Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
válasz DrBubo77 #39851 üzenetére
Egy az egyben Viking Rise: Valhalla...
Csicsásabb köntösben. Full ua...
Pay to Win. Fizess jóó sokat, ha érdemben akarsz fejlődni. Különben nyögvenyelős lesz az előre haladás, fejlődés, győzelem.
Darabig még tolom. De ebbe is már egy forintot nem fogok áldozni. Nem a mi pénztárcánkhoz vannak a "bundle"k, packkok. Vikingben már van jó pár ezrem. De abba is ~felesleges volt egy forintot is ölni. Éves szinten ~100€ az a játékban semmi (csak nekem sok). Csapattársaim meg ~hetente tolnak bele ~1000-1500€ -kat.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
válasz DrBubo77 #39641 üzenetére
Ez pontosan így van. De akkor az embernek nem is kell se hobbi, se szabadidő, se énidő, se semmi. Húzzon le 50-60 óra melót egy héten, mellette aludjon meg egyen valamit, hogy legyen ereje még egy hétre. Utána repeat 40-50 évig. Azután vagy megéli a nyugdíjat vagy nem... Erről meg 2 óra játék után ellehet dönteni, hogy kell vagy nem. 2 óra... Ez kb 4 való világ 12 rész, vagy egy film. Másra is elb@szunk egy csomó időt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz DrBubo77 #39366 üzenetére
Az mindegy, mert az mindig email címhez kötött az ilyen online játékoknál. Kérdés, hogy át tudja-e írni az email címet másra, mert akkor oda tudja adni másnak a nélkül, hogy kockáztatná a saját accountját.
Ha viszont konkrátan google accounthoz kötött a login, akkor kérdéses, hogy lehet-e egyáltalán belépési email címet változtatni.
Az eladás persze minden esetben illegális.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
interstate76
addikt
válasz DrBubo77 #39347 üzenetére
Az enyém mérete 135 és 173mm között állítható.
Próbálkoztam korábban Xbox és PS kontrollerekre felerősíthető telefontartókkal, de utáltam, hogy a telefon súlya előrefelé húzta a kezemből a kontrollert, szóval nekem ez a széthúzható cucc sokkal jobban bejön. Mióta megvan, azóta többet emulátorozok telón, mint előtte bármikor (a PS2 kimaradt az életemből, most kezdtem az ICO-t, nagyon tetszik, de PSP-re is rengeteg jó game van).
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Narxis
nagyúr
válasz DrBubo77 #39170 üzenetére
apkmirror.com -ról szedtem le én is.
wow, az Alien: Blackout-ot ingyen szereztem meg... sőt végig görgetve a listát 95% kb. ingyen vagy nagy akcióval megszerzett játék/app. Hmm. Nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Amur
addikt
válasz DrBubo77 #39115 üzenetére
nekem adguard teljesen kiveszi a reklámokat. szinte minden játékból.Azért nem tudok ilyen infót adni.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
DrBubo77
veterán
válasz DrBubo77 #39007 üzenetére
Még egy akciós keresztrejtvény:
Crosswords Word Fill PRO1099 Ft-> ingyenÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Amur
addikt
válasz DrBubo77 #38708 üzenetére
itt a hivatalos oldaluk:
moow.am
egy gyüjtőoldalon találtam meg (playtoearn.net-et szoktam böngészni)
annak ez a linkje: moow
azt írják még closed alpha..
tweeteren aktívak, 4 órája is volt bejegyzés. Remélem rákapcsolnak, és lehet hamarosan tesztelni nekünk is.
ahogy nézem Q4-re van a roadmap-on a nyílt béta, illetve jövő év elején sleep to earn és meditate to earn funkciót is akarnak! mókás![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
fabokf
tag
válasz DrBubo77 #37125 üzenetére
Globálisan még nem elérhető (ugyanúgy soft launch eventes, mint a korábban írt Warhammer mobil MMO, vagy a tegnap szintén kipróbált Crash Bandicoot On the Run....igen, ezt is feldobta a TapTap egész jópofa temple run/subway surfers klón viszont ezerszer megbocsátóbb jatékmenetű, mint azok, vagy akár az eredeti Crash platformer széria valaha ),fel kell rakni telefonra a TapTap nevű külsős "app áruházat"(az idezőjel annak szól, hogy kiterjedt app gyűjtemény ez igazából, és a fizetős dolgok nem elerhetők rajta, azoknál átirányit a rendes Play aruházba), amivel lehet telepíteni normál esetben számunkra elérhetetlen játekokat (ázsiai, amerikai régiós játékok, vagy teszem azt, soft launch cuccok, amik csak pár kiválasztott orszagnak erhetőek el normál esetben), ott kell rákeresni a nevére, majd az oldalán a Try it gombbal felrakni...ha mar fenn van, ugyanúgy viselkedik, mintha hazai Play-ből raktad volna fel (elfogadja mentéshez/belépéshez a hazai Play fiókot gond nélkül )
Amúgy az app szerint ez csupán "teszt" szóval lehet h még nem érhető el benne az összes pálya...viszont a játékmechanika kipróbálható :)[ Szerkesztve ]
-
válasz DrBubo77 #36955 üzenetére
Nem sorozatszámhoz, hanem accounthoz kötődik mindkét PC-s változat. Bármennyiszer telepíthető, csak azzal az accounttal kell belépni, amire lettek véve. Az androidos meg a google accounthoz kötött, az is bármennyiszer telepíthető a play store-ból. Az androidos licence teljesen el van különítve a többitől (valójában az összes el van mindegyiktől sajnos).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz DrBubo77 #36602 üzenetére
Egyik értékelés:
Zoltán ****
another idle game :(Kongregate2020.
Hey Zoltán, sorry to hear you weren't more pleased with the game! I've sent your thoughts to the development team for review.
Ez tényleg idle játék?Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz DrBubo77 #35830 üzenetére
Néha kell neki egy újraindítás és utána megy. Illetve nekem level 7 végétől működtek egyáltalán a reklámok, lehet az elején nem, azt nem tudom.
Kasya: Az szép gyűjtemény.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Kobudera
tag
válasz DrBubo77 #33530 üzenetére
Szervusz!
Ránéztem a kéréseidre, és az alábbiakat láttam elsőre:
Evolution: The video game – unity-s, lehet, hogy fordítható, de nem szedtem szét annyira…
Evolution Inc. – unity-s, lehet, hogy fordítható, de nem szedtem szét annyira…
Plague Inc.- A menü grafikus, a többi szöveges, elvileg fordítható, de nem teszteltem.Szóval talán a legutolsó, de ugye mivel engem egyik játék sem mozgat meg, nem én fogom lefordítani. Ha kedvet érzel hozzá, akkor természetesen leírom Neked majd, hogy teheted meg.
Üdv:[ Szerkesztve ]
https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/
-
Amur
addikt
-
válasz DrBubo77 #32758 üzenetére
Ez szuper. Nálunk már van régóta, csak csodálkoztam, hogy ide eddig nem írta be senki. Pedig ez hasonló, mint xboxon a home-olás, csak itt öten is összeállhatnak. Mondjuk annyira nem vészes a játékok és programok ára egy embernek sem...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #28028 üzenetére
Most arra hajtok. Tényleg korrekt kis játék úgy látom ha csaK 1-2 energiád van reklámért is kapsz, plusz gyűjrhető az arany, én gyűjteni fogom és alkalom adtán ha még meglesz a játék viszont nincs net, vehetek feltöltött elemeket,
9-esen hány raktár van 1szerre? Nekem ma tűnt fel, hogy 5-6 szinten már 4 raktárat árverez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #28025 üzenetére
Szerintem időkitöltős játéknak teljesen jó és igen igazad van némileg még a feelinget is hozza, én hatos szinten vagyok 5 nél már elég erőszakosak a társak, viszik fel a licitet szóval a játék is "bonyolódik" nem lesz olyan egyszerű, hogy csak úgy megveszed pár 100 dollárért azt kész.
(#28024) Soybex mindenképp szánj rá időt, tényleg csak azért írom mert az elején én is majdnem ráuntam, de utánna már nem olyan könnyű jó pénzért raktárat venni,hogy hasznod is legyen és persze a lényeg pont ez úgy megvenni a raktárat,hogy haszon legyen nem csak észnélkül túl licitálni a többit. Kár, hogy nincs benne multiplayer szerintem simán lehetne úgyis játszani.
[ Szerkesztve ]
-
-
-igu-
addikt
válasz DrBubo77 #27746 üzenetére
Sajnos nem néztem meg időben, igy lecsúsztam a pénz visszaigénylésének lehetőségéről.
Az irányítás fosch, a fizika szánalmas, az egész játék prealpha stádiumban van.
Én szégyellem magam a készítője nevében, hogy ezért így pénzt fogad el.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27740 üzenetére
Doomsday clicker reload jellegű...
-
interstate76
addikt
válasz DrBubo77 #27664 üzenetére
TTR Free és Premium között mi a különbség? Free-ben is elérhető az egész játék, csak reklámokkal, vagy ott korlátozott a tartalom?
Mennyire hasonlít a Re-Voltra? Nekem ez utóbbi játék rengeteg élményt adott PC-n - többször végigvittem a kampányt és persze nagyon sokat toltuk egymás ellen is - már kívülről tudtam az összes pályát.
Szerk.: fenti kérdések természetesen mkinek szólnak, aki ismeri az érintett játékokat!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Bozek
nagyúr
válasz DrBubo77 #27516 üzenetére
Ha gépen nézed meg és rányomsz a Telepítés gombra, akkor ki tudod választani az eszközeid közül, hogy melyikre akarod felrakni. Na, itt azt írja, hogy "Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában." Ez a régiózár.
Egyébként durva, hogy a 2.0-s frissítés után megjelent a listában az LG Watch Urbane is, mint lehetséges eszköz. Persze tudom, hogy a 2.0-ra már lehet külön is alkalmazásokat rakni, nem a telefonon kell lenniük.
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27346 üzenetére
Én szeretem az ilyesmit, pár snookert, és pool-t már próbáltam, nekem semmi nehézséget nem okozott a kezelése, a vélemény nyílvánítón is írta valaki, hogy nem bírta kezelni, én nem értem miért szerintem tök könnyű, de persze mint írtam sok ilyennel játszottam már, a játék zenéje szerintem elképesztően szép, jó hangulatod ad a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tibko8
senior tag
válasz DrBubo77 #27327 üzenetére
Melyik appal figyeled hogy épp mi van leárazva? Vagy csak egyszerűen véletlenül rá találsz a playen?
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
-igu-
addikt
válasz DrBubo77 #27098 üzenetére
Köszi.
Nem néztem meg mindhárom játékot, de a G&G WW speciel olcsóbb most külföldről: 0.50EUR
Karácsonykor a NOVA Launcher viszont drágább volt, mint otthon, szóval most egál.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27043 üzenetére
Feltettem én is, sajnos offline mód nincs, de ez nem annyira nagy baj, jó játék tipikusan az az 1-2 percre játszós dolog. (és mostmár úgy néz ki, hogy ismert lett a játék és vannak emberek)
Azért remélem majd tesznek bele gépi módot,hogy ha az ember net mentes helyen van, vagy nincs net ugyanúgy előlehessen venni 1-2 percre)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27037 üzenetére
Te játszottál a játékkal, vannak emberek? Úgy emlékszem netten már régen ezzel játszottamAkkor még hosszú percekig kereste a versenyzőket mert senki nem volt. Most mi a helyzet, sokat kell várni emberekre?
a többi topiktagnak jelezném a játékot ki lehet a berakott linken próbálni!! (Az volt a baj,hogy a gyári követő blokkoló be volt kapcsolva a foximon kikapcsoltam és bejön a játék)
ui: a netes módban ha valaki esetleg rápróbál, marha nehéz egérrel
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest