Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Nem kötelező első nap megcsinálni, ez nem az a játék amit 1nap alatt le lehet tudni
Van olyan karakter aki pl nincs is a faluban, csak pár nap-hét után jön vissza
A játék legnagyobb előnye, hogy igazából te döntöd el milyen módn játszol. Lehet csak farmerkedni, lehet a feladatokat vinni, lehet csak gyűjtögetni, foglalkozni a lakosokkal, bányászni stb. és így beletenni több száz órát simán"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Játszik valaki a Wizards Unite-al?
Érdekelne ez a Departed miként működik, valamit rosszul csinálok vagy ezek ilyen random jönnek?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Újabb PC-s játék érkezett meg androidra. Nem próbáltam, mert húzos az ára 3599, de PC-n szerettem ezt a játékot. Stardew Valley stílus csak sötét világban, ahol egy boncmester vagy
[Graveyard Keeper]"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Játszik valaki aukciós játékkal?
Érdekelne melyik a legjobb, Bid Warst próbáltam, de hamar elfogy az energia... lehet 1x fizetős is"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Gondolkoztam, hogy lehetne ezt a játékot leírni, de nem sikerült
RPG elemekkel van tele, teljesen egyedi az egész, engem már az elejétől megfogott. Vannak benne reklámok, de nem vészes
[ Szerkesztve ]
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Nekem van egy játék
Football Manager Touch 2016, ezt 3 éve vettem meg
Ezt már nem adja be a kereső, a Sega játékai közül is eltűnt rá egy évre, én is ki voltam akadva, aztán vmiért nézegettem az áruház menüt és ott van a vásárlási előzmények a fióknál . Én onnan le tudom tölteni a mai napig
Egy próbát megér megnézni ott"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
mind2 Evoland 90% akcióban!
-
underdark
aktív tag
Üdv
Kairosoftnak a Pocket Harvest játéka érdekelne. Leírásokból nem derül ki, hogy van-e benne landscape támogatás. A lite verziót kb 4 éve nemmfrissítették így abban nincs semmi. Feleslegesen pedig nem szeretném megvenni
Valakinek esstleg meg van a teljes verzió vagy esetleg privátban tudna dobni egy oldalt, ahonnan ki lehet próbálni ?Nem vágom ezt a google playes refundot, van-e egyáltalán ilyen, mert akkor úgy okés lenne?
-
underdark
aktív tag
válasz D4M13N #33668 üzenetére
260 órám van benne pépen, de nen unom
Más:
Keresek egy játékot kb 2 éve játszottam vele, ilyen match 3 rpg és teljesen magyarul volt elérhető. Kicsit hasonlított a Puzzle Quest játékra
Istenért se jut eszembe a címe..."akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Stardew Valley elő-regisztráció
Lassan megérkezik végre androidra is"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
50% a Day R Survival Premium
-
underdark
aktív tag
Nem tudom volt-e már itt ez a játék, de egy zseniális darab
Sdorica - sunset-Egy hősgyűjtögetős szerepjáték, baromi jó harc rendszerrel. Grafika és az animáció nagyon faxa
Méretre elég nagy, mert feltelepítés után letölt magának 1,x gigát
Engem elég gyorsan beszippantott"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Ha valaki ismeri azt a régi játékot, hogy New Star Soccer, nos ez annak a folytatása akar lenni. De itt már az egész csapatot tudod irányítani a mérkőzésen. Nagyon jó hangulata van, maga a játékmenet jól kidolgozott. Reklámokat dobál be, de nem vészes
-
underdark
aktív tag
Fallout Shelterre hasonlitó bázisépítős zombis játék. Van pvp is, de sokat még nem nyomtam vele, nem tudom mennyire iap
Grafika nekem tetszik, meg maga a kezelőfelület is.
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
válasz MikeWazowski #32621 üzenetére
Még mindog Gems of War, ne, tudom megunni
-
underdark
aktív tag
Kár, hogy dögunalmas és rá vagy kényszerítve bizonyos dolgokra... highwayt nem is építettem az egész mentésben, mert totál értelmetlen az egész (hardon)
Mindenenek külön zónákat csináltam saját áram+víz ellátással és összekötöttem vasúttal őket. Innentől semmi kihívás nem volt a játékban Hiába volt ott ezernyi épülett a zónán belül végig zöld volt a traffic, de amimt egy úttal összekötöttem pl. a lakóövezetet a kereskedelemmel átment full pirosba minden
Rohadtul hiányzik az egyirányú út104. Szintig bírtam aztán meguntam
Rohadt jó játék lehetne, ha úgy építhetnél ahogy akarnál. Hidakat is miért csak vizen át lehet.. stb.
De azt a 700 forintot még így is megérte"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
FM Mobile 2018 és 2015 vagy 2016 és FM Touch 2017
Mondjuk lehet azért is nem fogott meg annyira, mert párhuzamosan ment PC-vel
De ilyen napi pár meccsre elmegy a mobil verzió, a touch már oda tudott szegezni jobban[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Én viszont nem ajánlom a Football Managert ( talán a tabletes verzióját a Touch részt, mert az ugyan az, mint PC-n, de az csak 7,9 coltól elérhető), de a sima mobil verzió dög unalmas. Letoltam egy teljes szezon a Bournemouth csapatával és simán ott végeztem a top 4-ben, taktikailag semmi értelme nincs sajnos, beállítasz egy 3 csatáros játékot és kész, a match engine egy vicc.
Sajnos nincs benne a magyar válogatott, de még a bajnokság se, ha esetleg egy kis kihívást akar az ember
Egy végletekig lebutított verzió, amit kb a CM 01/02 szintjén van, ami persze jól hangzik
Persze el lehet vele lenni, de az addiktívtól messze áll szerintem =)"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
közben sunyin megjelent (vagy csak én maradtam le róla) a Walking Dead - Our World
még nem próbáltam, de régóta vártam már egy ilyen AR játékot, hogy megnézzem, hogy működik, mert az ilyen Pokémon és társai nem vonzottak[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #32184 üzenetére
Gems of War sokkal jobb szerintem, vagyis volt, mert régen toltam már, de akkor beleöltem jó sok száz órát ú
most ránéztem, teljesen új dizájn, szarabb menü, átláthatatlanabb az egész, sokkal szarabbul fut...
Nem tudom egy jól bejáratott dolgon miért kell változtatni -,-"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
válasz MikeWazowski #32104 üzenetére
Megörültem amikor megláttam, de kipróbálás után csalódás
Mondjuk semmit nrm tudtam előre a játékról, de az irányítás nem tetszik, semmi köze a dead islandhoz, azthittem valami jó kis mászkálós játék lesz
De hát egy újabb TD játék némi újításal, bleh"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Pocket City nem akar jönni?
-
underdark
aktív tag
válasz WhiteWalker #31262 üzenetére
én WIN10-en tolom, nem tudom, hogy azonos-e az android verzióval, de sokkal élvezhetőbb így, hogy monitoron tudok vele játszani
full screen, teljen bill+egér támogatás"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
egy újabb Last Day On Earth copy, Grim Soul , de egy remek sötét hangulatú korban, így akinek nem tetszenek a zombik, dinók annak itt van ez
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Hi
Használ itt valaki esetleg PS4 controllert?
Dead Trigger 2 / Unkilledet probáltam vele, de lagolt az érzékelése, nálam ilyen csak vagy a gamepad miatt lehet?
ipegat akarok majd venni, azzal is lenne ilyen gond vagy az már jobban van androidhoz optimizálva?másik kérdés van olyan focis játék amit lehetne ezzel az ipega controllerrel játszani?
köszi
-
underdark
aktív tag
válasz gergom91 #30993 üzenetére
ha van elég pénz, fel kell tolni a labor költségét és akkor jönni fog a kutatás pont
de csak több száz milliónál érdemes, mert gyorsan eltudja szívni a pénzt 😀engem még az is motivált, hogy exluzív játékokat csináljak, általában PS4/5re 😀
nekem a játék folytatások nem szoktak sikerüni, valamiért nem tudom felülmúlni az első részeket vagy csak minimálisan[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
válasz MikeWazowski #30969 üzenetére
szerintem jobb
ezeket erről a játékról másolták, próbáltam őket, de nem fogott meg egyik se. meg is vettem a 2. részét, mert akkor nem tudtam, hogy androidra is jönni fog a GDT, de 10 perc után kukában landolt😀
kairosoft játékok meg nem jönnek be, mindegyiknek jó az ötlete, de ez a kezelőfelület nem jön be, meg az, hogy álló helyzetben lehet csak játszani őketlehet, hogy ha nem játszok a Game Dev Tyconnal PC-n akkor mást mondok... ott is tartalmazza a magyar nyelvet, gondolom azért van ebben is (ez plusz pont)
készül nekik valami kocsmás tycoon játékuk, de nem tudom, hogy állnak vele
de a Don't Starve után, megint van egy korrekt játék
ezeket a kis jatékfejlesztőket többre tartom, mint azokat akik hetente fossák a játékokat..."akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
nah megjelent a Game Dev Tycoon ha hozza a PC szintet, amire nagy az esely siman megeri az arat
-
underdark
aktív tag
Ajánlanék egy játékot, ha volt már sorry
Dead Ahead Zombie Warfare
Keveréke a tower defense játékoknak. Egy busszal kell felfedeznünk a térképet. Zombik állják az utunkat, jönnek különféle variációk belőlük, mint ahogy a többi TD játékban. Energiaigényes a játék, amit itt benzinként alkalmaznakLehet upgradelni az embereinket, a buszt is.
nem IAP free, de el lehet nélkülei is lenni, arra a napi 1 órára teljesen korrekt játék, igényes kivitelben
-
underdark
aktív tag
válasz Saccco #30681 üzenetére
remélem támogatni fogja a dőlt nézetet... mostanában a legtöbb játék azon hasal el nálam, hogy táblagéppel álló helyzetben kell szenvedni
nah már csak a lassan befutó Game Dev Tycoon androidos verziója kell és végre lehet két játék ami lekötheti az embert 😀
-
underdark
aktív tag
Hali
Ennek az Eden nevezetű játéknak mi az értelme? 20 percig lekötött kb, aztán rájöttem, hogy kb semmi cél😀
Legalább ha az ételnek volna szerepe vagy valami kis túlélősdi stb.
Túl monoton, repetitiv és lassú, mégis milyen jó értékelése van"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Titeket milyen játék köt le hosszabb időre? Nem öt perc a buszig stb. Van egyáltalán ilyen?
-
underdark
aktív tag
hali
nem tud valaki hasonló játékot mint a Gems of War?
Rohadtul tetszik ez a kártyagyűjtögetés match3-al keverve, csak már beleuntam anno"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
most akkor melyikkel érdemes foglalkozni OpenTTD vagy Transport Tycoon, mert mind2 elérhető androidra
-
underdark
aktív tag
Ismét egy nagyon tetszetős kis játék Last Light - Zombies Survival most ingyenes
Címével ellentétben, nem olyan mint ami várható lenne
Missionoket kell teljesíteni benne, szintenként kell haladni
Nekem nagyon tetszik ez a grafikai megvalósítás, a menü zene pazar
Nem tudom mennyire nehéz a későbbiekben, mert csak nem rég kezdtem én isIrányítása nem tetszik annyira, de megszokható
Sajna csak álló képernyőn használható,így táblagépen kicsit fárasztó az írányítása, pedig fekvő nézetet kívánna...
Még egy negatívum, hogy nekem melegíti a tabletet azért, de csak nem robban felÍgy elsőre ennyi, próbát megér
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
erdekes jatek, most ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
ahahahahah
-
underdark
aktív tag
Football Manager 2017 Mobile 66% akció
-
underdark
aktív tag
Farm Away jatekkal nyomja valaki?
Mar vagy negy napja tolom, ha nem tobb, de meg mindig nem sikerult a 9. foldet elernem.... es igy azert elegge uncsi mar😀
Ha valaki emlekszik, hogy neki mennyi ido volt kb vagy vmi tippet adni
Koszi[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
nem tudom mióta, de elérhető aFarming Simulator 18
érdekes, hogy a 16-os ára nem csökkent le"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
elsore nagyon tetszetos, regota vartam mar egy ilyen jatekot androidra
egyenlore nincs benne sok jatekidom, igy nem mondok semmit
-
underdark
aktív tag
de komolyan
balamadzag jo?barmit csatlakoztatok ra otgvel mukodik, de ezzel a gamepaddal semmi nem tortenik:S
YT meg tele van videokkal, csak siman radugjak aztan megy[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
hali
xbox360 kabeles kontrollert nem lehet csatlakoztatni sehogy?samsung galaxy tab s2
-
underdark
aktív tag
amazonon ingyé vannak limitalt ideig a Go jatekok
-
underdark
aktív tag
125 ft NFS - Most Wanted
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
hali
milyen autos jatekok vannak amikben lehet tuningolni es nem online - iap nelkul jatszhato?
koszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
szerintetek van arra lehetoseg, hogy nehany jatekot magyarra lehessen varazsolni?
foleg syberiara es hasonlo kalandjatekokra gondolok, amikhez van pc magyaritas
-
underdark
aktív tag
hali
nem probalta balaki a don't starve pocket editiont?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Szokásos clicker játék, de jópofa
-
underdark
aktív tag
zombie deathmatch
még csak nemrég kezdtem, de el lehet vele szórakozni😀
kicsit MK beütése van a játéknak
150 megát kóstál, nem tudom mennyire IAP"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Hali
Tud valaki jo slot jatekot amivel lehet is nyeregetni ?
Pharaos Wayt nyomom, de minimalis tettel is mindig lemegyek nullara aztan varhatok, hogy jojjon a free zsetonOlyan is jo, amit 1x megkell veni, de utana normalisan lehessen vele jatszani
Köszi
-
underdark
aktív tag
[FTWD]
nem rossz ez a játék, kicsit olyan Into the dead + This war of mine beütése van"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #23716 üzenetére
koszi
igen pont a legutobbi modern combatot neztem meg, de ez az allj a kapu ele es olj meg 3 embert es mission complete es hasonlo dolgok...
de akkor meglesem a regebbit"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
hali
tud valaki mondani egy jo fps jatekot, ami nem olyan mint a Dead Trigger, Modern Combat es stb jatekok
Normalis fps-t keresek ahol nem 2perces missionok vannak
Nem gond, ha meg kell venni, sot...
Koszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
hali
nincs valami lista a magyarul elérhető játékokról?
vagy pár címet tud valaki?
Jewel Fight, Empire Four Kingdom
ezt a kettőt tudom
köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Üdv
Cyberline Racing
Próbálta már valaki? Mennyire lehet nyomni IAP nélkül?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Mondanátok olyan játékokat amiket kifejezetten táblagépre készítettek?
Tehát amit telefonra nem is tudsz leszedni
Csak videót akarok nézni róluk
Köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Hi
van olyan game amiben csomagokat lehet kapni es azt bontogatni es a kapott dolgokat felhasznalni?
stilust nem irokmasik olyan jatek ami hosszu tavra lekoti az embert, nem ez a 2x belepek egy nap 2per re
stilust itt sem adok
koszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Hali
Van olyan autós játék ahol lehet tuningolni a kocsit, nem csak annyi h átszínezem? Legyenek normális versenyek, ne ez a ki tud győzni 100 méteren belül stílus
köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Hali
tudtok mondani Jewel Fighthoz hasonlo jatekot? spellfallt ismerem meg
Koszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Szintlépős játékokat tudtok mondani? Stílus az mind1
Kösz"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest