Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. X
aktív tag
válasz Freddycom #27654 üzenetére
Nem, de a mobilos városépítős játékok nagyon mások, mint pc-n. Itt termelj egy fémet 10 perc alatt és háromból építhetsz egy épületet. Ez fél óra egyetlen építés nél. Pénz nincs, csak ha veszel vagy ha fejlődsz. Csak ilyen időhúzó játékok vannak vagy hagyományos megveszed a játékot és normálisan játszható is?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Freddycom #27384 üzenetére
De nézhetjük úgy is, hogy kicsit többért kapunk xcom enemy withint, ami tartalom terén finoman szólva nem 6x4 pálya. Vagy kevesebbért Banner Saga, Bully, fullos konzolos játekok remek portjai. Az számomra nem tartalom, hogy tele van unlockolható épületekkel meg trükkösen gyűjthető sz.rokkal. Ennyit kb egy free to play runner is tud. Oké ez meg Mario. Gyerekként snes-en és game boyon imádtam, de most, ezért ennyi pénzt nem adnék.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
maximilian4
addikt
Például egy konzolos változat számomra sokkal tartalmasabb és több időt elvagyok vele. Nem azt mondom hogy nem tatalmas a mobilos változat, sőt még a játékot sem húztam le. Írtam is hogy nagyon tetszik. De egyszerűen akárhogy meg akarjuk magyarázni, akkor sem ér 3000 ezret...és még csak nem is azért mondom, mert mindent ingyen akarok. Nagyon sok tartalom van megvásárolva mind androidra, mind ios-re, de egy ezresnél többet nem ér.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
assemble
addikt
Nemtom, en felraktam telefonra, tabletre is, mindketton splash screen utan azonnal kilep hibauzenet nelkul.
Nem is annyira eroltetem magam, hogy kideritsem, hogy miert nem akar menni, mert amit olvastam rola (allando netkapcsolat nelkul nem mukodik), az alapjan garantaltan soha egy forintot sem fizetnek erte. Ha ennyire kepes a nintendo, felolem nyugodtan lehuzhatjak magukat. -
tybsen
addikt
válasz Freddycom #27295 üzenetére
Amennyire vártam annyira gagyinak találom. 2 pálya után töröltem is. Régi grafika meg hangok sokkal jobbak voltak, legalábbis nekem jobban tetszett. Már Mario mozgása is nagyon ostoba valahogy, meg ezek a felkiáltások hogy Mario time vagy nem is tudom mit mond, nagyon gáz. aztán csak lehet hogy nem én vagyok a célcsoport.
-
addikt
válasz Freddycom #15773 üzenetére
Akkor lehet az unoffial CM 12-vel nem teljesen kompatibilis a játék, mert nálam tényleg melegszik.
Ellenben pl a GTA Chinatown wars meg hosszabb játék után is csak enyhén langyos, azon nagyon meglepődtem.
Nagyon jól megcsinálták az ta játékot ebből a szempontból, igaz a Nintendo DS sem egy erőgép, amire annak idején készült először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- ASUS routerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.