatos dolgot lehet érteni: A Chameleon run-nak pl. teljesen rossz, csak zörejeket, recsegéseket hallani, a Sky Force Reloaded majdnem jó, de a lövések hangja furán visszhangzik, a Dustoff Heli rescue mindkét része esetén pedig totál akadozik a hang.
Ugyanakkor sok játékkal semmi gond nincs. (Pl. Alto's Adventure, AirAttack 2, SilverBullet, Smash Hit, Vertigo Racing.) Más is tapasztalt ilyet? Ki tudná más is próbálni a konkrét felsorolt játékokat más eszközökön, hogy mit tapasztal bármilyen bluetooth hangeszközzel?
(Egyébként van egy olyan tippem, hogy talán azokkal a játékokkal lehet a gond, amit Unity -vel fejlesztettek?)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
DrBubo77
veterán
Zenge
159 Fthelyett ingyenes
A Normal Lost Phone990 Fthelyett 49 Ft
The Great Fusion790 Fthelyett ingyenes
klocki229 Fthelyett ingyenes
Rebuild1090 Fthelyett 359 FtÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Survival Simulator 3D Pro
199 Fthelyett ingyenesÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Infinity Dungeon Evolution
339 Fthelyett ingyenes
Star Traders RPG Elite1099 Fthelyett 369 Ft
StoneBack | Prehistory | PRO129 Fthelyett ingyenes
LINES | PRO129 Fthelyett ingyenes
Etaria | Survival Adventure129 Fthelyett ingyenes
Damn Little Town279 Fthelyett ingyenesÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
válasz csaba1203 #27431 üzenetére
Maga a sakk oldal szerintem nem olyan jó, de ez az alkalmazás hatalmas ötlet tőlük! Nagyon jó program, és rákölteni sem kell, legalábbis szerintem, én pár napja csinálom, és máris látszik a sakkozásomon,hogy tanultam a progiból... remélem majd fejlesztik is rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez nem játék, viszont lehet,hogy valaki használná, az egyik nagyobb sakk oldal kiadott 1 oktató programot, szép igényes és valóban a sakk oktatása a cél, ingyenes (a szokásos rendszerrel, ha elfogynak a segítségek vedd meg) , magyar, nincs reklám és offline is működik.
-
válasz geryboro #27428 üzenetére
Valahol olvastam is, hogy multiplayer játékhoz nem ajánlott. Ezzel egyetértek. Single playerben viszont jó mulatság. A gond általában a szemüveggel van. Sok olyan van, amin nincs kivágás az USB kábelnek. Akkor csak a faragás jöhet szóba...
-
-
válasz Watt25 #27424 üzenetére
Ha majd elmulik a varázsa, akkor próbálj ki PC-s játékokat is vele. Ha elég jó a telefonod és a géped, akkor egy Gta 5 fps nézetben, vagy a Skyrim nagyon látványos tud lenni. (outlast-ot nagyon nem ajánlom, én majdnem befirkáltam a gatyámba.) Teszteléshez a Trinus Vr-t ajánlom, a demó 10 perc játékot enged. Neten van hozzá step by step leírás. Vagy a youtubeon is rákereshetsz. De sok ilyen program van még.
-
Watt25
veterán
Még nincs régóta VR szemüvegem, szóval még könnyen magával tud ragadni csak a látvány is. Kinek mi a tapasztalata? Melyik a legjobb VR játék / program?
Eddig nekem a beszar-behugy érzést a Fractal combat adta meg.
De jó az InCell VR is, bár kevés játék után egysíkúnak tűnt.
A Bamf ötletes, de már végig is játszottam.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
DrBubo77
veterán
oO
125 Fthelyett ingyenes
Demon's Rise2199 Fthelyett ingyenes
Doom & Destiny1199 Fthelyett 389 Ft
Legend of the Skyfish1499 Fthelyett 189 FtÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
pille5
újonc
Köszönöm, hogy kipróbáltátok! Természetesen igyekszem rendszeresen frissíteni. Bár a mostani feszített heti frissítést ritkítanom kell. Megpróbálok minnél többet beépíteni az észrevételeitekből. Már van egy szép hosszú listám, hogy miket kellene még megcsinálni. Új powerup-ok mindenképpen lesznek a közeljövőben benne. Egyenlőre csak a kék gyémánt ad bónusz szorzót a pontokhoz.
https://www.facebook.com/pillesoft
-
válasz pille5 #27416 üzenetére
Elsőre szerintem nem rossz, de én egy kicsit továbbgondolnám a játékmenetet. Pl. lehetne belőle egy breakout szerű játék, felvehető power upokkal, bónuszokkal, ilyesmi. Ezt így pöcögtetve nagyon nehéz játszani, sokszor nem tudtam, hogy most a program nem tökéletes, vagy én nyomtam félre... Esetleg egy áttetsző téglalapot is lehetne tologatni ujjal, és arról pattanna vissza a labda.
-
tybsen
addikt
válasz pille5 #27416 üzenetére
Nagyon ügyes vagy hogy képes voltál ezt megcsinálni. Mármint egy játékot írni, én nem lennék erre képes.
Maga a játék viszont számomra nem volt élvezetes az alábbiak miatt:
- nagyon nehéz irányítani a labdát, melyik részén kell hozzáérni, hogy merre mozogjon
- nem világos az sem hogy mikor van vége a játéknak és miért (hogy mi az a három élet ami elveszik, és miért -- közben már látom, kiesik a labda)
- így elsőre nem a fizika szabályainak megfelelően reagál a labda (sebesség, gravitáció), inkább szinte lebeg vagy nem is tudom. Máskor meg gyorsabb.
- a zene engem kifejezetten idegesített és le is húztam
- 3 játékot játszottam vele és letöröltemHozzá kell tenni, hogy egyébként sem szeretem az ilyen fallabda jellegű játékokat, tehát elképzelhető hogy valaki aki az ilyen jellegű játékokat jobban kedveli illetve össze tudja hasonlítani másokkal, annak jobban tetszik.
Az árnyékolás jó lett, tényleg látványosan mozog a labda. A játék ikonja pedig kifejezetten tetszik
Gratulálok mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
pille5
újonc
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el szabadidőmben játékfejlesztéssel foglalkozni. Kb. egy hónapja töltöttem fel az első játékomat a Play Store-ba. Ha van kedvetek akkor próbáljátok ki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PilleSoft.BouncingBall
Nagyon egyszerű kis minijáték, de szerintem szórakoztató. Szívesen fogadom a visszajelzéseket.https://www.facebook.com/pillesoft
-
csadi0011
őstag
Új játék a Vector Unit-tól. Szerintem inkább gyerekeknek szánt játék. Macskák által tervezett útvesztőkben kell elérnünk a célig, közben sajtokat felszedni. Ahogy haladunk előre, egyre több akadály van. Automatikusan megy előre a robotegér, nekünk csak irányítani kell. Az összeszedett sajtokból lehet nyerni az egérre véletlenszerűen festést, fejfedőt. Vagy coinból venni azt, amit akarunk.
Freemium tulajdonságok: IAP. Reklám, reklámnézés bónuszért. Coin rendszer (kapunk párat, aztán venni lehet). Életrendszer: 5 percenként visszatöltődik 1 élet, vagy ezt is lehet reklámnézéssel, vagy coinnal. Premium IAP: 1890 HUF. Nincs életrendszer, nincs reklám, bónusz sajt minden pálya végén.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Cube.IO Pro
129 Fthelyett ingyenesÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Pierre75
senior tag
Aki ingyenes offline is játszható és mégis igényes sakk programot keres, annak ajánlom Magnus-t
-
janeszgol
félisten
válasz Maxtreme #27410 üzenetére
Kemény. Mondjuk azt a játékot PC-n szeretem játszani, mert egy-egy átírat történt, ha jól tudom. Tehát nem rövidebb, nem egyszerűbb a droidos verzió és bizony hosszú, meg nagy figyelmet érdemel.
Más. Megvettem a Fire Maple Gamest Collectiont. Ez három játék egyben és így olcsóbb volt. Sajnos ilyenekre nem lehet szűrni a Playen. Esetleg tud még valaki hasonlót? Kalandjáték, stratégia, RPG, logikai (puzzle is) érdekel inkább. A collection szóra rákerestem, de hátha nem csak ilyen név alatt van. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
hehe azt tudtátok hogy a mobilos Titan Questre simán rá lehet hackelni PC-s a honosítást? Poénból kipróbáltam, müxik. (mindössze a nyelvi filet kell bemásolni, és felülírni a telepített játék mappájába)
Na nem mintha szükséges lenne hozzá, de így számomra hangulatosabb -
Rigormortiis
veterán
Tényleg nem működik együtt az s7e és a dualshock 4 kontroller chronusmax vagy rootolás és mókolás nélkül?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Di Natale
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani football manager játékokat? Melyikkel szoktatok játszani?
-
DrBubo77
veterán
League of Stickman 2017-Ninja csak 28 Ft
-
Weeman1
veterán
Chameleon run 790Ft helyett ingyenes.
Xiaomi 11T Pro
-
Saccco
nagyúr
válasz DrJaka #27400 üzenetére
Akkor neked 3-5 között kell lennie. Csinálj egy olyan részt a vasútba ahol fel-le megy legalább 3 dombot, kivétel ez alól az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest